دو اطلاعیه از خیزش های مردمی

خیزش های مردمی: اطلاعیه شماره ۳۰۶

اعتصاب کارگران نساجی بروجرد، تجمعات کشاورزان اصفهان و پنبه کاران دشت مغان ، کارزار آتش زدن تبلیغات “دهه فجر حکومتی و اخباری دیگر

کارزار پایین کشیدن و آتش زدن بنرهای تبلیغاتی حکومتی به مناسبت حکومتی “دهه فجر”  در تهران و شهرهای مختلف گسترش یافته است. همراه با این کارزار شعار دهی های شبانه در محلاتی از تهران از جمله در شهرک باقری  و دیگر شهر ها مثل شیراز جریان یافته است. مردم شعار میدادند:”مرگ بر دیکتاتور”، “مرگ بر خامنه‌ای”، “امسال سال خونه سیدعلی سرنگونه”، “مرگ بر بسیجی”، ” مرگ بر سپاهی”.

روز ۱۹ بهمن  کارگران نساجی بروجرد در اعتراض به تعویق پرداخت حقوقها و قطع حق بیمه و دیگر حقوق خود برای سومین روز دست به اعتصاب زدند. بنا بر خبرها در جریان این اعتراضات تعدادی از کارگران  بازداشت شده اند.  در این روز همچنین کشاورزان در اصفهان در اعتراض به وضع بد معیشتی و خواست حقابه و اعتراض به عدم بازگردانده شدن آب زاینده رود که خواست همه مردم این شهر  است مقابل صدا و سیمای جمهوری اسلامی تجمع کردند. کشاورزان شعار میدادند: “ننگ ما، ننگ ما صدا و سیمای ما”، “مرگ بر این دولت مردم فریب”، “ننگ ما، ننگ ما دولت الدنگ ما. در این روز پنبه‌کاران پارس‌آباد مغان نیز بخاطر مطالبات پرداخت نشده خود و وضع بد معیشتی خود مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند. بنا بر خبرها نزدیک هزار میلیارد تومان پنبه از این کشاورزان خریداری شده است که از این مبلغ تنها ۲٠٠ میلیارد تومان به حساب آنان کاران واریز شده است و با گذشت ۴ ماه هنوز مطالباتشان پرداخت نگردیده است.

روز گذشته هجدهم بهمن مراسم خاکسپاری کوروش گوجانی جوانی نوزده ساله در یزدانشهر در اصفهان با حضور جمعیتی زیاد از مردم  برگزار شد. کوروش گوجانی حدود یک ماه پیش توسط مزدوران حکومتی ربوده شده بود و بعد از یک ماه شکنجه در بازداشتگاهای حکومت به قتل رسیده و پیکربی‌جانش در بیابان‌های اطراف یزدانشهر پیدا شده است. یک کارزار مهم مردم امروز اعتراض به اعدام ها و قتل خاموش زندانیان در زیر شکنجه است.

 خبر اعتراضی دیگر مربوط به  تجمع اعتراضی بازنشستگان مخابرات در اهواز در هفدهم بهمن در اعتراض به سطح نازل حقوقها و وضع بد معیشتی و عدم تحقق خواستهایشان در مقابل ساختمان مرکزی مخابرات است. این بازنشستگان شعار میدادند:” سفره ما خالیه ، وعده وعید کافیه “.

بنا بر خبرها فرزانه زیلابی وکیل دادگستری عضو کانون وکلای دادگستری از سوی شعبه سیزده دادسرای اسلامی اهواز احضار شد. اتهامات او “توهین به  رهبری، نشر اکاذیب در فضای مجازی جهت تشویش اذهان عمومی، فعالیت تبلیغی علیه نظام، اجتماع و تبانی علیه امنیت، و عضویت در گروه های معاند” اعلام شده است. یک جرم او وکالت کارگران نیشکر هفت تپه در جریان اعتراضاتشان در سال گذشته بوده است. او هم اکنون نیز وکالت برخی معترضان در جنبش  اعتراضی اخیر، وکالت پرونده بازنشستگان تٲمین اجتماعی خوزستان، برخی خبرنگاران خوزستانی و از جمله دبیر کانون صنفی معلمان خوزستان پیروز نامی  را به عهده دارد. فرزانه زیلابی وکیل مورد حمایت کارگران نیشکر هفت تپه و همه کارگران و همه مردم است. پرونده امنیتی او باید فورا بسته شود و به پیگرد و تهدیدات امنیتی علیه وی خاتمه داده شود.

همبستگی های جهانی از انقلاب ایران جریان دارد. از جمله امروز هشتم فوریه اتحادیه های کارگری ده کشور انگلستان، آلمان، فرانسه، نروژ، دانمارک، هلند، سوئد، اسپانیا، کانادا و آمریکا  در همبستگی با کارگران و انقلاب مردمی ایران اعلام تجمع کرده اند. این اتحادیه ها خواستار آزادی بی قید و شرط کارگران زندانی و همه زندانیان سیاسی، پایان دادن به آزار و اذیت و تعقیب فعالین کارگری، به رسمیت شناخته شدن حق ایجاد تشکل های مستقل و آزاد کارگری، توقف اعدامها و حمایت بی قید و شرط اروپا از خواست مردم ایران برای دموکراسی و حقوق انسانی شده اند. اتحادیه های کارگری بریتانیا ، کلکتیو سندیکایی فرانسه که پنج فدراسیون سندیکایی بزرگ فرانسه شامل کنفدراسیون فرانسوی دموکراتیک کار (اس اف د ت)، کنفدراسیون عمومی کار (س ژ ت)، فدراسیون سندیکایی متحد (اف اس او – فرهنگیان)، اتحادیه سندیکایی برای همبستگی (سولیدر)، اتحادیه ملی سندیکاهای مستقل (اونسا) ، و اتحادیه های کارگران سوئد (ال او)، اتحادیه های کارگری نروژ، اتحادیه های دانمارک و کانادا از جمله اعلام کنندگان این میتینگ های حمایتی هستند.

همچنین ۳۵ استاد دانشگاه، سیاستمدار، حقوقدان، پژوهشگر و فعال حقوق زنان در بنگلادش، در بیانیه‌ای مشترک حمایت و همبستگی خود را با جنبش اعتراضی زن، زندگی، آزادی (ژن، ژیان، ئازادی) در ایران اعلام کردند. آنها در بیانیه خود با اشاره به سرکوب زنان و معترضان در ایران و کشتار بیش از ۵۰۰ نفر از جمله ۵۷ کودک و دستگیری بیش از  ۱۹ هزار بازداشتی و اعدام معترضین و انحصار قدرت در دست طبقه مذهبی حاکم و استفاده از سرکوب برای کنترل مردم و مصونیت حاکمان ایران از پاسخگویی را به‌عنوان دلایل اصلی بروز جنبش زن، زندگی، آزادی اعلام کرده اند.  گیتی‌آرا نسرین، استاد دانشگاه داکا، مشرفه میشو، دبیر کل حزب انقلابی دموکراتیک و رئیس مجمع اتحادیه کارگران صنعت پوشاک، رهنوما احمد، نویسنده مطرح بنگلادشی و رانی یان یان، رهبر بومی و مشاور ارشد رهبر سنتی حلقه بومیان چاکما از جمله امضا کنندگان این بیانیه هستند.

تا کنون گروههای زنان بسیاری از کشور های مختلف جهان از جمله از لبنان، سوریه، افغانستان، ترکیه، سودان و کشورهای غربی از انقلاب زن، زندگی، آزادی اعلام حمایت کرده اند.

نابود باد حکومت اسلامی!

حزب کمونیست کارگری ایران

۱۹ بهمن ۱۴۰۱، ۸ فوریه ۲۰۲۳

خیزش های مردمی: اطلاعیه شماره ۳۰۵

آزادی شماری از زندانیان و جشن پیروزی زندانیان در زندان، محاکمه زندانیان در ارومیه

زندانی سیاسی آزاد باید گردد

جمهوری اسلامی زیر فشار انقلاب تحت عنوان “عفو” ناگزیر به آزادی شماری از دستگیرشدگان اخیر و زندانیان سیاسی شده است. یکی از این آزاد شدگان حمیده زارعی (شیمین) است که  امروز نوزدهم بهمن  از زندان کچویی فردیس کرج آزاد شد. بنا بر خبرها دو روز قبل از او خواسته شده بود که درخواست عفو کند ولی او حاضر به امضا نشده بود.  حمیده زارعی از بازداشت شدگان در مراسم چهلم حدیث نجفی بود که به اتهام تبانی علیه جمهوری اسلامی محاکمه شده بود.

امروز همچنین  پدر آرمیتا عباسی از آزادی دخترش از زندان کچویی کرج خبر داد و نوشت: “بالاخره آرمیتای من آزاد شد. از صمیم قلب آرزو می‌کنم این خوشحالی نصیب همه خانواده‌هایی بشه که عزیزانشون در بند هستند”. آرمیتا عباسی دختر جوان ۲۱ ساله در اعتراضات مردمی دستگیر شده و به “سردستگی اغتشاشات” متهم شده بود. او یک هفته پس از دستگیری به خاطر شکنجه و تجاوز جنسی توسط نیروهای جمهوری اسلامی به بیمارستان امام علی کرج منتقل گردید و با مراجعه والدینش به بیمارستانُ معلوم شد که خیلی زود از سوی نیروهای امنیتی به زندان انتقال یافته است.  از بند زنان زندان مرکزی کرمان نیز پوران ناظمی با وثیقه صد میلیون تومانی و خواهر وی  پروانه ناظمی با قید کفالت آزاد شدند. نیروهای امنیتی روز چهارشنبه ١٢ بهمن، پوران ناظمی و خواهرش پروانه ناظمی را در بیمارستان مهرگان پس از دیدار با پدر بیمارشان و بدون ارائه حکم دادگاه، بازداشت کرده بودند. همچنین بنا بر خبرها در این روز رقیه (مهوین) بیگدلی از فعالین اجتماعی و زندانیان سیاسی سابق طی تماسی به دادگاه مراجعه کرده و حکم آزادی حضوراً به وی ابلاغ شده است. او روز ۸ آذرماه به قید ضمانت موقتاً از زندان قرچک آزاد شده بود.

روز گذشته عسل محمدی، هستی امیری و فرنگیس مظلوم مادر زندانی سیاسی سهیل عربی نیز از زندان آزاد شدند  و با آزادی آنها زندانیان سیاسی سرود خواندند و  پیروزی خود را جشن گرفتند و شعار”زندانی سیاسی آزاد باید گردد” سر دادند. بعد هم پخش فایل صوتی آن توسط  غزل عبداللهی، دختر عالیه مطلب‌زاده، زندانی سیاسی در مدیای اجتماعی به جشن موفقیت همه مردم تبدیل شد.  امیر چمنی فعال کارگری و نسیم سلطان بیگی خبرنگار و فعال دانشجویی و هستی امیری دانشجوی کارشناسی ارشد رشته حقوق دانشگاه علامه و عضو انجمن آزاد اندیش دانشگاه سه نفر دیگر از بازداشت شدگان اخیر هستند که روز گذشته آزاد شدند. امیر چمنی روز ۱۵ آبان دستگیر شد و جهت اجرای حکم ۷ ماه و ۲۵ روز حبس خود به زندان تبریز منتقل شده بود.  نسیم سلطان بیگی در ۲۱ دی در فرودگاه بازداشت شده و  بعد از ۲۷ روز بازداشت به قید وثیقه آزاد شد. هستی امیری در تاریخ ۹ مرداد برای اجرای حکم یک سال زندان در منزل خود بازداشت شده بود. هستی امیری در تاریخ ۹ مرداد برای اجرای حکم یک سال زندان در منزل خود بازداشت شده بود. در این روز همچنین با آزادی اشراق نجف‌آبادی، حسام موسوی و امیر ارسلان مهدوی، همه ورزشکاران شیرازی که در یک اعتراف تلویزیونی اجباری متهم به “بمب‌گذاری ناموفق در شیراز” شده‌ بودند، آزاد شدند. دنا شیبانی و محمد خیوه هم پیشتر با وثیقه آزاد شده بودند و بنا بر خبر ها پرونده این ورزشکاران مختومه اعلام شده است.  

نرگس ظریفیان از فعالین مخالف “حجاب اجباری” نیز دوشنبه ۱۷ بهمن با اتمام  حکم یک سال زنان از اوین آزاد شد.در این روز همچنین  بیتا حقانی نسیمی دختر جوان ۲۲ ساله اهل ساری، از بازداشت شدگان اعتراضات اخیر از زندان قائم شهر آزاد شد. او در ۲۶ مهر دستگیر و توسط شعبه اول دادگاه انقلاب ساری از بابت اتهام “افساد فی الارض” تبرئه و به ١٨سال حبس تعزیرى، ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و “ضبط وسایل ارتکاب جرم” به نفع دولت محکوم شده بود.  آزادی تمامی این عزیزان را به آنها، به خانواده هایشان و به همگان شادباش میگوییم.

جمهوری اسلامی در جریان انقلاب زن، زندگی، آزادی دهها هزار نفر را دستگیر کرده و در زندانها زیر آزار و شکنجه و تجاوز قرار داده و حتی شماری را به اعتراف اجباری به جرائمی که مرتکب نشده اند مجبور کرده است. شماری از آزاد شدگان به جرمهایی متهم شدند که در قوانین حکومت احکام آنها اعدام است. امروز زیر فشار جامعه تحت عنوان “عفو” ناگزیر شده است که شماری را آزاد کند و این یک عقب نشینی آشکار در برابر اعتراضات مردمی در ایران و در سطح جهان به دستگیریها و زندان و اعدام است.

بنا به یک گزارش دیگر دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمان در پرونده جوانان محلات ارومیه روز دوازدهم بهمن برگزار شد.  در این جلسه که گفته می‌شود ۵ دقیقه طول کشیده، اتهام افراد “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی از طریق آموزش کوکتل مولوتف و تبلیغ علیه نظام”ذکر شده که می‌تواند ۲ تا ۵ سال محکومیت برای متهمان در پی داشته باشد. اسامی متهمان این پرونده به این قرار است:

سمانه فتحیِ، مبین صفری، گلسا بشیری‌راد، مهرداد شجاعی، محمدرضا سیف‌الله‌زاده،  رضا مرادی،  هادی حسنلو،  محمد عشقی، علی ابراهیمی، سالار نجف‌زاده،  امیرحسین علی‌نژاد، امیررضا نعمتی،  حسین عاشوری،  محمد عشقی،  امیرمحمد حسینی،  علی تابع،  لیلا علویه.

با ادامه اعتراضات و مبارزات و فشار اجتماعی میتوان همه زندانیان را آزاد کرد، اعدام ها را متوقف نمود و بساط جهنمی جمهوری اسلامی را جارو کرد. زنده باد انقلاب زن، زندگی، آزادی!

نابود باد حکومت اسلامی!

حزب کمونیست کارگری ایران

۱۹ بهمن ۱۴۰۱، ۸ فوریه ۲۰۲۳

tel:00447435562462