گزارشی از تجمع مقابل بیمارستان ابن سینای مشهد در اعتراض به بازداشت و بستری کردن هاشم خواستار در بند بیماران ممنوعالملاقات/ ویدئو
روز جاری، دوشنبه ۱۴ آبانماه، شماری از شهروندان مشهد، فرهنگیان و خانواده هاشم خواستار، معلم بازنشستهای که از روز سهشنبه، اول آبانماه از سوی ماموران امنیتی بازداشت و به بند بیماران ممنوعالملاقات بیمارستان روانپزشکی ابن سینای مشهد، منتقل شدهبود، در مقابل این بیمارستان تجمع کردند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، تجمع روز جاری فرهنگیان، به دنبال فراخوانی که طی روزهای گذشته در شبکههای اجتماعی برای پیگیری از وضعیت هاشم خواستار منتشر شدهبود، شکل گرفت.
گزارشها حاکی از آن است که از همان ساعات ابتدایی شمار زیادی از ماموران امنیتی در مقابل بیمارستان ابن سینای مشهد مستقر شدند و مانع برپایی تجمع شدند.
یکی از شاهدان عینی به کمپین گفت: «با وجود حضور انبوه ماموران امنیتی، به اتفاق شماری از مردم و فرهنگیان و خانواده آقای خواستار در مقابل بیمارستان جمع شدیم، نیروهای امنیتی اجازه ندادند بایستیم و معترضان را متفرق میکردند و در صورت مقاومت، آنها را به زور سوار خودروهایی که از قبل آورده بودند، میکردند.»
گفته شده دست کم ۸ تن بازداشت شدند و پسر و همسر آقای خواستار نیز در میان بازداشت شدگان هستند.
بیشتر بخوانید:
http://www.kampain.info/archive/26158.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
۸ درویش گنابادی “گُم” شدهاند؛ “فقط اعداد تغییر کردهاند”/ گفتگو
۷۰ روز بی خبری میدانید یعنی چی؟ میدانید ۷۰ روز از عزیزترین کسان خوتان هیچ خبری نداشته باشید چه معنی میتواند داشته باشد؟”
این آغاز صحبت فائزه عبدیپور همسر یکی از دروایش گنابادی “مفقودشده” در زندان تهران بزرگ است.
او به کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی میگوید: “محمد شریفی مقدم به همراه کسری و امیر نوری، رضا و سینا انتصاری، مهدی اسکندری، مرتضی کنگرلو و حسام معینی، ۸ درویش گنابادی در زندان تهران بزرگ گم شدهاند. خبری از آنها نداریم. در تمام پیگیریها به ما گفتهاند «مسئولان زندان به آنها اجازه تماس میدهند آنها خودشان تماس نمیگیرند!؟» پس چرا به ما اجازه ملاقات نمیدهند؟”
در گفتگویی که دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ صورت گرفت، از خانم عبدیپور سوال شد “چرا با این دیالوگ شروع به صحبت کرد؟”
او گفت: “فقط اعداد تغییر میکنند”
ادامه این گفتگو را در وبسایت کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی دنبال کنید:
http://www.kampain.info/archive/26139.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
مسعود کاظمی بازداشت شد
مسعود کاظمی، خبرنگار سابق روزنامه شرق، صبح امروز از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، امروز ۱۴ آبان ۱۳۹۷، مسعود کاظمی خبرنگار سابق روزنامه شرق و سردبیر ماهنامه صدای پارسی از سوی ماموران امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
نامزده این روزنامه نگار در صفحه توییتر خود با اعلام این خبر نوشت: «به گفته همسایهها امروز قبل از ظهر چند نفر با ورود به خانه ما مسعود را با خود بردهاند. از نهاد بازداشت کننده و علت بازداشت بیخبریم و لپتاپها و هارد و فلش برخی وسایل را بردهاند.»
از علت بازداشت و محل نگهداری این روزنامه نگار اطلاعی در دست نیست و خانواده در بی خبری و نگرانی از وضعیت وی بسر می برند.
سازمان فرانسوی خبرنگاران بدون مرز می گوید: «ایران همچنان یکی از پنج زندان بزرگ جهان برای فعالان رسانهای است، بر اساس آخرین گزارش این سازمان ایران در میان ۱۸۰ کشور جهان از نظر آزادی رسانهها و بیان در ردیف ۱۶۵ قرار دارد.»
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
مصطفی بادکوبه ای با وثیقه آزاد شد
مصطفی بادکوبهای شاعرسیاسی – اجتماعی که درسال های اخیربا سردون اشعاری در انتقاد ازنابسامانی های اجتماعی وسیاسی به چهره آشنایی تبدیل شده است، روز گذشته با تامین وثیقه به صورت موقت آزاد شد.
این شاعر و زندانی سیاسی سابق بر اساس ابلاغی که در تاریخ ۵ آبان بدستش رسیده بود، روز شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۷ برای پاره ای از توضیحات در شعبه سوم دادسرای اوین حاضر شد.
مصطفی بادکوبه با حضور در دادسرای زندان اوین بازداشت و روز یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷ با تامین وثیقه به صورت موقت از زندان اوین آزاد شد.
گفته می شود، دلیل احضار مصطفی بادکوبه در ارتباط با سخنرانی چند روز اخیر وی در سرای قلم بوده است، همچنین از میزان قرار وثیقه تعیین شده برای این شاعر سیاسی ـ اجتماعی تاکنون اطلاعی حاصل نشده است.
محمد نوری زاد با انتشار فیلمی در صبح ۱۲ آبان در این خصوص گفته بود: «امروز صبح برای بدرقه ی جناب دکتر مصطفی بادکوبه ای رفتم اوین. وی را «برای پاره ای توضیحات» به دادسرای زندان اوین فراخوانده بودند. او به داخل رفت، به این امید که تا یکی دو ساعت دیگر باز آید. اما باز نگشت. تا کنون نیز باز نگشته است.»
این شاعر منقد پیش تر از سوی قاضی ابوالقاسم صلواتی رییس شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، به سه سال حبس تعزیری و پنج سال محرومیت از شعرخوانی در انجمنها و سه میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شده بود.
مصطفی بادکوبهای پس از انتخابات ۱۳۸۸ به سرودن اشعار در انتقاد از دولت احمدینژاد و حمایت از کسانی که او در شعرهایش از آنان به عنوان «فتنه گران» یاد کردهاست پرداخت.
این نویسنده و شاعر منتقد در اواخر سال ۸۹ با مراجعه ماموران امنیتی به منزلش بازداشت و روانه زندان اوین شد.
مصطفی بادکوبهای هزاوهای متولد سال ۱۳۲۸ در شهرستان اراک و دارای مدارک دانشگاهی از دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه راشویل و علوم حوزی است.
👈بیش تر بخوانید: http://www.kampain.info/archive/26144.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی