عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل به قتل رسید
استاد دانشگاه علوم پزشکی زابل مورد سوقصد افراد مسلح قرار گرفت و جان باخت.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، شامگاه پنجشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، «فرشته نارویی» استاد دانشگاه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زابل در نزدیکی روستای جزینک شهرستان زهک از توابع استان سیستان و بلوچستان با شلیک مستقیم چند ناشناس جان خود را از دست داد.
عماد الدین ملازهی، فعال حقوق بشر و زندانی سیاسی سابق در گفتگوی کوتاهی این خبر را تایید کرد و گفت: «متاسفانه این استاد دانشگاه بر اثر این تیراندازی جان خود را از دست داده و هنوز هویت ضارب یا ضاربان و همینطور انگیزه قتل مشخص نیست و موضوع در مراجع قضایی در حال پیگیریاست».
https://www.kampain.info/archive/32170.htm
انتقال دوباره رحمان عساکره، زندانی سیاسی به زندان قوچان
رحمان عساکره، زندانی سیاسی اهل شهرستان رامشیر به دلیل دفاع از حقوق زندانیان و اعتراض به برخورد غیرانسانی مسئولان زندان مسجدسلیمان با زندانیان عرب به زندان قوچان منتقلشده است. شعبه دوم دادگاه انقلاب اهواز طی حکمی این شهروند عرب را به ۲۰ سال زندان در تبعید محکوم کرده بود. آقای عساکره علیرغم ابتلا به بیماریهای گوارشی، کلسترول و فشارخون، ۹ سال گذشته را در زندانهای وکیلآباد مشهد، زندان قوچان و زندان مسجدسلیمان در تبعید به سر برده است.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، رحمان عساکره از فعالان عرب اهل شهرستان رامشیر در استان خوزستان به دلیل دفاع از حقوق زندانیان و اعتراض به برخورد غیرانسانی مسئولان زندان مسجدسلیمان با زندانیان عرب به زندان قوچان منتقلشده است.
🆔 @kampainhr
رحمان عساکره، دبیر شیمی، فعال فرهنگی و از فعالان مؤسسه فرهنگی الحوار در شهرستان رامشیر به همراه تعدادی دیگر از اعضای این موسسه به نامهای محمدعلی عموری نژاد، جابر البوشوکه و مختار البوشوکه در بهمن ۱۳٨۹ بازداشت شد.
شعبه دوم دادگاه انقلاب اهواز به ریاست قاضی «سید محمدباقر موسوی» وی را به اتهام “محاربه باخدا”، “افساد فیالارض”، “اقدام علیه امنیت ملی” و” تبلیغ علیه نظام” به ۲۰ سال حبس تعزیری و تبعید در زندان مشهد محکوم کرد. این حکم روز دوشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۱ به آقای عساکره ابلاغشده بود.
رحمان عساکره ۴۰ ساله، متأهل و دارای ۵ فرزند است که علیرغم درگذشت پسر ۱۶ ساله وی در زمستان ۱۳۹۱، مسئولان زندان و مقامات قضایی به او اجازه حضور در مراسم خاکسپاری فرزندش را ندادند.
این فعال عرب پیش از بازداشت در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در رشته علوم اجتماعی در دانشگاه اهواز بوده و پایاننامه کارشناسی ارشد وی با موضوع چالشهای موجود بر سر راه دانشجویان دوزبانه در ساختار آموزش ایران بوده است.
https://www.kampain.info/archive/32161.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
نامه جمعی از معلمان به سران سه قوه در خصوص وضعیت روحالله مردانی معلم در بند
جمعی از معلمان و فعالان صنفی فرهنگیان در ایران در نامهای سرگشاده خطاب به سران سه قوه، خواستار رسیدگی به وضعیت روحالله مردانی، دانشجو و معلم در بند شدند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روحالله مردانی، معلم محبوس در زندان اوین و دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران، کماکان در اعتصاب غذا و در شرایط وخیم جسمانی بهسر میبرد. گفته شده، “او ۲۲ اسفند ۹۷ به بهداری زندان اوین منتقل شده و بدون آنکه به مراکز درمانی خارج از زندان فرستاده شود، در اعتراض به عدم موافقت مسئولان قضایی با آزادی مشروط، نگهداری در شرایط نامناسب زندان و عدم رسیدگی پزشکی به اعتصاب غذای خود ادامه دادهاست.”
جمعی از معلمان و فعالان صنفی فرهنگیان در نامه خود خطاب به سران سه قوه قضاییه، مقننه و مجریه نوشتهاند: «بی اعتنایی به وضعیت درمانی روح اله مردانی و بی توجهی به خواستههای قانونیاش، از دیدگاه ما به معنای زیر پا گذاشتن قانون توسط مسئولان است و بدون شک عواقب سوء عدم رسیدگی به وضعیت وی را متوجه آنها میدانیم.»
آنها نامه خود را با بخشی از شعر «نیما یوشیج» آغاز کرده و گفتهاند: «آی آدمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید. یک نفردر آب دارد می سپارد جان.»
متن کامل نامه که نسخهای از آن در اختیار کمپین قرار گرفته را بخوانید:
https://www.kampain.info/archive/32138.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی