تداوم بازداشت روزبه و بابک علیپور، دو فعال مدنی در گیلان
روزبه علیپور و بابک علیپور، دو فعال مدنی و زنان در استان گیلان که در تاریخ ۱۳ آبان، از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده بودند به زندان لاکان رشت منتقل شده اند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روزبه علیپور و بابک علیپور دو برادر ساکن یکی از روستاهای اطراف رشت که در حوزه زنان فعالیت می کنند، روز ۱۳ آبان ۱۳۹۷، از سوی ماموران امنیتی بازداشت و بعد از پایان مراحل بازجویی به زندان لاکان رشت منتقل شدند.
به گفته منابع آگاه، “پس از بازداشت این دو فعال مدنی، ماموران امنیتی با ورود و بازرسی کامل منزل، برخی از لوازم شخصی این دو برادر را ضبط کرده اند”.
پس از گذشت ۲۳ روز و با وجود پیگیری های مکرر خانواده تا کنون مسئولان امنیتی و قضایی پاسخی مشخص در مورد بازداشت و اتهامات این دو برادر ارائه نداده اند و گفته می شود علی رغم تعیین وثیقه ۵۰ میلیون تومانی برای آزادی هر یک، نماینده دادستانی از قبول وثیقه نیز تا کنون خودداری کرده است.
👈بیش تر بخوانید: http://www.kampain.info/archive/26970.htm
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
بیانیه کانون صنفی معلمان تهران در حمایت از اعتراضات صنفی کارگران نیشکر هفت تپه و فولاد خوزستان
کانون صنفی معلمان تهران، روز دوشنبه ۵ آذر، با انتشار بیانیه ای حمایت خود را از اعتراضات صنفی کارگران نیشکر هفت تپه و فولاد خوزستان اعلام کرده است و ازقوه قضاییه خواسته برای اعادهی حق و حقوق کارگران، در تخلفاتی که در سطوح مدیریتی و حاکمیتی رخ میدهد، به نفع آسیبدیدگان، ورود پیدا کند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، کارگران نیشکر هفته از روز ۱۴ آبان ۱۳۹۷ با راهپیمایی های پیاپی در سطح شهر و تجمع در مقابل فرمانداری شوش، خواستار واگذاری شرکت به بخش دولتی، آزادی کارگران زندانی و پرداخت دستمزدهای معوقه خود شده اند.کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران نیز در هجدهمین روز از اعتراض کماکان خواستار راهاندازی تولید، بازگرداندن، مالکیت این مجتمع از بانک ملی به دولت و پرداخت کامل دستمزدهای معوقهشان هستند.
در قسمتی از بیانیه کانون صنفی معلمان که در حمایت از اعتراضات صنفی کارگران نیشکر هفت تپه و فولاد خوزستان منتشر شده آمده است، هرگونه اعتراض صنفی مطابق نص صریح قانون اساسی باید به رسمیت شناخته شود. تشکلهای صنفی باید بتوانند بدون فشارهای امنیتی شکل گیرند و زبان گویای اقشار مختلف جامعه باشند. تمامی حقوق مادی و اجتماعی کارگران باید به ایشان بازگردانده شود. بازداشت شدگان آزاد شوند و به سر کار خود بازگردند.
متن کامل بیانه صنفی معلمان تهران در حمایت از اعتراضات صنفی کارگران نیشکر هفت تپه و فولاد خوزستان را در ادامه بخوانید:
بیش از بیست روز از اعتراضات صنفی کارگران نیشکر هفت تپه و فولاد میگذرد. معلمان براساس جایگاه اجتماعی خود، درک میکنند که کارگران رنج کشیده و خانوادهی آنان روزهای سختی را از لحاظ معیشتی میگذرانند که مجبور شدهاند علیرغم میل باطنی دست از کار بکشند و شدیدترین فشارهای امنیتی را تحمل کنند.
بیش تر بخوانید: http://www.kampain.info/archive/26975.htm
پناهندگان ترکیه؛ “حقوق ما رعایت نمیشود، ولی با اتحاد نتیجه میگیریم”
شهرام الیاسی، پناهندهای ساکن ترکیه است. او بیشتر از ۵ سال از عمرش را در یکی از شهرهای ترکیه بهسر برده و اکنون منتظر است تا از بخش کشوری سازمان ملل با او تماس بگیرند.
اینبار به سراغ شهرام الیاسی رفتیم. او به همراه همسر و فرزندانش در یکی از شهرهای ترکیه زندگی میکند.
این زندانی سیاسی سابق، پس از گذراندن ۶ سال حبس در زندانهای رجایی شهر، اوین و مریوان با سپردن وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی از زندان رجاییشهر به مرخصی ۱۵ روزه اعزام و پس از آن تصمیم به خروج از کشور گرفت.
حدود ۵ سال از ثبتنام شهرام (رحیم) الیاسی، در کمیساریای عالی پناهندگان کشور ترکیه، گذشته است و پرونده وی پس از قبولی در سازمان ملل، کماکان، در بخش ارجاع به کشور امن (کشور سوم)، برای اسکان، راکد ماندهاست.
🔹این پناهنده سیاسی، در گفتگویی با کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، صحبت از اتحاد همه پناهندگان و پناهجویان میکند و میگوید: «من شهرام الیاسی، چهار است که قبولی سازمان ملل را گرفتهام، سه سال است که پروندهام در بخش کشوری ماندهاست و میخواهم بگویم که ما میتوانیم تغییر ایجاد کنیم، اما تنها با هماهنگی و اتحاد.»
🔹آقای الیاسی، از تحصن ۳ هفتهای خود مقابل سازمان ملل در آنکارا سخن به میان آورد: «من به همراه همسر و بچههایم، ۲۳ روز را مقابل سازمان ملل در آنکارا تحصن کردم، هیچ کاری را برای من انجام ندادند، چون تنها بودم، تا کی باید دست زن و بچه را بگیریم و بیرون ببریم و نتوانیم یک چیزی را با انتخاب خودمان برای آنها بخریم؟ تا کی باید اینطور به سختی کار کنیم و نصف حقوق همکاران و دیگران دریافت کنیم؟ بچههای ما مشکل روانی پیدا کردهاند.»
🔹او میگوید: «چقدر باید به بچههای خود وعده سر خرمن بدهیم؟ فقط میتوانم بگویم که این داستانها تمام میشود، به شرط آنکه متحد باشیم. به مشاورههای سازمان ملل تماس گرفتم و گفتم “تا کی باید بلاتکلیف باشیم؟” گفت “کشوری حق شما نیست!” من گفتم “بسیار خوب من قبولی سازمان ملل را دارم، اما چرا مثل یک شهروند حقوق من رعایت نمیشود!” من هر هفته و هر ماه باید در پلیس مهاجرت امضای حاضری خود را بزنم. این خودش بزرگترین توهین به من است. من نصف مردم دیگر حقوق میگیرم، این شهروند درجه یک بودن نیست. فقط به من گفت “حق با شماست”.»
🔹آقای الیاسی در آخر اضافه کرد: «اما اگر ما با هم متحد شویم، آنها نمیتوانند با ما اینطور برخورد کنند.»
ادامه این گفتگو را در آدرس زیر دنبال کنید:
http://www.kampain.info/archive/26959.htm
دادگاه رسیدگی به اتهامات پنج تن از بازداشتشدگان اعتراضات دیماه ۹۶ در شازند برگزار شد
روز گذشته دادگاه رسیدگی به اتهامات پنج تن از شهروندان بازداشت شده در اعتراضات سراسری دیماه ۹۶ در شهرستان شازند در بخش دوم پرونده در شعبه یک دادگاه انقلاب اراک برگزار شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، روز گذشته جلسه رسیدگی به اتهامات پنج تن از شهروندان بازداشت شده در اعتراضات سراسری دیماه ۹۶ از جمله محمد نجفی، علی باقری، عباس صفری، مسعود عاجلو و بهزاد علی بخشی در شعبه اول دادگاه انقلاب اراک برگزار شد؛ این افراد پیشتر در بخش اول این پرونده از سوی شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان مرکزی به حبس و شلاق محکوم شده بودند.
منابع مطلع به کمپین گزارش دادند که “این جلسه دادگاهی تا آخر وقت اداری ادامه داشته است و بهعلت کمبود وقت، جلسه دوم این دادگاهی به امروز سهشنبه ۶ آذرماه موکول شده است تا به اتهامات علی باقری، مسعود عاجلو، بهزاد علیبخشی، عباس صفری رسیدگی شود”.
از جمله اتهامات محمد نجفی، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر محبوس در بند در این پرونده «تبلیغ علیه نظام»، «تشکیل گروه برای اقدام علیه امنیت ملی»، «ارتباط با کشور متخاصم از طریق انتقال اطلاعات به رسانههای خارج از کشور و مصاحبه در مورد قتل وحید حیدری» ، «توهین به رهبری به استناد استفاده از کلمه دیکتاتور» عنوان شده است.
دادگاه رسیدگی به اتهامات پنج تن از بازداشتشدگان اعتراضات دیماه ۹۶ در شازند برگزار شد
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی