به استقبال اول مه، روز جهانی کارگر برویم
اول مه (۱۲ اردیبهشت) ، روز جهانی کارگر فرا میرسد. اول مه روز اعلام عزم و اراده طبقه کارگر برای برپایی دنیایی بهتر، دنیایی آزاد و برابر است. اول مه روزی در راستای انقلاب زن زندگی آزادی است.
در همه جا به استقبال این روز که روزی جهانی در اعتراض به فقر و بندگی است، برویم و فریاد اعتراضمان را علیه کل بساط فقر و فساد و سرکوب و اعدام و آپارتاید جنسی جمهوری اسلامی بلندتر کنیم. در و دیوار را از شعار “زنده باد اول مه روز جهانی کارگر، زنده باد انقلاب زن زندگی” پر کنیم و عزم راسخ خود را برای به پیروزی رساندن انقلاب و رهایی کل جامعه به نمایش بگذاریم.
روز جهانی کارگر کار را تعطیل کنیم و در همه جا در کارخانه و در خیابان، در دانشگاه و در مدارس، در پارکها و میادین اصلی شهر ها این روز را به روز ابراز وجود سراسری خود تبدیل کنیم . جمع شویم و با جشن و شادی و سردادن سرود آزادی اول مه را جشن بگیریم . بنر های گرامیداشت روز جهانی کارگر را در مراکز کارگری از مراکز نفتی گرفته تا نیشکر هفت تپه و ذوب آهن اصفهان و گروه ملی فولاد و ماشین سازی اراک برافراشته کنیم و با سخنرانی های اعتراضی مان کیفرخواست خود را علیه کل سیستم بردگی حاکم اعلام کنیم.
اول مه فرصتی است که با بیانیه ها و قطعنامه هایمان، بصورت مستقل و مشترک و با فریاد شعارهای اعتراضی مان تداوم انقلاب زن زندگی آزادی را برای رهایی از توحش و بردگی و کل بساط آپارتاید جنسی حاکم اعلام کنیم.
اول مه همچنین فرصتی است که بار دیگر مفاد منشور مطالبات حداقلی که در سال ۱۴۰۱ با امضای بیست تشکل انتشار یافت، را به عنوان پرچم اتحاد مبارزاتی کل کارگران و کل جامعه اعلام کنیم و آنرا همه جا بازتکثیر کنیم. منشوری که تاکیدش بر پایان دادن بر صد سال بساط بردگی و استثمار و هر نوع اعمال اراده ای از بالای سر مردم است و بر شوراها و قدرت عمل مستقیم خود ما کارگران و ما مردم تاکید دارد. منشوری که خواستهای حداقلی فوری همه ما مردم را برشمرده و پلاتفرمی برای اتحاد و مبارزه بدست میدهد.
“فقر، فساد، گرانی، میریم تا سرنگونی” یک شعار سراسری کارگری و اجتماعی در اول مه است. شعاری که هر روز با فریاد اتحاد اتحاد علیه فقر و فساد در اعتراضات خیابانی بازتاب می یابد.
حکومت با گسترش سرکوبها و اعدام و کشتار سعی کرده و میکند مبارزات ما کارگران و ما مردم را عقب بزند و حیات منحوس خود را تداوم بخشد. زندانیان بسیاری را تحت عنوان سوداگران مواد مخدر در صف اعدام گذاشته و اعدام کرده است تا زمنیه اعدامهای بیشتر و سرکوب جامعه را فراهم تر کند. اول مه با فریاد های “نه تهدید، نه زندان، نه اعدام، نیست جلودار ما”، “نه به اعدام”، و “زندانی سیاسی آزاد باید گردد” صف قدرتمند خود را علیه سرکوبگری های حکومت به نمایش در آوریم.
اول مه در عین حال تاکید بر اتحاد طبقاتی کارگری با فریاد شعارهای ” شاغل و بازنشسته، اتحاد، اتحاد”، “لشکری، کشوری، تامین اجتماعی، اتحاد اتحاد” است.
خانواده های دادخواه جانباختگان انقلاب زن زندگی آزادی و همه انسانهایی که بدست حکومت اسلامی به قتل رسیده اند یک سنگر مهم انقلاب و یک نیروی مهم مناسبت هایی چون روز جهانی کارگر هستند. کنارشان باشیم و با نوشتن شعار “جمهوری اسلامی نابود باید گردد” بر در و دیوار تمام شهرها، فریاد دادخواهی خود را بلند تر کنیم.
زندانیان سیاسی در زندان یک نیروی مهم دیگر انقلاب و فریاد تداوم انقلاب زن زندگی آزادی هستند. کنارشان باشیم و با شعار زندانی سیاسی آزاد باید گردد بر آزادی فوری و بدون قیدو شرط همه زندانیان سیاسی تاکید کنیم.
و بالاخره اینکه یک جدال مهم کل جامعه با حکومت ، جدال بر سر حجاب و کل بساط آپارتاید جنسی است. حضور گسترده بیحجاب زنان در تجمعات و رقص وشادی زن و مرد بعنوان جشن پایان دادن به بساط آپارتاید جنسی و تبعیض های جنسی و جنسیتی شکلی از قدرتنمایی ما کارگران و مردم در روز جهانی کارگر است. اول مه امسا باید رساتر از هر وقت بر برابری بیدرنگ کامل حقوق زنان با مردان و امحا و لغو بی قید و شرط تمامی قوانین تبعیض آمیز آپارتاید جنبسی تاکید کرد و این اعتراض بر بنرهای اعتراضی این روز و در شعار ها بازتاب گسترده ای داشته باشد.
گرامی باد اول مه روز جهانی کارگر
کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری ایران
۲۳ فروردین ۱۴۰۲
سپیده قلیان به درخواست سپیده کاشانی به اعتصاب غذایش پایان داد
و چند خبر از کارگران زندانی
روز ۲۱ فروردین سپیده قلیان با درخواست سپیده کاشانی فعال محیط زیستی که پس از شش سال حبس از زندان آزاد شد، به عنوان هدیه آزادی این فعال زیستمحیطی به اعتصاب خود پایان داد.
سپیده قلیان به جرم دفاع از حقوق کارگر و همراهی با مردم معترض شش سال است در زندان بسر میبرد و اکنون حکم سه ساله خود را سپری میکند. او از پانزدهم فروردین به نشانه اعتراض به تبعید خود و دیگر زندانیان سیاسی دست به اعتصاب غذا زده بود .
سپیده در پیامی خطاب به سپیده کشانی در مورد علت اعتصاب خود نوشته بود:”من برای اعتراض به وضعیت تبعیدیان از جمله خودم اعتصاب کردم برای زینب جلالیان، برای حمید و فرزانه قره حسنلو، برای مریم اکبری منفرد، حمیده زراعی، ماهان صدارت، سیامک نصیری، سکینه پروانه، فضل الرحمن کوهی، کمال شریفی، خالد زمانی، مظفر سکانوند، پرهام پروی. خاصه برای زندانیان زن تبعیدی که وضعیت بسیار بغرنجی دارند، سپیده کاشانی از جنس همان زنان است، او از من خواستهاست که به مناسبت آزادی و به عنوان هدیی من برای آزادیش، برای زندگی، برای زنده ماندن و مقاومت کردن اعتصاب غذایم را بشکنم. من بسیار از سپیده کاشانی آموختهام و بسیار از زنانی چون او آموختهام و باور دارم که جمهوری اسلامی در نهایت با قیام همین زنان میرود. سپیده عزیزم زنده میمانم و آزادی ایران را باهم جشن میگیریم.”
سپیده قلیان با چنین پیام محکمی در ۲۱ فروردین ضمن پایان دادن به اعتصاب غذایش بر پیگیری خواستهایش تاکید کرد. اعتراض سپیده به عدم تجمیع احکام قضایی و مخالفت نیروهای امنیتی با انتقال او به زندان اهواز و وضعیت زندانیان تبعیدی در زندان ست. سپیده قلیان در سالهای اخیر بارها به زندانهای مختلف از جمله زندان بوشهر تبعید شده بودند و دادگاه در مورد پرونده شکایت زندان بوشهر از وی حکم یکسال حبس تعزیری دیگر برای وی صادر نموده است. از سپیده قلیان به تازگی کتابی با عنوان «احضار دوال پای رسوایی با پای سیب » منتشر شده است. در این کتاب او با انتشار دستورالعمل تهیه شیرینی از روایتهای زندان گفته است و خواسته است که با او در زندان نامهنگاری شود. بدینگونه سپیده قلیان صدای اعتراض همه زندانیان و فریاد انقلاب زن زندگی آزادی است.
– روز سه شنبه بیست و یکم فروردین ماه، داود رضوی، از اعضای هیئت مدیره سندیکای کارگران شرکت واحد محبوس در زندان اوین، علیرغم حال نامساعد جسمانی، به دلیل امتناع از پوشیدن لباس زندان از اعزام به بیمارستان محروم ماند. داود رضوی از مشکلات گوارشی رنج میبرد. داود رضوی از پنجم مهرماه ۱۴۰۱ در زندان است و با اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی در بازداشت بسر میبرد. او پنج سال حکم زندان دارد.
– عثمان اسماعیلی،فعال کارگری محبوس در زندان سنندج، علیرغم حال نامساعد جسمی از رسیدگی پزشکی محروم مانده است. مسئولان زندان سنندج نتیجه “ام آر آی” او را به پزشک متخصص مغز و اعصاب نشان نداده بودند که بعد با پیگیریهای خانواده، به پزشک معالج تحویل داده شد. پزشک متخصص اعلام کرده است که آقای اسماعیلی به دلیل تنگی شدید کانال نخاع و درگیر شدن چهار مهره در خطر از دست دادن پاهایش میباشد. اگر عمل جراحی در اسرع وقت انجام نشود، امکان فلج شدن وی قطعی است. پزشکی قانونی سقز تأیید کرده است که عثمان اسماعیلی باید در اسرع وقت مورد عمل فتق هم قرار گیرد. جمهوری جنایتکار اسلامی با فشار به زندانیان و محروم کردن آنها از درمان و دارو، زندگی زندانیان را به خطر می اندازد. عثمان اسماعیلی باید فورا و بدون درنگ آزاد شود.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
24 فروردین 1403، 12 آپریل 2024
از خوزستان چه خبر؟
اخبار هفته: واحد خوزستان کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری
– روز ۲۱ فروردین سپیده قلیان با درخواست سپیده کاشانی فعال محیط زیستی که پس از شش سال حبس از زندان آزاد شد، به عنوان هدیه آزادی این فعال زیستمحیطی به اعتصاب خود پایان داد.
سپیده قلیان به جرم دفاع از حقوق کارگر و همراهی با مردم معترض شش سال است در زندان بسر میبرد و اکنون حکم سه ساله خود را سپری میکند. او از پانزدهم فروردین به نشانه اعتراض به تبعید خود و دیگر زندانیان سیاسی دست به اعتصاب غذا زده بود .
– روز بیست و یکم فروردین بازنشستگان کشوری (معلمان) و تامین اجتماعی در شهر اهواز در اعتراض به فقر و فساد و بی تامینی و سرکوبگریهای حکومت و پاسخ نگرفتن خواستهایشان دست به تجمع مشترکی زدند.
– روز سهشنبه ۲۱فروردین گارد وحشی زندان شیبان اهواز با حضور محمد نیازی مدیر و عبدالحسین غلامنژاد رئیس حفاظت اطلاعات زندان به بند ۵ که محل نگهداری زندانیان سیاسی است حمله کردند و کلیه وسایل زندانیان از قبیل تخت، یخچال و وسایل شخصی آنها را تخریب نموده یا بهغارت بردند. قبل از این حمله وحشیانه زندانیان سیاسی به انتقال تعداد زیادی از زندانیان جرایم خشن به بند سیاسی اعتراض کرده بودند. زندانیان سیاسی که به حبسهای طولانی محکوم هستند از دردهای شدید مانند درد کلیه یا دندان و یا بیماریهای مزمن چون ام.اس، رنج میبرند ولی از درمان و پزشک و یا مرخصی درمانی محرومند. غلامنژاد در حملات پیشین به زندان شیبان شخصاً اقدام به تیراندازی و قتل زندانیان کرده است و اکنون بندی بهنام بند “توابین” در زندان شیبان بهراه انداخته است. از زندانیان در بند در زندان شیبان باید وسیعا حمایت کردند. زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قیدو شرط آزاد شوند.
-روز بیستم فروردین بازنشستگان مخابرات در ادامه اعتراضات خود، در شهرهای مختلف از جمله در اهواز در خوزستان تجمع کرده و پیگیر مطالباتشان شدند.
– روز ۱۹ فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی در اعتراض به دستمزدهای ناچیز و فقر و فساد و تبعیض ها در چند شهر از جمله در شوش و اهواز در خوزستان تجمع کردند. در شوش بازنشستگان مثل هر هفته از از شهرهای کرخ، هفت تپه و شوش جمع شده بودند.
-روز ۱۸ فروردین عوامل مزدور واحد حراست شرکت گروه ملی صنعتی فولاد، کارگران اخراجی متحصن مقابل یکی از ورودی های شرکت را بیشرمانه مورد حمله قرار دادند. حکم اخراج این کارگران در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲ و در ارتباط با اعتراضات قدرتمند کارگران فولاد اهواز صادر شده است. کارگران اولتیماتوم داده اند که اگر همکاران اخراجی سر کار بازنگردند و به مطالباتشان پاسخ داده نشود دوباره دست به اعتراض خواهند زد.
– روز ۱۸ فروردین کارگران کارخانه “فولاد پارس” هفت تپه در اعتراض به اخراج همکارانشان و دستمزدهای بسیار پایین دست به تجمع زدند.
– عباس دریس کارگر زندانی و از بازداشت شدگان خیزش مردمی درسال ۹۸ در خطر اعدام قرار دارد. همچنین عباس (مجاهد) کورکوری از زندانیان در بند در زندان شیبان اهواز زیر خطر اعدام قرار دارد. او در شعبه اول دادگاه انقلاب اهواز به اعدام محکوم شد و حکم وی در “دیوان عدالت” مورد تایید و به شعبه اجرای احکام ایذه ارجاع شده است. به نجات جان مجاهد کورکوری و عباس دریس بشتبابیم. احکام اعدام عباس دریس و مجاهد کورکوری باید لغو شود و آنها بدون قید و شرط آزاد شود.
واحد خوزستان- کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری
۱۷ فروردین ۱۴۰۳، ۵ آپریل ۲۰۲۴