گفتگویی با زرتشت احمدیراغب در روز آتشنشان/ گزارشی از مشکلات شغلی ایجاد شده برای وی
هفتم مهرماه برابر با روز آتشنشان و ایمنی در ایران، در گفتگویی همراه هستیم با زرتشت احمدیراغب، فعال مدنی و آتشنشانی که پس از ۱۷ سال سابقه کار در شهرداری به دلیل فعالیتهای خود در دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، از کار برکنار و تعلیق شد.
زرتشت احمدیراغب، در خصوص اتفاقات و مشکلات شغلی که اخیرا برایشان ایجاد شده است، گفت: «سال ۸۰ که من در شهرداری فردوسیه شهریار، آغاز به کار کردم و همانند دانشجویان ستارهدار که این روزها باب شده به طور پنهانی ما را در ادارات دولتی ممنوع الکار کرده بودند، تا اینکه در آن سال با عنوان قرارداد کارگری، مشغول به کار شدم و بعد از مدتی وارد واحد آتشنشانی شهرداری شدم و با توجه به دخالتهای نهادهای امنیتی به من فشار میآوردند و در طول فراز و نشیبها، مدام به اداره اطلاعات احضار میشدم تا به نوعی مرا از جانب شغلم تحت فشار بگذارند و تهدید کنند.»
وی افزود: «برای من چندین بار نامه خاتمه به کار صادر کردند و به ویژه با توجه به طوفانهای اعتراضی در ایران خصوصا در سال ۸۸ نیز فشارها به من بیشتر شد و به نوعی این شغل من پُتکی بود که مرا تهدید کنند.»
آقای احمدیراغب افزود: «من به هر حال ایستادگیهای خودم را انجام دادم، اما اخیرا، این فشارها شدت گرفت و نهادهای امنیتی با توجه به سرکوبهای گسترده که بر روی همه فعالان مدنی، سیاسی و کارگری اعمال میکنند، بعد از ۱۷ سال از طریق شهرداری یک نامه خاتمه به کار به من که کارمند رسمی بودم، دادند.»
این فعال مدنی اضافه کرد: «اشاره بکنم که آتشنشانی شهرداری فردوسیه، همیشه جایی شبیه تبعیدگاه بود، یعنی کارکنانی که ادارهها نمیپذیرفتند را به آنجا تبعید میکردند، اما من به علاقه خودم به آنجا رفتم، چرا که اگر کارهای خطیری برای مردم پیش میآمد، من آنجا باشم، اما در آخر، نامه خاتمه به کار مرا دادند که من از طریق رسانهها، دادخواهی خودم را نشان دادم. اما تا کنون پاسخ مناسبی در این خصوص دریافت نکردهام.»
وی تاکید کرد: «اگر نتیجه نگیرم با لباس آتشنشانی مقابل دستگاههای حکومتی از جمله استانداری، ریاست جمهوری، وزارت کشور و جاهای دیگر دست به اعتراض و دادخواهی خواهم زد.»
وی در پایان ضمن گرامی داشت یاد تمام جانباختگان آتشنشان، گفت: «کارکنان آتشنشانی قشر زحمت کشی هستند که شب و روز تلاش می کنند و جانشان در خطر است که حادثه پلاسکو مشتی بود نمونه خروار که برای همکاران من اتفاق افتاد. یاد و خاطره تمام آتشنشانانی که طی سالها در راه خدمت به مردم جان خودشان را گذاشتند گرامی می داریم.»
مشروح گفتگو در آدرس زیر:
http://www.kampain.info/archive/24568.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
نرگس محمدی به زندان بازگشت
نرگس محمدی، کنشگر مدنی محبوس در زندان اوین که پس از حدود سه و نیم سال به مرخصی اعزام شده بود، روز جاری به زندان اوین بازگشت.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، با تمدید مرخصی نرگس محمدی، سخنگو و نایب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر محبوس در زندان اوین که پس از تحمل سه سال و نیم حبس، چهارم مهرماه به مرخصی اعزام شده بود، موافقت نشد و روز جاری یکشنبه ۸ مهر برای سپری کردن ادامه دوران محکومیت خود به زندان بازگشت.
بیشتر بخوانید:
http://www.kampain.info/archive/24600.htm
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
آزادی مهدی حاجتی به صبح روز بعد موکول شد
آزادی مهدی حاجتی، یکی از اعضای شورای شهر شیراز، که به دلیل حمایت از شهروندان بهایی بازداشت شده بود، به روز بعد موکول شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، آزادی مهدی حاجتی، عضو شورای شهر شیراز که به دنبال انتشار توییتی در حمایت از دو تن از شهروندان بهایی بازداشتی این شهر، عصر روز پنجشنبه ۵ مهر ۱۳۹۷، طی حکمی از سوی دادگاه عمومی و انقلاب شیراز، دستگیر شده بود، به دلیل پایان یافتن وقت اداری به یکشنبه ۸ مهر موکول شد.
منبع مطلعی خبر داد: «آزادی آقای حاجتی با قید وثیقه ۵۰ میلیون تومانی بوده، وثیقه تامین شد اما چون وقت اداری امروز به پایان رسید، به خانواده وی گفته شد که فردا صبح اول وقت آزاد خواهد شد.»
بخوانید:
بررسی مجدد پرونده اجلال قوامی در هفته آینده
جلسه واخواهی رسیدگی به اتهام اجلال قوامی، روزنامه نگار اهل سنندج، روز یکشنبه ۱۵ مهرماه در شعبه ۱۰۹ دادگاه کیفری دو سنندج برگزار می شود.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، جلسه واخواهی رسیدگی به پرونده اجلال قوامی، روزنامه نگار کُرد ساکن سنندج که در ۳۱ شهریور ۱۳۹۷، به اتهام ”نشر اکاذیب بە قصد تشویش اذهان عمومی“ با رای غیابی به ۸ ماه حبس تعزیری از سوی شعبه ۱۰۹ دادگاه کیفری دو سنندج محکوم شده بود، روز یکشنبه هفته آینده ۱۵ مهرماه برگزار می شود.
یکی از روش های اعتراض به آراء دادگاه ها ، واخواهی از احکام غیابی است . واخواهی در لغت به معنای اعتراض کردن است و در آیین دادرسی مدنی هر زمان صحبت از واخواهی می شود، اعتراض به حکم غیابی را می رساند .
👈بیش تر بخوانید: http://www.kampain.info/archive/24582.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی