تجمع بازنشستگان مخابرات راه دور شیراز، معلمان خرید خدمتی مشهد و اعتصاب کارگران پتروشیمی دماوند
– صبح روز شنبه ۱۱ دیماه شماری از کارگران بازنشسته شرکت مخابرات راه دور شیراز در اعتراض به اجرایی نشدن مصوبات استانداری فارس و عدم پرداخت مطالبات ایام اشتغال خود که از دهه ۸۰ بلاتکلیف مانده دست به تجمع اعتراضی زدند.
– روز شنبه ۱۱ دی معلمان خرید خدمات در مشهد با خواست رسمی شدن استخدام خود در مقابل اداره پرورش استان خراسان تجمع کردند. استخدام معلمان خرید خدمات و حق التدریسی یکی از مطالبات اعلام شده معلمان در قطعنامه ها و بیانیه های سراسری شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان بوده است.
– بنا بر خبر منتشر شده در کانال تلگرامی شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت بخشی ازکارگران پیمانی پتروشیمی دماوند واقع در جاده عسلویه به شیرینو از روز شنبه ۲۷ آذرماه با خواست برچیده شدن و حذف پیمانکار، به نشانه اعتراض از دریافت غذا خودداری کرده اند. این کارگران در واحدهای آتش نشانی و ایمنی و بهره برداری مجموعه آف سایت و فاز یک مشغول بکار هستند و علاوه بر خواست حذف شرکت های پیمانکاری خواهان انعقاد قرارداد مستقیم، یکسان سازی دستمزدها و برقراری طرح اقماری ۱۴ روز کار و ۱۴ روز استراحت هستند. شورای سازماندهی اعتراضات کارگران پیمانی نفت با انتشار این خبر بر لزوم اتحاد و همبستگی همه بخش های کارگری در نفت و پتروشیمی و نیروگاهها در پیگیری خواسته ها و مطالبات خود تاکید کرده است.
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۱دی ۱۴۰۰، ۱ فروردین ۲۰۲۲
چند خبر از خوزستان
احضار ۳ معلم به دادگاه انقلاب اهواز
بدنبال اعتراضات گسترده معلمان برای پیگیری مطالباتشان سه تن از فعالین صنفی معلمان استان خوزستان به نام های پیروز نامی، علی کروشات و فرنگیس نسیمپور به دادگاه انقلاب اهواز احضار شدند. معلمان احضار شده باید جهت رسیدگی به اتهامات و پرونده سازی هایی که علیه آنها توسط دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی حکومت صورت گرفته است در شعبه ۲ دادگاه کذایی انقلاب اهواز حاضر شوند. علی کروشات و پیروز نامی پیشتر نیز در جریان تحصن سراسری معلمان در روزهای ۲۲ و ۲۳ آبانماه سال ۹۷، توسط نهادهای امنیتی استان بازداشت شده و پس از مدتی با تودیع قرار وثیقه آزاد شدند. جرم معلمان اعتراض به فقرو گرانی، به تبعیض و نابرابری ، به سرکوبگری های حکومت و اختلاس ها و مبارزات برای داشتن یک زندگی انسانی است. اجرای کامل رتبه بندی مشاغل و افزایش حقوقها به بالای خط فقر ۱۲ میلیونی ، تحصیل رایگان برای همه کودکان و پایان دادن به امنیتی کردن مبارزات در راس مطالبات آنها قرار دارد و بخاطر همین مطالبات و در همین راستا یک خواست فوری معلمان بسته شدن پرونده های امنیتی معلمان، کارگران و کلیه فعالین سیاسی و آزادی معلمان دربند است و یک شعار برجسته تمام تجمعات اعتراضی آنها معلم زندانی آزاد باید گردد میباشد.
آلودگی شیمیایی و نفتی یک روستای غیزانیه
هفته گذشته، خط لوله ۳۶۵ چاه نفتی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون در نزدیکی روستای سودان بخش غیزانیه دچار شکستگی و نشت شد. این اتفاق برای بار دوم است که در نزدیکی این روستا روی میدهد . مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون به جای پاسخگویی و پذیرش مسئولیت این شرکت در قبال حفظ امنیت جانی اهالی و محیط زیست منطقه گفته است که این موضوع ربطی به فرسودگی خطوط انتقال ندارد و دلیل آن سرقت پایه های لوله انتقال پساب است.
به دلیل صعب العبور بودن منطقه، نبود راه مناسب و عدم امکان تردد خودروهای ویژه پاکسازی، آلاینده ها بصورت گسترده در جوار روستا باقی مانده و خود اهالی با دست و بدون هیچ امکاناتی مشغول جمع آوری آن هستند، موضوعی که می تواند آسیب، مسمومیت و بروز مخاطرات جدی برای روستاییان را بدنبال داشته باشد. ماده نشتی از داخل این خط لوله از پساب نمکی آغشته به هیدرو کربن است و محل نشتی تنها ۱۷۰۰ متر با روستای سودان غیزانیه فاصله دارد. پیش از این نیز چندین نوبت نشت نفت و رها سازی آلودگی های نفتی بوسیله تانکر ها و لوله های تخلیه پساب در زمین های کشاورزی، رودخانه ها و در مجاورت روستاهای بخش غیزانیه گزارش شده بود که همگی توسط شرکت های نفتی موجود در منطقه صورت گرفته است. نابودی محیط زیست یک عملکرد دائمی سرمایه داری مافیایی حاکم است. وضعیت مردم در روستای غیزانیه اضطراری است و این موضوع باید سریعا رسانه ای شود و مورد اعتراض مردم منطقه قرار گیرد.
بازداشت عبدالله نجاتی توسط نیروهای امنیتی در رامهرمز
عبدالله نجاتی، شهروند اهل رامهرمز روز جمعه ۲۶ آذرماه توسط نیروهای امنیتی در محل کار خود بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است. علیرغم پیگیریهای خانواده او، هنوز از دلایل بازداشت، اتهامات مطروحه و محل نگهداری او اطلاعی در دست نیست. به گفته خانواده نجاتی، او در فضای مجازی فعالیت می کرد و چندین بار توسط اداره اطلاعات رامهرمز احضار و تهدید شده بود. بار آخر او را به تبلیغ علیه نظام متهم کردند و نهایتا جمعه گذشته نیروهای امنیتی مسلح با سه ماشین پژو پارس مقابل مغازه ای که در آن مشغول به کار بوده رفته و با نشان دادن حکم بازداشت از دادستانی اهواز او را با خود بردهاند. عبدالله نجاتی، متولد ۱۳۶۷، و کارگر یک مغازه ساندویچ فروشی در رامهرمز است. جمهوری اسلامی از مدیای اجتماعی وحشت دارد. امروز مدیای اجتماعی بطور واقعی در خیلی جاها در نقش مجمع عمومی و تصمیم گیری های جمع و متحد کردن صف اعتراضات مردمی دارد عملی میکند. با اینگونه دستگیری ها جمهوری اسلامی قادر نیست که جلوی این پدیده اجتماعی و همه گیر را بگیرد. آزادی بیان و عقیده، آزادی تجمع و اعتراض و داشتن تشکل حقوق پایه ای مردم است. باید به دستگیری عبدالله نجاتی وسیعا اعتراض کرد. عبدالله نجاتی باید فورا و بدون قیدو شرط آزاد شود.
کمیته سازمانده حزب کمونیست کارگری، واحد خوزستان۱۱دی ۱۴۰۰، ۱ فروردین ۲۰۲۲
—
tel:00447435562462