اخبار کارگری-اخبار کارگری بخش ایران:  نسان نودینیان بخش بین المللی داوود رفاهی

اخبار کارگری

بخش ایران:  نسان نودینیان

بخش بین المللی داوود رفاهی

تجمع پر شور کارگران گروه ملی فولاد در مقابل استانداری

با شعار”کارگر زندانی ،آزاد باید گردد”

٢٢ خرداد ١٣٩٧

٢١ خرداد: راهپیمایی با شکوه کارگران گروه ملی فولاد اهواز در خیابانهای این شهر

نه تهدید، نه زندان، دیگه فایده ندارد، استاندار بیعرضه نمیخواهیم، نمیخواهیم

راهپیمایی کارگران گروه ملی اهواز در وسط خیابانهای اهواز

بنا بر خبر منتشر شده از سوی اتحادیه آزاد کارگران ایران از ساعت هشت و نیم صبح روز ٢١ خرداد گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در چهاردهمین روز اعتصابشان در اعتراض به دستمزدهای پرداخت نشده، بلاتکلیفی وضع کارخانه و احضار کارگران معترض و خلف وعده های داده شده، در مقابل استانداری تجمع کردند. سپس کارگران بدنبال یکساعت تجمع شروع به راهپیمایی کردند. در این حرکت اعتراضی با وجود حضور گسترده نیروهای موتور سوار گارد ویژه کارگران با شعارهایی از قبیل کارگر میمیرد ذلت نمیپذیرد، سوریه رو رها کن فکری به حال ما کن، حقوقارو نمیدن مرگ بر آمریکا، دشمنمون همینجاس دروغ میگن آمریکاس، استاندار و فرماندار بی عرضه و بیخیال، استاندار بیعرضه استعفا استعفا، همشهری با غیرت حمایت حمایت، نماینده بی عرضه نمیخوایم نمیخوایم و… بطور واقعی کل بساط بردگی و توحش رژیم اسلامی را به چالش کشیده و در صفی گسترده به راهپیمایی شان ادامه دادند. در جریان این راهپیمایی با رسیدن کارگران به فلکه دوم کیانپارس فرمانده انتظامی اهواز با حضور در جمع آنان گزارشی از جلسه شورای تامین شهر پیرامون تصمیمات اتخاذ شده در مورد شرکت ارائه و از کارگران خواست به تجمع خود در مقابل استانداری ادامه دهند. اما کارگران که به اینگونه وعده ها اعتمادی ندارند به راهپیمایی خود در سطح شهر ادامه داده و پس از بستن پل لشکر که مدت یکساعت ادامه داشت، به سمت دفاتر سه تن از نماینده های شورای اسلامی شهر در خیابان امانیه و جنب فرمانداری حرکت کردند و با سر دادن شعار “نماینده بی عرضه نمیخوایم نمیخوایم” اقدام به شکستن شیشه های این دفاتر و تخریب وسایل آن کردند و سپس با حرکت به سمت استانداری خوزستان و تجمع در این محل، ساعت ٢ بعد از ظهر به اعتراض خود پایان دادند. راهپیمایی اعتراضی کارگران گروه ملی اهواز در این روز همچون اعتراضات دیگرشان شهر اهواز را به تحرک درآورده بود. کارگران گروه ملی فولاد اهواز سه ماه دستمزد خود را طلب دارند. بعلاوه حق بیمه آنان از بهمن ماه سال ٩٦ پرداخت نشده است. همچنین پرداخت بیمه تکمیلی کارگران از شهریور ماه سال ٩٦ با مشکل روبروست.

علاوه بر معضل دستمزدهای پرداخت نشده اکنون کارگران بخاطر بلاتکیف بودن مالکیت شرکت شغل و در واقع معیشت خود را در خطر جدی می بینند. ماجرا از این قرار است که از یکسو استاندار و امام جمعه مدعی هستند که موسوی از مالکیت شرکت انصراف داده و اکنون بانک ملی مالک آن است. از سوی دیگر موسوی اعلام کرده است که او هنوز سرمایه گذار و مالک این مجتمع است. این میان کارگران را پاسکاری میکنند و زندگی و معیشت بیش از چهار هزار کارگر و خانواده های آنان به خطر افتاده است. و این داستان کشاکش های جناحهای مختلف حکومتی و بساط دزدسالاری حاکم است که وضع این کارگران را به اینجا کشانده است. کارگران گروه ملی فولاد اهوازعلام کرده اند که اجازه نخواهند داد که این مجتمع بزرگ تولیدی به سرنوشت کارخانه هایی همچون هپکو و سایر مراکز تولیدی که به تعطیلی کشیده شده است، دچار شود و از همین رو به اعتراضات خود شدت بیشتری خواهند دارد.

تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته شرکت نیشکر هفت تپه برای دومین روز متوالی:روز ٢٠ خرداد کارگران بازنشسته نیشکر هفت تپه برای دومین روز متوالی برای پیگیری خواستهایشان در مقابل دفتر مدیریت دست به تجمع زدند. این کارگران از آذر ماه سال ٩٥بازنشست شده اند و هنوز موفق به دریافت کامل حق سنوات خود نشده اند و چکهایی که کارفرما بابت سنوات آنها صادر کرده است قابل وصول نیست.

این کارگران در رابطه با این موضوع بارها تجمع کرده و تا کنون پاسخی نگرفته اند. این درحالی است که کارفرما حاضر به تمکین به بخشنامه ای از سوی دولت برای بازنشسته کردن حدود ٢٠٠ کارگر نی بر نیز نیست. این بخشنامه در سال ٩٤ صادر شده است اما کارفرما به بهانه عدم الزام به اجرای بخشنامه در زمان دولتی بودن شرکت از انجام آن خودداری میکند. این اعتراضات ادامه دارد.

 

٢٠ خرداد: ششمین روز اعتراض و تجمع کارگران گروه ملی فولاد اهواز و بستن پل لشکر روبروی سینما هلال

روز ٢٠ خرداد کارگران گروه ملی فولاد اهواز در سیزدهمین روز اعتصابشان به خاطر عدم پرداخت حقوقهایشان و وضعیت نابسامان کارخانه در مقابل استانداری دست به تجمع زدند و سپس خط راه آهن اهواز- تهران، پل لشکر روبروی سنما هلال ، خروجی از ایستگاه اهواز به سمت تهران را بستند.

کارگران گروه ملی فولاد اهواز سه ماه دستمزد خود را طلب دارند. بعلاوه حق بیمه آنان از بهمن ماه سال ٩٦ پرداخت نشده است. همچنین پرداخت بیمه تکمیلی کارگران از شهریور ماه سال ٩٦ با مشکل روبروست. اعتراضات کارگران گروه ملی فولاد اهواز برای پیگیری خواستهایشان ادامه دارد.

در جریان اعتراضات کارگران گروه ملی ٧ کارگر معترض گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به پلیس امنیت به اسامی مصطفی عبیات، امین علوانی، کریم صیاحی، حسن حمودی، طارق خلفی، پیمان شجراتی و میثم قنواتی کارگران احضارشده اند. این کارگران به احضار ها پاسخ نداده اند. کارگران گروه ملی به این احضارها اعتراض دارند.

اعتصاب کارگران نیروگاه سیکل ترکیبی اردبیل

روز ١٩ خرداد کارگران نیروگاه سیکل ترکیبی اردبیل در اعتراض به بیش از ٥ ماه دستمزد معوقه دست به اعتصاب زدند.

تجمع اعتراضی کارگران بازنشسته و شاغل نیشکر هفت تپه

روز ١٩ خرداد کارگران شاغل و بازنشسته نیشکر هفت تپه در ادامه اعتراضاتشان و برای سومین روز متوالی برای پیگیری خواستهای خود در مقابل ساختمان اداری این مجتمع تجمع کردند. به گفته کارگران با وجود فرارسیدن سر رسید چک‌هایی که برای پرداخت سنوات بازنشستگی صادر شده‌است این چک‌ها هنوز قابل وصول نیست. کارگران شاغل بخش صنعت مجتمع هفت‌تپه نیز سه ماه مزد طلب دارند و از حدود دو‌سال قبل عمده مزایایی که طبق عرف کارگاه به آنها تعلق می‌گرفت یا کاهش یافته یا قطع شده‌است.

پرداخت سه ماه حقوق عقب مانده، پرداخت پاداش بهره برداری، تحویل لوازم التحریر سالانه، پرداخت اضافه کاری ها و اضافه عناوین کارگران، تغییر وضعیت کارگران روزمزد و اقبالی به قراردادی، پرداخت بدهی سازمان آب و باز کردن آب برای نیشکر که در حال نابودی است و همچنین خرید سم و سایر مایحتاج شرکت برای ادامه تولید و حفظ اشتغال آنها، تسویه حساب با بازنشستگان وپرداخت سنوات آنان، پرداخت حق بیمه کلیه کارگران از جمله خواستهای فوری این کارگران است. این اعتراضات ادامه دارد.

١٩ خرداد: پنجمین روز تجمع کارگران گروه ملی فولاد اهواز در مقابل استانداری

روز ١٩ خرداد کارگران گروه ملی فولاد اهواز برای پیگیری خواستهایشان برای پنجمین روز متوالی مقابل استاننداری تجمع کردند. در این تجمع اعتراض کارگران با کف زدن و شعار دادن فریاد اعتراضشان را بلند کردند. روز قبل از آن نیز کارگران گروه ملی در همین محل تجمع داشته و با در دست داشتن بنرهایی که مطالباتشان را در آن نوشته اند در خیابانهای شهر اهواز راهپیمایی کردند. بدین ترتیب بار دیگر شهر اهواز با اعتراضات کارگران گروه ملی به جنب و جوش افتاده است. گروه ملی صنعتی فولاد ایران شامل کارخانه فولادسازی، نورد کوثر، نورد تیرآهن، کارخانه لوله‌سازی و ماشین‌سازی است و حدود ٤ هزار کارگر شاغل دارد که طی چند ماه گذشته دستمزد آنها به تاخیر افتاده است.. دور جدید اعتراضات آنان از چهارشنبه ٩ خرداد آغاز شد و آدر این مدت هر روزه در مقابل استانداری و نقاط مختلف شهر تجمع داشتند. گروه ملی صنعتی فولاد ایران توسط گروه سرمایه‌گذاری امیر منصورآریا در اهواز احداث شده است. بعد از تشکیل پرونده قضایی برای متهم پرونده، این واحد صنعتی که در گذشته با نظارت دستگاه قضایی اداره می‌شد، بعد از مدتی به یک بخش خصوص محول شد. و چون کارفرمای به خواستهای کارگران پاسخ نمیداد، زیر فشار اعتراضات کارگران در اردیبهشت سال جاری مسئولان مالک این واحد بزرگ صنعتی را تغییر دادند. اکنون از یکسو مسئولان استانی مدعی‌اند مالکیت کارخانه به یکی از بانک‌ها داده شده و مالک قبلی هیچ مسئولیتی در کارخانه ندارد و از سوی دیگر کارفرمای سابق مدعی‌ست همچنان مالک گروه ملی فولاد اهواز است و در این بین کارگران را پاسکاری میکنند. کارگران گروه ملی فولاد اهواز سه ماه دستمزد خود را طلب دارند. بعلاوه حق بیمه آنان از بهمن ماه سال ٩٦ پرداخت نشده است. همچنین پرداخت بیمه تکمیلی کارگران از شهریور ماه سال ٩٦ با مشکل روبروست. اعتراضات کارگران گروه ملی فولاد اهواز برای پیگیری خواستهایشان ادامه دارد.

در جریان اعتراضات کارگران گروه ملی ٧ کارگر معترض گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به پلیس امنیت به اسامی مصطفی عبیات، امین علوانی، کریم صیاحی، حسن حمودی، طارق خلفی، پیمان شجراتی و میثم قنواتی کارگران احضارشده اند. این کارگران به احضار ها پاسخ نداده اند. کارگران گروه ملی به این احضارها اعتراض دارند.

١٨ خرداد: ادامه اعتراضات گروه ملی فولاد اهواز و نیشکر هفت تپه دو کانون داغ اعتراض کارگری

روز ١٨ خرداد کارگران گروه ملی فولاد اهواز با در دست داشتن بنرهای مطالبات خود در خیابانهای شهر اهواز راهپیمایی کردند. گروه ملی صنعتی فولاد ایران شامل کارخانه فولادسازی، نورد کوثر، نورد تیرآهن، کارخانه لوله‌سازی و ماشین‌سازی است و حدود ٤ هزار کارگر شاغل دارد که طی چند ماه گذشته دستمزد آنها به تاخیر افتاده است.. دور جدید اعتراضات آنان از چهارشنبه ٩ خرداد آغاز شد و در این مدت هر روز در مقابل استانداری و نقاط مختلف شهر تجمع داشتند. گروه ملی صنعتی فولاد ایران توسط گروه سرمایه‌گذاری امیر منصورآریا در اهواز احداث شده است. بعد از تشکیل پرونده قضایی برای متهم پرونده، این واحد صنعتی که در گذشته با نظارت دستگاه قضایی اداره می‌شد، بعد از مدتی به یک بخش خصوص محول شد. و چون کارفرمای به خواستهای کارگران پاسخ نمیداد، زیر فشار اعتراضات کارگران در اردیبهشت سال جاری مسئولان مالک این واحد بزرگ صنعتی را تغییر دادند. اکنون از یکسو مسئولان استانی مدعی‌اند مالکیت کارخانه به یکی از بانک‌ها داده شده و مالک قبلی هیچ مسئولیتی در کارخانه ندارد و از سوی دیگر کارفرمای سابق مدعی‌ست همچنان مالک گروه ملی فولاد اهواز است و در این بین کارگران را پاسکاری میکنند. کارگران گروه ملی فولاد اهواز سه ماه دستمزد خود را طلب دارند. بعلاوه حق بیمه آنان از بهمن ماه سال ٩٦ پرداخت نشده است. همچنین پرداخت بیمه تکمیلی کارگران از شهریور ماه سال ٩٦ با مشکل روبروست. اعتراضات کارگران گروه ملی فولاد اهواز برای پیگیری خواستهایشان ادامه دارد.

در جریان اعتراضات کارگران گروه ملی ٧ کارگر معترض گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به پلیس امنیت به اسامی مصطفی عبیات، امین علوانی، کریم صیاحی، حسن حمودی، طارق خلفی، پیمان شجراتی و میثم قنواتی کارگران احضارشده اند. این کارگران به احضار ها پاسخ نداده اند. کارگران گروه ملی به این احضارها اعتراض دارند.

ادامه اعتصاب کارگران هفت تپه

روز ١٣ خرداد اسد بیگی مدیر عامل نیشکر هفت تپه با زدن اعلامیه ای بر تابلوی هفت تپه اعلام سه روز تعطیلی بدون اضافه کاری برای کارگران اعلام کرد. این تعطیل کردن نتیجه اش کاهش مزد کارگران در این روزهاست. در اعتراض به این مساله کارگران نیشکر هفت تپه با اعلام اینکه هر ٣روزتعطیلی راهمگی سرکارمیآییم تا ببینیم چه کسی جرات داره ازحقوقمان کمش کنه که شرکتو روی سرش خراب کنیم. در این روز کارگران در کارخانه جمع شدند و اعلام اعتصاب کردند. پرداخت سه ماه حقوق عقب مانده، پرداخت پاداش بهره برداری، تحویل لوازم التحریر سالانه، پرداخت اضافه کاری ها و اضافه عناوین کارگران، تغییر وضعیت کارگران روزمزد و اقبالی به قراردادی، پرداخت بدهی سازمان آب و باز کردن آب برای نیشکر که در حال نابودی است و همچنین خرید سم و سایر مایحتاج شرکت برای ادامه تولید و حفظ اشتغال آنها، تسویه حساب با بازنشستگان وپرداخت سنوات آنان، پرداخت حق بیمه کلیه کارگران از جمله خواستهای فوری این کارگران است.

شنبه ١٩ خرداد

اعتصاب کامیون‌داران در بزرگراه بابایی تهران  با شعار اتحاد و همدلی

١٨ خرداد٩٧

اعتراض کارگران منطقه ٥شهرداری اهواز که ٤ ماه حقوق نگرفته‌اند.با پهن کردن سفره خالی

 

اعتصاب کارگران منطقه ٢و٤ شهرداری اهواز

روز سه شنبه ١٥ خرداد ٩٧، کارگران منطقه ٢ و ٤ شهرداری اهواز در اعتراض به نپرداختن مطالبات شان و سطح نازل دستمزدها دست از کار کشیده و اعتصاب کرده اند.

ادامه اعتراضات کارگران مجتمع کشتی سازی در بندرعباس

روز ١٣ خرداد کارگران مجتمع کشتی سازی در بندرعباس که از زیر مجموعه‌های شرکت « بحرگستر ندیم هرمز » محسوب می‌شوند، در سومین روز اعتراضشان بخاطر عدم پرداخت ٤ ماه دستمزد و برخی مزایای شغلی خود دست از کار کشیده و در مقابل درب ورودی مجتمع تجمع کردند.

تجمع کارگران اخراجی کارخانه شیر وارنا

روز ١٣ خرداد کارگران اخراجی کارخانه یروارنا در اعتراض به واریز نشدن پولی که تحت عنوان بیمه بیکاری قرار بوده به آنها پرداخت شود مقابل فرمانداری ورامین تجمع کردند. این کارگران پس از گذشت پنج ماه از زمان اخراج خود هیچ پولی نگرفته اند.

تجمع کارکنان شرکت کالای پتروشیمی علیه بیکارسازیها

روز ١٣ خرداد تعدادی از کارکنان شرکت کالای پتروشیمی به همراه خانواده‌هایشان در منطقه ویژه ماهشهر در اعتراض به گسترش بیکارسازی ها در این شرکت دست به تجمع زدند. بنا بر خبر با خصوصی شدن کارخانه و بازگذاشته شدن بیشتر دست کارفرمایان هر روزه تعدادی بیشتری از کارگران از کار بیکار میشوند.

کارگران

 

اتحادیه آزاد کارگران ایران: کارگران گروه ملی صنعتی اهواز در سیزدهمین روز اعتصاب برای ساعتی راه آهن اهواز _تهران را مسدود کردند

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در سیزدهمین روز اعتصاب، از ساعت هشت و سی دقیقه صبح امروز بیستم خرداد دست به تجمع اعتراضی در مقابل استانداری خوزستان زدند و بدنبال بی توجهی مسئولین استانداری به خواستهایشان در ساعت نه و سی دقیقه عازم پل لشکر (روبروی سینما هلال) شده و به مدت یک و نیم ساعت مسیر راه آهن اهواز _تهران و ماشینهای عبوری در این محل را مسدود کردند.

بنا بر گزارشهای ارسالی کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز به اتحادیه آزاد کارگران ایران، کارگران معترض این مجتمع بزرگ صنعتی بدنبال این اقدام اعتراضی بار دیگر به مقابل استانداری خوزستان بازگشته و پس از ساعتی تجمع در مقابل این استانداری، با تاکید بر ادامه اعتراضاتشان  به تجمع امروز خود پایان دادند. کارگران گروه ملی صنعتی اهواز در تجمع امروز خود بطور مرتب شعارهایی از قبیل: کارگر میمیرد، ذلت نمیپذیرد – مرگ بر ستمگر ،درود بر کارگر – می ایستیم ،میمیریم ،حقمون میگیریم – ما کارگریم نون میخوایم ،دوا و درمون میخوایم و….  را سر میدادند.

بنا بر این گزارش بدنبال اقدام امروز کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز در تشدید اعتراضاتشان و مسدود کردن مسیر راه اهن اهواز تهران به آنان اعلام شد لیست بیمه ماههای اسفند و فروردین و اردیبهشت رد شده و بزودی بخشی از سه ماه حقوق معوقه آنان نیز پرداخت خواهد شد.

اما کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز که علاوه بر خواست پرداخت حق بیمه و حقوقهای معوقه، نسبت به بلاتکلیفی مالکیت شرکت و عدم تولید بشدت معترضند اعلام کرده اند تا روشن شدن شفاف مالکیت کارخانه و راه اندازی کامل تولید به اعتراضات خود ادامه خواهند داد.

کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز تاکید کرده اند اجازه نخواهند داد سرنوشت این مجتمع بزرگ تولیدی به سرنوشت کارخانه هایی همچون هپکو و سایر مراکز تولیدی که عملا به تعطیلی کشانده شده اند دچار شود و در این راه اعتراضات خود را با شدت و دامنه بیشتری ادامه خواهند داد.

اتحادیه آزاد کارگران ایران – بیستم خرداد ماه ١٣٩٧

احضار کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز را محکوم میکنیم

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدنبال دور تازه اعتصاب کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز که از هشتم خرداد ماه آغاز شده است، ٥ نفر از فعالین کارگری در این کارخانه به اسامی مصطفی عبیات، امین علوانی، کریم صیاحی، حسن حمودی و طارق خلفی را احضار کرده است. درادامه این احضارها صبح روز ١٦ خرداد ماه پیمان شجراتی و میثم قنواتی نیز احضار شدند. میثم قنواتی از جمله کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز است که در اعتصاب اسفند سال گذشته این کارگران نیز بازداشت شده بود.

در برابر این فشارها، کارگران احضار شده گروه ملی صنعتی فولاد اهواز اعلام کرده اند، از آنجا که این احضارها از طریق تماس تلفنی انجام گرفته است و کتبی نبوده است از حضور در محل احضار تا زمان دریافت احضاریه کتبی خودداری خواهند کرد.

زیر فشار اعتراضات قدرتمند کارگران گروه ملی فولاد اهواز در پایان اسفند سال ٩٦، مالکیت این واحد بزرگ صنعتی در اردیبهشت سال جاری تغییر یافت و به بانک ملی داده شد. اما کارفرمای سابق مدعی‌ست همچنان مالک گروه ملی فولاد اهواز است و در این بین کارگران را پاسکاری میکنند. کارگران گروه ملی فولاد اهواز سه ماه دستمزد خود را طلب دارند. بعلاوه حق بیمه آنان از بهمن ماه سال ٩٦ پرداخت نشده است. همچنین پرداخت بیمه تکمیلی کارگران از شهریور ماه سال ٩٦ با مشکل روبروست.

اعتراضات قدرتمند کارگران گروه ملی فولاد اهواز در اسفند سال گذشته، مارش عظیم آنها در شهر اهواز و به تحرک درآوردن این شهر، یک نقطه عطف مهم در جنبش کارگری بود. مبارزاتی از نوع مبارزات کارگران گروه ملی فولاد اهواز وزن سنگینی به جنبش اعتراضی کارگری داده و اوضاع جامعه را به جلو کشیده است.

در چنین شرایطی است که حکم احضار ٥ کارگر معترض گروه ملی فولاد اهواز صادر شده است و این خود یکی دیگر از مصادیق بارز امنیتی کردن مبارزات کارگران و مردم معترض است. سالهاست که رژیم اسلامی مبارزات کارگران و کل جامعه را با اتهامات امنیتی ای چون اخلال در نظم و امنیت ملی سرکوب کرده است و معنای واقعی اخلال در نظم و امنیت ملی، اخلال در امنیت نظام سرمایه داری حاکم و امنیت مشتی سرمایه دار دزد و مفتخور است. چندین سال است که کارگران با کارزار علیه امنیتی کردن مبارزات، اعتراض خود را به کل این بساط بردگی اعلام داشته اند و یک خواست مشخص این کارزار لغو احکام زندان امنیتی برای کارگران، معلمان و مردم معترض است. برای دفاع از مبارزاتمان و حفظ اتحاد و همبستگی مان وسیعا به این کارزار بپیوندیم و احضار فعالین کارگری در گروه ملی فولاد اهواز را قاطعانه محکوم کنیم و از خواستها و مبارزات کارگران گروه ملی فولاد اهواز حمایت کنیم.

کارگران گروه ملی فولاد اهواز همانطور که در جریان اعتراضات قدرتمند خود در سال گذشته در صفی هزاران نفره و همراه با خانواده هایشان به خیابان آمدند و با مارش عظیم خود و شعار نه تهدید، نه زندان، دیگر فایده ندارد، جلوی سرکوبگری های حکومت ایستادند و موفق با آزادی همکاران بازداشت شده خود شدند، اکنون نیز میتوانند نه تنها به این احضارها و سرکوبگریها خاتمه دهند، بلکه خواستهای فوری خود را تحمیل کنند. از مبارزات و خواستهای کارگران گروه ملی فولاد اهواز حمایت و پشتیبانی کنیم.

هدف حکومت اسلامی از احضار کارگران معترض در گروه فولاد ملی اهواز، ایجاد فضای رعب درمیان کارگران و عقب راندن اعتراضات قدرتمند آنان است. کمپین برای آزادی کارگران زندان قاطعانه این احضارها را محکوم کرده و حمایت و پشتیبانی خود را از خواستها و اعتراضات کارگران گروه ملی فولاد اهواز اعلام میکند.

شهلا دانشفر

کمپین برای آزادی کارگران زندانی

١٥ خرداد ٩٧

امیر چمنی باید فورا آزاد شود

روز ٥ خرداد امیر چمنی فعال کارگری ساکن تبریز توسط مامورین وزارت اطلاعات بازداشت شد و تا كنون از مکان نگهداری وی اطلاع دقیقی در دست نیست. قبل از آن امیردر روز ٢٤ اردیبهشت توسط پلیس فتا دربعد از ظهر روز ٢٤ دی ماه در منزل شخصی اش بازداشت شده و پس از گذراندن دو هفته در اداره‌ی اطلاعات تبریز، برای اجرای حکم ٩ ماه حبس تعزیری به زندان مرکزی تبریز منتقل شده بود. او پیشتر و پس از جلسات بازجویی فشرده در اداره اطلاعات تبریز با قرار وثیقه ٥٠ میلیون تومانی آزاد و متعاقب آن در ١٥ تیر ماه از سوی شعبه یک دادگاه انقلاب تبریز به ریاست قاضی حملبر، به اتهام “توهین به رهبر و بنیانگزار جمهوری اسلامی” به ٦ ماه حبس و به اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام به تحمل سه ماه و یک روز حبس و همچنین از سوی شعبه ١٠٤ دادگاه کیفری به اتهام توهین به رئییس جمهور به ٤٠ ضربه شلاق محکوم شده بود. که حکم وحشیانه وی در ١٥ خرداد سال ٩٢ به اجرا در آمده بود.

دستگیری امیر چمنی و آنچه در طول سالها مبارزه او برای آزادی و انسانیت نمونه بارزی از مصادیق امنیتی کردن مبارزات و بساط توحش و بربریت دستگاه قضایی جمهوری اسلامی است. هم اکنو کارزاری برای آزادی او در جریان است. از جمله در حمایت از او در سیزدهم خرداد ماه طوفان تویتری به راه افتاد. وسیعا به کارزار حمایت از امیر چمنی و اعتراض علیه امنیتی کردن مبارزات بپیوندیم. کمپین برای آزادی کارگران زندانی دستگیری امیر چمنی فعال کارگری در تبریز را شدیدا محکوم میکند. امیر چمنی و تمامی زندانیان سیاسی باید فورا آزاد شوند. تمامی احکام امنیتی صادر شده برای فعالین کارگری، معلمان و همه زندانیان سیاسی باید لغو شود.

شهلا دانشفر

کمپین برای آزادی کارگران زندانی

١٥ خرداد ٩٧

 

پیام از طرف کارگران گروه ملی فولاد اهواز ارسالی به کانال اتحادیه آزاد کارگران ایران

با سلام

با وجود اینکه هنوز مالکیت و سرنوشت گروه ملی فولاد اهواز در هاله ای از ابهام قرار دارد اما همین اندازه که کارفرمایی منفعت طلب و سودجو همچون موسوی در مقابل استقامت و مبارزه متحدانه کارگران گروه ملی به زانو درآمده و از وی سلب امتیاز شده است نقطه مثبت و نقطه قوتی در دستیابی ما کارگران به اهداف خودمان میباشد.

سابقه تلاش و مبارزه کارگران گروه ملی فولاد اهواز بخوبی روشنگر این نکته است که کارگرِ امروز با هوشیاری عمل میکند و با استفاده از تجارب بدست آمده متفاوت از گذشته عمل مینماید و تا دستیابی به همه اهداف خود کوتاه نخواهد آمد.این مهم تنها در سایه اتحاد و یکپارچگی است که تحقق پیدا خواهد کرد.

روابطِ کارگر و کارفرما همواره در تقابل و رویارویی قرار داشته است چرا که هرگز منفعت طلبان و سودجویانی که در قالب کارفرما اراده و معیشت کارگر را در دستان خود دارند به چیزی جز ثروت اندوزی و درآمد بیشتر و کسب قدرت نمی اندیشند و در این راه از هیچ ظلمی علیه قشر کارگر ابایی ندارند.

ما کارگرانِ سراسر کشور قادریم تا با متحد شدن و همسویی بایکدیگر همه معادلات موجود را برهم زده و خود حاکم بر سرنوشت و آینده مان گردیم.

تا آن روز چیزی باقی نمانده است…