روز ۲۲ آبان بازنشستگان فولاد اصفهان در اعتراض به وضع بد معیشتی و عدم پاسخگویی به خواستهایشان با شعار”فقط کف خیابون بدست میاد حقمون” دست به تجمع زدند. اعتراض به حقوقهای زیر خط فقر، محرومیت از درمان رایگان و دیگر حقوق پایه ای، و اعتراض به اختلاسها و دزدی ها و سرکوبگری های حکومت از جمله موضوعات اعتراضی بازنشستگان در اعتراضاتشان بوده است. یک خواست فوری بازنشستگان اجرای همسان سازی و افزایش حقوقها به بالای خط فقر و حق داشتن یک زندگی انسانی بوده است.
در یک اقدام دیگر ۲۰ تشکل و گروه و نهاد از کارگران، بازنشستگان، فعالین دفاع از حقوق کودک، فعالین دفاع از حقوق زن و دانشجویان طی بیانیه ای عمومی علیه سناریوی اعدام بازداشت شدگان در خیزش سراسری تحت عنوان “ماشین اعدام و کشتار باید متوقف شود”، صدای اعتراض خود را بلند کردند. در بخشی از این بیانیه ضمن اعتراض به کشتار مردم معترض از جمله کشتار بیش از ۵۰ نفر از کودکان و نوجوانان زیر هفده سال و دیگر سرکوبگری های وحشیانه حکومت چنین آمده است:”حکومت برای زهر چشم گرفتن از مردم بپا خاسته برای دفاع از حقوق برابر و پایان دادن به هر گونه تبعیض، برای دفاع از حق زندگی، رفاه، امنیت و آسایش و به دست گرفتن سرنوشت خود بدون وجود هر گونه آقابالاسری که با شعار کلیدی و سراسری “زن، زندگی، آزادی” در اعتراضات و تظاهراتهای روزانه فریاد زده می شود، دستگاه قضایی و دادگاههای انقلابش که طی ۴۳ سال گذشته بخشی از دستگاه سرکوب مردم بوده اند را با تمام توان و شتاب بکار گرفته است تا سناریوی اعدام بازداشتشدگان در خیزش جاری را عملی نماید”. و در ادامه بیانیه با تاکید بر عزم راسخ مردم در مبارزاتشان میگوید: مردم به جان آمده طی این مدت ثابت کرده اند که نهایت ددمنشی و جنایات سرکوبگران نتوانسته است خللی در عزم راسخشان برای رسیدن به خواستهایشان را ایجاد کند. شعار عمومی “هر یک نفر کشته شه، هزار نفر پشتشه” امروز به یک واقعیت در مبارزات مردم تبدیل شده است. حضور ده ها هزار نفری در مراسمات جانباختگان معتبرترین گواه بر این ادعاست که مردم دیگر با سرکوب و کشتن و اعدام کردن توسط حکومت دچار ترس و عقب نشینی نمی شوند”. در خاتمه بیانیه بر آزادی فوری و بدون قید و شرط بازداشت شدگان و زندانیان سیاسی در خیابان، دانشگاه، مدرسه، کارخانه و هر جا و هر مکان عمومی و اجتماعی و بر توقف ماشین اعدام و کشتار حکومت تاکید کرده است. امضا کنندگان این بیانیه عبارتند از: ۱-انجمن صنفی کارگران برق و فلزکار کرمانشاه، ۲- -سندیکای نقاشان البرز، ۳- ندای زنان ایران، ۴- گروهی از رانندگان تاکسی شهرک ظفر کرمانشاه، ۵-گروهی از فارغالتحصیلان بیکار دانشگاه رازی کرمانشاه، ۶-گروهی از مهندسان نرمافزار پاساژ میرداماد کرمانشاه، ۷- گروهی از ورزشکاران رزمی کار کرمانشاه، ۸- گروهی از کارگران اداره آب و فاضلاب کرمانشاه، ۹- گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی و خدمات درمانی سقز، ۱۰- گروه هایی از کارگران ساختمانی سقز، ۱۱- گروهی از کارگران نقاش ساختمانی سقز، ۱۲- گروهی از کارگران برق کار ساختمانی سقز، ۱۳- گروهی از کارگران لوله کشی ساختمانی سقز، ۱۴- گروهی از جوانان محله کریم آباد سقز، ۱۵-گروهی از جوانان محله تپه شافعی سقز ، ۱۶- گروهی از جوانان محله تپه مالان سقز ، ۱۷- گروهی از جوانان محله برد بران سقز، ۱۸- گروهی از جوانان محله بهارستان سقز، ۱۹- گروهی از زنان خانهدار سقز، ۲۰-گروهی از فعالین لغو کار کودکان تهران
– شورای هماهنگی تشکل های صنفی فرهنگیان ایران طی بیانیه ای در اعتراض به گرانی ها و وضع بد معیشتی همه مردم اقشار مختلف جامعه را به عدم پرداخت قبوض آب، برق وگاز فراخوان داده است. در بخشی از این بیانیه چنین آمده است:”شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران ضمن حمایت و به رسمیت شناختن حضور مسالمت آمیز مردم در خیابان ها و همچنین نکوهش و محکوم نمودن سرکوب عریان و غیر انسانی نیروهای سرکوب در راستای حقوق مشروع، قانونی و نافرمانی های مدنی از همکاران خود، اقشار مختلف و مردم فهیم و نجیب ایران می خواهد به منظور کاهش و تحدید بخشی از درآمدهای دولت که صرف سرکوب و کشتار کودکان و زنان آزاده می شود از پرداخت قبوض آب برق و گاز خودداری نمایند و به پرداخت این قبوض نه بگویند و این را حق مردمی می داند که به مراتب زیر فشار و خط فقر تحمیلی واقع شده اند. همچنین این شورا حمایت خود را از رویکرد تحریمی مردم نسبت به شرکت ها و نهادهایی که در جریان این سرکوب های خشونت آمیز، بازوی نیروهای سرکوبگر بوده اند، اعلام داشته، توسعه و اشاعه ی آن را لازم و ضروری می داند.
نابود باد حکومت اسلامی!
حزب کمونیست کارگری ایران
۲۳ آبان ۱۴۰۱ُ، ۱۴ نوامبر۲۰۲۲—
tel:00447435562462