فراخوان اتحادیه بین المللی معلمان به اقدام فوری بین المللی برای آزادی محمد حبیبی معلم زندانی و برای نجات جان او
محمد حبیبی عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان استان تهران در جریان تجمع روز پنجشنبه ٢٠ اردیبهشت معلمان مقابل سازمان برنامه و بودجه توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به قرنطینه ٢ زندان تهران بزرگ منتقل شد. وضعیت جسمانی حبیبی بدلیل ضرب و شتم وارده شده به وی وخیم گزارش میشود. آموزش بین الملل بزرگترین اتحادیه آموزگاران جهان، طی بیانیه ای ضمن محکوم کردن دستگیری محمد حبیبی با اعلام خطری بودن وضعیت وی در زندان فراخوان به اقدامی فوری داده است . همچنین دیوید ادواردز دبیر کل آموزش و پرورش بین المللی به شدت دستگیری محمد حبیبی عضو اتحادیه ی صنفی معلمان ایران و انتقال وی به زندان اوین را محکوم کرده و درخواست اتحادیه ی بین المللی برای آزادی محمد حبیبی را به روحانی ارائه کرده است. متن فراخوان آموزش بین المللی برای نجات جان محمد حبیبی را در زیر میخوانید:
زندگی معلم ایرانی در بند، محمد حبیبی در خطر است!
نیاز به اقدام فوری احساس می شود.
روز معلم در ایران در دوم ماه می هر سال در یادبود قتل ابوالحسن خانعلی معلم جوان به دست نیروهای شاهنشاهی در سال ١٩٦١ برگزار می شود. در تهران نیز امسال گروهی از معلمان تجمعی مسالمت آمیز در دوم می برگزار کردند که با برخورد شدید و خشونت آمیز نیروهای امنیتی و لباس شخصی و دستگیری برخی از شرکت کنندگان همراه بود. محمد حبیبی نیز یکی از شرکت کنندگان این مراسم همچنان در زندان در شرایط نابسامان و غیرقابل تحمل به سر می برد. بنابر اظهارات خانواده ی وی که در روز یکشنبه با او دیدار کرده اند «او به شدت از ناحیه ی سینه و پهلو بخاطر کتک های متحمله آسیب دیده است. او همچنین کبودی سیاه و مشخصی در پشت خود دارد که بخاطر کشیدن او روی آسفالت زمین هنگام دستگیری اش بوجود آمد. باید سریعا از او عکسبرداری شود، چرا که احتمال شکستگی در این ناحیه از بدنش محتمل است. اما او را از زندان به بیمارستان منتقل نمی کنند.
رفتار مسئولین زندان با آقای حبیبی چیزی جز جرم، جنایت و چشم پوشی نیست. در صورت بروز هر اتفاقی برای آقای حبیبی ما تمام مامورین ذیربط در این مسئله را مسئول می دانیم. ما همچنین از تمام افراد فعال، سازمان ها، اتحادیه ها و بخصوص صنف معلمان می خواهیم تا تمام توان خود را برای محکوم کردن رفتارهایی که با آقای حبیبی شده بکار ببندند و خواستار آزادی بی قید و شرط ایشان شوند.
معلمان ایرانی، کارگران و مردم ایران اکنون در دوره ی حساس تاریخی بسر می برند. این کشمکش ها از تظاهرات ملی در ٢٨ نوامبر ٢٠١٧ آغاز شد که کشور را به مدت ١٠ روز به لرزه درآورد و تا امروز در انواع و صورت های مختلف ادامه پیدا کرده است. درگیری مردم برای آزادی و برابری در ایران دائمی و پایان ناپذیر است.
معلمان ایرانی، کارگران و مردم ایران درحال حاضر خواستار گسترده ترین واکنش های ممکن از طرف همبستگی های بین المللی هستند.زنده باد وحدت بین المللی”.
محمد حبیبی در زمان بازداشت به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفت و در اثر جراحات وارده بر روی کمر و کشاله ران و کشیده شدن روی آسفالت آسیب جسمی بسیاری دید. با وجود اینکه او بارها به بهداری زندان مراجعه کرده و درخواست اعزام به مراکز درمانی را کرده است اما هیچ اقدامی صورت نگرفته است. حبیبی از ناراحتی شدید کلیه نیز رنج میبرد. ضمن اینکه او بدون در نظر گرفتن قانون تفکیک جرائم در شرایطی اسفناک در زندان تهران بزرگ نگهداری میشود.
محمد حبیبی پیش تر نیز در تاریخ ١٢ اسفندماه سال گذشته، توسط نیروهای امنیتی در محل کار خود بازداشت و به زندان اوین منتقل شده بود و پس از گذشت ٤٤ روز در٢٦ فروردین ٩٧ با وثیقه ٢٥٠ میلیون تومانی آزاد شد.
در بازداشت اخیر حبیبی در ابتدا برای وی قرار وثیقه ١٠٠ میلیون تومانی صادر شده بود و خانواده اش این وثیقه را آماده کرده بودند. اما پرونده وی به شعبه ٢٦ دادگاه انقلاب ارجاع شد و احمدزاده قاضی این دادگاه قرار وثیقه ١٠٠ میلیون تومانی پرونده جدید و قرار وثیقه ٢٠٠ میلیون تومانی پرونده پیشین او را لغو و قرار بازداشت موقت برای حبیبی صادر شد. از همان زمان تاکنون حبیبی در زندان تهران بزرگ بسر میبرد و قرار بازداشت و لغو وثیقه مورد اعتراض خانواده و کانون صنفی معلمان و همکارانش قرار گرفته است.
اتهامات حبیبی “تبلیغ علیه نظام به دلیل یادداشتهایشان در کانال کانون صنفی معلمان”، “اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات صنفی” و “اجتماع و تبانی به دلیل عضویت در کانون صنفی معلمان” عنوان شده است. حبیبی بخاطر مبارزاتش بازداشت شده است و اتهاماتی که بخاطر آن او را دستگیر و زندانی کرده اند از مصادیق آشکار امنیتی کردن مبارزات کارگران، معلمان و مردم معترض است.
هم اکنون کارزاری بزرگ در اعتراض به بازداشت حبیبی وبرای آزادی او در جریان است. محکوم کردن حمله به تجمع ٢٠ معلمان شاغل و بازنشسته در مقابل سازمان برنامه بودجه و دستگیری هایی که انجام شد از سوی تشکلهای مختلف کارگری و کانون های صنفی در شهرهای مختلف و خواست آزادی محمد حبیبی که همچنان در بازداشت بسر میبرد، سرزدن به خانواده حبیبی به نشانه اعلام حمایت از وی و مبارزاتش و به راه انداختن طوفان تویتری گامهای مهمی از این کارزار است. یک نمونه این همبستگی ها انتشار طوماری در حمایت از اوست که تا کنون بیش سه هزار نفر آنرا امضاء کرده است. این درحالیست که اعتراض علیه امنیتی کردن مبارزات در چند سال اخیر موضوع کارزار گسترده ای بوده است که کارگران و معلمان نیروی اصلی آن بوده اند.
وسیعا به کار برای آزادی حبیبی بپیوندیم و خواستار آزادی فوری او شویم. پرونده های امنیتی تشکیل شده برای کارگران، معلمان و کلیه فعالین اجتماعی باید مسدود و تمامی احکام امنیتی زندان باید لغو گردد. حبیبی و دیگر معلمان زندانی اسماعیل عبدی، روح الله مردانی، محمود بهشتی، مختار اسدی و تمامی زندانیان سیاسی دیگر باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شوند.
شهلا دانشفر
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
١٥ خرداد ٩٧
http://free-them-now.com/
****
امیر چمنی فعال کارگری در تبریز دستگیر شد
امیر چمنی باید فورا آزاد شود
روز ٥ خرداد امیر چمنی فعال کارگری ساکن تبریز توسط مامورین وزارت اطلاعات بازداشت شد و تا كنون از مکان نگهداری وی اطلاع دقیقی در دست نیست. قبل از آن امیردر روز ٢٤ اردیبهشت توسط پلیس فتا دربعد از ظهر روز ٢٤ دی ماه در منزل شخصی اش بازداشت شده و پس از گذراندن دو هفته در ادارهی اطلاعات تبریز، برای اجرای حکم ٩ ماه حبس تعزیری به زندان مرکزی تبریز منتقل شده بود. او پیشتر و پس از جلسات بازجویی فشرده در اداره اطلاعات تبریز با قرار وثیقه ٥٠ میلیون تومانی آزاد و متعاقب آن در ١٥ تیر ماه از سوی شعبه یک دادگاه انقلاب تبریز به ریاست قاضی حملبر، به اتهام “توهین به رهبر و بنیانگزار جمهوری اسلامی” به ٦ ماه حبس و به اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام به تحمل سه ماه و یک روز حبس و همچنین از سوی شعبه ١٠٤ دادگاه کیفری به اتهام توهین به رئییس جمهور به ٤٠ ضربه شلاق محکوم شده بود. که حکم وحشیانه وی در ١٥ خرداد سال ٩٢ به اجرا در آمده بود.
دستگیری امیر چمنی و آنچه در طول سالها مبارزه او برای آزادی و انسانیت نمونه بارزی از مصادیق امنیتی کردن مبارزات و بساط توحش و بربریت دستگاه قضایی جمهوری اسلامی است. هم اکنو کارزاری برای آزادی او در جریان است. از جمله در حمایت از او در سیزدهم خرداد ماه طوفان تویتری به راه افتاد. وسیعا به کارزار حمایت از امیر چمنی و اعتراض علیه امنیتی کردن مبارزات بپیوندیم. کمپین برای آزادی کارگران زندانی دستگیری امیر چمنی فعال کارگری در تبریز را شدیدا محکوم میکند. امیر چمنی و تمامی زندانیان سیاسی باید فورا آزاد شوند. تمامی احکام امنیتی صادر شده برای فعالین کارگری، معلمان و همه زندانیان سیاسی باید لغو شود.
شهلا دانشفر
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
١٥ خرداد ٩٧
http://free-them-now.com/
***
احضار کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز را محکوم میکنیم
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدنبال دور تازه اعتصاب کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز که از هشتم خرداد ماه آغاز شده است، ٥ نفر از فعالین کارگری در این کارخانه به اسامی مصطفی عبیات، امین علوانی، کریم صیاحی، حسن حمودی و طارق خلفی را احضار کرده است. درادامه این احضارها صبح روز ١٦ خرداد ماه پیمان شجراتی و میثم قنواتی نیز احضار شدند. میثم قنواتی از جمله کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز است که در اعتصاب اسفند سال گذشته این کارگران نیز بازداشت شده بود.
در برابر این فشارها، کارگران احضار شده گروه ملی صنعتی فولاد اهواز اعلام کرده اند، از آنجا که این احضارها از طریق تماس تلفنی انجام گرفته است و کتبی نبوده است از حضور در محل احضار تا زمان دریافت احضاریه کتبی خودداری خواهند کرد.
زیر فشار اعتراضات قدرتمند کارگران گروه ملی فولاد اهواز در پایان اسفند سال ٩٦، مالکیت این واحد بزرگ صنعتی در اردیبهشت سال جاری تغییر یافت و به بانک ملی داده شد. اما کارفرمای سابق مدعیست همچنان مالک گروه ملی فولاد اهواز است و در این بین کارگران را پاسکاری میکنند. کارگران گروه ملی فولاد اهواز سه ماه دستمزد خود را طلب دارند. بعلاوه حق بیمه آنان از بهمن ماه سال ٩٦ پرداخت نشده است. همچنین پرداخت بیمه تکمیلی کارگران از شهریور ماه سال ٩٦ با مشکل روبروست.
اعتراضات قدرتمند کارگران گروه ملی فولاد اهواز در اسفند سال گذشته، مارش عظیم آنها در شهر اهواز و به تحرک درآوردن این شهر، یک نقطه عطف مهم در جنبش کارگری بود. مبارزاتی از نوع مبارزات کارگران گروه ملی فولاد اهواز وزن سنگینی به جنبش اعتراضی کارگری داده و اوضاع جامعه را به جلو کشیده است.
در چنین شرایطی است که حکم احضار ٥ کارگر معترض گروه ملی فولاد اهواز صادر شده است و این خود یکی دیگر از مصادیق بارز امنیتی کردن مبارزات کارگران و مردم معترض است. سالهاست که رژیم اسلامی مبارزات کارگران و کل جامعه را با اتهامات امنیتی ای چون اخلال در نظم و امنیت ملی سرکوب کرده است و معنای واقعی اخلال در نظم و امنیت ملی، اخلال در امنیت نظام سرمایه داری حاکم و امنیت مشتی سرمایه دار دزد و مفتخور است. چندین سال است که کارگران با کارزار علیه امنیتی کردن مبارزات، اعتراض خود را به کل این بساط بردگی اعلام داشته اند و یک خواست مشخص این کارزار لغو احکام زندان امنیتی برای کارگران، معلمان و مردم معترض است. برای دفاع از مبارزاتمان و حفظ اتحاد و همبستگی مان وسیعا به این کارزار بپیوندیم و احضار فعالین کارگری در گروه ملی فولاد اهواز را قاطعانه محکوم کنیم و از خواستها و مبارزات کارگران گروه ملی فولاد اهواز حمایت کنیم.
کارگران گروه ملی فولاد اهواز همانطور که در جریان اعتراضات قدرتمند خود در سال گذشته در صفی هزاران نفره و همراه با خانواده هایشان به خیابان آمدند و با مارش عظیم خود و شعار نه تهدید، نه زندان، دیگر فایده ندارد، جلوی سرکوبگری های حکومت ایستادند و موفق با آزادی همکاران بازداشت شده خود شدند، اکنون نیز میتوانند نه تنها به این احضارها و سرکوبگریها خاتمه دهند، بلکه خواستهای فوری خود را تحمیل کنند. از مبارزات و خواستهای کارگران گروه ملی فولاد اهواز حمایت و پشتیبانی کنیم.
هدف حکومت اسلامی از احضار کارگران معترض در گروه فولاد ملی اهواز، ایجاد فضای رعب درمیان کارگران و عقب راندن اعتراضات قدرتمند آنان است. کمپین برای آزادی کارگران زندان قاطعانه این احضارها را محکوم کرده و حمایت و پشتیبانی خود را از خواستها و اعتراضات کارگران گروه ملی فولاد اهواز اعلام میکند.
شهلا دانشفر
کمپین برای آزادی کارگران زندانی
١٥ خرداد ٩٧