حزب کمونیست کارگری ایران-  سه اطلاعیه :کارزار آزادی دستگیر شدگان اول مه،علنی شدن محاکمات، و اعتراضات بازنشستگان و دو اطلاعیه خبری دیگر‎

حزب کمونیست کارگری ایران-  سه اطلاعیه :کارزار آزادی دستگیر شدگان اول مه،علنی شدن محاکمات، و اعتراضات بازنشستگان و دو اطلاعیه خبری دیگر‎

اطلاعیه خبری در مورد:

کارزار آزادی دستگیر شدگان اول مه،علنی شدن محاکمات، و اعتراضات بازنشستگان

کارزار برای علنی شدن محاکمات معلمان

-١١٢ نفر از معلمان طی نامه ای سرگشاده مورخ پانزدهم تیر ماه خطاب به رئیسی رئیس قوه قضاییه در اعتراض به احکام صادر شده برای معلمان و زندانی کردن معلمان معترض خواستار تشکیل دادگاههای علنی با حضور هیات منصفه برای معلمان شدند. امضا کنندگان این نامه احکام صادره برای معلمان زندانی را ناعادلانه دانسته و مینویسند “در حالیکه معلمان زندانی بخاطر مبارزاتشان از جمله دفاع از حق تحصیل رایگان و عادلانه کودکان در زندانند، برخی دزدان و اختلاسگران که امنیت جامعه را بر هم زده اند آزاد و بر مسند قدرتند. اما ضابطان قضایی اتهامات فعالین معلمان معترض را امنیتی اعلام میکنند تا مانع از برگزاری دادگاه علنی و دادرسی عادلانه شوند”. این حرکت اعتراضی گامی دیگر در ادامه اعتراضات معلمان به امنیتی کردن مبارزات است. معلمان در مبارزاتشان پیشگام کارزارهای مبارزاتی مهمی چون کارزار علیه کالایی شدن آموزش با خواست آموزش رایگان برای همه کودکان و فراخوان به خانواده ها برای نپرداختن شهریه و کارزار علیه امنیتی کردن مبارزات با خواست مشخص لغو تمامی احکام امنیتی صادر شده برای فعالین کارگری، معلمان زندانی و تمامی فعالین اجتماعی هستند. موضوع این کارزارها ، تاکید بر خواستهای قلبی میلیونها مردم در ایران است. از مبارزات و کارزارهای معلمان باید وسیعا حمایت و پشتیبانی کرد.

بازنشستگان در اعتراض به گرانی و محرومیت از درمان رایگان

– گروه پیشکسوتان آموزش و پرورش پارک شهر در اعتراض به شرایط طاقت فرسای تورم و گرانی و هزینه بالای دارو و درمان برای ساعت ده صبح روز ٢٥ تیر در مقابل وزارت کار فراخوان به تجمع داده اند. درمان رایگان برای همه یک خواست مهم بازنشستگان است که بارها در تجمعاتشان در بنر ها و در شعارها آنرا اعلام کرده اند. از خواستها و اعتراضات بازنشستگان حمایت کنیم.

کارزار برای آزادی بازداشت دستگیر شدگان اول ماه مه

– روز ١٧ تیر آخرین جلسه دادگاه مخفیانه اسلامی برای اعلام دفاعیات ندا ناجی از بازداشت شدگان روز جهانی کارگر در زندان اوین برگزار شد. اتهامات وارده به او «اجتماع و تبانی»٬ «تبلیغ علیه نظام»، «اخلال در نظم عمومی» و «تمرد از مأمورین دولتی» اعلام شده است. قرار بازداشت وی‌ نیز برای یک ماه دیگر تمدید شد که به گفته‌ی بازپرس در صورت عدم مخالفت دادستان پرونده به قرار وثیقه تغییر خواهد کرد. هم اکنون کارزاری گسترده در اعتراض به دستگیری های اول مه و برای آزادی دیگر بازداشت شدگان این روز ندا ناجی، مرضیه امیری، آنیشا اسداللهی و عاطفه رنگریز در جریان است. حمایت از این کارزار تاکید بر حق برگزاری روز جهانی کارگر و هر گونه تجمعی به عنوان حق پایه ای کارگران و مردم است. دستگیر شدگان اول مه باید فورا آزاد شوند.

اسماعیل عبدی به زندان بازگردانده شد

— روز ١٧ تیر اسماعیل عبدی دبیر کانون صنفی معلمان با پایان مرخصی اش به زندان اوین بازگردانده شد. او در هجدهم خرداد ماه به مرخصی اعزام شده بود. اسماعیل عبدی در تیرماه ۱۳۹۴ توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» به ۶ سال زندان محکوم گردید. اسماعیل عبدی همراه با جعفر عظیم زاده رئیس اتحادیه آزاد کارگران ایران آغازگر کارزار علیه امنیتی کردن مبارزات از درون زندان بودند. این کارزار را باید گسترده به جلو برد. اسماعیل عبدی، جعفر عظیم زاده و تمامی زندانیان سیاسی باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند .

پیش بسوی اعتصابات سراسری

حزب کمونیست کارگری ایران

١٨ تیر ٩٨، ٩ ژوئیه ٢٠١٩

***

اطلاعیه خبری

چند خبر از اعتراضات کارگری

– روز ١٨ تیر کارگران کارخانه رینگ سازی مشهد برای سومین روز متوالی در اعتراض به تعویق پرداخت دستمزدهایشان مقابل دفتر شورای اسلامی کارخانه تجمع کردند.

– روز 18 تیر کارگران ابنیه فنی ناحیه لرستان در اعتراض به تاخیر پرداخت دو ماه حقوق و حق بیمه و نداشتن امنیت شغلی به سبب داشتن قراردادهای کوتاه مدت به تهران سفر کرده و در مقابل ساختمان راه‌آهن تجمع کردند. در رابطه با این موضوع این کارگران قبلا نیز تجمعات اعتراضی بسیاری داشته اند.

– روز ١٧ تیر در جریان تعرض سرکوبگران شهرداری به یک فروشنده لباس در خیابان شیک رشت، دیگر دستفروشان محل با ماموران شهرداری درگیر شدند و سه تن از آنان را گوشمالی دادند و روانه بیمارستان کردند. در جریان این درگیری مردم بسیاری به حمایت از دستفروشان وارد شدند و حرکتی اعتراضی به پا شد. عین این اتفاق در روز قبلش در شهر تبریز نیز روی داد و مردم با اعتراض دستفروشان همراهی کردند.

– روز سه شنبه ١٨ تیر جمعی ار کارگران عملیات نگهداری خط راه‌آهن در تبریز در اعتراض به تبعید سایر کارگران این حوزه به دیگر نقاط، مقابل ساختمان ناحیه خط راه‌آهن استان آذربایجان شرقی، دست به تجمع اعتراضی زدند. کارگران خواستار عدم دخالت نهادهای امنیتی هستند و معتقدند آنها به جای تامین امنیت تنها باعث مخدوش شدن امنیت روانی کارگران شده اند. کارگران همچنین خواستار توضیح مدیر کل راه‌آهن در مورد عدم مقابله با فشارهای نهادهای امنیتی شدند.

– روز ١٧ تیر جمعی از کارگران شرکت باختر بیوشیمی در اعتراض به مشکلات شغلی خود، مقابل ساختمان دیوان “عدالت” و وزارت بهداشت در تهران، تجمع کردند.

پیش بسوی اعتصابات سراسری

حزب کمونیست کارگری ایران

١٨ تیر ٩٨، ٩ ژوئیه ٢٠١٩

***

اتهامات اعلام شده علیه دستگیر شدگان هفت تپه و کارزار برای آزادی آنها

اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه در اسفندماه سال گذشته، آنچنان تکانی به کل حکومت اسلامی داد که همچنان در تلاش جبران این ضربه و انتقام از این کارگران است. بنا بر خبر منتشر شده از سوی فرزانه زیلابی وکیل کارگران نیشکر هفت تپه در 17 تیرماه پرونده بازداشت شدگان این کارخانه با اتهامات تازه ای به شعبه بیست و هشتم دادگاه های اسلامی ارسال شده است. بر اساس این خبر اتهامهای انتسابی به اسماعیل بخشی عبارتند از: “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی”، “اقدام علیه امنیت ملی از طریق تبلیغ علیه نظام”، “توهین به مقام رهبری”، “نشر اکاذیب به قصد تشویش علیه اذهان عمومی”، و “اخلال در نظم عمومی از طریق حضور در تجمع های غیرقانونی”. افزون بر این اتهامات اخیرا پرونده نشر اکاذیب در فضای مجازی و تشویش اذهان عمومی، با شکایت مستقیم وزیر اطلاعات حکومت مطرح شده که برای بررسی به شعبه ٢٨ دادگاه اسلامی تهران ارجاع شده است. اتهامهای علی نجاتی عضو سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه نیز “اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی و فعالیت تبلیغی علیه نظام است.

بنا به یک گزارش دیگر اعتصاب غذای ساناز الهیاری و امیر حسین محمدی فر دوتن از دستگیر شدگان مرتبط با هفت تپه ادامه دارد. ساناز الهیاری و همسر او امیر حسین محمدی فر از اعضای نشریه گام به جرم دفاع از مبارزات کارگران نیشکرهفت تپه در نوزدهم دی ماه دستگیر شدند و از آن زمان در زندان بسر میبرند. امیر حسین محمدی فر روز ١٣ تیر در اعتراض به عدم تبدیل قرار بازداشت آنها به وثیقه و عدم دست یابی ساناز به خدمات پزشکی نامه ای اعتراضی نوشت و اعلام اعتصاب غذا کرد و ساناز الهیاری نیز در همین رابطه اعتصاب غذای خودرا شروع کرد. بنا بر آخرین گزارشات امروز هفدهم تیرماه ساناز الله یاری در پنجمین روز اعتصاب غذای خود بدلیل تشدید ضعف عمومی بدن و درد عضلات دست به بهداری زندان منتقل گردید. در این روز امیرحسین محمدی فرد به قطع تماس و ملاقات با خانواده و تداوم بلاتکلیفی ساناز اعتراض کرد و ماموران جنایتکار زندان او را به زور از بهداری بیرون کردند. “اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور”، “اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام”، “تشکل گروه به قصد بر هم زدن امنیت ملی” و “ارتباط با گروه‌ها و احزاب معاند” اتهاماتی بی اساسی است که علیه ساناز الهیاری، امیر حسین محمدی فرد و امیر امیر قلی سه عضو نشریه گام چیده شده است.

کارزار برای آزادی دستگیر شدگان نیشکر هفت تپه فعالانه جریان دارد. در آخرین مورد بیش از هزار نفر از فعالین اجتماعی طوماری را برای آزادی آنان امضا کرده اند و کارزاری را اعلام کرده اند. عفو بین الملل این طومار را باز نشر کرده است. حزب کمونیست کارگری همگان را به پیوستن به این کارزار فرامیخواند. جمهوری اسلامی با فشار بر اسماعیل بخشی و دیگر فعالین هفت تپه خودرا هرچه بیشتر مورد نفرت و انزجار و اعتراض کارگران قرار میدهاد. اسماعیل بخشی، سپیده قلیان، ساناز الله یاری، امیرحسین محمدی فر، و امیر امیر قلی باید فورا و بدون قیدو شرط آزاد شوند.

حزب کمونیست کارگری ایران

١٨ تیر ٩٨، ٩ ژوئیه ٢٠١٩