تداوم بازداشت راحله راحمی پور و ژیلا کرم زاده مکوندی در زندان اوین
علیرغم صدور قرار وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی برای ژیلا کرم زاده مکوندی و راحله راحمی پور از بازداشتشدگان میتینگ پارک لاله، گفته میشود این افراد کماکان در بند دو ـ الف اطلاعات سپاه پاسداران مستقر در زندان اوین بسر میبرند. پرونده بازداشتشدگان میتینگ پارک لاله در شعبه اول بازپرسی دادسرای امنیت اوین در حال رسیدگی است.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، ژیلا کرم زاده مکوندی و راحله راحمی پور که در روز سه شنبه ۲۱ آبان ماه توسط نیروهای امنیتی در پی برگزاری میتینگ پارک لاله بازداشتشده بودند کماکان در زندان اوین و در بازداشت بسر میبرند.
چهار تن از اعضای مادران پارک لاله به نامهای ژیلا کرمزاده مکوندی، عشرت بستجانی، زهرا رفیعی و راحله راحمی پور به همراه رضا حضرتی در روز سهشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸ در پی حضور در گردهمایی پارک لاله، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند.
روز چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸، عشرت بستجانی، زهرا رفیعی و رضا حضرتی با تأمین قرار ۳۰ میلیون تومانی بهصورت موقت از زندان اوین آزاد شدند.
در آن زمان گزارش شده بود که ماموران اطلاعات سپاه، پس از بازداشت خانم راحمی پور و کرمزاده مکوندی به منزل این دو مراجعه کرده و پس از بازرسی منازل برخی از وسایل شخصی ازجمله تلفن همراه، تبلت و برخی وسایل شخصی آنها را ضبط کردند.
بر اساس فراخوانی که پیشتر از سوی جبهه دموکراتیک ایران با شعار “نه به فقر، نه به جنگ و نه به دیکتاتوری” در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی منتشر شده بود از مردم خواستهشده بود که در روز سهشنبه ۲۱ آبان در میتینگ پارک لاله حضور یابند.
گزارش شده است که پیش از برگزاری متینگ پارک لاله، تنی چند از اعضای جبهه دموکراتیک از سوی نیروهای امنیتی احضار و یا بازداشت شدند.
تداوم بازداشت راحله راحمی پور و ژیلا کرم زاده مکوندی در زندان اوین
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
شیراز؛ گزارشی از اعتراضات سراسری آبانماه ۹۸؛ اظهارات یک فعال مدنی/ فایل صوتی
به گفته یکی از فعالان مدنی اهل شیراز؛ “شلوغیهای این شهر هم مانند شهرهای دیگر از همان روز اول [جمعه ۲۴ آبان] آغاز شد و بیشتر درگیریها مربوط به منطقه صدرا بودهاست.”
یکی از فعالان مدنی این شهر به کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی میگوید: «در همان منطقه صدرا چند نفر با شلیک مستقیم گلوله کشتهشدند و بیشتر جانباختگان مربوط به همان منطقه است که با هلیکوپتر به متعرضان شلیک کردهاند.»
او اضافه میکند: «سمت شرق شیراز درگیریها زیاد بوده و مردم چون بلوار را بستهبودند به سمت مردم تیراندازی کردند و یکنفر به نام محمدحسین داستانخواه که دانشآموز ۱۵ ساله آموزشگاه فردوسی بودهاست، کشته شده و یک نفر دیگر که جوانی ۲۶ ساله به نام امیر الوندیمهر اهل شهرک گویم یکی از روستاهای اطراف شیراز است که توسط نیروهای بسیج سلمان فارسی کشته شده و مراسم خاکسپاری او در تدابیر امنیتی شدیدی برگزار شد و بیشترین جانباختگان مربوط به این مناطق است.»
بنا به گفته شاهدان عینی در مناطق زرهی و مالیآباد (معالیآباد) هم درگیریها شدید بوده: «از کلانتری مالیآباد به مردم تیراندازی کردند و مردم با سنگ به دفاع از خود پرداختند و یکنفر هم همانجا مورد اصابت گلوله قرار گرفت.»
“در فرعیهای اطراف منطقه زرهی نیز درگیری زیاد بوده و در واقع بیشترین درگیریها مربوط به مناطق مالیآباد، زرهی و شهرک صدرا بودهاست.”
این فرد در مورد تعداد زخمیها آمار درستی ندارد، اما میگوید که “تعداد زخمیها خیلی زیاد است و به چشمان آنها تیر ساچمهای اصابت کردهاست.”
بنا به گفته این فعال مدنی: «بیشتر بازداشتیها به ساختمان پلاک ۱۰۰ در بلوار ارتش و یک ساختمانی دیگر در خیابان زند منتقل میشوند و خبر دارم که بازجوییهای سختی میشوند و حتی شنیدهام برخی مردم معترض روستای گویم و شهرستان کازرون را از ویدئوهای منتشر شده شناسایی کردهاند.»
این شهروند اهل شیراز در آخر به نقل از یکی از دوستانش که کازرون را به منطقه عسلویه تشبیه کردهبود میگوید: «کل شهر کازرون را شعلههای آتش، پوشاندهبود.»
ادامه در آدرس زیر:
https://www.kampain.info/archive/39756.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی