کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی- چند گزارش

نامه‌ سرگشاده زینب جلالیان در رابطه با بازداشت وکیل مدافعش، امیر سالار داودی‎

زینب جلالیان، زندانی سیاسی کُرد که یازدهمین سال از دوران حبس خود را در زندان خوی سپری می‌کند با انتشار نامه ای سرگشاده نسبت به بازداشت وکیل مدافعش، امیر سالار داودی واکنش نشان داده و از کانون وکلا و سازمان‌های حقوق بشری خواسته است از هر گونه تلاشی جهت آزادی این وکیل حقوق بشری دریغ نکنند.

کمپین پیش تر در گزارشی از بازداشت امیر سالار داودی وکیل ۳۷ ساله که وکالت تعدادی از متهمان سیاسی و عقیدتی را تاکنون برعهده داشته است، توسط ماموران حفاظت اطلاعات قوه قضاییه و انتقالش به زندان اوین خبر داده بود.

گفته می شود، ماموران حفاظت اطلاعات قوه قضاییه همراه با بازداشت امیر سالار داودی، محل کار و منزل وی را بازرسی و تعدادی از پرونده‌های موکلان و وسایل شخصی وی را نیز ضبط کردند.

در قسمتی از نامه زینب جلالی زندانی سیاسی محبوس در زندان خوی که در رابطه با وکیل مدافعش امیر سلار داودی منتشر شده، آمده است: «با آرزوی آزادی هر چه سریع تر شما، از کانون وکلاء و سازمان‌های حقوق بشری تقاضا دارم از هر گونه تلاشی جهت آزادی تان دریغ نکنند تا فردا وقتی کسی دست یاری به سوی کسی دراز کرد، یاریگر مجرم تلقی نشود. اگر امروز کسانی چون شما و دیگرانی مثل شما، حمایت نشوند دیگران نیز به خاطر ترس از شکنجه و بند و زندان حاضر نخواهند شد همنوعان شان را یاری کنند.»

متن کامل این نامه را در ادامه بخوانید:
http://www.kampain.info/archive/27249.htm


کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
دو شهروند بهایی با قید وثیقه آزاد شدند/ مسعود باباپور به ۱۳ سال حبس محکوم شد‎
شهرزاد نظیفی و سپیده کشاورز، دو شهروند بهایی با قید وثیقه به صورت موقت، از زندان اوین آزاد شدند.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، شهرزاد نظیفی، شهروند بهایی، از قهرمانان و مربیان موتورکراس بانوان در ایران که ۲۷ آبان‌ماه از سوی نیروهای امنیتی در تهران بازداشت شده‌بود، روز دوشنبه ۱۲ آذرماه با قید وثیقه ۷۰۰ میلیون تومانی، تا زمان برگزاری دادگاه از زندان اوین آزاد شد. از سوی دیگر، سپیده کشاورز، شهروند بهایی که ۲۹ آبان‌ماه از توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده‌بود، روز سه‌شنبه ۱۳ آذرماه با قید وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی تا اتمام مراحل دادرسی از زندان اوین آزاد شد.
بخوانید:
http://www.kampain.info/archive/27230.htm

مسعود باباپور، فعال سیاسی، به ۱۳ سال حبس و ۲ سال محرومیت از حقوق اجتماعی پس از اتمام حبس محکوم شد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، مسعود باباپور، فعال سیاسی و زندانی سیاسی سابق به اتهامات “بر هم زدن امنیت کشور، اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام” به ۱۳ سال حبس و ۲ سال محرومیت از حقوق اجتماعی پس از اتمام حبس محکوم شد.
بیشتر بخوانید:

مسعود باباپور به ۱۳ سال حبس محکوم شد


پناهندگان ترکیه؛ “در ایران مورد آزار قرار می‌گرفتم، اینجا هم امنیت ندارم” /ویدئو‎
ام او “مریم” است. مریم، پناهنده اهل ایران، در دسامبر ۲۰۱۳ وارد ترکیه شد و در سازمان ملل ثبت نام کرد.

قریب به شش سال از ورود او به ترکیه می‌گذرد و در طول این مدت به گفته خودش فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذاشته‌است.

مریم می‌گوید که “در ترکیه، کسی را مثل خودش سراغ ندارد که در طول این مدت، این همه آسیب دیده‌باشد.”

او تاکید می‌کند “هم در ایران مورد آزار قرار می‌گرفته و اینجا هم در ترکیه امنیت جانی ندارد.”

بیشتر پناهندگان و پناهجویانی که در ترکیه بسر می‌برند، معتقدند، از زمانی که کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) بخشی از وظایف خود را به اداره مهاجرت ترکیه سپرده، وضعیت آن‌ها نه تنها بهتر نشده، بلکه روند اخراج پناهنده‌گان تسهیل یافته و برخورد اداره مهاجرت با آن‌ها بدتر شده‌است.

امروز، سه‌شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۷، در بخش پناهندگان و مهاجران، با کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، همراه “مریم” هستیم، دختری که “از آینده هراس دارد و اکنون پس از شش سال زندگی در ترکیه، با آنکه به عنوان پناهنده پذیرفته شده، کماکان در انتظار تماس از سوی بخش کشوری برای عزیمت به سرزمینی امن است.”

مریم یک ترانسکشوال است. او پیش از این در شهر نوشهیر ترکیه، از سوی همسایگان خود، مورد ضرب و جرح و تجاوز قرار گرفت.

این پناهنده که اکنون ساکن یکی از شهرهای ترکیه است، در خصوص شکایتش از فردی که قصد داشت به او تجاوز کند، می‌گوید: «ضربه احساسی شدیدی دیدم و چند شب در بیمارستان در کما بودم و بعد که به پیشنهاد روانشناسم برای شکایت به اداره پلیس مراجعه کردم. در اداره پلیس، از ثبت شکایت من خودداری کردند و به من خندیدند. من در پلیس ماندم تا شیفت شب آمد و نهایتا شکایت مرا ثبت کردند و موقع برگشتن از بیمارستان مرا در پشت خودرویی به همراه یک مجرم، جایی شبیه یک قفس قرار دادند.»

مریم دختری است که به زبان‌های انگلیسی و ترکی مسلط است و اکنون هم مشغول یادگیری زبان فرانسه است، اما می‌گوید: «فرهنگ ترکیه مرا به عنوان دختر نمی‌پذیرد و هر بار بعد از سه ماه مرا از کار اخراج می‌کنند.»

” تنها از ابتدا تا انتهای سال ۲۰۱۸ میلادی در آمریکا ۲۲ خانم ترانسکشوال را به قتل رسانده‌اند.”

بیشتر بخوانید:
http://www.kampain.info/archive/27178.htm


کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی