رضا مقدم-با فحاشی های رخشان فرهنگ مباحث جنبش کارگری آلوده نمیشود

با فحاشی های رخشان فرهنگ مباحث جنبش کارگری آلوده نمیشود

رضا مقدم – 29 مارس 2018

همکاری رخشان، نیکوفرد و نوروزی با وزارت کار و کارفرمای هفت تپه برای جلوگیری از اعتصاب کارگران در شنبه، 12 اسفند 96 شکست خورد. کارگران با اعتصاب خود نشان دادند که به این سه نفر و توافقشان با کارفرما و وزارت اعتمادی ندارند. در پی این شکست، رضا رخشان فحاشی و تهمت به سوسیالیستهای جنبش کارگری را آغاز کرده که در راستا و ادامه همان همکاری با وزارت کار و کارفرمای هفت تپه علیه منافع جنبش کارگری است. مقابله با کارگران اعتصابی هفت تپه و آلوده کردن مباحث جنبش کارگری به فحاشی و افترا زنی دو روی یک سکه است و رضا رخشان در هر دو تبحر دارد.

ماجرا 11 اسفند 96 شروع شد. جمعه شب، 11 اسفند، در کانال تلگرام هفت تپه که توسط مدیریت این شرکت اداره می شود اطلاعیه ای منتشر شد با امضای فریدون نیکوفرد، رضا رخشان و منوچهر نوروزی و شرح داده بود که “پس از پیگیری های بسیار زیاد و چانه زنی های گسترده با مدیریت و رئیس هئیت مدیره شرکت نیشکر هفت تپه” و با “حضور خانم محمودی بعنوان نماینده وزارت کار” به توافقاتی با کارفرما رسیده اند و اینکه “ما (آقایان نیکوفرد، رخشان و نوروزی) از کارگران عزیز میخواهیم تا با اعتماد شایسته ی خود و بدون توجه به شایعات برخی عناصر که در پی بر هم زدن آرامش موجود در شرکت هستند با صبر و بردباری و فضایی آکنده از صمیمیت و پشتکاری در محیط کار خود، زمینه توسعه و رونق دوباره ی هفت تپه را بوجود آوریم. هرچند برای نیل به چنین هدفی، هم کارگر وهم کارفرما باید مشترکا بکوشند”.

کارفرما و وزارت کار تلاش کردند تا با کمک این سه نفر مانع اعتصاب روز شنبه 12 اسفند شوند. نگارنده این مطلب، همان شب (11 اسفند) مطلبی با هدف کمک به خنثی کردن اقدام ضد کارگری این هیات سه گانه (کارفرما، وزارت کار، و نیکوفرد، رخشان و نوروزی) نوشت. صبح روز شنبه (12 اسفند) کارگران هفت تپه اعتصاب خود را آغاز کردند و برای کارفرما و وزارت کار روشن شد که این سه نفر خواستهای کارگران هفت تپه را نمایندگی نمی کنند. برای این سه نفر هم آشکار شد که تصورات واهی از موقعیت خود در میان کارگران دارند. فحاشی و افترا زنی رضا رخشان به فعالین سوسیالیست جنبش کارگری و مدافعین مبارزات کارگران هفت تپه برای تلافی شکست رسوا کننده همکاری آنها با کارفرما و وزارت کار برای مقابله با اعتصاب کارگران هفت تپه است.

سندیکای هفت تپه در سال 1387 ایجاد شد و نیکوفرد و رخشان هم به عضویت هیات مدیره نه نفره سندیکا انتخاب شدند. در این ده سال سندیکا انتخابات نداشته تا کارگران هیات مدیره جدیدی انتخاب کنند اما کارگران هفت تپه در مبارزاتی که در این سالها داشته اند شناخت بسیاری از اعضای هیات مدیره و همچنین فعالین کارگری هفت تپه که عضو هیات مدیره نیستند، بدست آورده اند که نمونه شاخص آن اسماعیل بخشی است. با اتکا به این شناخت حتی خود رخشان و نیکوفرد هم مطمئن نیستند که اگر همین امروز انتخابات هیات مدیره برگزار شود و یا کارگران بشکل تهیه طومار انتخابات برگزار کنند، این دو مجددا برای هیات مدیره انتخاب شوند.

رضا رخشان برای محبوب شدن نزد کارفرما و وزارت کار به سوسیالیستهای جنبش کارگری فحاشی میکند و تهمت می زند. در این راستا وی حتی به تکه ای از نوشته 5 سال قبل حمید قربانی متوسل شده است که در همان زمان در فیس بوک اتحاد سوسیالیستی کارگری با متن زیر تکذیب شده بود:

تکذیب، جهت اطلاع عموم
حمید قربانی در صفحه 14 مطلبی به نام “امپریالیسم آمریکا و کمک های مالی بیدریغ و بدون چشم داشت” مسائلی را تحت عنوان “تا جایی که اطلاع دارم – راوی – رضا مقدم”، به من نسبت داده است که صحیح نیست.
رضا مقدم – 31 می 2013