حمله تروریستی پهپادی به نخست وزیر عراق ـ کاظمی بحران سیاسی در عراق را عمیق و از شرایط دو راهی و راه حل های دم دست، ائتلاف و تشکیل دولت فراتر برده. حمله ناموفق بوده. محکوم کردن های کنونی درباره این عملیات تروریستی ذره ای و به اندازه یک سر سورن در میان مردم عراق و سیاستمداران جبهه مردم و جوانان انقلابی اکتبر ٢٠١٨ جایگاهی ندارد. تشبثات کنونی این لشکر دروغگو و تروریست و آویزان شدنهای آنها به دیپلماسی محکوم میکنیم، کمپین دامن زدن و فراهم کردن شرایط خونینی است که ارتجاع مذهبی و قومی در تدارک آن هستند.
آدم و عالم موضعگیری های دولتهای منطقه حکومت اسلامی، ترکیه و … را میشناسند. مردم در عراق از ٢٠٠٣ شاهد صدها صحنه تروریستی و اعلام موضع های دروغین این دولتها بوده اند. عملیات تروریستی علیه کاظمی اولین و آخرین هم نخواهد بود. در عمق این دره عمیق شرایط بحرانی نقشه های ارتجاع در حال شکل گیری است. انبارهای باروت و فتواها و فرمانهای جهاد آماده شده اند. میلیاردها دلار از جیب مردم در عراق، ایران و ترکیه را دزدیده اند که بجان مردم بیفتند. سناریوی سیاه دیگر و شرایط خونین دور از انتظار نیست. هارترین و جنایتکارترین بازیگر صحنه سیاست در عراق جبهه اسلام سیاسی، حشدشعبی و خامنه ای چند شکست مفتضاحانه را اینبار با تروریسم و حملات نظامی باید جبران کنند.
حکومت اسلامی شکست خورده و منزوی شده در انتخابات ١٨ مهر ١٤٠٠ (دهم اکتبر ٢٠٢١) با شکست تظاهرات نیروهایش در ۱۴ آبان بدستور و فرماندهی کاظمی و بر ملا شدن نقشه تصرف منطقه خضرا (منطقه سبز) التیام زخم های شکست خورده را در سر دارد. عملیات تروریستی علیه کاظمی بخشی از این اقدامات بود.
امروز 18 نوامبر رویترز نوشته؛ « که پهپادها و مواد منفجرهای که در این عملیات(عملیات تروریستی حمله به منزل کاظمی) مورد استفاده قرار گرفته ایرانی بوده است».
بازیگران بحران سیاسی و به نباهی کشاندن زندگی مردم، سازماندهادگان تروریسم و عملیاتهای تروریستی و نظامی در عراق احزاب و سازمانهای متشکل و شخصیتهای ارتجاعی بر آمده از شرایط نظم نوین جهانی و سیستم موزائیکی قومی ــ مذهبی در عراق هستند. مادام در بر چرخه حضور این سیستم حکومتی بچرخد، مادام بازیگران اصلی هنوز از دوایر حکومت های منطقه، حکومت اسلامی، ترکیه، عربستان سعودی و … هستند و اینها هر کدام حضور احزاب ارتجاعی، مذهبی و قومی را مهندسی میکنند، مادام شمخانی و رئیسی و خامنه ای و اردوغان و هیراشی اقتصاد و قومی عربستان با حضور نقشه مند در عراق حضور دارندد، بحران سیاسی عمیقتر و ناهموارتر میشود.
در انتخابات١٨ مهر ١٤٠٠ (دهم اکتبر ٢٠٢١) حکومت اسلامی و دوایر وابسته به او با حشد شعبی و هادی عامری، رهبر ائتلاف فتح اعلام کردند نتایج انتخابات را به هیچ قیمتی نمی پذیرند. و عملا علیه نتایج این انتخابات ایستادند و عملیاتهای تروریستی اینها استارت زده شد.
برنده ضعیف انتخابات مقتدا صدر است. مردم در عراق صدر و نیروهای طرفدار او را بخش جدایی ناپذیر از سناریوی سیاه و اسلام سیاسی میدانند. صدر سر در آخور حکومت اسلامی دارد. در جریان درگیری های جمعه ۱۴ آبان عملا به حشد شعبی اعلام کرد که دولت او از آنها حمایت میکند. مقتدا صدر برای جبران شکست حشد شعبی و نیروهای حکومت اسلامی و به منظور دلجویی و جلب رضایت آنها در فاصله نزدیکتر و آشتی پذیر ی در کنار آنها قرار گرفت.
فاشیسم اسلامی خامنه ای و حشد شعبی توسط مقتدا صدر از صحنه سیاسی عراق پاک نمیشوند. مقدا صدر با خامنه ای و سپاه قدس و حشد شعبی یک تن واحد از فاشیسم اسلامی هستند. اینها جبهه مشترک سناریوی سیاه و به تباهی کشاندن زندگی مردم در عراق هستند.
راه برون رفت بحران سیاسی کنونی در عراق در گرو به میدان آمدن نیرو و انقلابیون اکتبر ٢٠١٨ در عراق، در گرو به میدان آمدن آبانی دیگر و خیزشهای توده ای در سطح سراسری در ایران و در گرو به میدان آمدن انقلابیونی است که برای پهن کردن سر و دُم اژدها(شعار انقلابیون اکتبر ٢٠١٨ در میدانهای تحریر علیه حکومت اسلامی) است.
نسان نودینیان
١٧ آبان ١٤٠٠
٨ نوامبر ٢٠٢١