فشار های امنیتی بر معلمان معترض ادامه دارد

پیوستن بیست و دو هزار نفر  به کمپین یکصد هزار امضا برای آزادی معلمان زندانی

جمهوری اسلامی از وحشت فرارسیدن سالگرد انقلاب زن زندگی آزادی و سر بلند کردن موج جدید انقلاب، بر فشارهای امنیتی بر روی فعالین کارگری و اجتماعی از جمله معلمان شدت داده است. بنا بر خبر منتشر شده از سوی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان در این هفته عاتکه رجبی معلم اخراجی در مشهد برای روز چهارده مرداد به شعبه ۹۰۶ “دادگاه انقلاب مشهد” احضار شد. او پیش از این بدلیل حمایت از انقلاب مهسا، طی حکمی از طرف هیات تخلفات وزارت آموزش و پرورش اخراج شد. عاتکه رجبی قبلا به مدت پنج  روز در بازداشت وزارت اطلاعات بود و با وثیقه یک میلیارد و ششصد میلیون تومانی آزاد شده است. در اطلاعیه خبری در این مورد شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، ضمن محکومیت پرونده‌سازی‌ها علیه معلمان معترض خواستار صدور قرار منع تعقیب برای عاتکه رجبی شده است.  

بعلاوه پیروز نامی، عضو هیات مدیره و دبیر کانون صنفی فرهنگیان خوزستان نیز با اتهاماتی چون نشر اکااذیب، تبلیغ علیه نظام، شرکت در تجمعات “غیر قانونی”، به شعبه ۱۱۳ دادگاه کیفری ۲ شهرستان اهواز احضار شده است.  بنا بر خبر حکم بدوی تبرئه یازده  عضو کانون صنفی معلمان خوزستان که در خردادماه سال جاری در شعبه ٣ دادگاه انقلاب اهواز صادر شده‌بود، با اعمال فشار نهادهای امنیتی و‌ بعد از موعد (۲۰روزه) قانونی، مورد اعتراض نماینده دادستان وحید نریمیسایی  قرار گرفت و پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال شد. اسامی این افراد عبارتند از:  پیروز نامی، زهره بختیاری، کوکب بداغی پگاه، علی کروشاتی، صادق ناصری، معین زرگانی، اقبال تامرادی، سیامک چهرازی، بهنیا بهمئی نژاد، شهریار شیروانی، و عماد رفیعی.

از سوی دیگر بنا بر خبر منتشره از سوی کانون صنفی معلمان استان بوشهر بازپرسی شعبه هفت دادسرای بوشهر در مورد  پرونده دستگیری محسن عمرانی در اردیبهشت ۱۴۰۲  رای نهایی صادر کرد. این دادگاه با قضاوت بازپرس مهدی مقاتلی در مورد اتهام تحریک مردم به جنگ و‌کشتار و خونریزی …. قرار منع تعقیب صادر نمود . اما در مورد اتهام  “تبلیغ علیه نظام” ،  “بزه انتسابی” را محرز دانسته و پرونده را جهت رسیدگی و تعیین شعبه به دادستانی ارجاع داد.این کانون ضمن محکوم کردن این پرونده‌سازی‌ها برای فعالین صنفی خواستار برچیدن فضای امنیتی بر فعالیت معلمان شد.

هم اکنون شماری از معلمان معترض با اتهامات و پرونده سازیهای امنیتی به زندانهای طولانی مدت محکوم شده و در زندانند که اسامی آنها عبرتند از:‌اسماعیل عبدی، رسول بداقی، جعفر ابراهیمی، هاشم  خواستار، اصغر امیرزادگان، ناهید شیرپیشه، مریم جلال حسینی، فاطمه تدریسی، زینب همرنگ، جواد لعل محمدی، فرزانه ناظران پور، محمود ملاکی، محمود صدیقی پور، عزیز قاسم زاده، انوش عادلی، امید شاه محمدی، حسین رمضانپور،‌ ومهدی فتحی.

در برابر این احضار ها و دستگیریها و ادامه بازداشت ها و برای خواست آزادی فوری و بدون قید و شرط معلمان زندانی از سوی معلمان کارزاری تحت عنوان «کارزار یکصد  هزار امضا» به جریان افتاده است که تا کنون ۲۲ هزار معلم این کارزار را مورد حمایت قرار داده اند و کانونهای صنفی مختلف با بیانیه های مستقل خود از این کارزار اعلام پشتیبانی نموده اند. صدور احکام زندان های طولانی مدت برای معلمان معترض در استانهای مختلف، پرونده سازی در دادگاه ها و هیئت های تخلفات اداری و صدور احکام اخراج، بازخریدی، بازنشستگی اجباری، و انفصال برای صدها معلم در سراسر کشور از جمله موضوعات مورد اعتراض این بیانیه است. اسماعیل عبدی معلم زندانی از درون زندان به این کارزار پیوست. کمپین برای آزادی کارگران زندانی تلاش میکند که صدای این کارزار و همه معلمان زندانی در سطح جهان باشد. معلمان زندانی، کارگران در بند، بازداشت شدگان انقلاب و تمامی زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند.

کمپین برای آزادی کارگران زندان (FTN)

۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۶ اوت ۲۰۲۳

Shahla.daneshfar2@gmail.com

https://www.free-them-now.com/