۱۱ آذر: تجمعات بازنشستگان تامین اجتماعی و فولاد و معدن کرمان و معلمان بازنشسته ۱۴۰۲
امروز یکشنبه ۱۱ آذر بازنشستگان تامین اجتماعی و فولاد و زغال سنگ کرمان در اعتراض به مشکلات معیشتی و برای پیگیری مطالباتشان در شهرهای مختلفی تجمع کردند. تجمعات بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای شوش، اهواز، تهران و فولاد در اصفهان و تهران و اهواز برگزار شدند. بازنشستگان زغال سنگ کرمان در تجمع اعتراضی خود اعلام کردند که تا رسیدن به مطالبات خود از جمله معیشت و رفاه و درمان رایگان به تجمعاتشان ادامه خواهند داد. در کرمانشاه نیز بخش های مختلف بازنشستگان در روز سه شنبه سیزدهم آذر تجمع خواهند داشت.
در شوش بازنشستگان از شهرهای کرخه، هفت تپه و شوش گرد آمده بودند و شعار میدادند: “بیمارستان ملی حق مسلم ماست”، “تورم اسفبار حاکم شده تو بازار”، “تا حق خود نگیریم از پا نمی نشینیم”، “ما بازنشستگانیم خواهان حقمانیم “، “گرانی تورم بلای جان مردم”، “نه مجلس نه دولت نیستند به فکر ملت “، “حقوق بازنشسته فقط واسه یک هفته”، “تا حق خود نگیریم از پا نمی نشینیم “، و “درمان رایگان حق مسلمماست”.
در اهواز بازنشستگان تجمع و راهپیمایی کرده شعار میدادند “گرانی ، تورم، بلای جان مردم”، “درمان رایگان حق مسلم ماست”، “هم مجلس، هم دولت ظلم میکنند به ملت”، و “فقط کف خیابان، بدست میاد حقمان”.
تجمع بازنشستگان تامین اجتماعی در تهران در مقابل شعبه هفتم تامین اجتماعی واقع در خیابان رودکی برگزار شد و معترضین شعار میدادند “معیشت و درمان/ نابودتر از هر زمان”.
بازنشستگان فولاد شعار میدادند: “فولادی داد بزن، حقتو فریاد بزن”، و “وعده وعید کافیه سفره ما خالیه”.
در تجمع بازنشستگان فولاد در تهران بنری با نوشته: مشاغل بیماری زای در فولاد، بدون درمان رایگان، مصداق جامعه برده داری است.” قابل توجه بود.
در این روز همچنین فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۰ در تهران بخاطر بی پاسخ ماندن خواستهایشان در مقابل مجلس اسلامی تجمع کردند و با شعار “پاداش بازنشسته به خاکستر نشسته” پیگیر مطالباتشان شدند
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۱ آذر ۱۴۰۳، ۱ دسامبر ۲۰۲۴
تجمع اعتراضی پرستاران بیمارستان گلستان اهواز
پرستار داد بزن حقتو فریاد بزن
روز یکشنبه ۱۱ آذر پرستاران بیمارستان گلستان اهواز در ادامه اعتراضات پرستاران در این شهر دست به اعتصاب زده و مقابل بیمارستان تجمع کردند. اعتراضات پرستاران گسترده است و خواستهای فوری آنها عبارتند از:
1. اصلاح حکم متناسب با تورم(حق شغل، حق شاغل و… حقوق دریافتی نباید زیر ۳۰ میلیون تومان باشد)
2. برقراری فوق العاده خاص با ضریب 3 و گنجاندن آن در حکم
3. اجرای دقیق تعرفه پرستاری
4. اجرای مشاغل سخت و زیان آور
5. ممنوع اعلام کردن اضافه کار جهت ارتقاء کیفیت خدمات رسانی نیروی انسانی
۶. ایجاد امنیت شغلی
از خواستها و مطالبات پرستاران وسیعا حمایت کنیم.
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۱ آذر ۱۴۰۳، ۱ دسامبر ۲۰۲۴
۱۱ آذر: اعتراضات افراد دارای معلولیت، کارگران اخراجی ارغوان گستر، کارگران نیشکر هفت تپه و برخی اعتراضات دیگر
اعتراضات بر سر معیشت و رفاه و علیه اختلاسگریهای حاکم گسترده است. روز یازده آذر افراد دارای معلولیت نیز در آستانه روز جهانی معلولین مقابل مجلس اسلامی تجمع کردند و اعتراض خود را به وضع بد معیشتی و وضعیت نابسامان درمان خود اعلام داشتند. تجمع کنندگان شعار میدادند “نه صدقه نهمنت/ حقو میخوایم با عزت”، “معلول ناتوان نیست، عدالت برقرار نیست”، “وعده ها شنیدیم، عدالتی ندیدیم”، و “ظلم و ستم کافیه، سفره ما خالیه”.
در این روز همچنین کارگران اخراجی شرکت پتروشیمی ارغوانگستر ایلام به همراه خانوادههایشان در برابر استانداری تجمع و خواستار بازگشت به کارشان شدند.
حرکت اعتراضی دیگر مربوط به این روز تجمع مالباختگان “مدیران خودرو” مشهد در اعتراض به اختلاسها است. بنا بر خبرها نمایندگی امامی شرکت مدیران خودرو در مشهد متهم به کلاهبرداری بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان شده است. این موضوع باعث خشم و اعتراض شدید مردم شده و تجمعات اعتراضی در مقابل این نمایندگی برگزار شده است.
همچنین گروهی از متقاضیان مسکن ملی در اعتراض به عملی نشدن وعدههای مسئولان و عدم واگذاری مسکن ملی، مقابل ساختمان بنیاد مسکن چهارمحال و بختیاری تجمع کردند. این معترضان با پاشیدن گِل به ساختمان، نارضایتی خود را از عملکرد غارتگرانه بنیاد مسکن و تأخیر در اجرای طرحهای مسکن ملی ابراز کردند.
همچنین در روز گذشته جمعی از کارگران نیشکر هفت تپه به دلیل به خطر افتادن امنیت شغلی خود و زمزمه های بازگرداندن دوباره این شرکت به بخش خصوصی در مقابل استانداری تجمع کردند. در این تجمع یکی از کارگران در مورد موضوع اعتراضشان گفت که پیام آنها در مورد امنیت شغلی شش هزار کارگر نیشکر هفت تپه است. پروسه طرح واگذاری هفته تپه و صنایع جانبی آن قرار بود در شش ماه اول انجام گیرد. اما چهار سال گذشته است که کاری صورت نگرفته است. بدنبال اعتراضاتی که داشتیم و هفت تپه به “هفت طرح” منتقل شد، موقتا آرامشی نسبی بر قرار شد. حقوقها به روز شد و طرح طبقه مشاغل بدرجه ای اجرایی شد و زمین زیر کشت هفت تپه به ۵۰۰۰ هکتار افزایش یافت. و اکنون دوباره زمزمه بازگرداندن نیشکر هفت تپه به بخش خصوصی و ادامه چپاولگریهای قبلی است. کارگران نیشکر هفت تپه به این موضوع اعتراض دارند و خواستار امنیت شغلی و قطعی شدن واگذاری این شرکت به “هفت طرح” هستند.
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۱ آذر ۱۴۰۳، ۱ دسامبر ۲۰۲۴–
tel:00447435562462–
tel:00447435562462