تجمع کارگران فشار قوی برق حکومت را بلافاصله عقب راند
پس از تجمع کارگران فشار قوی برق در مقابل مجلس، نمایندگان مجلس بلافاصله اعلام کردند که اقدام وزارت نیرو مبنی بر واگذاری بخش فوق توزیع پست های فشار قوی برق به شرکت های خصوصی غیر قانونی است. وزارت نیرو تصمیم گرفته بود که بخش فوق توزیع فشار قوی برق را به شرکت های خصوصی که دارای مشکلات متعددی هستند واگذار کند و کارگران نگران امنیت شغلی خود بودند و روز دوشنبه ۱۲ بهمن ۵۴۰ نفر از آنها از سراسر کشور در مقابل مجلس دست به تجمع اعتراضی زده بودند. علاوه بر این کارگران خواهان قرارداد مستقیم با وزارت نیرو و همسان سازی مزایای مزدی خود هستند.
کارگران عقب نشینی نمایندگان مجلس را یک موفقیت برای خود میدانند اما نگرانند که وزارت نیرو ترفندهای دیگری به زیان آنان در پیش گیرد. نفس این عقب نشینی مجلس اما نشان میدهد که حکومت از گسترش سریع اعتراضات کارگری وحشت دارد و اینجا و آنجا سعی میکند با عقب نشینی هایی اعتراضات را مهار کند.
حزب کمونیست کارگری، کارگران در سراسر کشور را به گسترش اعتصاب و اعتراض برای تحقق مطالبات خود فرامیخواند. حکومت در بحرانی عمیق است. اعتراضات کارگران و بخش های مختلف مردم گسترش یافته است. همبستگی میان مردم بسیار عمیق تر شده است. موج همبستگی با کارگران آتش نشانی در سراسر کشور این واقعیت را بخوبی نشان میدهد. این عوامل فضا را برای عقب راندن حکومت بیش از هر زمان آماده کرده است. باید با تمام قوا برای به کرسی نشاندن خواست های خود به میدان بیاییم.
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱ فوریه ۲۰۱۷
اعتصابات طولانی در مراکز بزرگ کارگری ادامه دارد
کارگران فشار قوی برق باز هم دست به تجمع زدند
امروز ۱۲ بهمن ۵۴۰ نفر از کارگران پستهای فشار قوی برق در مقابل ساختمان مجلس دست به تجمع اعتراضی زدند و خواهان مستقیم شدن قراردادهای استخدامی و همسانسازی مزایای مزدی خود شدند. کارگران در اطلاعیه ای که منتشر کرده اند میگویند درست در زمانی که یکسان سازی حقوق و مزایا در برنامه ششم توسعه تصویب شده است مسئولان وزارت نیرو و شرکت توانیر درصددند که بخش فوق توزیع پستهای فشار قوی برق کشور را به شرکتهای توزیع که دارای مشکلات عدیده هستند، واگذار کنند. کارگران نگران امنیت شغلی خود هستند.
کارگران هپکو امروز هم دست به تجمع اعتراضی زدند
تجمع امروز ۱۰۰۰ کارگر هپکو در اراک پاسخ کارگران به نوبخت سخنگوی دولت روحانی است که دیروز در اراک قول های سر خرمن داد. قول هایی که اسفند سال قبل هم به کارگران داده شد اما حتی حقوق اسفندشان هم پرداخت نشد. به کارگران قول داده شده که کارفرما همه مطالبات کارگران شرکت هپکو را تا اسفند ماه پرداخت کند و بخشی از این مطالبات قرار است طی روزهای شنبه ویکشنبه هفته آینده به حساب کارگران واریز شود. اما کارگران اعتمادی به قول و قرارهای وزیر و مقامات و کارفرما ندارند و اعلام کردند که به تجمعات اعتراضی خود ادامه میدهیم تا زمانی که حقوق ها پرداخت شود. تجمعات اعتراضی کارگران از اوایل دیماه شروع شده و تاکنون بیش از ۲۰ تجمع و راهپیمایی توسط کارگران سازمان داده شده است.
کارگران اخراجی ثامن الحجج بار دیگر مقابل مجلس تجمع کردند
بیش از ۵۰۰ نفر از مجموع ۲۷۰۰ کارمند ثامن الحجج بار دیگر تجمعات خود را از سرگرفتند تا به نامشخص بودن وضعیت شغلی خود اعتراض کنند. معترضین روز ۱۳ دیماه نیز تجمع مشابهی در مقابل مجلس برپا کرده بودند که تعدادی از نمایندگان مجلس قول پیگیری مطالبات آنها را دادند اما پس از یکماه عملی نشد.
تجمع اعتراضی ۴۸۰ کارگر مسجد سلیمان وارد ۲۶ مین روز شد
کارگران میگیوند در این ۲۶ روز هیچکدام از مسئولان حکومتی و مقامات کارفرمایی و نماینده مجلس از مسجد سلیمان توجهی به خواست های کارگران نداشتهاند. دو خواست فوری کارگران پرداخت فوری معوقات حقوقی سال جاری و تضمین امنیت شغلی است. چند نفر از مسئولان کارخانه روز قبل با حضور در جمع کارگران معترض تلاش کردند با دادن وعده و وعید کارگران را از ادامه تجمعات خود منصرف کنند که با مخالفت کارگران روبرو شدند. کارگران بین ۱۵ تا ۱۸ ماه معوقه مزدی طلب دارند.
حزب کمونیست کارگری ایران
۱۲ بهمن ۱۳۹۵، ۳۱ ژانویه ۲۰۱۷