«کارگر کمونیست 310»
روز جهانی کارگر صدها نفر از کارگران اهواز راهپیمائی کردند!
طبق گزارشی که به حزب کمونیست کارگری رسیده است٬ صدها نفر از کارگران اهواز در روز جهانی کارگر دست به راهپیمائی زدند. طبق این گزارش کارگران ابتدا در مقابل استانداری جمع شدند و سپس بطرف خیابان نادری حرکت کردند. در این حرکت کارگران لوله سازی نفت٬ لوله سازی خوزستان و تعدادی از بازنشسته ها و همینطور تعدادی از کارگران نیشکر هفت تپه که تعدادشان به ۷۰۰ نفر میرسید حضور داشتند. نیروهای انتظامی جلو حرکت کارگران را سد کرده و به بهانه اینکه دولت مجوز راهپیمائی به شما نداده است جلو حرکت کارگران را گرفتند و کارگران بتدریج متفرق شدند.
حزب کمونیست کارگری به کارگران اهواز درود میفرستد و از همه مردم شریف اهواز میخواهد که از کارگران و خواسته های آنها دفاع کنند.
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۲ مه ۲۰۱۴
………………………………………………….
برگزاری راهپیمایی روز جهانی کارگر در سنندج:
یازدهم اردیبهشت ماه راس ساعت ١٩ کارگران و فعالین کارگری با راهپیمایی در طول خیابان گلشن این شهر، مراسم روز جهانی کارگر را گرامی داشتند. در این مراسم حاضرین با برافراشتن پلاکارد و سر دادن شعارهایی از قبیل “نان، مسکن، آزادی” و “کارگر زندانی آزاد باید گردد” و…. مسیر خیابان گلشن را از جلوی دبستان استقلال به سمت چهارراه گلشن راهپیمایی کردند.
………………………………………………..
روز کارگر در سنندچ
بنا به خبری که به کمیته کردستان حزب رسیده است امروز پنجشنبه 11 اردیبهشت ساعت 7 بعداظهر مراسم و راهپیمایی باشکوهی بمناسبت روز جهانی کارگر و با شرکت کارگران و مردم سنندج برگزار شد. جمعیت شرکت کننده با سر دادن شعارهای : نان مسکن آزادی”، ” زنده باد اول ماه مه” و با در دست داشتن پلاکاردهایی که بر روی آن نوشته شده بود، جعفر عظیم زاده، جمیل محمدی و همه کارگران بازداشت شده آزاد باید گردند، از خیابان گلشن بطرف زندان مرکزی شهر حرکت کردند.
علاوه بر این مسیر قرار بود در سه نقطه دیگر شهر، خیابان کشاورز، فرح و جام جم نیز تجمع و راهپیمایی انجام شود که بدلیل حضور نیروهای سرکوب رژیم انجام آن در این سه محل میسر نشد. همچنین علاوه بر فعالین کارگری که طی چند روز گذشته احضار و یا بازداشت شده بودند، امروز خالد حسینی و فردین میرکی نیز به اداره اطلاعات احضار شدند.
کمیته کردستان حزب ضمن تبریک این روز به کارگران و مردم سنندج ابتکار و کاردانی فعالین این حرکت را ارج مینهد.
برگزاری مراسم روز جهانی کارگر در شهر بانه
روز پنج شنبه یازدهم اردیبهشت مراسم روز جهانی کارگر با حضور شماری از زنان و مردان برابری طلب در شهر بانه برگزار گردید .در ابتدا از طرف مجری برنامه خیر مقدم به حضار گفته شد و سپس سرود انتر ناسیونال سرود همبستگی طبقه کارگر خوانده شد و سپس یک دقیقه سکوت برای احترام به همه کسانی که در راه ازادی و برابری انسانها فداکاری کرده و جان باخته اند اعلام گردید . با قطعه شعری سکوت شکسته شد. تاریخچه اول ماه می از طرف یکی از حضار قرائت گردید و بعد از ان یکی از شرکت کنندگان به سخنرانی در مورد روز جهانی کارگر پرداخت. وی با اشاره به جهانی بودن سرمایه و سرمایه داری ، طبقه کارگر را نیز جهانی معرفی کرد و پیروزی نهایی را در اتحاد طبقه کارگر در سطح وسیع جهانی اشاره نمود وی تعیین دستمزد چند برابر زیر خط فقر را فاجعه بار خواندند و عدم دخالت نمایندگان واقعی کارگران در تعیین حد اقل دستمزدو حضور تنها نماینده کارفرما در این تصمیم گیری را عامل نادیده گرفتن حقوق واقعی کارگران خواندند. وی همچنین بر تشکل یابی کارگران تاکید کرده و و پیروزی این طبقه را در گرو داشتن تشکل مستقل کارگری خواندند. در پایان قطعنامه پانزده ماده ای را یکی از شرکت کنندگان به حضار ارائه نمود و هر بند از ان مورد تشویق شرکت کنندگان قرار میگرفت . با شیرینی و چای و میوه از حاضرین پذیرایی شد.
برگزاری اول ماه مه در پاوه؛ فعالین کارگری شهرستان پاوه با پخش شیرینی در میان کارگران سد داریان و قرنی اول ماه مه (روز جهانی کارگر) را گرامی داشتند. این حرکت فعالین کارگری با استقبال گرم کارگران روبرو شد. همچنین در سطح شهر پاوه، نودشه و نوسود از کارگران نانواها، شهرداری و اداره برق با پخش شیرینی استقبال گردید. همچنین کارگران سد داریان و اداره برق با نصب پلاکارد اول ماه مه، از این روز استقبال کردند.
جلوگیری از برگزاری مراسم اول ماه مه در سندیکای کارگران خباز سنندج
عصر روز پنجشنبه جمع کثیری از کارگران خباز سنندج با حضور در سندیکای این صنف قصد برگزاری مراسم مستقل روز جهانی کارگر را داشتند که نیروهای امنیتی و لباس شخصی با حمله به این مراسم از برگزاری آن ممانعت به عمل آوردند و اقدام به تهدید و ارعاب کارگران نمودند. آنان از کارگران خواستند تا محل سندیکا را ترک کنند اما با مقاومت کارگران روبرو شدند. کارگران ضمنا اعلام نمودند اگر “یدالله صمدی” را از بازداشت آزاد نکنند در مقابل فرمانداری دست به تجمع خواهند زد. لازم به ذکر است که عصر روز پنجشنبه یدالله صمدی دبیر سندیکای خبازان به اداره اطلاعات نیروی انتظامی احضار و تا ساعت 20 در بازداشت به سر می برد.
فولاد گیلان: کارگران فولاد گیلان در شهر صنعتی رشت روز پنجشنبه اول ماه مه را تعطیل کرده و بر سر کار نرفتند. زیرا این کارگران میگویند این روز باید تعطیل رسمی اعلام شود.
برگزاری جشن روز کارگر در کارخانه زمزم کرمانشاه: پنج شنبه ١١ اردیبهشت جمع کثیری از کارگران کارخانه نوشابه سازی زمزم کرمانشاه با حضور در محوطه این شرکت، روز جهانی کارگر را جشن گرفتند. در این مراسم کارگران ضمن تبریک و شادباش به یکدیگر، در باره تاریخچه اول ماه مه، اتحاد و همبستگی و اهمیت این روز در بیان مطالبات و خواسته های شان؛ و اعتراض به شرایط موجود با دست از کار کشیدن کارگران در تمام نقاط دنیا و شرکت در تظاهرات خیابانی، صحبت کردند. مراسم اول ماه مه کارگران شرکت زمزم کرمانشاه با پذیرائی و صرف شیرینی و شور و شادی حاضرین پایان یافت. (منابع؛ اتحادیه آزاد کارگران ایران. کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری)
برگزاری جشن روز کارگر در کارخانه زمزم کرمانشاه
بر اساس خبر دریافتی روز پنج شنبه 11 اردیبهشت جمع کثیری از کارگران کارخانه نوشابه سازی زمزم کرمانشاه با حضور در محوطه این شرکت، روز جهانی کارگر را جشن گرفتند. در این مراسم کارگران ضمن تبریک و شادباش به یکدیگر، در باره تاریخچه اول ماه مه، اتحاد و همبستگی و اهمیت این روز در بیان مطالبات و خواسته های شان؛ و اعتراض به شرایط موجود با دست از کار کشیدن کارگران در تمام نقاط دنیا و شرکت در تظاهرات خیابانی، صحبت کردند.
مراسم اول ماه مه کارگران شرکت زمزم کرمانشاه با پذیرائی و صرف شیرینی و شور و شادی حاضرین پایان یافت.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری – 13/2/1393
……………………………………………………..
برگزاری اول ماه مه در پاوه
به گزارش رسیده جمعی از فعالین کارگری شهرستان پاوه با پخش شیرینی در میان کارگران سد داریان و قرنی اول ماه مه (روز جهانی کارگر) را گرامی داشتند. این حرکت فعالین کارگری با استقبال گرم کارگران روبرو شد.
همچنین در سطح شهر پاوه، نودشه و نوسود از کارگران نانواها، شهرداری و اداره برق با پخش شیرینی استقبال گردید. همچنین کارگران سد داریان و اداره برق با نصب پلاکارد اول ماه مه، از این روز استقبال کردند.
کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری
………………………………………………………………..
جمهوری اسلامی به تجمع اول مه کارگران شرکت واحد تهران حمله کرد
طبق گزارشی که توسط فعالین سندیکای شرکت واحد تهران منتشر شده است٬ ظهر امروز ١١ اردیبهشت مراسم کارگران سندیکای شرکت واحد در میدان آزادی مورد یورش لباس شخصی ها قرار گرفت. شرکت کنندگان در این مراسم مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و آن ٢٣ نفر از رانندگان و اعضای سندیکای شرکت واحد تهران که در این مراسم حضور داشتند دستگیر شدند. اسامی ۱۸ نفر از دستگیر شدگان به این شرح است: ابراهیم مددی٬ حسن سعیدی٬ اکبر نظری٬ مرتضی کمساری٬ وحید فریدونی٬ امیر تاخیری٬ محمد قاسمی٬ بهرام اکبری٬ سید رسول طالب مقدم٬ محسن حسینی تبار٬ علیرضا توسلی٬ ناصر محرم زاده٬ سید داود سید فاطمی٬ علی پور کرمی٬ نقی کریمی٬ محمد سالاری٬ عبداله ایراندوخت و خانم شیری دستگیر و با ضرب و شتم به اوین منتقل شدند. خانم شیری ساعتی پس از دستگیری آزاد شد. قرار بود کارگران شرکت واحد مراسم خود را برگزار کنند و به همکاران خود گل و شیرینی بدهند.
دستگیری گسترده کارگران در روز اول مه٬ قرق کردن خیابان ها توسط نیروهای سرکوبگر٬ احضارها و دستگیری های روز قبل و سایر اقدامات جمهوری اسلامی ابعاد گسترده تحرکت کارگران برای برگزاری مراسم اول مه را عیان میکند. بازنده امروز جمهوری اسلامی است.
زنده باد اول مه
مرگ بر جمهوری اسلامی
آزادی، برابری، حکومت کارگری!
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱ مه ۲۰۱۴
…………………………………..
نیروهای امنیتی مانع برگزاری وگردهمائی کارگران در محل اداره کارشدند
پیرو درخواست هماهنگ کنندگان طومار 40هزارنفری کارگران وحمایت وفراخوان اتحادیه آزادکارگران ایران برای تجمع وگرامیداشت روزجهانی کارگر درمحل اداره کار، پیش از ساعت 10 اعلام شده واز اولین ساعت صبح ، ساختمان اداره کار وتمامی محله های منتهی به آن توسط نیروهای امنیتی قرق شده وتحت کنترل شدید قرار داشت. بنا به گزارش های رسیده به سایت اتحادیه حضور مامورین وپلیس همراه با تعداد بسیار زیادی لباس شخصی ، نظر هر رهگذری را بخودجلب میکرد.این تعدادچشمگیرنیروهای پلیس وامنیتی ، مانع حتی توقف لحظه ای هرعابری میشدند. کارگران وفعالین کارگری در گروه های چند نفره بصورت پراکنده در اطراف خیابان وکوچه های منتهی به اداره کار منتظر فرصت بودند که از ساعت حدود 10 صبح با ضرب وشتم نمودن آقای شاهپوراحسانی راد از اعضای هیئت مدیره اتحادیه آزادگارگران، هنگام بلندکردن پلاکارد ودستگیری ایشان ، تحرکات بیشتری از طرف کارگران صورت گرفت که به بازداشت خانم پروین محمدی عضو دیگرهیئت مدیره این اتحادیه ونیز تعدادی از امضاء کنندگان طومار40 هزارنفری ،روند دستگیری کارگران، ابعاد بیشتری بخودگرفت. وعملا مانع تجمع کارگران در این روز شدند. بنا به گفته شاهدان عینی تعدادی در مینی بوسهای ون نیروی پلیس وتعدادی هم در اتومبیل های نیرو های امنیتی دستگیر واز منطقه به محل نامعلومی برده شدند. این پاسخی بود به تجمع مسالمت آمیز و برحق کارگران دراین روز جهانی متعلق به طبقه کارگر و تمامی انسانهای آزادیخواه که برای طرح بدیهی ترین مطالباتشان قصد تجمع وخواندن قطعنامه راداشتند. اتحادیه آزادکارگران این جلوگیری وممانعت نیروهای امنیتی، پلیس ولباس شخصی ها، از تجمع مسالمت آمیز و بویژه بازداشت اعضای خود وسایرکارگران شرکت کننده را بشدت محکوم میکند وبرخواسته های برحق کارگران ازجمله اجرای بی چون وچرای ماده 41 قانون کار وهمچنین تامین معیشت بیکاران جامعه و تضمین یک زندگی خانواده کارگری مطابق با استاندارهای امروز جوامع بشری پای میفشارد.! زنده باد اتحاد وهمبستگی کارگران سراسر ایران
اتحادیه آزاد کارگران ایران 11 اردیبهشت 93
گزارشی از تهران
گزارش کوتاه زیر کم و بیش فضای امروز تهران را نشان میدهد:
فضای مقابل وزرات کار بسیار امنیتی بود.از همان اول دو نفر به نام خانم محمدی و آقای احسانی راد را به زور کتک و کشان کشان دستگیر کردند. روی پل هوایی نیروهای امنیتی و لباس شخصیها اجازه ایستادن نمیدادند و هر کس که میایستاد با خشونت زیادی وادار به حرکت میشد. سراسر مقابل وزارت کار پر بود از ون های نیروی انتظامی برای دستگیری تظاهر کنندگان. تعداد زیادی در ایستگاه بی آر تی در مقابل وزارت کار ایستاده و شاهد اتفاقات و قدرقدرتی! نیروی انتظامی و لباس شخصی ها بودند. همه میپرسیدند که چه خبر است مگر ما چه میخواهیم جز حق و حقوقمان؟ سعی کردم فیلمی از این صحنه ها بگیرم که بعدا میفرستم هرچند فضای راحتی برای فیلم گرفتن هم نبود. دوربین به دستان حکومتی از داخل ون ها مشغول فیلمبرداری از حرکت هر جنبده ای در اطرافشان بودند. موتور سوارهای یگان ویژه و ماشین هایشان مشغول در اطراف دور میزدند و سعی میکردند حتی جلو حرف زدن یا نزدیک شدن به معترضین را هم بگیرند.
مردم میپرسیدند مگر جنگی در کار است که اینهمه نیرو بسیج شده است؟ چرا لباس شخصی ها و عوامل نیروی انتظامی اینطور عصبانی هستند و با رهگذران بدرفتاری میکنند؟
باران فروغ
……………………………………………………
حکومت نظامی در نقاطی از تهران و اصفهان!
حمله به تجمع اول مه در مقابل وزارت کار و دستگیری فعالین کارگری در تهران!
طبق گزارشاتی که به حزب کمونیست کارگری رسیده است٬ جمهوری اسلامی با قرق کردن مسیر میدان انقلاب تا میدان آزادی عملا حکومت نظامی اعلام نشده ای در این مسیر حاکم کرد تا مانع تجمع کارگران و مردم شوند. طبق این گزارش نیروی انتظامی٬ مزدوران لباس شخصی و حتی ماموران راهنمائی و رانندگی را بسیج کرده بودند تا جلو هر حرکتی را بگیرند. علیرغم همه این تدابیر دهها نفر از کارگران در ساعت ۱۰ صبح که از قبل اعلام شده بود٬ مقابل وزارت کار تجمع کردند و هنگامیکه پروین محمدی و شاهپور احسانی راد از هماهنگ کنندگان طومار ٤٠ هزار امضا و عضو هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران مشغول باز کردن پلاکارد اول مه بودند مورد حمله قرار گرفتند. شاپور احسانی راد را مورد ضرب و شتم قرار دادند و او و پروین محمدی را دستگیر کردند. همزمان تعداد دیگری از کارگران حاضر در محل نیز توسط سرکوبگران دستگیر شدند و بدین ترتیب جمعیت را متفرق کردند. طبق این گزارش مردم در خیابان های اطراف حضور داشتند تا خود را به مقابل وزارت کار برسانند اما حضور نیروهای رژیم و دستگیری ها مانع پیوستن مردم به تجمع مقابل وزارت کار شد. گفته میشود که مزدوران حکومت هر عابری در این منطقه را مورد سوال و جواب قرار میدادند و شب قبل نیز وزارت اطلاعات به تعداد زیادی از صاحبان تلفن های موبیل پیامی مخابره کرده بود که هر کس روز پنجشنبه در تظاهرات شرکت کند، مورد پیگرد قرار خواهد گرفت. لازم به یادآوری است که نیمه شب سه شنبه جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی از اعضای هیئت مدیره اتحاد آزاد کارگران ایران و هماهنگ کنندگان طومار ۴۰ هزار امضا را دستگیر کردند و در سنندج نیز ۱۲ نفر را روز چهارشنبه و روزهای قبل از آن احضار و تهدید کرده بودند تا در تجمعات اول مه شرکت نکنند.
حزب کمونیست کارگری به عزم راسخ و شهامت این کارگران درود میفرستد و حمله به تجمع اول مه و دستگیری شرکت کنندگان در این تجمع را شدیدا محکوم میکند.
طبق گزارش دیگری از اصفهان٬ تعدادی از کارگران شاغل و بازنشسته ذوب آهن خود را طبق برنامه قبلی به مقابل استانداری رساندند تا مراسم اول مه را برپا کنند. طبق گزارشی که به ما رسیده است٬ فضا چنان امنیتی بوده که امکان تجمع پیدا نمیکنند. کارگران تلاش میکنند گردنه ذوب آهن را ببندند و مراسم خود را برپا کنند که با حضور وسیع نیروی انتظامی این اقدام نیز عملی نمیشود.
تلاش امروز حکومت اسلامی نشانه آشکاری از وحشت این حکومت از فضای انفجاری جامعه و تلاش وسیع برای برپائی اول مه است. این اقدامات پاسخ حکومتی است که دستمزدهای چندین بار زیر خط فقر را به کل کارگران و فقر غیر قابل توصیفی را به اکثریت مردم تحمیل کرده و در مقابل٬ هر هفته میلیاردها دلار توسط مقامات مختلف حکومت به سرقت برده میشود و میلیاردها دلار صرف موسسات مذهبی و نیروهای سرکوب برای سر پا ماندن حکومت میشود. جمهوری اسلامی باید سرنگون شود و هیچ درجه جنایت و سرکوبی مانع سرنگونی اش نخواهد شد. دستگیر شدگان اول مه و کلیه کارگران و زندانیان سیاسی باید فورا و بی قید و شرط آزاد شوند.
زنده باد اول مه
مرگ بر جمهوری اسلامی
آزادی، برابری، حکومت کارگری!
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱ مه ۲۰۱۴
پیام سندیکاهای فرانسه به زنان و مردان کارگر در ایران
پنج شنبه, 11 ارديبهشت 1393 12:03
چندین سال است که ما سازمان های سندیکائی فرانسوی س اف د ت، س ژ ت، اف اس او، سولیدر، او ان اس آ، مشترکاً از نبرد شما در دفاع از آزادی و حقوق تان حمایت می کنیم. ما بخوبی آگاهیم که شما تحت چه شرایطی، در زیر سرکوب شدید توسط دولت ایران، و در شرایط کار و زندگی بسیار سخت برای مردم ایران، مبارزه تان را به پیش می برید.
حق ایجاد آزادانه تشکلات سندیکائی، وپیوستن به تشکلات واقعا مستقلی که کارگران زن و مرد در آن ها خود را سازمان دهند، خواسته های برحقی هستند که تماماً توسط حقوق بین المللی به رسمیت شناخته شده اند. ما از پافشاری شما بر این که دولت ایران بالاخره بر این حقوق گردن بگذارد حمایت می کنیم.
ما اخراج بی رویه کارگران، زندانی شدن و اعمال فشارهای قوه قضائیه بر زنان و مردانی که قربانیان دفاع از حقوق ابتدائی و خواستار ایجاد سندیکای مستقل هستند، را محکوم می کنیم. در حال حاضر ما بطور ویژه یک کارزار در حمایت از رضا شهابی و شاهرخ زمانی را به پیش می بریم. ما برای آزادی بدون قید و شرط تمام سندیکالیست های زندانی تلاش می کنیم و به منظور تغییر این شرایط غیرقابل قبول به افشای سرکوب در همه اشکالش می پردازیم.
به مناسبت اول مه، روز جهانی همبستگی، ما حمایت تام و خدشه ناپذیرمان را از پیکار سختی که شما برای رسیدن به آزادی همه زنان و مردان، برای کرامت همه زنان و مردان کارگر، و برای رعایت حقوق بشر، درگیرآنید، مجددا اعلام می کنیم.
اول ماه مه 2014- پاریس
صدور حکم بازداشت موقت برای جعفرعظیم زاده وجمیل محمدی. بهنام ابراهیم زاده به انفرادی ٢٠٩ منتقل شد
اطلاعیه شماره ١٨٢
بنا بر گزارش مندرج در سایت اتحاد، پس از گذشت پنج روزاز دستگیری جعفرعظیم زاده وجمیل محمدی از اعضای هیت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و ازهماهنگ کنندگان طوماراعتراضی ٤٠ هزارنفری کارگران، شعبه ٦ دادگاه انقلاب مستقر در اوین، حکم بازداشت موقت برای انها صادر کرد.
جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی در آستانه روز جهانی کارگر ساعت یک نیمه شب ١٠ بهمن دستگیر شدند. دلیل دستگیری آنان فراخوان هماهنگ کنندگان طومار ٤٠ هزار امضا برای برگزاری مراسم اول مه در مقابل وزارت کار و طرح مطالبات کارگران بر سر خواست افزایش دستمزدهاست.
از همه کارگران و بویژه ٤٠ هزار کارگر امضا کننده طومار بر سر خواست افزایش دستمزدها انتظار میرود که در کنار خانواده های این عزیزان در صف جلوی اعتراض برای آزادی آنان و همه کارگران زندانی و زندانیان سیاسی باشند. حمایت از جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی، تاکید بر خواست افزایش دستمزدها که خواست کارگران و کل جامعه است، و نیز تاکید بر حق تجمع و برگزاری روز جهانی کارگر است. اعتراض خود را به حکم بازداشت جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی اعلام کنیم.
ما از همگان میخواهیم که به هر شکل که میتوانند ما را در کارزار برای رهایی دستگیر شدگان اول مه، جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی و همه کارگران زندانی و زندانیان سیاسی یاری رسانند. ما تلاش میکنیم که صدای این دو فعال کارگری زندانی و خواست کارگران بر سر خواست افزایش دستمزدها در سطح جهانی باشیم.
اشاره کنیم که بهنام ابراهیم زاده یکی دیگر از چهره های محبوب کارگری روز گذشته دوباره از بند ٣٥٠ اوین منتقل شده و هم اکنون در بند انفرادی ٢٠٩ اوین نگهداری میشود بسر میبرد . این بسیار مهم است که فعالانه و بطور گسترده به این فشارها و بازداشتها اعتراض کنیم.
جعفر عظیم زاده، جمیل محمدی، بهنام ابراهیم زاده و همه کارگران زندانی و زندانیان سیاسی باید فورا آزاد شوند.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
١٤ اردیبهشت ۱۳۹۳ ٬ ٤ مه ۲۰۱۴
Shahla_daneshfar@yahoo.com
Bahram.Soroush@gmail.com
http://free-them-now.blogspot.com
نامه ی اتحادیه آزاد کارگران ایران به سازمان جهانی کار درخصوص دستگیری جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی
دبیر کل محترم سازمان جهانی کار جناب آقای گای رایدر؛
احتراماً به عرض می رساند:
جعفر عظیم زاده رئیس هیأت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و جمیل محمدی عضو هیأت مدیره این اتحادیه در ساعات اولیه شب دهم اردیبهشت ماه با حمله نیروهای امنیتی به منزل ایشان دستگیر شده و لوازم شخصی و لب تاپ و هارد کامپیوتر و گوشی های تلفن شان را نیز ضبط نموده اند. همزمان با آن با حمله به منزل پروین محمدی نائب رئیس هیأت مدیره اتحادیه، تمام لوازم شخصی ایشان را نیز ضبط کرده و حتی درب خانه ایشان را نیز شکسته اند اما به دلیل عدم حضور موفق به دستگیری ایشان نشده اند. بدنبال این، زمانی که هماهنگ کنندگان طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران در روز جهانی کارگر به محل وزارت کار رجوع کرده بودند تا اعتراض خود را نسبت به مزد مصوب در سال جدید اعلام کنند و خواهان بازنگری در این تصمیم دولت شوند تا دستمزد کارگران طبق ماده 41 قانون کار تصمیم گیری شود، نیروهای اطلاعاتی و انتظامی به کارگران در جلوی وزارت کار حمله برده و پروین محمدی و شاپور احسانی راد از اعضای هیأت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران را به همراه تعداد زیادی از کارگران، دستگیر کرده و مورد ضرب و شتم قرار دادند. هم اکنون بعد از گذشت 5 روز از دستگیری جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی و در حالی که دیگر دستگیر شدگان آزاد شده اند، مسئولین دادسرای مستقر در زندان اوین با بی اعتنایی به پیگیری های خانواده های ایشان و دیگر اعضای اتحادیه اعلام کرده اند که این کارگران فعلا باید در بازداشت بسر ببرند.
این تعرض نیروهای امنیتی به کارگران در حالی صورت میگیرد که نشست سالانه سازمان جهانی کار در کمتر از یک ماه دیگر برگزار میشود و نمایندگان دولت جمهوری اسلامی ایران در آن نشست شرکت میکنند و همچنین نمایندگان سازمان جهانی کار قرار است که طی هفته آینده به ایران بیایند و یکی از علل آن بررسی وضعیت کارگران در ایران است. هر بار دولت ایران نمایندگان تشکل دولتی خانه کارگر را به نشست های ILO میفرستد و با ریاکاری وضعیت فلاکتبار ما کارگران را در گزارش هایش نزد سازمان جهانی کار لاپوشانی کرده و تصویر دیگری در این باره ارائه می دهد و در عوض کارگران را مورد سرکوب قرار داده و به جای پاسخگویی به خواست کارگران که خواهان افزایش مزد و پایان دادن به قانون شکنی های دولت برای اجرای ماده 41 قانون کار می باشند، کارگران را دستگیر کرده و آنان را مورد آزار و اذیت قرار می دهد.
سؤال اینجاست که وقتی رئیس جمهور آقای روحانی در سخنرانی اش بمناسبت روز جهانی کارگر اعلام میکند که : ” شکل گیری تشکلهای مدنی، مردمی و انجمنهای خاص در میان کارگران آزاد و بدون مشکل باشد. کارگران باید بتوانند از طریق تشکلها و جمعیتهای آزادشان صدای خود را به گوش مسئولان و وزارت کار راحت و شفاف برسانند” آن وقت چگونه است که با کارگرانی که با مراجعه به وزارت کار خواسته اند صدای خود را به گوش مسئولین برسانند چنین برخوردی میشود؟ آیا این سخنان تنها برای به اشتباه انداختن جامعه جهانی و از جمله سازمان جهانی کار نیست؟
روز جهانی کارگر روزی است که تمام کارگران در دنیا این روز را جشن میگیرند و با رژه در خیابان ها خواسته هایشان را فریاد میزنند و اعتراض خود را نسبت به بی حقوقی ها اعلام می دارند اما در ایران کارگران همواره در این روز مورد حمله و سرکوب و بازداشت قرار میگیرند.
در ایران کارگران اجازه ایجاد تشکل خود را ندارند و کارگرانی که برای پیگیری خواست و مطالبات خود دست به ایجاد تشکل های کارگری خود میزنند با خشن ترین سرکوب ها مواجه میشوند و دولت ایران کوچکترین اعتنایی به حقوق کارگران ندارد و با ارائه گزارش های دروغین به مجامع بین المللی قصد دارد تا نگذارد صدای ما کارگران به شما برسد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران در تاریخ 30/01/1386 با برگزاری مجمع عمومی مؤسس خود متشکل از کارگران مراکز مختلف کارگری با نام “اتحادیه سراسری کارگران اخراجی و بیکار” شروع به فعالیت کرد و بعدا در دومین مجمع عمومی خود در مورخه 30/01/1387 به اتحادیه آزاد کارگران ایران تغییر نام داد.
جناب آقای دبیرکل!
با وجودی که کشور ایران یکی از اولین کشورهایی بود که به سازمان جهانی کار پیوست و اولین مقاوله نامه را در سال 1957 امضا کرد، اکنون و پس از گذشت 57 سال از این تاریخ، جمهوری اسلامی ایران کماکان از امضای تعداد زیادی از مقاوله نامه های این سازمان سرباز زده است، از جمله سه مقاوله نامه پایه ای سازمان جهانی کار ( 87، 98، 138) که دو مقاوله نامه از آن ها (87 و 98) مربوط به حق تشکل یابی و سازمان دهی نشست ها و پیش برد مذاکرات جمعی است. در واقع دولت ایران نه تنها از امضای این مقاوله نامه ها سرباز می زند، بلکه با تمام فعالان کارگری که کوچک ترین تلاشی در این جهت داشته باشند با شدت و خشونت برخورد می کند. نمونه جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی یکی از این موارد هستند.
اکنون این دو عضو اتحادیه ما در زندان بسر میبرند تنها به این دلیل که خواسته اند با مراجعه به وزارت کار بنابر مسئولیتی که در قبال چهل هزار کارگر امضا کننده طومار اعتراضی برای خواست افزایش دستمزد دارند، بار دیگر مطالبه کارگران را جلوی میز وزیر کار بگذارند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با ارسال این نامه از شما درخواست می کند به سبب مسولیتی که برعهده دارید این موضوع را به عنوان یک مورد نقض آشکارحقوق انسانی کارگران در ایران مد نظر قرار داده و با توجه به بی گناهی جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی موکداً از مقامات مسئول در ایران بخواهید حکم آزادی بی قید و شرط ایشان را صادر کنند و رفع منع قضایی از این کارگران صورت گیرد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران
14/02/93
شاپور احسانی راد و پروین محمدی ودیگر دستگیرشدگان تجمع امروز در مقابل وزارت کار آزاد شدند
طبق گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران پروین محمدی و شاپور احسانی راد از هماهنگ کنندگان طومار اعتراضی کارگران و عضو هیأت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ساعت دوازده امشب آزاد شدند.لازم به ذکر است که تمامی بازداشت شدگان امروز که در مقابل وزارت کار دستگیر شده بودند نیز امشب آزاد شدند.
اتحادیه آزاد کارگران ایران آزادی شاپور و پروین و دیگر کارگران بازداشتی را به ایشان و عموم کارگران ایران تبریک میگوید و مصرانه خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی از دیگر هماهنگ کنندگان طومار اعتراضی کارگران میباشد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران
دو فعال کارگری روز جهانی کارگر در سنندج آزاد شدند
طبق خبر دریافتـی از شهر سننــدج دو فعال کارگری کورش بخشنـده و منصور محمدی که در جریان مراسم روز جهانی کارگر در این شهر دستگیر شده بودند امروز هر یک با قرار وثیقه 40میلیون تومانی آزاد شدند این دو فعال کارگری فردا 13 اردیبهشت ماه باید خود را به دادگاه انقلاب معرفی نماینــد.
کمیته کردستان حزب آزادی این دو فعال کارگری را به آنان و همه کارگران تبریک می گوید و از همه فعالین و تشکل های کارگری و مردم آزادیخواه میخواهد با اعتراض و تجمع در مقابل ادارات دولتی خواهان آزادی همه دستگیر شدگان اول مه و همه زندانیان سیاسی بشوند.
کمیته کردستان حزب کمونیست کارگری ایران
12 اردیبهشت 93 ، 2 مه 2014
بازداشت تعدادی از فعالان کارگری در روز کارگر در ایران
براساس گزارشهای رسیده از ایران امروز پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت تعدادی از کارگران در مقابل وزارت کار تجمع کرده بودند که تعدادی از آنها بازداشت شده اند.
کلیک اتحادیه آزاد کارگران نوشته که تعدادی از کارگران و فعالان کارگری در “گروه های چند نفره و به صورت پراکنده” در اطراف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تجمع کرده بودند که نیروهای امنیتی “پروین محمدی عضو هیئت مدیره این اتحادیه و نیز تعدادی از امضاء کنندگان طومار۴۰ هزارنفری” را دستگیر کردند و با این اقدام، نیروهای امنیتی “عملا مانع تجمع کارگران در این روز شدند.”
همچنین گزارشها حاکی است جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی دو فعال کارگری شب گذشته در آستانه روز کارگر اول مه بازداشت شدند.
پیشتر آقایان عظیم زاده و محمدی و پروین محمدی همراه با سه عضو دیگر این تشکل کارگری، فراخوانی برای برگزاری تجمعی به مناسبت روز جهانی کارگر در مقابل ساختمان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تهران منتشر کرده بودند.
بنا به گفته شاهدان عینی، تعدادی از بازداشت شدگان در مینی بوسهای ون نیروی پلیس و تعدادی هم در اتومبیل های نیروهای امنیتی به محل نامعلومی برده شدند.
همچنین گزارش شده که امروز پنج شنبه یازدهم اردیبهشت ماه، همزمان با روز جهانی کارگر، ابراهیم مددی، آقایان سعیدی، وحیدی و نعمتی از اعضای سندیکای رانندگان شرکت واحد نیز در پایانه آزادی دستگیر شدند.
اتحادیه آزادکارگران با انتقاد از این برخوردها “جلوگیری ممانعت نیروهای امنیتی، پلیس ولباس شخصی ها، از تجمع مسالمت آمیز و به ویژه بازداشت اعضای خود وسایرکارگران شرکت کننده را محکوم کرده و خواستار آزادی آنها شده است.
“حتی اجازه پخش شیرینی میان رانندگان را ندادند”
داوود رضوی، از فعالان کارگری و عضو سندیکای رانندگان شرکت واحد که امروز همزمان با روز جهانی کارگر در پایانه آزادی به همراه گروهی از رانندگان شرکت واحد قرار بود تجمع کنند، با اشاره به حضور گسترده نیروهای امنیتی در این پایانه به بیبیسی فارسی گفت:”آقای مددی و خوانساری و تعدادی دیگر قرار بود وسایل را به داخل بیاورند، بیرون از پایانه نیروهای لباس شخصی شیرینیها را گرفتند و زیر پایشان له کردند، سپس آقای مددی را کتک زدند و پنج نفر را بازداشت کردند.”
آقای رضوی با اشاره به اینکه رانندگان داخل پایانه خواستار برگزاری مراسم امروز بودند ،گفت: “متاسفانه در داخل هم تحمل پخش کردن شیرینی را نداشتند، برخورد کردند و حدود ۲۰ نفر بازداشت شدند و راننده ها دور ما حلقه زدند و اجازه بازداشت ما را ندادند، اما رانندگانی که ما را رد کردند، همانجا بازداشت شدند.”
این فعال کارگری با اشاره به سخنان امروز حسن روحانی در مراسم روز کارگر در خصوص فعالیت بیشتر تشکلهای کارگری گفت: “این یک شعار است، یک روز مال کارگر است، ببینید چه برخوردی شد، حتی تحمل شیرینی پخش کردن و قطعنامه خواندن نداشتند، مگر این تعداد راننده میخواست در پایانه چه کاری انجام دهد و اصلا اجازه تجمع ندادند.”
گزارشها حاکی است غیر از آقایان مددی، سعیدی، وحیدی و نعمتی که همچنان در بازداشت هستند، بقیه بازداشت شدگان روز کارگر ساعاتی پس از بازداشت آزاد شدند.
مراسم روز جهانی کارگر در شرایطی برگزار شد که دولت با درخواست خانه کارگر برای برگزاری راهپیمایی روز جهانی کارگر مخالفت کرده بود.
مراسم روز جهانی کارگر امروز در ورزشگاه آزادی تهران با حضور حسن روحانی برگزار شد.
در این مراسم بیانیه کارگران به مناسبت روز جهانی کارگر خوانده شد که در آن خواستار حذف همهگونه “مظاهر کار کودک در جامعه و حمایت از زنان کارگر” شده بود.
در این بیانیه، کارگران برگزاری راهپیمایی روز جهانی کارگر را حق خود دانسته و بر تسهیل جهت برگزاری این راهپیمایی در سالهای آینده تاکید کردند.
«بازداشت تعدادی» از اعضای سندیکای کارگران فلزکار مکانیک در غرب تهران
همزمان با آزادی فعالان کارگر بازداشت شده در روز جهانی کارگر، دو فعال کارگری به رادیو فردا گفتند که تعدادی از اعضای سندیکای کارگران فلزکار مکانیک توسط ماموران امنیتی در برغان در غرب تهران بازداشت شده اند.
به گفته این فعالان کارگری، تعداد بازداشت شدگان دقیقا مشخص نیست اما مازیار گیلانی نژاد، یکی از اعضای سندیکای کارگران فلزکار مکانیک، در میان بازداشت شدگان بوده است.
بر اساس این گزارش، فعالان کارگری در جریان برپایی مراسمی خانوادگی به مناسبت روز جهانی کارگر بازداشت شده اند.
این بازداشت ها یک روز پس از آزادی فعالان کارگر بازداشتی در روز جهانی کارگر، ۱۱ اردیبهشت، صورت گرفته است.
در این ارتباط، به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، پروین محمدی و شاپور احسانی راد، دو عضو هیات مدیره این تشکل، که روز پنجشنبه در مقابل ساختمان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بازداشت شده بودند، آزاد شده اند.
این دو فعال کارگری در تجمعی که قرار بود به مناسبت روز جهانی کارگر، اول ماه مه، در تهران برگزار شود بازداشت شدند. به گفته اتحادیه آزاد کارگران ایران، قرار بود در این تجمع به سیاست های اقتصادی دولت حسن روحانی،از جمله حداقل حقوق ماهانه ۶۰۹ هزار تومان برای کارگران، اعتراض شود.
فراخوان این تجمع از سوی خانم محمدی و آقای احسانی راد و چهار عضو دیگر هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران صادر شده بود.
دو تن از این اعضا، یعنی جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی، روز قبل از این تجمع، یعنی روز چهارشنبه در منزل خود در تهران بازداشت شده بودند.
بر اساس این گزارش، تاکنون آقایان عظیم زاده و محمدی، آزاد نشده اند.
۲۳ عضو سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه نیز که روز پنجشنبه در پایانه آزادی تهران بازداشت شده بودند، پس از چند ساعت از زندان اوین آزاد شدند.
پیشتر شاهدان عینی به رادیو فردا گفته بودند که حداقل ۲۳ تن در پایانه آزادی تهران توسط نیروهای امنیتی و لباس شخصی بازداشت شدند. بازداشت شدگان درصدد برگزاری روز جهانی کارگر بودند.
از جمله فعالان کارگر بازداشت شده، ابراهیم مددی، حسن سعیدی، مرتضی کمساری، وحید فریدونی، محسن حسینی تبار، رضا نعمتی پور، ناصر محرم زاده، رسول طالب مقدم، علی پور کریمی، کیومرث الفتی، اکبر نظری و علیرضا قاسمی بودند.
این بازداشتها در شرایطی صورت گرفتند که ماده ۲۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر میگوید: هر انسانی محق به آزادی گردهمایی و تشکیل انجمنهای مسالمت آمیز است.
تاکنون مقام های جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با اخبار و گزارش های ربوط به این بازداشت ها واکنشی از خود نشان نداده اند.
در همین حال، کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری گزارش داد که مراسم روز جهانی کارگر در شهرهای سنندج، بانه و پاوه برگزار شد.
بهنام ابراهیم زاده و باقی زندانیان منتقل شده به انفرادی ٢٤٠، به بند ۳۵۰ بازگردانده شدند
اطلاعیه شماره 180
روز ١١ اردیبهشت پس از گذشت دو هفته از حمله ددمنشانه رژیم اسلامی به بند ٣٥٠ اوین و ضرب و شتم زندانیان سیاسی و انتقال تعدادی از آنان به انفرادی های بند ٢٤٠، سرانجام تمامی افراد منتقل شده به بند ٣٥٠ بازگردانده شدند. بهنام ابراهیم زاده از چهره های شناخته شده کارگری و نیز سعید متین پور، سهیل بابادی،امید زارعی نژاد، سمکو خلقتی، غلامرضا خسروی، محمد شجاعی، محمد امین هادوی و بهزاد عرب گل زندانیانی هستند که در این روز به بند ٣٥٠ بازگردانده شده اند.
این زندانیان بدنبال ضرب و شتمی شدید توسط نیروهای سرکوبگر رژیم اسلامی از ٢٨ فروردین به انفرادی های ٢٤٠ منتقل شده بودند و آسیب های شدید جسمی دیده اند. یک خواست فوری آنان و خانواده های زندانیان سیاسی بند ٣٥٠ بازگرداندن آنها به بند و قرار دادنشان تحت درمان بود.
از جمله هم اکنون محمد صدیق کبودوند و بهزاد عرب گل به دلیل وخامت حالشان در بهداری به سر می برد.
خانواده های زندانیان سیاسی بند ٣٥٠ و زندانیان سیاسی در این بند کماکان خواهان پاسخگویی دولت بخاطر حمله وحشیانه ٢٨ فروردین به این بند هستند.
خانواده های زندانیان سیاسی در تجمعات اعتراضی خود با محکوم کردن حمله به بند ٣٥٠ و با شعار زندانیان سیاسی آزاد باید گردد خواستار آزادی عزیزان خود از زندان شدند.
همه کارگران زندانی و همه زندانیان سیاسی باید از زندان آزاد شوند
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
١٢ اردیبهشت ۱۳۹۳ ٬ ٢ مه ۲۰۱۴
Shahla_daneshfar@yahoo.com
Bahram.Soroush@gmail.com
http://free-them-now.blogspot.com
اطلاعیه شماره ١٨١
بهنام ابراهیمزاده چهره شاخته شده کارگری دوباره به بند انفرادی انتقال یافت
بنا به اخبار رسیده عصر روز گذشته ١٣ اردیبهشت بهنام ابراهیمزاده از رهبران محبوب کارگری از جانب مقامات قضایی به دادسرای شهید مقدس زندان اوین احضار و سپس به سلول انفرادی بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات منتفل گردید.
بهنام ابراهیم زاده روز ١١ اردیبهشت به همراه ٩ نفر دیگر از زندانیان بند ٣٥٠ به انفرادی ٢٤٠ منتقل شده بودند، به ٣٥٠ باز گردانده شده بود.
بهنام ابراهیم زاده عضو کمیته پیگیری برای ایجاد تشکلهای کارگری و از فعالین دفاع از حقوق کودک است که ٥ سال حکم دارد و از خرداد ٨٩ در زندان بسر میبرد.
این درحالیست که نیما تنها فرزند او دچار بیماری خطرناک سرطان است و تحت درمان قرار دارد. بهنام همچنین در جریان شکنجه های درون زندان و حمله به بند ٣٥٠ آسیب جسمانی بسیاری دیده است. بهنام در وضعیتی اضطراری بسر میبرد. با تمام قوا برای آزادی او تلاش کنیم. اخبار مربوط به بهنام را در سطح جهانی انعکاس دهیم و تلاش کنیم که حمایت وسیع بین المللی را از او جلب کنیم.
بهنام ابراهیم زاده باید فورا آزاد شود. بهنام ابراهیم زاده باید فورا تحت درمان و مداوا قرار گیرد. بهنام باید کنار فرزندش نیما باشد.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
١٤ اردیبهشت ۱۳۹۳ ٬ ٤ مه ۲۰۱۴
Shahla_daneshfar@yahoo.com
Bahram.Soroush@gmail.com
http://free-them-now.blogspot.com
حکم بازداشت موقت جعفرعظیم زاده وجمیل محمدی صادرشد!
١٤ اردیبهشت: پس از گذشت پنج روزاز دستگیری شبانه جعفرعظیم زاده وجمیل محمدی از اعضای هیت مدیره اتحادیه آزادکارگران ایران و ازهماهنگ کنندگان طومار اعتراضی 40هزارنفری کارگران، که درساعت یک بامداد 10/2/1393 صورت گرفت، وعلبرغم آزاد شدن کارگران دستگیرشده دراعتراضات روزجهانی کارگر، متاسفانه مسئولین قضائی از آزادکردن این دونفر امتناع کرده و توسط شعبه 6 دادگاه انقلاب مستقر در اوین حکم بازداشت موقت برای انها صادرشده است. اتحادیه آزادکارگران ایران ضمن محکوم کردن ادامه بازداشت جعفرعظیم زاده وجمیل محمدی – که جرمی جز طرح مطالبات حق طلبانه کارگران وتلاش برای رساندن آنها بگوش مسئولین در روزجهانی کارگرندارند- مصرانه خواستار ازادی فوری و بی قیدوشرط آنها میباشد. بدیهی است که مسئولیت هرگونه عواقب ادامه این بازداشت بعهده مسئولین مرتبط در قوه قضائیه است. اتحادیه آزادکارگران ایران
جعفرعظیم زاده و جمیل محمدی به بند209 زندان اوین منتقل شدند.
طبق اظهارات مسئولین قضائی به خانواده ها، این دو فعال کارگری زیر نظر قاضی ناصری برای ادامه بازجوئی به سلول های انفرادی بند 209 زندان اوین منتقل شدند.
اتحادیه آزادکارگران ایران، ضمن محکومیت شدید ادامه بازداشت آنها، نسبت به پیامدهای هرگونه اعمال فشاربه این عزیزان به مسئولین مرتبط هشدار میدهد وهمگام با همه کارگران و فعالین وتشکل های مستقل کارگری خواستار آزادی همه کارگران در بند میباشد.
اتحادیه آزاد کارگران
دستگیری کارگران و فعالین کارگری ممنوع !!!
پنج شنبه, 11 ارديبهشت 1393 11:59
پرینت
ایمیل
در خبر ها شنیدیم که در آستانه اول ماه مه دستگیری کارگران و فعالین کارگری را افزایش داده اند و در پی این عمل ضد کارگری و سرکوبگرانه جعفر عظیم زاده و جمیل محمد را در نیمه های شب از خانه هایشان دستگیر کردند و همچنین تعداد زیادی از کارگران و فعالین کارگری از جمله :
صبح روز ٩ اردیبهشت نیز ۵ نفر از فعالین کارگری در سنندج و از اعضای هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران خلیل کریمی، شیث امانی، شریف ساعد پناه، مظفر صالح نیا و صدیق کریمی به اداره اطلاعات سنندج احضار و مورد بازجوئی قرار گرفتند و همچنین :
۷ نفر از اعضای کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری٬ وفا قادری، فردین میرکی، یدالله صمدی، آرام زندی، فواد زندی، شورش کریمی و جلیل محمدی با احضار به ستاد خبری اداره اطلاعات سنندج، مورد اذیت و آزار بازجویان اطلاعات قرار گرفته اند.
ما ضمن محکوم کردن دستگیری کارگران و فعالین کارگری می خواهیم هر چه سریعتر کارگران دستگیر شده آزاد شوند، و همچنین از تمامی کارگران ،تشکل ها ،سازمانها ، نهاد ها و مردم آزادی خواه می خواهیم از هر طریق ممکن نسبت به این عمل ضد کارگری اعتراض کنند و با بر گزاری متحدانه روز جهانی کارگر جمهوری اسلامی را وادار به عقب نشینی کنند همچنین در سطح جهانی اعمال ضد کارگری را افشا کرده از هم طبقه های خود در اقصا نقاط جهان بخواهید همبستگی بیشتری در مخالفت با جمهوری اسلامی داشته باشند
شاهرخ زمانی
خالد هردانی
از زندان گوهر دشت
محمد جراحی
آرش محمدی
از زندان مرکزی تبریز
10/2/1393
در محکومیت انتقال بهنام ابراهیم زاده به سلول انفرادی!
کميته دفاع از بهنام ابراهيم زاده! اطلاعیه شماره ۲۲ کمیته دفاع از بهنام ابراهیم زاده
کارگران ، تشکلهای کارگری ، انسانهای شریف و آزاده! همانگونه که مطلع هستید در پی حمله به بند ۳۵۰ زندان اوین در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ماه چند تن از زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ به همراه کارگر زندانی بهنام ابراهیم زاده در آن روز به انفرادی بند ۲۴۰ منتقل شده بودند و تا روز پنج شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه بهنام را در بهنام را در انفرادی نگاه داشته و آن روز او را مجددا به بند ۳۵۰ برگردانده بودند اما ۲ روز بعد یعنی در تاریخ شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه بهنام به دادسرای شهید مقدس زندان اوین احضار و سپس او را به سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات منتقل میکنند. قابل ذکر است که بهنام از ۲ ماه پیش تا کنون هیچ گونه ملاقات حضوری با خانوادهاش نداشته و نیما تنها فرزندش هم که به بیماری سرطان مبتلاست هم اکنون در بیمارستان بستری است. کمیته دفاع از بهنام ابراهیم زاده ضمن محکومیت حمله به زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ اوین و مخصوصا فرد بهنام و فرستادن بهنام به سلولهای انفرادی وزارت اطلاعات خواستار آزادی تمامی کارگران زندانی و زندانیان سیاسی است! چهاردهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۳
دستگیری عمر سلیمانی فعال کارگری
بر اساس گزارش رسیده، روزدوشنبه ساعت 8 صبح، عمر سلیمانی فعال کارگری در یکی از خیابان های شهر بانه دستگیر و به مکان نامعلومی انتقال داده شده است که تا ارسال این خبر خانواده نامبرده هیچ اطلاعی ازوضعیت او ندارند. کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری، ضمنمحکوم کردن این عمل غیر قانونی و ضدکارگری، دستگیری این فعال کارگری را قویاً محکوم نموده و خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط او و دیگر کارگران و فعالان کارگری دستگیر شده و زندانی می باشد. کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری
اعضای دستگیر شده سندیکای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران آزاد شدند
١١ اردیبهشت: بیش از بیست تن ازاعضای سندیکای رانندگان شرکت واحد تهران که ظهر امروز و بمناسبت روز جهانی کارگر در پایانه ی آزادی درجریان مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر دستگیر شده بودند آزاد شدند. اتحادیه آزاد کارگران ایران ضمن شادباش برای آزادی این دوستان با پافشاری بر حق مسلم کارگران برای برپایی مراسم های مستقل خود ، هرگونه بازداشت و سرکوب کارگران را قویا محکوم می نماید و خواستار آزادی فوری مابقی دستگیر شدگان روز کارگر می باشد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران
…………………………………………………………………………………
بازداشت کارگران و فعالان کارگری در اول ماه مه، نشان از ترس و هراس عوامل سرمایه از کارگران و طرح مطالبات برحق آنان دارد
بر اساس خبر منتشر شده در سایت اتحادیه آزاد کارگران ایران، جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی از فعالان کارگری متشکل در این اتحادیه و از اعضای هیئت مدیره آن تشکل، در نیمه های شب 11 اردیبهشت روز جهانی کارگر و در آستانه برگزاری مراسم گرامی داشت این روز، به اتهام فراخوان برای برگزاری تجمعی در مقابل وزارت کار، توسط مأموران امنیتی دستگیر و روانه بازداشتگاه شدند.
نیروهای امنیتی همچنین در همین ساعت و همزمان با دستگیری جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی، به منزل مسکونی خانم پروین محمدی نیز یورش برده وبا شکستن درب منزل ایشان در صدد دستگیری نامبرده برآمدند که به علت عدم حضور وی در منزل موفق به بازداشت ایشان نشدند.
برگزاری مراسم بزرگداشت اول ماه مه، روز جهانی کارگر امروزه در بسیاری از کشورهای دنیا، به عنوان حق مسلم و خدشه ناپذیرکارگران پذیرفته شده و توسط کارگران این کشورها پاس داشته می شود. کارگران در چنین روزی در بسیاری از مناطق جهان به خیابان ها می آیند و ضمن گرامی داشت این روز بزرگ و تاریخی و اعلام کیفر خواست خود علیه سرمایه، به طرح مسائل و خواست های خویش در عرصه های مختلف همت می گمارند. اما عوامل سرمایه در ایران پس از گذشت بیش از یکصدو بیست سال از به رسمیت شناخته شدن این روز جهانی و کارگری، همچنان از برگزاری مراسم این روز توسط کارگران هراس دارند و از بیان خواست ها و مطالبات طبقه کارگر در آن جلوگیری می کنند. دستگیری جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی و یورش به منزل خانم پروین محمدی، جهت دستگیری ایشان را تنها باید در این راستا ارزیابی نمود.
کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری، ضمن تقبیح این عمل غیر قانونی و ضدکارگری، دستگیری این دو فعال کارگری را قویاً محکوم نموده و خواهان آزادی فوری و بدون قید و شرط آن عزیزان و دیگر کارگران و فعالان کارگری دستگیر شده و زندانی می باشد.
کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری-11 اردیبهشت 1392
…………………………….
سندیکای کارگران شرکت واحداتوبوسرانی تهران و حومه:
بازداشت کارگران را به بهانه برگزاری روز جهانی کارگران محکوم می کنیم
با خبر شدیم سه شنبه شب وطی برخوردی نامناسب آقایان جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه کارگران آزاد ایران در برابر چشمان خانواده و پس از تفتیش کامل منزل و ضبط لوازم از جمله کامپیوتر و . و… بازداشت شدند. متعاقب این دستگیری در روز 5 شنبه مصادف با روز جهانی کارگر دو نفر دیگر از هماهنگ کنندگان طومار 40 هزار نفری معترضین دستمزد در برابر وزارت کار و بیست و سه نفر از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد در میدان آزادی و در حال توزیع شیرینی بین رانندگان اتوبوس های شهری بازداشت شدند .
با وجود آزادی اعضای سندیکا و دستگیر شدگان مقابل وزارت کار کماکان دو نفر از اعضای هیئت مدیره اتحادیه کارگران آزاد در بازداشت به سر می برند
سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه ضمن تبریک به خانواده ، و جامعه کارگری بابت آزادی دستگیرشدگان اعلام می دارد روز جهانی کارگر روز اعتراض کارگران می باشد و بازداشت کارگران را به هر دلیل و منظوری محکوم می کند .
با امید به آزادی همه کارگران از بند
سندیکای کارگران شرکت واحداتوبوسرانی تهران و حومه
11 اردیبهشت
………………………
……………………
بیانیه اتحادیه آزاد کارگران ایران درباره تعرض به کارگران در روز جهانی کارگر
بدنبال تجمعات هماهنگ کنندگان طومار اعتراضی چهل هزار نفری کارگران در سال گذشته و ارسال نامه هایی خطاب به وزارت کار برای افزایش مزد، حداقل مزد بیش از ده درصد زیر نرخ تورم اعلامی تعیین گردید. این عمل دولت قانون شکنی آشکار و تحمیل بیش از پیش ستم معیشتی بر کارگران بود. از این رو هماهنگ کنندگان طومار با ارسال نامه ی دیگری خطاب به وزیر کار خواهان تجدید نظر فوری در مزد مصوب و اجرای بی کم و کاست ماده 41 قانون کار شدند. اما جوابیه وزارت کار و دفاع شان از میزان مزد مصوب، دهن کجی دولت به خواست ما کارگران و صحه گذاشتن بر تداوم قانون شکنی هایشان بود. از این رو هماهنگ کنندگان طومار طی فراخوانی برای اعتراض به این موضوع، کارگران امضا کننده طومار را به تجمع در مقابل وزارت کار در روز جهانی کارگر فراخواندند.
مأمورین اطلاعاتی دو شب مانده به روز جهانی کارگر با یورش به منزل جمیل محمدی و جعفر عظیم زاده از هماهنگ کنندگان طومار اعتراضی کارگران و از اعضای اتحادیه آزاد کارگران ایران ایشان را بازداشت کرده و وسایل شخصی و لب تاپ و هارد کامپیوترشان را با خود بردند. هماهنگ کنندگان طومار همراه با دیگر کارگران و متعاقب فراخوان اعلامی در روز جهانی کارگر در مقابل وزارت کار دست به تجمع زدند اما مورد حمله نیروهای انتظامی و اطلاعاتی قرار گرفتند و شاپور احسانی راد و پروین محمدی از هماهنگ کنندگان طومار و تعداد دیگری از کارگران حاضر در تجمع مورد ضرب شتم مأموران قرار گرفته و بازداشت شدند. همزمان نیز نیروهای پلیس به مراسم بزرگداشت روز کارگر که توسط اعضای سندیکای شرکت واحد اتوبوسرانی در محل پایانه آزادی برگزار شده بود یورش برده و تعداد 23نفر از این کارگران را بازداشت نمودند که تمامی بازداشت شدگان روز کارگر شب یازدهم اردیبهشت بعداز بازجویی های وزارت اطلاعات آزاد شدند.
همزمان نیز تعداد زیادی از اعضای اتحادیه آزاد کارگران ایران و کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری در شهر سنندج توسط اداره اطلاعات این شهر احضار و مورد بازجویی قرار گرفتند.
همه ی اینها در حالی اتفاق می افتاد که رئیس جمهور در مراسم دولتی روز کارگر با ایراد سخنرانی داعیه این را داشتند که ” شکل گیری تشکلهای مدنی، مردمی و انجمنهای خاص در میان کارگران آزاد و بدون مشکل باشد. کارگران باید بتوانند از طریق تشکلها و جمعیتهای آزادشان صدای خود را به گوش مسئولان و وزارت کار راحت و شفاف برسانند”. آن وقت چگونه است که همزمان با این داعیه ی دولت در چند خیابان آن طرف تر از محل سخنرانی نمایندگان چهل هزار کارگر معترض به سطح دستمزد را در مقابل وزارت کار کتک کاری کرده و بازداشت مینمایند تنها به این دلیل که خواسته اند صدای کارگران را به گوش مسئولین برسانند؟
تجدید نظر فوری در تعیین مزد مصوب امسال و نیز اجرای بدون چون و چرای ماده 41 قانون کار خواست کوتاهی ناپذیر میلیونها کارگر در ایران است و ما کارگران حتی یک لحظه از این مطالبه به حقمان دست برنخواهیم داشت و دولت بایستی به خواست ما کارگران صحه بگذارد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران ضمن محکومیت تعرض نیروهای امنیتی به کارگران در تهران و سنندج در روز جهانی کارگر خوهان آزادی فوری و بدون قید و شرط جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی میباشد و اعلام میدارد چنانچه این دوستان هر چه سریعتر آزادنگردند به شیوه های مقتضی دست به اعتراض خواهد زد.
اتحادیه آزاد کارگران ایران
13اردیبهشت 93
………………………………………………………………………………
در روز جهانی کارگر ٢٣ راننده و عضو سندیکای کارگران شرکت واحد در میدان آزادی و پایانه آزادی توسط مامورین امنیتی بازداشت شدند
در روز جهانی کارگر 23 راننده و عضو سندیکای کارگران شرکت واحد در میدان ازادی و پایانه ازادی توسط مامورین امنیتی بازداشت شدند و در حال حاضر پشت درب زندان اوین منتظر ورود به زندان هستند ، سندیکای کارگران شرکت واحد با توجه به فشارهای موجود و فضای امنیتی که در جامعه وجود دارد تصمیم داشت ،قرار شد در پایانه ازادی مراسمی به مناسبت اول ماه مه سندیکای کارگران شرکت واحد برگزار کند و با شرینی و گل از همکاران استقبال شود که با هجوم عوامل لباس شخصی اقای ابراهیم مددی کتک خورد و شرینی های خریداری شده توسط رانندگان را مامورین امنیتی زیر پایشان له کردند و 23 تن از رانندگان حاضر را دستگیر کردند که تا این لحظه هنوز پشت درب زندان منتظر ورود به زندان هستند متاسفیم که حاکمیت حتی تحمل خش شرینی و گل را هم توسط رانندگان سندیکایی ندارد چه رسد به تحمل تشکل های مستقل که روحانی امروز شعارش را می داد . اسامی دستگیر شدگان عبارتند از 1-ابراهیم مددی 2-حسن سعیدی 3-اکبر نظری 4-مرتضی کمساری 5-وحید فریدونی 6-امیر تاخیری 7محمد قاسمی8 بهرام اکبری -9سید رسول طالب مقدم 10-محسن حسینی تبار 11علیرضا توسلی 12-ناصر محرم زاده 13-سید داود سید فاطمی 14علی پور کرمی15 نقی کریمی 16-محمد سالاری17-عبداله ایراندوخت 18- خانم شیری که بعدا ازاد شده و چند تن دیگر که اسامی انها موجود نیست خبرهای تکمیلی متعا قبا اعلام خواهد شد
………………………….
احضار فعالین کارگری سقز در آستانه اول ماه مه
به گزارش رسیده روز ١٠اردیبهشت ماه ١٣٩٣، تعدای از فعالین کارگری در شهر سقز توسط ادراه اطلاعات به فرمانداری احضار شدند. بنا به این گزارش اداره اطلاعات سقز طی تماس تلفنی در تاریخ 9 اردیبهشت ماه ، با حسین مرادی، جمیل راست خدیو، رحمان کاردار، جلال حسینی، عمر شاکری، شمس اله محمد پور و محمد عبدی پور، آنان را تهدید کردند که در روز جهانی کارگر نباید هیچ مراسمی داشته باشند در غیر اینصورت به شدیدترین شکل ممکن با انها برخورد خواهد شد. در ادامه این تهدید ها در روز 10 اردیبهشت ماه اداره اطلاعات طی تماس تلفنی از فعالین کارگری، محمدعبدی پور، جلال حسینی و حسین مرادی خواستند که در فرمانداری سقز حضور یابند تا در رابطه با اول ماه مه گفتگو داشته باشند. نامبردگان در روز چهارشنبه ساعت 12 ظهر به فرمانداری سقز مراجعه می کنند. در این جلسه فرماندار و رئیس اداره اطلاعات سقز حضور داشتند و طبق روال معمول با تهدید و ایجاد فضای رعب و وحشت فعالین کارگری را از برگزاری روز جهانی کارگر منع کردند و همچنین در این جلسه 2 ساعته فرماندار و رئیس اداره اطلاعات از فعالین کارگری خواسته بود تا در مراسم دولتی شرکت کنند که با واکنش فعالین کارگری مواجه شده و محمد عبدی پور به آنها اعلام می نماید که روز جهانی کارگر روز طبقه کارگر بر علیه سرمایه داری است و ما حق داریم مراسم مستقل خود را داشته باشم . در نهایت فعالین کارگری حاضر در جلسه مجددا مورد تهدید قرار می گیرند و مسئولین به آنان اعلام می کنند که برگزاری هر گونه مراسمی به جز مراسم دولتی،چه در داخل شهر و چه بیرون از شهر شدیدا سرکوب خواهد شد و عواقب آن بعهده شما سه نفر خواهد بود. کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری
تهدید افشین ندیمی و مهرداد صبوری در آستانه روز جهانی کارگر!
به گزارش رسیده ساعت ۹ صبح سه شنبه ۹ اردیبهشت اداره اطلاعات کامیاران طی تماسی با افشین ندیمی وی را تهدید کرد که در صورتی که در هر مراسمی به مناسبت اول ماه مه شرکت کند با وی به بدترین شکل ممکن برخورد خواهد شد و نیز هر مراسم و یا گلگشتی در شهر برگزار شود او و مهرداد صبوری باید تاوان آن را بدهند. کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری ضمن محکوم کردن این گونه برخورد با کارگران، برگزاری و شرکت در مراسم روز جهانی کارگر به طور مستقل توسط کارگران را جزء حقوق اولیه آنان می داند. کمیته ی هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری 10اردیبهشت 93
اطلاعیه شماره ١٧٧
پروین محمدی، شاهپور احسانی راد آزاد شدند
جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی همچنان در زندانند
در اطلاعیه های قبلی به اطلاع رساندیم که امروز در گرامیداشت روز جهانی کارگر در تهران دو تن از رهبران کارگری به اسامی پروین محمدی و شاهپور احسانی راد در مقابل وزارت کار بازداشت شدند. همچنین در جریان برگزاری مراسم این روز از سوی کارگران سندیکای شرکت واحد در پایانه آزادی ٢٣ نفر دستگیر شدند. با کمال مسرت به اطلاع میرسانیم که پروین محمدی و شاهپور احسانی راد در ساعت ده شب ١١ اردیبهشت و دستگیر شدگان سندیکای واحد در حوالی ساعت ٤ عصر این روز آزاد شدند. آزادی آنها را به این کارگران، به خانواده هایشان و به همگان تبریک میگوییم.
گفتنی است دو تن دیگر از رهبران کارگران به اسامی جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی که از هماهنگ کنندگان طومار ٤٠هزار امضا بر سر خواست افزایش دستمزد ها و از اعضای هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، که در نیمه شب سه شنبه ٩ اردیبهشت بازداشت شده بودند، همچنان در زندان بسر میبرند. جعفر عظیم زاده و پروین محمدی باید فورا آزاد شوند.
٤٠ هزار کارگر امضا کننده طومار اعتراضی بر سر خواست افزایش دستمزدها، نقش مهمی در آزاد کردن این رهبران خود از زندان دارند. از این کارگران و همه کارگران و مردم در ایران انتظار میرود که به هر شکلی که میتواند اعتراض خود را به این دستگیری ها اعلام کنند و خواستار آزادی فوری این دو فعال کارگری از زندان شوند. ما همچنین از تمامی سازمانهای کارگری و نهادهای انساندوست در سراسر جهان انتظار حمایت وسیع و گسترده و عکس العمل سریع در مقابل دستگیری این کارگران را داریم.
همه کارگران زندانی و زندانیان سیاسی باید فورا از زندان آزاد شوند.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
١١ اردیبهشت ۱۳۹۳ ٬ ١ مه ۲۰۱۴
Shahla_daneshfar@yahoo.com
Bahram.Soroush@gmail.com
http://free-them-now.blogspot.com
……………………………
اطلاعیه شماره ١٧٩: بازداشت تعدادی از اعضای سندیکای کارگران فلزکار مکانیک در غرب تهران
بنا بر خبرهای منتشر شده روز ١٢ اردیبهشت در جریان تجمعی که از سوی سندیکای کارگران فلزکار مکانیک در برغان در غرب تهران، برگزار شده بود، حدود ٨٠ نفر از شرکت کنندگان توسط سرکوبگران رژیم اسلامی دستگیر شدند. مازیار گیلانی نژاد از اعضای این سندیکا یکی از این بازداشت شدگان است.
در اطلاعیه های شماره قبل نیز اطلاع دادیم که دستگیر شدگان روز ١١ اردیهبشت در مقابل وازرات کار پروین محمدی و شاهپور احسانی راد از اعضای هیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و ٢٣ نفر از اعضای سندیکای شرکت واحد که در پایانه آزادی بازداشت شده بودند روز گذشته آزاد شدند. همچنین کورش بخشنده و منصور محمدی از دستگیر شدگان شهر سنندج امروز ١٢ اردیبهشت آزاد شدند. اما جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی که در آستانه روز جهانی کارگر در نیمه شب ٩ اردیبهشت بازداشت شده بودند، همچنان در زندانند.
اعضای دستگیر شده سندیکای کارگران فلزکار مکانیک، جعفر عظیم زاده و جمیل محمدی و همه کارگران زندانی و زندانیان سیاسی باید فورا از زندان آزاد شوند.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
١٢ اردیبهشت ۱۳۹۳ ٬ ٢ مه ۲۰۱۴
Shahla_daneshfar@yahoo.com
Bahram.Soroush@gmail.com
http://free-them-now.blogspot.com
سنديکای کارگران شرکت اتوبوس رانی تهران بازداشت تعدادی از اعضای سنديکای کارگران فلزکار مکانيک را محکوم کرد
۱۳۹۳/۰۲/۱۳
سنديکای کارگران شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه با انتشار بيانيه ای بازداشت تعدادی از اعضای سنديکای کارگران فلزکار مکانيک توسط ماموران امنيتی را محکوم کرد.
پيشتر دو فعال کارگری به راديو فردا گفته بودند که تعدادی از اعضای سنديکای کارگران فلزکار مکانيک در جريان برپايی مراسم روز جهانی کارگر در بَرَغان در غرب تهران توسط ماموران امنيتی بازداشت شده اند.
بر اساس گزارش ها، يکی از بازداشت شدگان، مازيار گيلانی نژاد، مسئول روابط عمومی اين سنديکا، بوده است.
سنديکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه خواستار آزادی سريع و بدون قيد و شرط فعالان کارگر زندانی شده است.
……………………………………………………………………
هنوز از اتهام و محل نگهداری اعضای بازداشت شده سنديکای کارگران فلزکار مکانيک اطلاعی در دست نيست
۱۳۹۳/۰۲/۱۳
با گذشت يک روز از بازداشت تعدادی از اعضای سنديکای کارگران فلزکار مکانيک هنوز خبری در مورد اتهام و محل نگهداری آنها در دست نيست.
يک فعال کارگری در اين مورد به راديو فردا گفت که تلاش خانواده های بازداشت شدگان برای اطلاع يافتن از دليل بازداشت و نيز محل نگهداری آنان به جايی نرسيده است.
پيش از اين دو فعال کارگری به راديو فردا گفته بودند که تعدادی از اعضای سنديکای کارگران فلزکار مکانيک روز جمعه در حال برپايی جشن روز جهانی کارگر در روستايی در بَرَغان، در غرب تهران، توسط ماموران امنيتی بازداشت شده اند.
در روز جهانی کارگر نيز ۲۵ فعال کارگری درتهران بازداشت شده بودند که پس از چند ساعت آزاد شدند.
……………………………………………………………………..