امید شاهمحمدی، فعال صنفی معلمان دیواندره با وثیقه آزاد شد
امید شاهمحمدی، فعال صنفی معلمان دیواندره که در روز دوشنبه ۲۱ آبان، از سوی مأموران امنیتی بازداشتشده بود، پس از ۳۹ روز بازداشت، با تأمین وثیقه بهصورت موقت آزاد شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، امروز پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۷، امید شاهمحمدی، معلم و فعال صنفی معلمان دیواندره کردستان که یک روز پیش از آغاز تحصن سراسری آبان ماه معلمان از سوی نیروهای اطلاعات سپاه بازداشتشده بود، پس از ۳۹ روز بازداشت با تأمین وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی بهصورت موقت آزاد شد.
روز دوشنبه ۲۱ آبان، یک روز قبل از آغاز دور دوم اعتصابات معلمان در ایران، مأموران امنیتی بدون در دست داشت حکم قضایی با ورود و بازرسی منزل امید شاهمحمدی در دیواندره، پس از ضبط برخی از لوازم شخصی، وی را بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات سپاه سنندج منتقل کردند.
انجمن صنفی معلمان کردستان روز ۲۶ آبان ۱۳۹۷ در محکومیت بازداشت، تهدید و احضار گسترده فعالان صنفی و فرهنگیان، بیانیهای منتشر کرد و نسبت به افزایش موج این بازداشتها هشدار داد.
گفته می شود، پس از دور دوم تحصن سراسری معلمان، در روزهای سهشنبه ۲۲ و چهارشنبه ۲۳ آبانماه، موج بازداشت، تهدید و احضار معلمان در سراسر کشور از سوی نهادهای امنیتی آغاز شد.
در سالیان گذشته، فعالان و تشکلهای حقوق صنفی معلمان بارها با انتشار بیانیهها و یا برگزاری تجمعهای مسلمت آمیز در تهران و شهرهای دیگر، از سیاستهای دولتهای جمهوری اسلامی ایران در قبال آموزش و پرورش و نیز فرهنگیان انتقاد کردهاند که گاه این اعتراضات با سرکوب و بازداشت مواجه شده است.
👈بیش تر بخوانید: http://www.kampain.info/archive/27849.htm
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
عفیف نعیمی از مدیران جامعه بهایی با پایان دوران محکومیت از زندان آزاد شد
عفیف نعیمی یکی از رهبران جامعه بهایی در ایران، پس از ۱۰ سال حبس با پایان دوران محکومیت از زندان رجایی شهر آزاد شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، صبح امروز پنج شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۷، عفیف نعیمی یکی از رهبران جامعه بهایی در ایران، پس از ۱۰ سال حبس با پایان دوران محکومیت از زندان رجایی شهر آزاد شد.
عفیف نعیمی ۵۶ ساله، یکی از هفت مدیر سابق جامعه بهائی ایران است که در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۷ به همراه ۵ تن از دیگر اعضای این هیأت ۷ نفره به نامهای فریبا کمال آبادی، سعید رضایی،جمال الدین خانجانی ، بهروز توکلی و وحید تیزفهم در حمله مأمورین امنیتی به منازلشان بازداشت و به زندان اوین منتقل شدند. این اتفاق در ادامه دستگیری مهوش ثابت یکی دیگر از یاران ایران در اسفند ماه ۱۳۸۶ صورت گرفت.
در تاریخ ۲۳ بهمن ۱۳۸۷، دادسرای امنیت تهران از صدور قرار مجرمیت برای ۷ تن از شهروندان بهائی به اتهام: «جاسوسی برای اسرائیل، توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» خبر داده بود.
در مرداد ماه سال ۱۳۸۹، شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به قضاوت قاضی مقیسه، هر کدام از این هفت تن را به ۲۰ سال زندان و مجموعاً به ۱۴۰ سال حبس تعزیری محکوم کرده بود.
🆔 @kampainhr
در آذر ماه ۱۳۹۴ حکم هفت مدیر سابق جامعه بهائی ایران با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی به ۱۰ سال کاهش یافت.
براساس ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی «در جرائم موجب تعزیر هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد دادگاه برای هر یک از آن جرائم حداکثر مجازات مقرر را حکم میکند و هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد، مجازات هر یک را بیش از حداکثر مجازات مقرر قانونی مشروط به اینکه از حداکثر به اضافه نصف آن تجاوز نکند، تعیین میکند.
پیشتر جامعه جهانی بهائی در نامه سرگشادهای به حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، این آزارها را «آپارتاید اقتصادی علیه بخشی از جمعیت ایران» خوانده است.
در سالهای اخیر، آزار و اذیت و فشار اقتصادی علیه بهائیان ایران افزایش پیدا کرده است.
https://t.me/kampainhr/2914
👈بیش تر بخوانید: http://www.kampain.info/archive/27836.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
شاهو صادقی، فعال کارگری جهت اجرای حکم بازداشت شد
شاهو صادقی، فعال کارگری ساکن کامیاران که پیشتر از بابت برگزاری مراسم روز جهانی کارگری به سه ماه و یک روز زندان محکومشده بود، امروز جهت اجرای حکم بازداشت و به زندان منتقل شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، امروز چهارشنبه ۲۸ آذرماه ۹۷، شاهو صادقی، فعال کارگری جهت اجرای حکم بازداشت و به زندان کامیاران منتقل شد.
این فعال کارگری در روز ۱۲ مهر ۱۳۹۵ به اتهام “برگزاری مراسم اول می، روز جهانی کارگر” و “تبلیغ علیه نظام” از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به ریاست قاضی سعیدی به نود و یک روز حبس محکومشده بود.
شعبه چهارم دادگاه تجدیدنظر استان کردستان، به ریاست مصطفی طیاری این حکم را عیناً تأیید کرد.
روز پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵، ماموران امنیتی پس ورود به منزل پدری شاهوصادقی و پس از تفتیش منزل او را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردهاند.
شاهو صادقی به همراه پنج فعال کارگری اهل کامیارانی به نامهای دلنیا صبوری، مهرداد صبوری، امید احمدی روژین ابراهیمی و آرام محمدی، از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج به احکام زندان محکوم شد.
مهرداد صبوری و امید احمدی هم پرونده شاهو صادقی هرکدام به یک سال زندان و آرام محمدی به سه ماه و یک روز زندان به اتهام “برگزاری اول می، روز جهانی کارگر” و “تبلیغ علیه نظام” محکوم شدند.
حکم این افراد نیز از سوی شعبه چهارم دادگاه تجدیدنظر استان کردستان، به ریاست مصطفی طیاری عیناً تاید شد.
لازم به توضیح است که حکم یکسال زندان روژین ابراهیمی و دلنیا صبوری که از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب سنندج صادرشده بود در شعبه چهارم دادگاه تجدیدنظر به سه روز حبس کاهش یافت.
روز گذشته سه شنبه ۲۷ آذرماه ۹۷ آرام محمدی، نیز جهت اجرای حکم بازداشت و به زندان منتقل شد.
اول ماه می برابر با ۱۱ اردیبهشت خورشیدی به عنوان روز جهانی کارگر برگزیده شده است و در اغلب کشورها تعطیل و با تجمع و مراسم کارگری همراه است.
جمهوری اسلامی ایران علیرغم آزادی برگزاری تجمعات در قانون اساسی، اجازه اجرای مراسم کارگری را به تشکلهای مستقل و فعالان کارگری نمیدهد و در صورت برگزاری تجمع نیز با احضار یا بازداشت آنان و اتهاماتی چون تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی آنان را مورد تعقیب قضایی قرار میدهد.
👈بیش تر بخوانید: http://www.kampain.info/archive/27824.htm
سرما در ارتفاعات مرزی جان یک کولبر را گرفت
سالار تنهایی، کولبر کُرد اهل جوانرود، روز گذشته براثر سرما و ایست قلبی در ارتفاعات مرزی جان باخت.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز سهشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷، سالار تنهایی، کولبر ۳۲ ساله اهل جوانرود براثر سرما و ایست قلبی در منطقه مرزی نوسده جان خود را از دست داد.
سه شنبه هفته گذشته نیز، زانیار عزیززاده، کولبر کُرد اهل پیرانشهر بر اثر سرما در منطقه مرزی آلانه پیرانشهر جان باخته بود.
به گزارش منابع محلی، این کولبر جوان به دلیل گم کردن مسیر راه در تاریکی شب و به علت سرمای شدید در آن منطقه جانباخته است.
در موردی مشابه دیگر شامگاه جمعه ۴ آبانماه ۱۳۹۷، مظفر حسینی از اهالی روستای گسیان در ارومیه براثر سرمازدگی در ارتفاعات دالامپر در مرز ارومیه جان خود را از دست داد.
👈بیش تر بخوانید: http://www.kampain.info/archive/27817.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی