تجمع اعتراضی معلمان شاغل و بازنشسته در کرمانشاه، تبریز، اصفهان، اهواز
و ادامه اعتراضات هزار معلم حق التدریسی در تهران
روز ١٤ مرداد شمار زیادی از معلمان شاغل و بازنشسته در شهرهای اهواز، تبریز، اصفهان و کرمانشاه برای پیگیری خواستهایشان در مقابل مراکز آموزش و پروش تجمع کردند. در تهران نیز بیش از هزار نفر از معلمان حق التدریسی برای دومین روز در مقابل ساختمان وزارت آموزش و پرورش جمع شدند و اعتراض کردند.
در تبریز جمعیت معلمان شاغل و بازنشسته این شهر در حالیکه بنرهایی با طرح خواستهایشان را در دست داشتند و با فریاد “جای معلم زندان نیست” تجمع کردند. معلمان در تبریز از جمله شعار میدادند “بهار آزادیه ، سفره ما خالیه” و شعارهای دیگری را در اعتراض به زندگی زیر خط فقر فریاد میزدند.
در کرمانشاه شمار زیاد شرکت کنندگان در تجمع معلمان شاغل و بازنشسته قابل توجه بود. تجمع کنندگان شعار میدادند: “نه زندان، نه تهدید، دیگر اثر ندارد”، “معیشت، منزلت، حق مسلم ماست”، “معلم زندانی آزاد باید گردد”، “اینهمه بیعدالتی هرگز ندیده ملتی”، “جای شما عالیه، سفره ما خالیه”
در اصفهان تعدادی از معلمان شاغل و بازنشسته در محل آموزش و پروش گرد آمدند و مامورین امنیتی مانع از گسترش این تجمع شدند. تجمع کنندگان با بنرهایی در اعتراض به حقوقهای زیر خط فقر و وضعیت مدارس و خط فقر اعتراض خود را به کل وضع موجود ابراز میکردند. .
در اهواز پلاکاردها و بنرهای معلمان در اعتراض به سرکوبها و برای خواستهایشان بسیار برجسته بود. از جمله عکس هایی از معلمان زندانی چون محمد حبیبی و حمید رحمتی به طور برجسته ای به چشم میخورد و مورد توجه مردم قرار گرفته گرفته بود. معلمان به این شکل به احکام وحشیانه شلاق و زندان برای معلمان زندانی اعتراض خود را اعلام کردند. “جای معلم در زندان نیست”، یک بنر قابل توجه در این تجمع بود.
علاوه بر اعتراضات فوق، در تهران نیز معلمان حق التدریس با تاکید بر خواست استخدام فوری خود در آموزش و پرورش با شعار هایی چون “تا حقم را نگیرم، از اینجا نمی رم”، “معیشت، منزلت حق مسلم ماست ” با دیگر همکارانشان در دیگر شهرها همصدا شدند.
مضمون بنرها و شعارهای معلمان شاغل و بازنشسته در شهرهای مختلف در این روز علیه سرکوبگری های حکومت، دزدی ها و اختلاس ها، زندگی زیر خط فقر و تبعیض ها و نابرابری ها و با تاکید بر خواست یک زندگی انسانی بود. از جمله در میان بنرها این خواستها و شعارها قابل توجه بود: “ما خواهان آموزش رایگان هستیم”، “نه به بی عدالتی”، “نه دزدی، نه ذلت، اینست شعار ملت”، “ما خواهان ایمن سازی و نوسازی مدارس هستیم”. در همین راستا معلمان به تبعیض در مدارس و وجود همزمان مدارس کپری و مدارس لاکچری و لوکس و به خصوصی سازیها اعتراض خود را ابراز میکردند. به ایت ترتیب در این روز نیز معلمان صدای اعتراض کل جامعه به بساط سرمایه داری وحشی و مافیائی و دزدسالار حاکم بودند و بر خواستهای سراسری کل جامعه از جمله افزایش حقوقها به بالای خطر فقر هفت میلیونی، تحصیل رایگان برای همه کودکان، درمان رایگان، آزادی معلمان زندانی و پایان دادن به پرونده سازی های امنیتی، امن سازی مدارس و پایان دادن به دزی های و اختلاس ها تاکید کردند.
معلمان با شعار “نه تهدید، نه زندان، دیگر اثر ندارد” پاسخ قاطعی به سرکوبگری های حکومت اسلامی و ادامه مبارزاتشان دادند. حزب کمونیست کارگری قاطعانه از مبارزات و خواستهای معلمان حمایت و پشتیبانی میکند و بر گسترش این مبارزات و همبستگی با آنها در تمام شهرها تاکید دارد.
پیش بسوی اعتصابات سراسری ا
حزب کمونیست کارگری ایران
١٤ مرداد ٩٨، ۱۳۹۷، ٥ اوت ٢٠١٩
+++
تجمع معلمان شاغل وبازنشسته در اصفهان و پیوستن تعدادی از والدین دانش آموزان و مردم به صف آنان
“جنگ افروزی را رها کن، فکری به حال ما کن”
امروز ١٤ مرداد علیرغم ممانعت نیروی انتظامی از جمع شدن معلمان شاغل و بازنشسته در اصفهان، معلمان با در دست داشتن بنرهایی که بر روی آن اعتراض و خواستهایشان نوشته شده بود، در مقابل آموزش و پرورش این شهر تجمع کردند. معلمان معترض با پلاکارد و شعار دادن خواستهای خود را مورد تاکید قرار میدادند. در این تجمع از جمله بنرها و پلاکاردهایی با این شعارها و خواستها که در واقع صدای اعتراض تمام جامعه است بچشم میخورد: “جنگ افروزی را رها کن، فکری به حال ما کن”، “معلم می میرد، ذلت نمی پذیرد”، “تورم، گرانی، جواب بده روحانی”، “جای معلم زندان نیست”، “تحصیل رایگان حق مسلم کودکان است”، “درد ما درد شماست، مردم به ما ملحق شوید”. همچنین جالب توجه بود که در این روز تعدادی از والدین دانش آموزان و مردم شهر نیز به نشانه همبستگی به تجمع معلمان پیوسته بودند. نیروهای انتظامی در وحشت از شرکت بیشتر مردم در اعتراض معلمان، با تهدید و مقابله با مردم مانع شرکت آنها در تجمع معلمان میشدند.
معلمان شاغل و بازنشسته در اصفهان طی بیانیه ای ضمن تاکید بر مشترک بودن خواسته هایشان با معلمان در تمام استانها مطالبات خود را در ٦ بند اعلام داشتند که در راس آن خواست آزادی فعالان صنفی فرهنگی و بسته شدن همه پرونده ها در این زمینه و لغو وثیقه های سنگین قرار داشت. دیگر بندهای مطالباتی معلمان در تجمع این روز عبارت بودند از: رفع موانع قانونی برای فعالیت رسمی و آزاد تشکلهای معلمان، توقف سیاست پولی سازی مدارس، اجرای تمام و کمال نظام رتبه بندی معلمان، ترمیم اساسی حقوق فرهنگیان و پرداخت تمام معوقات آنها اعم از اضافه کاری، مطالبات معلمان خرید خدمت، حق التدریسی، و همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی با شاغلان و ارتقای آن به بالاتر ازحد خط فقر هفت میلیونی.
در خاتمه معلمان معترض در بیانیه خود ضمن تاکید بر اینکه اگر پاسخ نگیرند به تجمعات اعتراضی خود ادامه خواهند داد، از حمایت و همبستگی همه والدین دانش آموزان و مردم شهر که با آنها اعلام همدردی و پشتیبانی کرده و در کنارشان ایستادند قدردانی کرده و از آنها خواستند که با حفظ روح همبستگی خواهان محقق شدن خواسته های معلمان و نیز آزادی معلمان زندانی شوند.
در این روز معلمان شاغل و بازنشسته در اهواز نیز تجمع داشتند. در کنار آنان جمعیت زیادی از مربیان پیشدبستانی و نیروهای حقالتدریس از شهرهای مختلف استان از جمله ایذه حضور داشتند. آنها همصدا با دیگر همکارانشان در تهران که دومین روز تجمع خود را در مقابل وزارت آموزش و پرورش برپا کرده بودند، خواستار استخدام رسمی در آموزش و پروش و روشن شدن وضعیت قرارداد کاری خود بودند.
پیش بسوی ایجاد شوراها
حزب کمونیست کارگری ایران
١٤ مرداد ٩٨، ۱۳۹۷، ٥ اوت ٢٠١٩