علیه تروریسم و پژاک!
در حاشیه ترور سوران اختر توسط پژاک
https://pdfiskraa.files.wordpress.com/2020/06/iskraa.1045.pub_.pdf
نسان نودینیان
پژاک (حزب حیات آزاد کردستان) ١٦ سال است تاسیس شده. تاسیس پژاک به ابتکار پ.ک.ک از بدو تاسیس مورد سوال و ابهام قرار داشته. پژاک در سال ٢٠٠٤ تاسیس شده سالی که اوج رابطه پ.ک.ک با جمهوری اسلامی بوده. شناسنامه پژاک به رابطه پ.ک ک و جمهوری اسلامی گره خورده. به این دلیل از منظر ما کمونیستها سازمان سیاسی نیست. گروهی باند سیاهی است که در مناطق کردستان بعنوان گروه فشار و تروریست حضور دارد. در دوره صدام حسین کم نبودند گروه های شبه نظامی دست نشانده اداره اطلاعات و جاسوسی صدام که با ناامن کردن محل زندگی مردم در شهر و روستاها فضای تروریستی و باج گیری و تهدید را دامن میزدند و با ایجاد فضای ترور و باجگیری، شکرکشی و حضور نیروهای فاشیستی ارتش را باز کرده و عملا میلیتاریزم را تقویت میکردند. حضور پژاک و مانورنیروهای مسلح پژاک دقیقا الگویی از وجود شبه نظامیان دوره صدام است. اقدامات ضد انسانی و سیاست بکار گرفتن ترور و حذف فیزیکی توسط پژاک در دل تحولات سیاسی جامعه کردستان عملا فضای سیاسی و اعترضی جامعه را نظامی و تروریزه میکند و مستقیما در خدمت سیاستهای جمهوری اسلامی قرار میگیرد.
ترور سوران اختر!
این روزها موردی دیگر از جنایت و تروریسم پژاک علنی شده است! ۱۲ خرداد سوران اختر۲۶ ساله اهل روستای”رووار” درمنطقه اورامانات توسط نیروهای مسلح پژاک ترور شده است. سوران برای امرارمعاش همسر و فرزند خردسالش کولبری میکرد. نیروهای پژاک با مراجعه چندباره و تهدید سوران اختر از او میخواهند به آنها پول بدهد. سوران اختر که منبعی جز کارگری و کولبری نداشته توان پرداخت مبلغ مورد نظر پژاک را نداشته و به تهیدید و باجگیری آنها تن نداده که با اقدامی تروریستی توسط نیروهای مسلح پژاک اعدام و جانش را از دست میدهد.
تروریسم و باجگیری پژاک سابقه طولانی دارد!
طبق خبرهایی که ما داریم تهدید و باجگیری پژاک در مناطق مرزی مریوان منطقه خاومیرئاوا و اطراف دزلی شناسایی شده است.
در ٢٩ خرداد ١٣٩٨ سامان دانشور بوسیله پژاک ترور شد. سامان جوانی از روستای “گویزه کویره” در نزدیک شهر مریوان بود. سامان دانشور قبلا چند سال در صف نیروهای مسلح پ. ک.ک فعالیت کرده بود. حدود دو سال قبل صف پ.ک.ک را ترک و در روستای “گویزه کویره” زندگی میکرد.
سامان هنگامیکه در مزرعه همراه مادر و خواهرش به کار کشاورزی مشغول بود توسط سه نفر از اعضای مسلح “پژاک” در روز روشن و جلو چشم مادر و خواهرش به رگبار بسته شد و جان باخت.
سازمانهای سیاسی و پژاک! بدون نقد جدی کومه له سازمان کردستان حزب کمونیست ایران افشای پژاک موثر نیست!
یکی از متحدهای پیگیر پژاک کومه له سازمان کردستان حزب کمونیست ایران است. کومه له سازمان کردستان حزب کمونیست ایران در چند سال گذشته در همکاری نزدیک و تا حدود زیادی در سطح استراتژیک با پژاک همکاری داشته و دارد. مراسمهای نوروزی را مشترکا برگزار و فراخوان داده اند. “دیپلماسی” فعال و گرمی با هم دارند. طرح های کودار و پژاک با اندک تغییری در ارتباط با راه برون رفت جمهوری اسلامی از بحران سیاسی در سالهای گذشته مورد تایید رهبری کومه له سازمان کردستان حزب کمونیست ایران بوده است. همراه پ ک.ک که یکی از متبکرین “کمیته دیپلماسی” متشکل از ٣٣ گروه و دسته و سازمان و حزب ناسیونالیستی و اسلامی بود، قرار گرفته است. در جریان ترور سامان دانشور سکوت کرد و تاکنون هم تروریسم و باجگیری های پژاک توسط کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران محکوم نشده است.
آیا براستی سکوت کومه له در باره پژاک و همکاری های او با پژاک از جانب مردم قابل بخشودنی است. آیا قرار گرفتن کومه له در کنار پژاک اعتبار سیاسی این سازمان را خدشه دار نکرده است. آیا ادامه حیات سیاسی و نزدیکی کومه له به پژاک توهم سیاسی در میان بخشی از هواردان کومه له را دامن نزده است؟؟ به همین دلائل نقد همکاری و نزدیکی کومه له با پژاک یک عرصه دائمی کارگران و کمونیستها در کردستان باید باشد. به هر درجه در صفوف کارگران و کمونیستها نقد کومه له سازمان کردستان حزب کمونیست ایران وهمکاری و نزدیکی با پژاک با شفافیت سیاسی پیش برود، کمونیسم و صفوف کمونیستها در کردستان با قاطعیت و بُرایی بیشتری علیه پژاک بمیدان خواهد آمد.
ما کومه له سازمان کردستان حزب کمونیست ایران را فرا میخوانیم سکوت را ادامه ندهد و علیه تروریسم و باجگیری های پژاک موضع سیاسی روشن و شفافی را اتحاذ کند.
ترور سوران اختر و اقدام تروریستی پژاک محکوم است. از همه سازمانهای سیاسی و مدافع حقوق انسانی میخواهیم که اجازه ندهند جریاناتی مانند پژاک و پ.ک.ک فضای جامعه را تروریزه کنند. سیاست ایجاد رعب و وحشت پیشه جریانات سرکوبگر و مرتجع بوده است. قبلا و تا به امروز مردم اساسا جمهوری اسلامی را مجری و مدافع این سیاست ضد انسانی میدانستند. امروز و در دل تحولات جامعه ایران جریاناتی مانند پژاک و پ.ک.ک هم به این سیاست ابعاد جدیدی بخشیده اند.
۲۷خرداد۱۳۹۹
١۶ ژوئن ٢٠٢٠
ایسکرا ۱۰۴۵