حزب کمونیست کارگری ایران – دو اطلاعیه حزب. هفت تپه و خبری. و یک اطلاعیه فری دم ناو‎

لشکر کشی به هفت تپه نشانه مفلوک بون حکومت است

گزارشات از بازگشت فضای امنیتی در نیشکر هفت تپه حکایت میکند. جدالی سخت دراین مجتمع ۵ هزار نفری در جریان است. نیروهای یگان ویژه با جدیدترین خودروهای ضد شورش مجهز به ادوات لجستیکی در بخش امور ورزشی شرکت اسکان یافته اند. کارگران در وضعیت بلاتکلیفی فعالیت کارخانه بسر میبرند. کاهش میزان حق آبه به یک سوم میزان مورد نیاز، کشت نیشکر را تهدید میکند. این درحالیست که بخشی از همین حق آبه ای که به این شرکت داده شده به برخی از زمین هایی که اسد بیگی آنها را قبلا به اجاره داده است، اختصاص پیدا میکند. از سوی دیگر برای فرزانه زیلابی وکیل دلسوز کارگران نیشکر هفت تپه پرونده سازی جدیدی شده است و در مقابل کارگران اعلام کرده اند که تمام قد در کنار وکیل خود ایستاده و از او دفاع خواهند کرد.

این چنین است که از یکسو رسانه ها و دارو دسته های وابسته به آن تلاش میکنند که خلع ید از اسد بیگی را به حساب جناحی از حکومت و راُفت رئیسی بگذارند، تا در صفوف مبارزه کارگران تفرقه و شکاف ایجاد کنند و بر روی موفقیت مبارزاتی آنان سایه بیندازند. از سوی دیگر در مقابل کارگرانی که ایستاده اند واین پیروزی را نتیجه مبارزه متحدانه خود وحمایت های مردمی میدانند، قشون کشی کرده و میکوشند از کارگرانی که پیروزی خود را بر چپاولگران دزد و فاسد حکومتی جشن گرفتند، انتقام بگیرند. کارگران نیشکر هفت تپه با تاکید بر قدرت متحد شورایی و با اتکا به حمایت های مردمی در شرایطی دشوار قرار گرفته و نیاز به بیشترین حمایت ها را دارند.

مستحکم کردن ساختار شورای کارگران با اتکاء به مجامع عمومی کارگری، سازمان دادن صف خانواده ها برای مقابله قدرتمند در برابر تعرضات حکومتیان، اطلاع رسانی هر روزه از تحرکات دارودسته های حکومتی به جامعه و در سطح جهانی رئوس اقدامات فوری برای آمادگی مقابله در برابر تعرضات حکومتیان است. همچنین پافشاری بر روشن شدن سریع وضعیت مالکیت و اداره شرکت تحت نظارت شورایی و تاکید بر خواستهای فوری و کلیدی ای چون پرداخت بموقع حقوق و حق بیمه کارگران، افزایش حق آبه شرکت جهت حفظ کشت نیشکر هفت تپه و ادامه کاری آن، بسته شدن تمامی پرونده های امنیتی و از جمله پرونده های تشکیل شده برای فرزانه زیلابی و آزادی فوری سپیده قلیان از حامیان نیشکر هفت تپه، بازگشت به کار اسماعیل بخشی و دیگر کارگران اخراجی، و روشن شدن وضع استخدامی کارگران فصلی و پرداخت بموقع دستمزدها و حق بیمه رئوس خواستهای فوری و عاجل این کارگران است.

حزب کمونیست کارگری حمایت وپشتیبانی قاطع خود را از کارگران نیشکر هفت تپه اعلام میکند. ما اعلام میکنیم که تمام قد از کارگران هفت تپه و خواستهایشان دفاع میکنیم و همه کارگران را به حمایت و پشتببانی فعال از کارگران نیشکر هفت تپه فرا میخوانیم. تردیدی نداریم که جمهوری اسلامی هممچنانکه در جنگ پنج ساله اش در دفاع از چپاولگران بخش خصوصی و اسد بیگی رسوا و بازنده شد، در این لشکرکشی جدید نیز از کارگران و مردمی که از آنها پشتیبانی میکنند به نحو فجیعی شکست خواهد خورد. نیشکر هفت تپه یک سنگر مهم جنبش کارگری و مردمی است و با تمام قوا از آن حفاظت خواهیم کرد.

زنده باد کارگران نیشکر هفت تپه!

پیش بسوی اعتصابات سراسری

حزب کمونیست کارگری ایران

۲۹اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹ مه ٢٠٢١

اطلاعیه خبری

تجمعات معلمان، رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و چند خبر دیگر

– روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت قبول شدگان آزمون استخدامی که کارنامه سبزها خوانده میشوند در اعتراض به عدم استخدام خود برای چندمین بار مقابل وزارت آموزش و‌ پرورش دست به تجمع زدند.

– روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت آموزگاران نهضت سوادآموزی برای سومین روز متوالی با خواست استخدام رسمی در آموزش و پرورش مقابل مجلس دست به تجمع اعتراضی زدند.

– روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت تعدادی از رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برای پیگیری عدم بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل و سایر مطالبات عقب افتاده مقابل شورای شهر تهران دست به تجمع زدند و خواستار اجرای بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل شدند. بنا بر خبر ها هفته گذشته تعدادی از اعضای سندیکای کارگران شرکت واحد درخواست اجرای بازنگری طرح طبقه بندی مشاغل را در شورای شهر و شهرداری تهران به ثبت رساندند. این کارگران در چندسال گذشته بارها با نامه نگاری و گفتگو با شورای اسلامی شهر و شهرداری و مدیریت شرکت واحد درخصوص طرح طبقه بندی مشاغل پیگیر مطالباتشان شده اند و جز وعده و وعید پاسخی نگرفته اند.

– صبح روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت تعدادی از کارکنان شرکتی ایران ایر که در بخش خدمات فرودگاهی فعالیت دارد، در اعتراض به احتمال حذف نیروهای پیمانی، در ترمینال ۲ مهرآباد تجمع کردند و پروازها با تأخیر مواجه شد.

– روز سه شنبه ۲۸ اردیبهشت جمعی از بازنشستگان بهداشت و درمان اصفهان در اعتراض به سطح نازل حقوقها و با خواست همسان سازی دست به تجمع اعتراضی زدند. همسان سازی حقوق‌ها و افزایش آن به بالاتر از ۱۲ میلیون از جمله خواسته‌های اعلام شده بازنشستگان در قطعنامه ها و بیانیه هایشان است.

-روز ۲۸ اردیبهشت تعدادی از داوطلبان آزمون استخدامی پیمانی وزارت بهداشت مقابل دیوان عدالت اداری در اعتراض به امتیاز کرونا در این آزمون که شکل دیگری از پارتی بازی در استخدامهاست دست به تجمع زدند.

– صبح روز ۲۸ اردیبهشت کارگران معدن آسمیون دراعتراض به اخراجها و به خطر افتادن زندگی و معیشت خود جاده نزدیک تونل منوجان را مسدود کردند. این کارگران شب را در تونل گذراندند.

پیش بسوی اعتصابات سراسری

پیش بسوی ایجاد شوراها

حزب کمونیست کارگری ایران

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹ مه ۲۰۲۱

محمود صالحی و عثمان اسماعیلی بازداشت شدند

احضار محبوبه فرحزادی و پرونده سازی برای فرزانه زیلابی

در برابر اعتراضات گسترده کارگری جمهوری اسلامی باز هم با دست بردن به ابزار سرکوبش تلاش دارد جامعه را عقب بزند. در آستانه اول مه با شکوه و سراسری و تبدیل آن به روز کیفرخواست کارگران علیه سرمایه داری حاکم، و با پیروزی کارگران هفت تپه در تحمیل خلع ید از اسد بیگی، محمود صالحی و عثمان اسماعیلی دو چهره شناخته شده کارگری بازداشت و زندانی شدند. حکومت اسلامی آنها را در ۲۶ اردیبهشت احضار کرد و به اتهام تبلیغ علیه نظام با مصادیق برگزاری مراسم روز جهانی کارگر و انتشار عکس و فیلم مربوط به این روز در دنیای مجازی، مورد محاکمه قرار داد و بعد نیز در قبال آزادی شان قرار وثیقه چهل میلیون تومانی صادر نمود. اما این کارگران با اعلام اینکه آنها نه متهم هستند و نه مجرم حاصر به قبول وثیقه نشده و به این دلیل دستگیر شده و به زندن مرکزی شهر سقز فرستاده شدند.

حکومت درمانده از یکشنبه های اعتراض و اعتراضات هفتگی بازنشستگان که یک پای برگزاری روز جهانی کارگر بودند، محبوبه فرحزادی معلم بازنشسته فعال حقوق زنان و کودکان کار برای بازجویی روز ۲۹ اردیبهشت احضار و بخاطر مبارزاتش مورد بازجویی قرار گرفت و اسماعیل گرامی که در چهاردهم فروردین ماه بازداشت شده بود همچنان در بازداشت است.

در نیشکر هفت تپه نیز یگان ویژه مستقر شده است و برای فرزانه زیلابی وکیل این کارگران پرونده سازی کرده اند. در تقابل با این سرکوبگری ها جدالی سخت در جریان است.

در برابر این تعرضات کارگران و مردم معترض ایستاده اند و کارزار های مبارزاتی علیه این دستگیری ها و احضارها و برای آزادی زندانیان سیاسی قدرتمند تر از هر وقت در جریان است. از جمله در اعتراض به بازداشت محمود صالحی و عثمان اسماعیلی شماری از کارگران و فعالین کارگری و اجتماعی بیانیه ای داده اند که ظرف مدت کوتاهی نزدیک ۴۰۰ نفر آنرا امضا کرده اند. در بخشی از این بیانیه چنین آمده است:”ما امضا کنندگان این بیانیه ضمن محکوم کردن بازداشت عثمان اسماعیلی و محمود صالحی، همصدا با آنها اعلام می داریم، حق خواهی طبقه کارگر جرم نیست و طبقه کارگر حق دارد در مقابل ظلم کارفرما و دولت بعنوان بزرگترین کارفرما که باعث و بانی این وضعیت اسفبار معیشتی کارگران است، که حتی مجال نفس کشیدن را از طبقه کارگر سلب کرده؛ اقدام کند. ما بر این باوریم طبقه کارگر بایستی در سطحی سراسری به سازمان یابی خود اقدام کند. در پایان؛ خواهان آزادی بدون قید و شرط تمامی زندانیان سیاسی و فعالین معلمان، زنان، دانشجویان، بازنشستگان و کارگران دربند بویژه عثمان اسماعیلی و محمود صالحی هستیم.”.

کارزار دیگر در حمایت از اسماعیل عبدی معلم زندانی است است که شش سال است در زندان است و در پرونده جدیدی به ده سال دیگر محکوم شده است. در این رابطه طوماری اعتراض با بیشتر از ده هزار امضا منتشر شده است. در سال گذشته عفو بین الملل اورا معلم شجاع سال نامید. اتحادیه معلمان انگلیس جایزه همبستگی جهانی را به او اعطاء کرده است. اتحادیه آموزش بین الملل در حمایت از او نامه داده است. همچنین ۵ اتحادیه کارگری در فرانسه ( کنفدراسیون فرانسوی دموکراتیکِ کار (س اف دِ تِ)، کنفدراسیون عمومی کار (س ژِ تِ)، فدراسیون سندیکائی متحد (اِف اِس او – فرهنگیان)، اتحادیه سندیکائی برای همبستگی (سولیدر)،اتحادیه ملی سندیکاهای مستقل (اونسا)” طی نامه ای خطاب به مقامات جمهوری اسلامی ادامه بازداشت وی و پرونده سازی علیه وی را محکوم کردند. در بخشی از این بیانیه چنین آمده است:” اعمال سرکوبگرایانه و اذیت و آزارها علیه معلمان، سندیکالیست ها، فعالین مدافع حقوق کارگران و حقوق بشر، و هنرمندان در ایران را محکوم می کنیم؛ خواهان لغو همه محکومیت های غیرعادلانه و خلاف آزادی ها و حقوق بنیادی هستیم. هم چنین در دوران اپیدمی خواهان آزادی بدون قید و شرط و فوری همه سندیکالیست ها و فعالین مدافع حقوق کارگران زندانی به خاطر فعالیت های سندیکایی اشان هستیم”. در انتهای این بیانیه بر رعایت پیمان های بین المللی از جمله حق ایجاد تشکل های مستقل، حق برگزاری تجمعات، حق اعتصاب، و حق قراردادهای جمعی، تاکید شده است.

همچنین کارگران نیشکر هفت تپه حمایت قاطع خود را از فرزانه زیلابی وکیل محبوب خود اعلام کرده و بعلاوه بر آزادی سپیده قلیان تاکید کرده اند.

کمپین برای آزادی کارگران زندانی خود را در کنار همه این کارزار ها و مبارزات می بینید و این دستگیریها و احضارها و پرونده سازیها را قاطعانه محکوم میکند. ما پرونده سازیها برای فعالین کارگری و اجتماعی و فشار امنیتی بر روی کارگران نیشکر هفت تپه و استقرار نیروی انتظامی در این شرکت را شدیدا محکوم میکنیم. کمپین بر بسته شدن تمامی پرونده های امنیتی تشکیل شده برای کارگران و فعالین اجتماعی از جمله سیصد پرونده برای کارگران نیشکر هفت تپه تاکید دارد. همچنین محمود صالحی و عثمان اسماعیلی باید فورا آزاد شوند. پاسخ سرکوبگری های حکومت اعتراضات سراسری مردمی است. با قدرت مبارزاتمان در زندانها را باز میکنیم.

کمپین برای آزادی کارگران زندانی

۲۹اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۹مه ۲۰۲۱

Shahla.daneshfar2@gmail.com

http://free-them-now.com

tel:00447435562462