حزب کمونیست کارگری ایران-چند اطلاعیه خبری از اعتراضات کارگری ، بازنشستگان

تجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپه برای پیگیری خواستهایشان و در دفاع از نمایندگانشان

روز شنبه ٢٠ دی شمار زیادی از کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه در ادامه اعتراضاتشان برای خلع ید از باند مافیایی اسدبیگی و چپاولگران بخش خصوصی و سر دواندن کارگران با همدستی مقامات حکومتی و نیز در اعتراض به فشار بر روی نمایندگانشان و مشخصا توطئه اخراج ابراهیم عباسی، برای دومین بار تجمع کردند. در همین رابطه این کارگران در هجدهم دیماه تجمع دیگری داشتند. «یوسف بهمنی» یکی از کارگران حاضر در تجمع میگوید که فعالین کارگری هفت تپه توسط مدیران این شرکت، تحت فشار قرار دارند و این تجمع در حمایت از آنها برگزار شده است. یک موضوع اعتراض کارگران در این تجمعات اعتراض به شورای اسلامی این نهاد سرکوب کارگران در کارخانجات است. کارگران نیشکر هفت تپه قبلا با طومار اعتراضی ای با امضاهای بسیار حکم به انحلال شورای اسلامی دادند و با اعلام اینکه شورایی تصمیم میگیرند پرچم شورای خود را برافراشتند. امروز نیز جمع شدن بساط شورای اسلامی و کمیته انضباطی یک تاکید فوری بر همین امر است.

کارگران نیشکر هفت تپه صدای اعتراض همه کارگران و همه مردم علیه بساط دزدسالای حاکمند. علیه سرکوبگری های حکومت و نهادهای ضدکارگری ای چون شورای اسلامی هستند. از خواستها و مبارزات این کارگران باید وسیعا حمایت و پشتیبانی کرد.

زنده باد هفت تپه سنگر مهم جنبش کارگری

پیش بسوی اعتصابات سراسری

پیش بسوی ایجاد شوراها

حزب کمونیست کارگری ایران

٢٠ دی ۱۳۹۹، ٩ ژانویه ۲۰۲۰

اطلاعیه خبری:‌

فراخوان تجمع سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی و معلمان خرید خدمت

– فردا ٢١ دیماه بازنشستگان تامین اجتماعی سومین تجمع سراسری خود را در اعتراض به فقر، گرانی، تبعیض و نابرابری و اختلاس ها و دزدیها و برای پیگری خواستهایشان، مقابل تامین اجتماعی برگزار خواهند کرد. همطرازی حقوقها و رفع تبعیض ها و پایان دادن به اختلاس ها از صندوق بازنشستگی سه خواست محوری بازنشستگان است. تجمعات قبلی آنان در ٢٣ آذر و ١٤دی ( در بیش از ١٢ استان) برگزارشد. حقوق طبق تورم، معیشت، منزلت ، حق مسلم ماست، یک اختلاس کم بشه، مشکل ما حل میشه از جمله شعارهای تجمعات اخیر بازشستگان بوده است. بازنشستگان با تجمعات گسترده و اعتراضاتشان اعتراض همه مردم به فقر و جپاول و سرکوبگریهای حکومت را بازتاب میدهند. از خواستها و مطالباتشان باید وسیعا حمایت کرد.

– معلمان شرکتی و قراردادی آموزش پرورش در اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی خود و با خواست استخدام در آموزش و پرورش برای فردا ٢١ دیماه به تجمع در مقابل مجلس اسلامی فراخوان داده اند.معلمان شرکتی در رابطه با این موضوع بارها تجمع اعتراضی داشته اند و علیرغم وعده های داده شده و کمبود معلم در مدارس اقدامی در جهت استخدام آنان صورت نگرفته است. از جمله صبح روز ٢٠ دی گروهی از آموزش ‌دهندگان‌ نهضت سوادآموزی از چند شهر خوزستان با خواست اسخدام رسمی و روشن شدن وضعیت شغلی خود مقابل مقابل اداره کل آموزش و پرورش این استان تجمع کردند‌.

پیش بسوی اعتصابات سراسری

پیش بسوی ایجاد شوراها

حزب کمونیست کارگری ایران

٢٠ دی ۱۳۹۹، ٩ ژآنویه ٢٠٢١

٢١ دی: تجمع بزرگ و سراسری بازنشستگان تامین اجتماعی برگزار شد

امروز ساعت ده و نیم صبح ٢١ دی ماه بنا بر فراخوان از قبل اعلام شده تجمع بزرگ و سراسری بازنشستگان در تهران در مقابل مجلس اسلامی، در مراکز استانها مقابل استانداری و در شهرستانها مقابل فرمانداری برگزار شد. بنا بر گزارشات دریافتی تا کنونی این تجمعات در شهرهای تهران، کرج، قزوین، شیراز، اصفهان، کرمانشاه، تبریز، اراک، خرم آباد، اهواز، ایلام، اسفراین، مشهد، یزد، بروجرد و رشت برگزار شد. در این تجمعات جمعیت زیادی از بازنشستگان شرکت داشتند.

شعارهای تجمع اعتراضی امروز از جمله عبارت بود از اینها: “معیشت، منزلت، حق مسلم ماست”، “حقوق ما ریالیه، هزینه ها دلاریه”، “گرانی، تورم، بلای جان مردم”، “خواسته اصلی ما حقوق طبق تورم”، “شعار ما این زمان، معیشت است و درمان”، ” بازنشسته بیدار است، از تبعیض بیزار است” ، “فقط کف خیابان بدست میاد حقمان”، ” مدیر دزدی میکنه کانون حمایت میکنه، “تا حقمان نگریم، از پا نمی نشینیم”، “عدالت، عدالت، تامین اجتماعی خجالت”، “وزیر بی کفایت، استعفا استعفا”، “وعده و وعید نمیخوایم”، و “صندوق بازنشسته/ چرا به گل نشسته؟”. طنین این شعارها اعتراض همه بازنشستگان به چپاول و اختلاسها و بال کشیدن حقوق بازنشستگان و بی تامینی را بازتاب میداد. ازنشتسگان در این روز با شعارهایشان اعتراض کل جامعه را نمایندگی کردند.

در این تجمعات بنرهایی با نوشته هایی از این قبیل وسیعا به چشم میخورد:‌ «معیشت، منزلت، حق مسلم ماست»، «به رسمیت شناختن حق تشکل»، «حق تجمع و حق اعتصاب»، «تامین بیمه درمانی کارآمد و رایگان»، «اموال صندوق ها به بازنشستگان تعلق دارد، تعرض به منابع آنها، ممنوع»، «تداوم سیاست های خصوصی سازی = تشدید فقر و فلاکت»، «تعیین حداقل مزد بدون حضور نمایندگان واقعی کارگران باطل است»، «تجمع، تشکل مستقل حق مسلم ماست»، «غذا نیست، ترس نیست»، «اتحاد و همبستگی ضامن پیروزی بازنشستگان».

خواست های اعلام شده بازنشستگان تامین اجتماعی در این تجمعات عبارتند از: تامین بیمه درمانی کارآمد و رایگان، واکسیناسیون استاندارد، همگانی و رایگان، افزایش مستمری ها متناسب با هزینه های سبد معیشت با احتساب نرخ تورم، ، مقرری مناسب ماهیانه برای همه بیکارشدگان و افراد جویای کار، بازگردان سرمایه های شستا به سازمان تامین اجتماعی ، پرداخت کلیه بدهی های دولت به تامین اجتماعی، نظارت و کنترل بر عملکرد صندوق ها توسط نمایندگان مستقل و منتخب، حذف بودجه های غیر ضروری نهادها، افزایش بودجه های رفاهی برای رفع فقر در جامعه، بازنگری در اجرای همسان سازی برپایه حقوق و مستمری، متناسب با سبد هزینه های خانوار، لغو خصوصی سازی ها در تمام زمینه ها، تخصیص حقوق بازنشستگی برای اخراج شدگان از کار.

بازنشستگان تامین اجتماعی با همین خواستها و در اعتراض به خلف وعده ها در روزهای ١٤ دی و ٢٣ آذر نیز تجمع داشتند. تجمع چهاردهم دی ماه بازنشستگان تامین اجتماعی در بیش از دوازده استان و بیست شهر برگزار شد. گفتنی است که همزمان تجمعات دیگری از سوی سرایداران و خدمتگزاران مدارس دولتی، مالباختگان بورس، گروهی از کارمندان و استادان دانشگاه آزاد و پزشکان خیابان کارگر شمالی با خواست تهیه واکسن مطمئن و معتبر برگزار شد. از خواستها و اعتراضات بازنشستگان و دیگر بخشهای معترض جامعه وسیعا حمایت کنیم.

پیش بسوی اعتصابات سراسری

حزب کمونیست کارگری ایران

٢١ دی ۱۳۹۹، ١٠ ژآنویه ٢٠٢١


tel:00447435562462

نگرانی از وضعیت جوانمیر مرادی و اخباری دیگر از دستگیریها، احضارها و حکم دادنها

– خانواده جوانمیر مرادی فعال شناخته شده کارگری در روز ١٤ دی ماه بازداشت شد و بدنبال ٦ روز دستگیری وضعیت ناروشن وی سبب نگرانی فوزیه خالصی همسر وی و خانواده و دوستدارانش شده است. در این رابطه در روز ٢٠ دی فوزیه خالصی در اینستاگرام خود مینویسد: «ما خانواده و تعدادی از دوستان برای پیگیری از وضعیت ایشان برای چندمین بار به اداره اطلاعات سپاه ۱۱۴ رفتیم با آنگه در طول حدود یک هفته متوجه شدیم که جوانمیر رو در اطلاعات سپاه ۱۱۴ نگاه داشتن ولی امروز دوباره میگفتن که اینجا نیست و هر بار که میخواستن جواب ما رو بدن ما رو دست به سر میکردند و میگفتن برید اطلاعات ۱۱۳ اونجا بپرسید، یا برید دادگاه اونجا جوابتان رو میدن، یا اینکه میگفتن اینجا باشید دستگیر میشید و اینجا حق ندارید وایسید و برید، اون هم با تهدید میگفتند. ولی ما جلوی درب اطلاعات رو خالی نکردیم و بودیم‌، در نهایت از طرف اطلاعات زنگ زدند و گوشی رو بدست جوانمیر دادن و همان حرفهایی که چند روز پیش زد که حالم خوبه اصلا و اصلا هیچ گونه مشکلی ندارم و جام خوبه.. “. فوزیه خالصی همچنین در خبر دیگری در اینستاگرام خود از تهدید مقامات امنیتی سخن میگوید و مینویسد که دو روز بعد از دستگیری جوانمیر مرادی شخصی با او تماس گرفته و به او گفته است که اگر میخواهد همسرش را ببیند و با او ملاقات کند به کسی نگوید و به آدرسی که میگویند برود. او نیز اجازه نداده که این فرد حرفش را تمام کند و به او میگوید:” جوانمیر که هیچ گناهی نکرده و حالا دست شماهاست و دیگه چرا این همه مخفی کاری میکنید و قطع کردم.” سپس ادامه داده و از اینکه صبح و بعد از ظهر امروز بیستم دیماه نیز ماشین سمند سفید رنگی با چهار سرنشین مرد درشت هیکل و یک زن در مقابل منزل او بودند و بعد از یکی دو ساعتی رفته اند خبر میدهد.

تهدید خانواده ها و قراردادن آنها در بی خبری به عنوان بخشی از اذیت و آزار زندانی و خانواده او شیوه مرسوم جمهوری اسلامی در زندانهاست. ضمن محکوم کردن این اذیت و آزارها در کنار فوزیه خالصی و خانواده جوانمیر پیگیر وضعیت او باشیم. او باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شود. جوانمیر مرادی عضوهیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و عضو انجمن صنفی کارگران برق و فلز کار کرمانشاه و یک چهره محبوب کارگری است. جرم او دفاع از حقوق کارگران و اعتراض علیه فقر، گرانی، بیکاری، قراردادهای موقت کاری و تعرضات هر روزه به زندگی و معیشت کارگران و همه مردم است. باید به این بازداشتها و دستگیریها وسیعا اعتراض کرد.

– افسانه عظیم زاده فعال حقوق کودکان کار و حقوق زنان در ٢٥ آذر بازداشت شد و به صورت بلاتکلیف در بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف زندان اوین بسر میبرد. خانواده وی روز شنبه ۲۹ آذرماه پس از مراجعه به دادسرای اوین از نگهداری فرزندشان در این بند مطلع شدند. جرم افسانه عظیم زاده دفاع از کودکان کار و خیابان و دفاع از انسانیت است. افسانه عظیم زاده باید فورا آزاد شود.

-ابوالفضل غسالی، فعال کارگری و کارگر ایران خودرو که دوران محکومیت خود را در زندان اوین سپری می‌کند، از روز چهارشنبه هفدهم دی ماه نود و نه، در اعتراض به وضع اسفناک زندان و عدم رسیدگی به مطالبات اولیه اش دست به اعتصاب غذا زده است. ابوالفضل غسالی در سال ٩٦ به دلیل فعالیت در فضای مجازی (مدیریت یک کانال تلگرامی) توسط نیروهای امنیتی بازداشت و مدتی بعد با قرار وثیقه موقتا آزاد شد. سپس در شهریورماه امسال جهت تحمل دوران محکومیت خود راهی زندان اوین شد. او با اتهامات امنیتی و تحت عنوان ” اجتماع و تبانی و اخلال در نظم عمومی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت ملی به چهار سال و نه ماه حبس محکوم شده است.

– مهران رئوف از فعالین کارگری و از بازداشت شدگان پانزدهم مهرماه بیش از ٨٠ روز است که در سلول انفرادی سپاه بسر میبرد و اخیرا در یک تماس تلفنی اعلام کرده است که به اتهام «وابستگی به گروه کمونیستی» تحت بازجویی و از حق داشتن وکیل مستقل محروم است. او شهروند انگلیس است و به ایران سفر کرده بوده که مورد بازداشت قرار گرفته است.

– روز ١٩ دی هاله صفرزاده و علیرضا ثقفی دو فعال کارگری که در آستانه روز جهانی کارگر در ششم اردیبهشت ۹۸ در پارک جهان‌نمای کرج همراه با ده نفر دیگر بازداشت شده بودند با یکسال حکم برای اجرای حکمشان به زندان احضار شدند.

در شرایطی که جنبش اعتراضی کارگری هر روز قدرتمند تر به جلو گام بر میدارد و جامعه در جنب و جوش اعتراضی گسترده بسر میبرد رژیم اسلامی بر دستگیریها، حکم دادنها و اجرایی کردن احکام جنایتکارانه اش شتاب داده است. در راستای اجرای این سیاست برای آرش جوهری از فعالین کارگری که در روز ١٥ مهر بازداشت شده است، ده سال حکم صادر شده است. کامران ساختمانگر از فعالین کارگری در سنندج با ٦ سال حکم به زندان احضار شده است. پروین محمدی نایب رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران برای اجرای حکمی غیابی به شعبه ١ اجرای احکام اوین احضار شده است. همچنین ناهید خداجو عضو هیات مدیره این اتحادیه با ٦سال حکم و نسرین جوادی عضو دیگر آن با ٥ سال حبس در خطر بازداشت قرار دارند و حیدر قربانی یکی دیگر از اعضای آن قرار است در ٢٢ دیماه مورد محاکمه قرار گیرد. بعلاوه جعفر عظیم زاده دبیر این اتحادیه و شاپور احسانی راد عضو دیگر آن با ٦ سال حکم در زندانند. جدا از فعالین کارگری هم اکنون چهار تن از اعضای کانون نویسندگان به اسامی رضا خندان (مهابادی)، بکتاش آبتین، کیوان باژن و گیتی پورفاضل، از پنجم مهرماه به خاطر دفاع از آزادی بیان در زندان بسر میبرند و آرش گنجی عضو دیگر آن در دهم دی‌ماه به یازده سال حبس محکوم شده است. در خوزستان نیز خبر ها حاکی از بازداشت شماری از فعالین اجتماعی بخاطر همیاری با سیل زدگان گزارش میکنند و همینطور فعالین دفاع از حقوق زن ازجمله فعالین ندای زنان ایران زیر فشار و تهدید به دستگیری قرار دارند.

بازداشت ها و دستگیری باید فورا خاتمه یابد. احضارها و پیگردها باید متوقف شود. به امنیتی کردن مبارزات باید فورا پایان داده شود، تمامی پرونده های امنیتی تشکیل شده برای کارگران، معلمان و همه فعالین سیاسی باید فورا مسدود گردند. پاسخ سرکوبگری های حکومت گسترش اعتصابات و اعتراضات سراسری مردمی است. با قدرت اعتراضاتمان در زندان ها را می گشاییم.

شهلا دانشفر

کمپین برای آزادی کارگران زندانی

Shahla.daneshfar2@gmail.com

https://free-them-now.com/

٢٠ دی ٩٩، ٩ ژانویه ٢٠٢١

tel:00447435562462