“مجازات اعدام “بدون قید وشرط ملغی باید گردد!
روز جمعه دوازدهم خرداد ماه سالروز اعدام ۵۹ تن از آزادیخواهان و نوجوانان شهر “مهاباد” توسط حکومت فاشیتسی اسلامی است. سال ۱۳۶۲، رژیم جنایتکار جمهوری اسلامی در تداوم سیاستهای اعدام دسته جمعی آزادیخواهان و زندانیان سیاسی از بدو به قدرت رسیدن برای تثبیت حاکمیت سیاسی اش و برای گسترش جو و فصای ارعاب مردم و سرکوب هر نوع صدای اعتراض و آزادیخواهانه ای در جامعه کردستان ، ۵۹ تن از جوانان و نوجوانان شهر مهاباد را که، اکثریت آنان را در ماههای فروردین و اردیبهشت به طور هدفمند در خیابان های شهر ربوده و به گروگان گرفته بودند، به شهر تبریز انتقال داده و در یک به اصطلاح دادگاه چند دقیقه ای ” مجارات ” اعدام را بر آنان تحمیل کرده و دسته جمعی، همچون دیگر کشتارهایش در زندانها و سایر مناطق ایران و کردستان برای حفظ و بقاء رژیم ضد انسانی شان به جوخه اعدام سپرد و کشتند. بر اساس اسناد، عده ای از اعدام شدگان کمتر از ۱۸ سال سن داشته و حتی چند نفر از آنان در دبیرستان های مهاباد تحصیل می کردند. اعدام شدگانی که خانوادهایشان هیچگاه از محل دفن آنان اطلاعی بدست نیاورده اند.
در آنموقع، حمید رضا جلایی پور- اصلاح طلب فعلی، فرماندار شهر مهاباد بود. طی صدور و پخش اطلاعیه ای در سطح شهر روز دوازدهم خرداد ۱۳۶۲ مردم مهاباد را، از چنین جنایت و کشتار دسته جمعی دستگیر شان، مطلع نمود.
در سالروز این اقدام جنایتکارانه، لازم است یاد جانباختگان این رویداد و سایر کشته شدگان توسط رژیم اسلامی را گرامی داشت و درود فرستاد!
اسامی کشته شدگان مهاباد عبارتند از:
1.غلامرضا بارزی 2.حسن جهانیان 3.علی بانه یان 3.علی بانه یان 4.محمد علیالی 5.محمد امین صفا 6.همایون نیلوفری 7.محمود ریازی 8.محمد حسینی 9.عباس حسینپور 10.کاظم خاتونی 11.علی مزنه 12.عبدالله تجریان 13.رحمان رحیمی 14.علی گلپرست 15.مصطفی عصمتی 16.خالق بارزانی 17.یوسف ایازی 18.کمال چاوشینی 19.حسن رحمانیان 20.خالد رحیم آذر 21.خالد صفایی 22.سید ابراهیم احمدی 23.محمد مسعودی 24.محمد ابوبکری 25.وفا الیاسی 25.وفا الیاسی 26.منصور جناح 27.محمد امین احمدی 28.محمد سلیمی 29.فریدون شنگه 30.علی بازیان 31خضر رنگین 32.ابوبکر شکری 33.ماشاالله نادری 34.هژار کریمی 35.کمال کریمی 36.کریم رحیمیان 37.یوسف حبیب پناه 38.محمد فاروق بازیار 39.ابراهیم امینی 40.صالح مام ابراهیمی 40.صالح مام ابراهیمی 41.شکری نادری 42.مصطفی فقری 43.علی غواره 44.علی صلاحی 45.ملا حسن لاجوردی 45.ملا حسن لاجوردی 45.ملا حسن لاجوردی 46.سلیمان حسن زاده 47.یوسف حسن زاده 48.کریم کاوه 49.سید محمود سید محمودی 50.حامد محمود کندی 51.حسین کلهری 52.عباس یوسفی 53.سیامک سقزی 54.علی آباده 55.کامران ظاهر حجازی 56.صالح فرهودی 57.مقصود محمودی 58.احمد کروبی 59.رحمان خضرپور
چکار باید کرد؟
آنچه آشکار و غیر قابل انکار است که، ماشین کشتار جمعی رژیم اسلامی از بدو سر کار آمدنش تاکنون همچنان فعال است و قریب به ۱۵۰ هزار نفر را اعدام کرده که در سطح جهانی در صدر لیست جنایتکارترین کشورها قرار دارد.
اکثریت عاملین تمامی کشتارهای انجام شده شهر مهاباد و سراسر ایران، از بدو سر کار آمدن رژیم اسلامی در ایران و بویژه جنایات هولناک دهه 60 در ایران به زعامت ” بویژه هاشمی رفستجانی رئیس جمهور وقت ، نخست وزیری میر حسین موسوی و وزیر کشوری علی اکبر ناطق نوری ” از کسانی بودند که در سال های بعد تغییر رنگ داده و اکنون ” جزو رهبری فعالین اصلی جنبش سبز، اصلاح طلبان و دولت اعتدال روحانی” هستند. که جهت دیگری را، برای نجات و حفظ و بقاء رژیم فاشیستی اسلامی سرمایه داران در پیش گرفته اند. این جنایتکاران حرفه ای اکنون سنگ دفاع ار ” حقوق بشر و حقوق شهروندی ” را به سینه میزنند.. ماهیت جنایتکارانه و ریاکارانه آنان را که هدفی بجز ادامه و حفظ و بقاء حکومت اسلامی در ایران نیست را باید افشاء کرد. همچنانکه بعد از برگزاری مضحکه ” انتخاباتی ” و در آوردن حسن روحانی بعنوان رئیس جمهور، ۱۱ نفر دیگر اعدام شده است. این ماشین کشتار همچنان و بدون وقفه ادامه دارد.
در واقع راه چاره اساسی تلاش سازمانیافته و هدفمند در بعد اجتماعی برای سرنگونی حکومت اسلامی در ایران می باشد. چون این حکومت بدون خون ریختن و بدون اعدام نمیتواند به بقای ننگینش ادامه بدهد.
اما لازم است در حال حاضر نیز چون یک خواست انسانی ، در دفاع از حق حیات و زندگی انسانها تلاش کرد . ” ما حزب حکمتیست برای الغای بی قید و شرط مجازات اعدام تلاش میکنیم واز هر حرکت وجنبشی برای لغو مجازات اعدام در ایران و هر جای جهان قاطعانه حمایت میکنیم. زیرا معتقدیم که مبارزه برای لغو مجازات اعدام و متوقف کردن آن مستلزم یک تلاش گسترده و سراسری وا جتماعی برای درهم کوبیدن ماشین جنایت حکومت اسلامی است.
تمامی انسانهای آزادیخواه و احزاب و جریانات سیاسی مخالف مجازات اعدام را فرامیخوانیم که برای الغای بی قید و شرط مجازات اعدام، دست بکار شوند. زمینه سازماندهی اجتماعی و بنیاد نهادن سنگ بنای جنبش عظیم اجتماعی ضد اعدام در ایران، وجود دارد. برای تقابل عملی با ” مجازات ” اعدام، شعار مجازات اعدام بدون قید وشرط ملغی باید گردد!. میتواند شعار محوری برای بگور سپردن این عمل شنیع و ضد انسانی باشد. نباید در این رابطه از هیجگونه تلاشی دریغ ورزید.
اسماعیل ویسی esmail.waisi@gmail.com
14 خرداد ماه 1396- 4 ژوئن 2017
منتشر شده در نشریه اکتبر شماره 218. نشریه کمیته کردستان حزب حکتیست
***