کمپین برای  آزادی زندانیان سیاسی (فری دم ناو)- دو اطلاعیه

محکومیت هفت معلم در خراسان شمالی به احکام وحشیانه شلاق و زندان

جمهوری اسلامی با سیاست شلاق و زندان به عبث تصور میکند میتواند فضای ملتهب و پر از اعتراض اجتماعی را عقب براند. در در ادامه احکام زندان و شلاق برای کارگران، اکنون برای معلمان معترض نیز احکام شلاق صادر شده است. بنا بر خبر منتشر شده از سوی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان هفت نفر از معلمان خراسان شمالی  به اسامی محمد رضا رمضان زاده، حمید رضا رجایی، سعید حق پرست و علی فروتن، حسن جوهری، و مصطفی رباطی به احکام سنگین از ده سال تا  دو سال زندان محکوم شده و دو نفر اول یعنی محمد رضا رمضان زاده و حمید رضا رجایی علاوه بر حکم ده سال و چهار سال زندان  به 74 ضربه شلاق نیز محکوم شده اند. گناه این معلمان چیست؟ شرکت در تجمعات معلمان در اعتراض به حقوقهای زیر خط فقر و اعتراض به شرایط غیر انسانی آموزش در مدارس و کودکان. به این احکام شنیع و ضد انسانی باید وسیعا اعتراض کرد.

این معلمان تحت عناوین “اخلال در نظم و امنیت کشور”، “نشر اکاذیب”، و توهین به مقامات مسئول به این مجازاتهای غیر انسانی محکوم شده اند. این احکام به تحصن اعتراضی دو روزه معلمان در ٢٣ و ٢٤ مهر  ٩٧ بر میگردد که در آن معلمان  صدای اعتراض خود را به فقر، گرانی و بساط تبعیض و نابرابری اعلام کرده و خواستار افزایش حقوق خود به بالای خطر فقر، تحصیل رایگان برای همه کودکان و پایان دادن به کالایی شدن آموزش و پرورش و خصوصی سازی ها، درمان رایگان و پاپان دادن به امنیتی کردن مبارزات و آزادی همکاران زندانی خود شده بودند. یک اتهام این معلمان عضویت در تشکل “انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی” است.  و این به معنای نقض آشکار حق تشکل معلمان است.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان صدور احکام زندان و شلاق برای ٧ همکار خود در استان خراسان جنوبی را محکوم کرده است. این احکام همچنین از جانب گروههای مختلف معلمان و نیز شورای بازنشستگان ایران محکوم شده است.

در کنار شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان و همراه با معلمان علیه این بربریت بایستیم و فشار بیاوریم که  این احکام وحشیانه بیدرنگ لغو شوند و در عین حال همه معلمان دربند از جمله اسماعیل عبدی، ناهید فتحعلیان ، محمد حبیبی، هاشم خواستار، یاسر امینی آذر،  محمد علی زحمکتش و محمد علی سپهری فورا و  بدون قیدو شرط آزاد شوند.

کمپین برای  آزادی زندانیان سیاسی (فری دم ناو)

١٥ تیر ٩٩

 http://free-them-now.com/

shahla.daneshfar2@gmail.com

جریمه ۵ میلیونی برای کارگران معدن آق دره

چهار کارگر معدن آق دره که از کار اخراج شده بودند، در ازای حکم زندان خود از سوی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی به پرداخت ۵ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم محکوم شده  و این حکم اکنون اجرایی شده است.  پیش از این، حکم سه نفر دیگر از آنان به مرحله اجرا رسیده بود که با کمک مردم روستای آق دره، ۱۵ میلیون تومان جریمه آن سه نفر پرداخت شد. مردم در تلاشند که جریمه ٤ نفر باقی مانده را تهیه و بپردازند و آنها  را نیز آزاد کنند. بعلاوه اینکه خواست کارگران معدن آق دره و مردم این روستا که همواره در کنار کارگران بوده اند، بازگشت به کار این هفت کارگر اخراجی به سر کارشان است.

هفت کارگر اخراجی معدن طلای آق دره در استان آذربایجان غربی به اسامی داریوش نیکزاد، بهزاد مومنی  خلیل آفتابی، سعدون آفتابی، صلاح آفتابی،  خلیل ایرانپورو اسماعیل تیموری در جریان اعتراضات کارگران این معدن در سال ۹۶ بازداشت و در دادگاه به پرداخت ۵ میلیون تومان جزای نقدی بدل از ۲۱ ماه حبس محکوم شده بودند.

حمایت وسیع مردم از کارگران و کمک به پرداخت جریمه برای آزادی هفت کارگر معدن آق دره و تلاش جمعی برای بازگشت آنها به سرکار، نمونه ای از همبستگی آنان با خواستها و مبارزات این کارگران است.

تعیین احکام زندان و شلاق برای کارگران و بعد تعیین وثیقه های سنگین برای کارگری که اعتراضش به نپرداختن دستمزدها و دزدی ها وچپاولهاست، یک گستاخی آشکار در قبال کارگران است و باید با وسیعترین اعتراض پاسخ گیرد. باید به این احکام و اخاذی ها که بشکل جریمه یا وثیقه برای زندانی تعیین میشود و شکل بارزی از بساط دزدی در دستگاه قضایی جمهوری اسلامی است، فورا خاتمه داد.

در بهار هر سال کارگران معدن آق دره با بیکارسازیها روبرویند و اعتراض این کارگران به اخراجها و قراردادهای موقت کاری، تعویق پرداخت دستمزدها و سطح نازل آن،  نداشتن ایمنی شغلی و امنیتی بودن  محیط کار و  اثرات مخرب این معدن بر محیط زیست و شرایط زندگی در این منطقه است.

در رابطه با همین وضعیت این کارگران در سال ٩٣ نیز با همراهی شماری از مردم روستا تجمع داشتند که در جریان آن ١٧ کارگر بازداشت شدند و برای آنها احکام وحشیانه شلاق و زندان صادر شد. بعد هم در خرداد ٩٥ احکام وحشیانه شلاق در ملاء عام علیه سه کارگر اجر شد. و اجرای این حکم  با موجی از نفرت و اعتراض در میان کارگران روبرو گردید و اخبارش انعکاسی جهانی یافت. از جمله اتحادیه های کارگری بسیاری همچون کنفدراسیون اتحادیه های کارگری این عمل وحشیانه رژیم اسلامی را شدیدا محکوم کردند.

کمپین برای آزادی کارگران زندانی از تمام سازمانهای بین المللی کارگری و نهادهای انساندوست انتظار دارد که به هر شکلی که میتونند تعرض به کارگران معدن طلای آق دره و احکام زندان و  تشدید فشار و سرکوب فعالین و رهبران کارگری توسط جمهوری اسلامی را محکوم کنند. جمهوری اسلامی این حکومت شلاق و زندان باید از سازمان جهانی کار و تمامی نهادهای بین المللی اخراج شود.

کمپین برای  آزادی زندانیان سیاسی (فری دم ناو)

١٥ تیر ٩٩

 http://free-them-now.com/, shahla.daneshfar2@gmail.com