افزایش نگرانیها نسبت به وضعیت عباس لسانی/ گزارشی از آخرین وضعیت او
عباس لسانی فعال مدنی که ۲۵ دیماه پس از برگزاری جلسه دادگاه در تبریز بازداشت شده بود، به دلیل “بازداشت غیرقانونی” در اعتصاب غذای اعتراضی به سر میبرد؛ معاون دادستان اردبیل به خانواده این فعال مدنی گفته که آقای لسانی فعلا ممنوع الملاقات بوده و زیر نظر پزشک قرار دارد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز گذشته شنبه ۶ بهمنماه ۱۳۹۷، قاضی نونهال معاون دادستان اردبیل به خانواده عباس لسانی گفته است که وی در بند قرنطینه زندان اردبیل دست به اعتصاب غذا زده است.
قاضی نونهال، معاون دادستان اردبیل به خانواده لسانی گفته است که او از زمان بازداشت در بند قرنطینه زندان اردبیل دست به اعتصاب غذا زده و مدعی شده پزشک ماموری صحت سلامتی وی را تحت نظارت دارد و ایشان در سلامتی کامل هستند.
با توجه به گفته های آقای نونهال، نگرانی های خانواده آقای لسانی نسبت به وضعیت جسمی وی افزایش یافته است.
بیشتر بخوانید:
http://www.kampain.info/archive/29462.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
پناهندگان ترکیه؛ “بلاتکلیفی بدترین اتفاق زندگیمان است”
حسام محتشم، پناهندهای که سال ۲۰۱۴ به اتفاق همسرش وارد ترکیه میشود و در سازمان ملل در آنکارا نام خود را ثبت کرده و از آن پس به عنوان پناهجو زندگی خود را آغاز میکند.
وی پس از دو سال از ورودش به ترکیه موفق شد، قبولیاش را در مصاحبه با سازمان ملل بگیرد، اما مانند بسیاری از پناهندگان ساکن در ترکیه در انتظار کشور سوم و امن است.
حسام میگوید: «من نزدیک به چهار سال و نیم پیش به دلیل مشکلات حقوق بشری مجبور به ترک کشور شدم و در سازمان ملل اعلام پناهندگی کردم. چهار سال و نیم است که بلاتکلیفم و بزرگترین مشکل ما پناهندگان همین بلاتکلیفی است. یعنی هیچ چیزی از وضعیت پرونده ما مشخص نیست و نهایتا ما درست نمیدانیم وضعیت پرونده ما به چه صورت پیش خواهد رفت و زمانی هم که با کارمندان سازمان ملل تماس میگیریم پاسخی قانع کننده به ما نمیدهند».
بیشتر پناهندگان و پناهجویانی که در ترکیه بسر میبرند، معتقدند، از زمانی که کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) بخشی از وظایف خود را به اداره مهاجرت ترکیه سپرده، وضعیت آنها نه تنها بهتر نشده، بلکه برخورد اداره مهاجرت با آنها بدتر شدهاست.
امروز، جمعه ۵ بهمنماه ۹۷، در بخش پناهندگان و مهاجران، در کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، به شهر دنیزلی ترکیه سفر میکنیم و با “حسام محتشم”، همسر و فرزند دو سالهاش همراه میشویم، تا از گوشهای از مشکلاتی که یک پناهنده در ترکیه با آن دست و پنجه نرم میکند، با خبر شویم.
طولانی شدن پروسه رسیدگی به پروندههای پناهندگان ترکیه و بلاتکلیفی، از بزرگترین معضلات یک فرد پناهجو در ترکیه است و همین موضوعات هم، از اساسیترین مشغولیات فکری آقای محتشم است.
حسام محتشم، دارای دکترای مرمت آثار تاریخی، یک فرزند پسر دارد که دو سال پیش در ترکیه متولد شد و برای پسرش آرزوهای بزرگی در سردارد، اما “این روزهایی که میگذرند و تمام نمیشوند،” باعث بروز نگرانیهای روحی، فشار روانی و استرس برای هر پناهندهای از جمله خانواده آقای محتشم شدهاست.
بیشتر بخوانید:
http://www.kampain.info/archive/29386.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی