هفت تپه: شماره ٤٨
۴۲ روز اعتصاب و اعتراض و خفقان مسئولین حکومتی
جدال کارگران نیشکر هفت تپه با بساط دزدان و چپاولگران در هفت تپه
امروز٥ مرداد ۴۲ روز از شروع اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه گذشت. ۴۲ روز فریاد، ۴۲ روز طرح خواستها، ۴۲ روز افشاگری علیه دزدان و مفتخوران. بقول کارگران صدای کارگر هفت تپه به آفریقا و همه دنیا رسید و به گوش مسئولین این حکومت نرسید! مسئولین حکومتی با وحشت گوشهایشان را بسته اند و هیچ تلاشی نمیکنند که پاسخ خواستهای بحق کارگران را بدهند. اگر تصور میکنند کارگر خسته میشود و به سرکار باز میگردد، اشتباه مهلکی میکنند. زیرا حتی اگر کارگران خسته شوند قطعا بهمراه همه مردمی که شاهد این جدال هستند، خشم و اعتراضشان علیه حکومت تشدید میشود و عزمشان برای نه فقط نقد کردن طلبها بلکه جارو کردن کل این بساط قلدری و دزدی و چپاول جزمتر میشود.
امروز کارگران ابتدا مقابل فرمانداری تجمع کردند و سپس با فریاد شعارهایشان به سمت بازار راهپیمایی کردند.
در تجمع اعتراضی این روز ابراهیم عباسی از نمایندگان کارگران سخنرانی کرد . او در سخنانش چنین میگوید:”رئیس جمهور اگر درد داشت، ما را می فهمید. آقا صدای ما به آفریقا هم رسید. به آمریکا رسید. به همه جا رسید. رئیس جمهور خودمان نشنیده! (خوابه!)، فرمانده خودش را زده به کری. استاندار فوتبال نگاه میکه. میگویند عباسی چه کاری به استاندار دارد. خوب این شرکت را چه کسی داده است. روحانی داده. استاندار داده و امثال فرماندار داده. آقا اگر زورتان به این آقا نمیرسه ، شرف داشته باشید و بیایید بگویید که ما زورمان به اسد بیگی نمی رسه تا کارگر تکلیف خودش را بداند. میخواهند ما را بکشند ولی نمیدانند چطور بکشند. می خواهند خودمان بیاییم اینجا و از گرما و کرونا بمیریم که بگویند خودش مرد. بعد نمیگوید کرونا گرفت و مرد. میگوید مشکل زمینه ای داشت. بیماری زمینه ای داشت. این قلبش مشکل داشت. آیا بهداشت شوش یک بار نامه داده که بگه آقا کرونا هست بیا این هم خدمات کارگر؟ بهداشت شوش آیا یکبار یکی آمده بگوید آقا فاصله را رعایت کنید. من که نمیدانم. تو رفتی درس خواندی که خدمات بدهی. وظیفه ات است که خدمات بدهی پس کجای کار ایستادی؟ بی غیرت!”
هر روز اسناد جدیدی از بساط دزدی و چپاول در این شرکت رو میشود. شخصی بنام هرمز کاهکش که کارش درست کردن بیلان مالی جعلی برای اسدبیگی و مافیای هفت تپه جهت دریافت ارز و همچنین فروختن آنها در بازار آزاد بوده است، اکنون دوباره مدیر امور مالی شرکت شده است. کسی که منفور کارگران است و یک پای دزدی از حق وحقوق کارگر بوده است به مسئولیتی بالا گماشته شده است. یک نمونه از کارنامه این شخص دستکاری در ساعات شیفت کارگران و کم کردن اضافه کاری های انها بوده است. با بازگشت دوباره او پروژه جدید کم کردن اضافه کاری کارگران نیشکر در دستور قرار گرفته است. او را آورده اند که آخرین چپاولهایشان را در هفته تپه به اتمام برسانند و کار و معیشت کارگران را به نابودی برسانند. کارگران با خشم و با تمام قدرت در برابر این دزدان ایستاده اند. از اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه باید وسیعا حمایت کرد.
زنده باد همبستگی با کارگران اعتصابی هفت تپه
پیش بسوی اعتصابات سراسری
حزب کمونیست کارگری ایران
٥ مرداد۱۳۹۹، ٢٦ ژوئیه ۲۰۲۰
اطلاعیه خبری
اعتصاب کارگران هپکو، و اعتراضات پرستاران در تهران، یاسوج، شیراز و اصفهان
-روز شنبه ۴ مرداد، کارگران کارخانه هپکو اراک درادامه اعتراضات دامنه دارشان به بلاتکلیفی شغلی ومعیشتی برای دومین روز دست به اعتصاب زدند. در اطلاعیه قبلی گزارش کردیم که بنا بر ابلاغیه روز ٢٣ تیر سهام دولت در یکسری از شرکت ها از جمله هپکو در قبال بدهی دولت به تامین اجتماعی واگذار شده است. در این واگذاری ها و جا به جای سهام، این کارگرانند که پاسکاری میشوند و حق و حقوقشان بالا کشیده میشود. در نتیجه پیشبرد چنین سیاستی هپکو به حالتی معلق و نیمه تعطیل در آمده و ٤ سال است که این کارگران علیه این بساط دزدی برای گرفتن حق و حقوقشان در جدالند. دستمزدهای معوقه ، حق بیمه پرداخت نشده، قراردادهای موقت کاری و نداشتن هیچگونه امنیت شغلی و بلاتکلیفی وضعیت شغلی معضل این کارگران است و بخاطر آن بارها تجمع و اعتراض بر پا کرده اند. اعتصاب امروز کارگران هپکو به ادامه این تعرضات به زندگی و معیشتشان است. هپکو یکی از کانون های داغ اعتراضات کارگری است و اعتصاب آنان مرکز توجه دیگر مراکز کارگری بویژه مردم شهر اراک است. بویژه مراکز کارگری دیگری در این شهر همچون آذرآب و آوانگان اراک وضعیت مشابهی با هپکو دارند و این کارگران بارها در کنار هم ایستاده و علیه این وضعیت دست به اعتراض زده اند. اعتراض کارگران نیشکر هفت تپه میتواند الگوی اعتصابی متحدانه در مراکز مختلف کارگری در شهر اراک و جلب همبستگی وسیع مردم این شهر باشد.
روز شنبه ۴ مرداد،جمعی از کارکنان بیمارستان دکتر سپیر تهران در اعتراض به عدم پرداخت ۴ ماه حقوق ونداشتن امنیت شغلی مقابل این مرکزدرمانی دست به تجمع زدند. به گفته پرستاران این بیمارستان یک مرکز خیریه است و مشکلات عدیده مالی دارد. کمک های دولتی نیز تا به حال به بیمارستان نرسیده است. بنا بر خبرها به علت پرداخت نشدن حقوق ها ۱۲ نفر از پرسنل بیمارستان استعفا داده اند که با استعفای آن ها موافقت نشده است. به علت اینکه مجموعه با حداقل نیرو اداره می شود و در نوروز امسال نیز ۶۰ نفر از کارکنان این بیمارستان اخراج شدند.
-روز شنبه ۴ مرداد ماه پرستاران و کارمندان شاغل در بیمارستان خلیل شهرستان یاسوج در اعتراض به پرداخت نشدن ٢٣ ماه حقوق و خلف وعده های داده شده مقابل ساختمان استانداری کهگیلویه و بویر احمد تجمع کردند. در این تجمع اعتراضی با توجه به شیوع ویروس کرونا و نیاز افرادی که در این بیمارستان بستری هستند به مراقبت در مان، تعدادی از پرستاران و کادر درمانی به نمایندگی از طرف سایر همکاران شرکت داشتند.
– روز ٤ مرداد کارمندان بیمارستان های تامین اجتماعی اصفهان و شیراز در اعتراض به سطح نازل حقوقها و پرداخت آن بر اساس حکم فروردین ماه، دست به تجمع زدند. به گفته تجمع کنندگان چندرغاز افزایش حقوقی سال ٩٩ هنوز در فیش حقوقی آنها منظور نشده است.
– روز ٤ مرداد کارکنان بیمارستان بهشتی شیراز وابسته به تامین اجتماعی در اعتراض به افزایش نیافتن ۵۰ درصدی حقوق های خود مانند وزارت بهداشت و سایر دستگاهها، و سطح نازل دریافتی هایشان دست به تجمع زدند.
حزب کمونیست کارگری ایران
پیش بسوی اعتصابات سراسری
پیش بسوی ایجاد شوراها
٥ مرداد ۱۳۹۹، ٢٦ ژوئیه ۲۰۲۰
—
tel:00447435562462