برگزاری جلسه بازپرسی اکرم رحیم پور و تداوم فشار بر جعفر عظیم زاده
بنا بر خبر منتشر شده از سوی اتحادیه آزاد کارگران ایران روز چهارشنبه سی و یکم اردیبهشت اکرم رحیم پور همسر جعفر عظیم زاده طبق احضاریه ای که برای او صادر شده بود به شعبه دوم بازپرسی دادگاه انقلاب تهران مراجعه نمود. بازپرس شعبه، اکرم رحیم پور را از بابت اطلاع رسانی درباره همسرش از طریق مصاحبه با رسانه ها مورد بازخواست قرار داد و ضمن اعلام اینکه قرار بازداشتی برای وی صادر شده است، برای آزادی وی قرار کفالت تعیین شد. بدین ترتیب اکرم رحیم پور موظف شده است که شخصی را بعنوان کفیل طی روزهای آینده به دادگاه معرفی نماید. در این بازپرسی اکرم رحیم پور در دفاع از اتهام انتسابی، اطلاع رسانی و اعتراض به عدم آزادی و یا مرخصی همسرش را حق طبیعی خود دانسته است.
تشکیل پرونده قضایی برای اکرم رحیم پور از یکسو در جهت سرکوب خانواده زندانیان سیاسی است تا صدای اعتراض زندانیان و خانواده هایشان را ساکت نمایند و از سوی دیگر در جهت اعمال فشار بر جعفرعظیم زاده کارگر زندانی است. فشار و تهدید بر روی اکرم رحیم پور همسر جعفر عظیم زاده و خانواده وی باید فورا برداشته شود و این بساط پرونده سازی ها جمع شود.
در ماههای اخیر علیه جعفر عظیم زاده که در زندان اوین محبوس است مجددا پرونده سازی شده است. طبق بخشنامه های خود حکومت در رابطه با مرخصی ها، جعفر عظیم زاده باید در اسفند ماه از زندان آزاد میشد. اما مقامات جنایتکار قضایی با دستاویز قرار دادن اتهام تبلیغ علیه نظام و پرونده سازی جدید مانع از آزادی وی شدند. مصادیق این پرونده سازی جدید صدور بیانیه به همراه هفت تن دیگر از زندانیان سیاسی در اعتراض به عدم تأمین هزینه های درمان زندانیان در مراکز خارج از زندان توسط سازمان زندانها و قوه قضاییه بود که در آبانماه سال گذشته صادر شده بود. مورد دیگر آن نیز پیام صوتی عظیم زاده در سال گذشته در اعتراض به دستگیری و پرونده سازی برای کارگران هفت تپه و مرضیه امیری و بازداشت شدگان روز جهانی کارگر بود. حق زندانی است که صدای اعتراضش را بخاطر وضعیت اسفناک زندان و احکام جنایتکارانه حکومت بلند کند.
جعفر عظیم زاده جرمش دفاع از حقوق کارگران و زندانیان دربند است. بعلاوه اتهامات جدید علیه عظیم زاده در حالی به او زده شده است که پس از بیانیه زندانیان با درخواست حق زندانیان برای انتقال به مراکز درمانی خارج از زندان با هزینه دولت، هیاتی از خود مسئولین حکومتی در مراجعه به زندان ناگزیر به پیگیری اعتراض زندانیان شدند. در عین حال اکنون با رفع اتهام از کارگران هفت تپه ومرضیه امیری از سوی خود دستگاه قضایی معلوم نیست که چرا جعفر عظیم زاده به خاطر اعتراض به احکام آنها باید مورد بازخواست قرار گیرد. بدین ترتیب پرونده سازی جدید برای جعفر عظیم زاده هیچ پایه حقوقی حتی با معیارهای قانونی جمهوری اسلامی ندارد و یک زورگویی آشکار در جهت ممانعت از آزادی اوست. به این فشارها و تهدیدات باید فورا پایان داده شود. جعفر عظیم زاده باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شود. با قدرت اتحاد مبارزاتی مان در زندانها را باز خواهیم کرد.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
http://free-them-now.com/
shahla.daneshfar2@gmail.com
١ خرداد ٩٩، ٢١ مه ٢٠٢٠
اخباری از احضارها، بازداشتها، کارزارها
سه کارگر بازداشتی معدن زغال سنگ کرمای آزاد شدند
صبح روز شنبه 27 اردیبهشت،3 نفر از کارگران اعتصابی شرکت معادن زغال سنگ کرمان که در اعتراض به فروش سهام این معدن و خطر بیکارسازی ها و نیز سطح نازل دستمزدها و ووضعیت برده وار کاری خود دو هفته است در اعتراض به سر میبرند تحت عنوان ” برهم زدن نظم عمومی توسط نهادهای امنیتی بازداشت شدند. این بازداشت ها با اعتراض وسیعی در میان کارگران روبرو شد و کارگران بازداشتی بدنبال اعتراض و پیگیری بامداد روز ٢٨ اردیبهشت آزاد شدند.
محاکمه آتنا دائمی
روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت جلسه بیدادگاه آتنا دائمی فعال دفاع از حقوق کودک، حقوق زن و علیه اعدام به ریاست قاضی محمدرضا عموزاد برگزار شد.این جلسه دادگاه با حضور آتنا و وکلای مدافع او عباس امیری و مصطفی نیلی برگزار گردید. بنا بر خبر جلسه بعدی دادگاه وی به زودی تعیین وقت خواهد شد. این محاکمه درخصوص مصداق اتهام “اجتماع و تبانی در جهت بر هم زدن امنیت کشور” به دلیل تحصن چند روزه (دیماه ۹۸) در بند زنان زندان اوین به مناسبت چهلمین روز جانباختگان آبان و در همراهی با خانوادههای جانباختگان، و همچنین در خصوص اتهام “تبلیغ علیه نظام” و چند مورد دیگر انجام گرفت. آتنا دائمی دیماه ۹۸ به مدت ۱۵ روز از بند زنان زندان اوین به بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف زندان اوین منتقل شد. این انتقال در پی تحصن هشت تن از زنان زندانی سیاسی در بند زنان زندان اوین در اعتراض کشتار آبانماه صورت گرفته بود.
اعتراض معلمان به احکام زندان اعضای انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی
بنا بر خبر منتشر شده از سوی شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگان دستگاه قضایی جمهوری اسلامی اعضای هیات مدیریه انجمن صنفی فرهنگیان خراسان شمالی به اسامی محمد رضا رمضان زاده، حسین رمضان پور، سعید حق پرست، علی فروتن، حسن جوهری، مصطفی رباطی و حمید رضا رجایی را به احکام سنگین محکوم کرده است. بنا بر این احکام وحشیانه محمد رضا رمضان پور به ٨ سال حبس، حسین رمضانپور به ٤ سال حبس و باقی افراد هر کدام به ٣٢ ماه حبس محکوم شده اند. شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان طی بیانیه ای صدور این احکام و خواستار لغو فوری آنها شده است.
پیشتر در همین پرونده در دادگاهکیفری محمد رضا رمضانپور به ۲ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق، حسین رمضانپور به ۷۴ ضربه شلاق و رحایی به ۶ ماه حبس محکوم شده بودند. و این احکام وحشیانه با موجی از اعتراض روبرو گردیده بود.
یاسر امینی آذر بازداشت شد
روز شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه، یاسر امینی آذر، از معلمان فعال در مهابارد جهت تحمل دوره ١٥ ماهه محکومیت خود راهی زندان شد.
پروندهسازی جدید علیه اسماعیل عبدی
دستگاه قضایی جمهوری اسلامی برای اسماعیل عبدی معلم زندانی در حالیکه در آستانه پایان محکومیت ٦ ساله خود قرار دارد، پرونده جدیدی تشکیل داده و او را به ده سال دیگر حبس محکوم کرده است. عبدی که تنها چند روز پیش از نوروز ۹۹ به دلیل خطر شیوع ویروس جدید کرونا و با قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین به مرخصی آمده بود، در روز اول اردیبهشت که در پی تماس مقامات قضایی برای طی کردن روال اداری آزادیاش به دادسرای اوین مراجعه کرده بود، دوباره بازداشت شد.
اسماعیل عبدی دبیر آموزش و پرورش اسلامشهر و عضو کانون صنفی معلمان به خاطر حضور در تجمع جلوی مجلس و اعتراض به وضعیت نابسامان آموزش و پرورش و سیستم آموزش، دستگیر شد. بنا بر خبرها حکم ۱۰ سال زندان تعلیقی توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب در سال ۱۳۸۹ علیه او صادر شده بود. اکنون در حالیکه حتی بنا بر قوانین خود جمهوری اسلامی ٥ سال از صدور آن حکم میگذرد، ظاهرا تعلیقی بودن حکم کنار رفته و به ده سال حبس تبدیل شده است. بدین ترتیب همه چیز حاکی از پاپوش دوزی برای این معلم زندانی و ادامه بازداشت وی است. علاوه بر بازداشت مجدد اسماعیل عبدی، روز سهشنبه ۲۳ اردیبهشت مرخصی محمود بهشتی لنگرودی یکی دیگر از اعضای کانون صنفی معلمان تمدید نشده و او به زندان بازگردانده شد. بهشتی ٥ سال حکم زندان دارد. کانون صنفی معلمان طی بیانیه ای تشکیل پرونده جدید برای اسماعیل عبدی و ادامه بازداشت معلمان در بند را محکوم کرده است. یک کارزار مهم در میان معلمان کمپین علیه امنیتی کردن مبارزات است. اسماعیل عبدی همراه با جعفر عظیم زاده در سال ٩٥ این کارزار را اعلام کرده و با خواست بسته شدن تمامی پرونده های امنیتی آنرا اعلام داشتند و با استقبالی اجتماعی روبرو شد.
امیر چمنی آزاد شد
امیر چمنی از فعالین کارگری ساکن تبریز روز ۳۰ اردیبهشت با قرار وثیقه تا پایان مراحل دادرسی آزاد شد. آزادی او را به وی و به همگان تبریک میگوییم. امیر چمنی روز پنجشنبه ۱۴ فروردین پس از احضار به پلیس فتای این شهر بازداشت و به بازداشتگاه اطلاعات سپاه تبریز منتقل شده بود. پرونده امنیتی او باید فورا بسته شود.
هفت کارگر شهرداری کوت عبدالله آزاد شدند
در سیزدهم روز ٢٣ اردیبهشت کارگران شهرداری کوت عبداله در دومین هفته اعتراضاتشان بخاطر نپرداخت دو ماه حقوق و حق سنوات سال ٩٨ خود دست از کار کشیده و تجمع کردند. در این روز شهرداری این شهر درحالیکه دستمزد کارگران را بالا کشیده و پرداخت آن به تعویق افتاده بود، از یکسو اقدام به گرفتن نیروی کاری جدید کرده بود تا بدین شکل و با تهدید به اخراج، اعتصاب کارگران را در هم بشکند و از سوی دیگر وقتی کارگران ساکت ننشستند و اعتصابشان را ادامه دادند، هفت نفر از آنان بازداشت شدند. در برابر این دستگیری کارگران به اعتراضشان شدت دادند و ظرف ٢٤ ساعت موفق به آزاد کردن همکاران خود شدند. اکنون کارگران به این دستگیری ها اعتراض دارند و خواستار پرداخت فوری طلبهایشان هستند.
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
٣٠ ازدیبهشت ٩٩
http://free-them-now.com/
shahla.daneshfar2@gmail.com
—
tel:00447435562462