اول ماه می( ۱۱ اردیبهشت) روز جهانی کارگرو گردهمایی سراسری کارگران جهان گرامی باد

 اول ماه می( ۱۱ اردیبهشت) هر سال بزرگ‌ترین گردهمایی و صف‌آرایی طبقه‌ی کارگر در سراسر گیتی است. در این روز کارگران در اکثر کشورها به  میزان پیشروی جنبش کارگری در هر یک از آن‌ها صف مستقل و مبارزه جویانه‌ی خود را در مقابل سرمایه‌داران و نظم موجود سرمایه داری تشکیل می‌دهند؛ و با راهپیمایی و حمل پلاکاردها و پرچم‌های سرخ، مهم‌ترین خواسته‌ها و اعتراض‌ها و نقد خود را از نظام حاکم به نمایش می‌گذارند. در این روز موقعیتی فراهم می‌آید تا فعالین، کارگران پیشرو و کمونیست‌ها به ارزیابی از کارنامه‌ی جنبش کارگری و قوت و ضعف‌ها و فراز و نشیب‌های آن در سال پیشین بپردازند.

 جنبش کارگری ما و به‌طورکلی طبقه‌ی بزرگ و بیست میلیونی مزد و حقوق بگیران در ایران در بخش‌های مختلف طی سال ۱۴۰۰ تا هم اکنون مبارزات پرشوری را علیرغم نظم ضددموکراتیک و سرکوبگرانه‌ی رژیم اسلامی علیه نظم موجود به پیش برده و بر خواسته‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و انسانی خود در اعتراض‌های خیابانی، اعتصاب‌ها و گردهمایی‌ها به پیش برده‌اند.مبارزه علیه خصوصی سازی‌ها و بیکارسازی‌ها، افزایش دستمزد، پرداخت حقوق‌های معوقه، آزادی فعالان کارگری و بسیاری خواسته‌های دیگر لحظه‌ای متوقف نشده و در شماری بیش از 2200 اعتراض و اعتصاب طی سال گذشته در جریان بوده است. هم‌پای این مبارزات و از دل آنها ساختارهای اولیه جنبش متحد طبقاتی در حال پدیدار شدن است. محافل کارگری به طور غیر رسمی بار اصلی این اعتصاب‌ها و اعتراض‌ها را بر دوش داشتند.جنبش مجمع عمومی به عنوان پایه‌ای‌ترین و در دسترس‌ترین شکل گردهمایی‌ها محل تلاقی و اتحاد عمل و تصمیم گیری در میان کارگران بوده است. به عبارت دیگر هر اعتراض و اعتصاب با مجمع عمومی خود انگیخته و خودمختار و غیررسمی کارگران در کف کارخانه آغاز می‌شود. در بستر همین مجمع عمومی هاست که خواست اداره شورایی به عنوان یک گرایش نو اما ریشه دار و متناسب با هرج و مرج و جریان فروپاشی نظم موجود در حال پدیدار شدن است.

از سوی دیگر جنبش پرشمار فرهنگیان شامل آموزگاران و کادر اداری در مراتب مختلف آموزشی و استخدامی به عنوان متحد طبیعی کارگران به شکل بیش از پیش ساختار یافته و بر اساس کانون‌های صنفی و تمرکز و هماهنگی آن در شورای سراسری عملاً بر عمومی‌ترین و اجتماعی ترین مطالبات انسانی همچون عدالت آموزشی، حق آموزش به زبان مادری، مبارزه علیه پولی سازی آموزش،حذف مطالب ایدئولوژیک و تاریخ سازی دروغین از کتاب های درسی و آزادی زندانیان و فعالین اجتماعی تاکید می‌ورزند.

 اول ماه می( ۱۱ اردیبهشت) امسال فرصتی استثنایی را برای انجام هم‌زمان روز کارگر و روز معلم( ۱۲ اردیبهشت) برای ما فراهم می‌آورد تا متحدانه و درمارشی سراسری بر شعارهای طبقاتی، انسانی و اجتماعی توده‌ی  بزرگ کارو زحمت، صف بزرگ مزد و حقوق بگیران کشور که در شمار ۲۰ میلیونی خود نویدبخش تحول انقلابی و تاریخی در افق سیاسی کشور را امکان پذیر می‌سازند، محقق نماییم.

 ما به عنوان جزئی از جنبش بزرگ شورایی که از اعماق جنبش‌های طبقاتی و آزادی‌بخش کارگران و زحمتکشان و خلق‌های ایران برمی خیزد، این روز بزرگ را به همه‌ی کارگران و زحمتکشان جهان، ایران و همه‌ی انسانهای آزادی‌خواه، عدالت جو و برابری طلب که نظام سرمایه‌داری را نظمی وارونه، نابرابرو غیرانسانی ارزیابی می‌کنند شادباش و پیروز باد می‌گوییم.

گرایش کمونیسم شورایی

اول ماه می‌۲۰۲۲برابر  ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱