اخبار کارگری
١٨بهمن ١٣٩٤
نسان نودینیان. داوود رفاهی
اعتراضات
١٧بهمن؛ کارگران نساجی قائم شهر مقابل استانداری مازندران تجمع کردند!
٢٥٠ کارگر نساجی قائم شهر در مقابل استانداری در ساری دست به تجمع اعتراضی زدند. کارگرن در هفته های گذشته نیز چهار روز متوالی در محوطه کارخانه و در مقابل فرمانداری قائمشهر تجمع کرده بودند. خواست های کارگری نادیده گرفته شد و کارگران امروز خود را به ساری رساندند تا در مقابل استانداری تجمع کنند. از چهار ماه حقوق معوقه کارگران تنها یک ماه آن پرداخت شده و کارگران همچنان به اعتراض ادامه میدهند. علاوه بر این کارفرما هنوز بابت حق بیمه ماههای خرداد، مرداد و شهریور ٤٠٠ کارگر کارخانه نساجی مازندران به سازمان تامین اجتماعی بدهکار است. کارگران میگویند که کارفرما هیچ اقدامی برای تامین وثیقه و ضمانت های مالی مورد تایید بانک برای پرداخت تسهیلات اعتباری انجام نداده و کارگران نگرانند که واقعا کارفرمای جدید قصد ادامه کار کارخانه را دارد یانه. کارگران میدانند که ارگان های دولتی دستشان در دست کارفرماها است و کاری با خواست کارگران ندارند. به همین دلیل کارگران در مقابل فرمانداری و اکنون استانداری دست به تجمع زده اند. حضور خانواده های کارگران در تجمعات اعتراضی و خبررسانی و جلب حمایت مردم شهر بویژه سایر مراکزی که مشکلات مشابهی دارند، از جمله اقداماتی است که موقعیت کارگران را در مقابل کارفرما و ادارات دولتی تقویت میکند و میتواند سریعتر آنها را به عقب نشینی وادار کند.
١٥ بهمن: تجمع اعتراضی کارگران کشتارگاه مقابل استانداری گلستان!
کارگران کشتارگاه چلین در اعتراض به اخراج و تعطیلی محل کارشان در مقابل استانداری دست به تجمع زدند. در این حرکت اعتراضی کارگران با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستههای خود را در معرض دید مردم گذاشته بودند.
١٥بهمن؛ تداوم اعتراضات کارگران کارخانه کاشی و سرامیک!
اعتصاب کارگران کارخانه کاشی و سرامیک بخاطر پرداخت نشدن ٤ ماه حقوق و اضافه کاری شن وارد دومین روز خود شد.
١٥بهمن؛ تجمع کارگران کارخانه آرتا تجارت زرین!
کارگران کارخانه آرتا تجارت زرین(سبلان پارچه سابق)باردیگردراعتراض به عدم پرداخت ٤ ماه حقوقشان دست به تجمع مقابل استانداری اردبیل زدند. تعویق حقوقی که در ماه های گذشته در استان تبدیل به معضلی بزرگ شده است به طوریکه بعد از حضور چندین باره کارگران ذوب آهن اردبیل، این روزها کارگران آرتا تجارت زرین هم در مقابل استانداری اردبیل تجمع کرده و خواستار رسیدگی مسئولان به مشکلاتشان شده اند.
١٣بهمن؛ تجمع اعتراضی کارگرران معدن ملچ آرام رامیان! یک ماه و نیم از ١٠ماه حقوق معوقه کارگران معدن ملچ آرام رامیان پرداخت شد!
بدنبال اعتراضات پی در پی کارگران معدن ملچ آرام زامینان یک ماه و نیم از طلب هایشان پرداخت شد. این کارگران از دی ماه سال گذشته تا کنون مزدی نگرفته اند و بخاطر آنها بارها تجمع اعتراضی بر پا کرده اند. از جمله صبح روز ١٣ دی ماه جمعی از کارگران این معدن در ادامه نارضایتی از عدم پرداخت حقوق، با جمع شدن در مقابل فرمانداری شهرستان رامیان خواستار حل مشکلشان بودند.
١٢بهمن؛ سومین روز اعتصاب کارگران پیمانکاری نیروگاه برق یزد!
کارگران فنی (برقکار، مکانیک، جوشکار و ژنراتور کار) از ٨بهمن تا ١٢بهمن به مدت ٣روز به اعتراض پرداخت نکردن چهار ماه حوقهایشان دست از کار گشیده اند. کارفرمای این شرکت در ابتدا فقط یک نسخه از قرارداد را با کارگران امضاء نموده و اکنون که کار این پروژه رو به اتمام است قصد دارد از پرداخت سنوات کاری، حق مرخصی و عیدی و پاداش…. این کارگران سر باز زده و همچنین تهدید کرده است که اگر کارگران نمی خواهند با این روال کار کنند اخراج خواهند شد. این در حالی است که کارگران هنوز حدود ٤ماه حقوق شان را دریافت نکرده و اعلام نموده تا تسویه کامل حقوق و مزایای خود از ترک شرکت و انجام کار خودداری خواهند کرد.
١٣بهمن؛ تجمع اعتراضی دانشجویان پیام نور ساوه!
دانشجویان پیام نور ساوه نسبت به وضعیت جدید نحوه پرداخت شهریه و دروس خودخوان تجمع کردند! دانشجویان معترض نسبت به قانون جدید دانشگاه پیام نور به نشانه اعتراض درسالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور ساوه تجمع کرده و از ریاست دانشگاه خواستار پاسخ گویی به مشکلات پیش آمده شدند. یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور ساوه با بیان اینکه قبلا نحوه پرداخت شهریه متغیر به این صورت بود که دانشجویان تا آخر ترم فرصت برای پرداخت شهریه را داشتند ولی با قانون جدید، دانشگاه پیام نور دانشجویان را ملزم به پرداخت شهریه تا ٢٥ بهمن میکند که بسیاری از دانشجویان توان پرداخت در موعد مقرر را ندارند.
١٥بهمن؛ تجمع اعتراضی کارگران کشتارگاه مقابل استانداری گلستان!
کارگران کشتارگاه چلین در اعتراض به احراج و تعطیلی محل کارشان در مقابل استانداری دست به تجمع زدند. در این حرکت اعتراضی کارگران با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستههای خود را در معرض دید مردم گذاشته بودند.
گزارش
جان باختن ١١٩٨ نفر ومصدومیت ٢٠٩٨١ کارگربراثرحوادث کار در نه ماهه سال جاری!
نه ماهه سال جاری یكهزار و ١٩٨ نفر در حوادث ناشی از كار جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل كه آمار تلفات حوادث كار یكهزار و ٥٠٨ نفر بود، ٢٠،٦ درصد كاهش یافته است. تعداد مصدومان حوادث كار در این مدت ٢٠ هزار و ٩٨١نفر بود كه ٢٠ هزار و دو نفر آنان مرد و ٩٧٩ نفر زن بودند.
بازنشستگان صنعت فولاد دو ماه معوقات مزدی دارند/ صندوق در آستانه ورشکستگی است!
«ابراهیم دستمزد»، معاون فنی و عملیاتی کانون بازنشستگان صنعت فولاد با بیان این مطلب که ٨٥ هزار بازنشسته صنعت فولاد دو ماه است که حقوق و مزایا دریافت نکردهاند در گفتگو با ایلنا گفت: پس از واگذاری صندوق بازنشستگی فولاد به وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در سال ٩٢این صندوق دچار مشکلات بسیاری شد و سطح خدماترسانی به بازنشستگان کاهش یافت. در سالهای گذشته با ارزشترین سهام این صندوق جهت رد دیون به سازمان تامین اجتماعی واگذار شده است و در حال حاضر این صندوق با وجود اینکه در سالهای گذشته منابع مالی چشمگیری داشت، اکنون در آستانه ورشکستگی است. بازنشستگان صنعت فولاد پس از سالها خدمت در مشاغل سخت در سالهای کهولت عمدتا دچار ناتوانی و بیماریهای مختلف هستند و عدم پرداخت معوقات مزدی و کمبود نقدینگی صندوق، مشکلات آنها را دوچندان میکند. دستمزد در پایان با بیان این مطلب که بیمه درمان فولاد در سالهای پیش از ٩٢ یک بیمه تکمیلی کامل بود و خدمات درمانی بسیار خوبی به بازنشستگان ارائه میکرد؛ گفت: اکنون پس از این واگذاری و کمبود نقدینگی، سطح خدمات درمانی ارائه شده به بازنشستگان صنعت فولاد به شدت تنزل پیدا کرده است.
شرایط نامناسب کارگران مهاجر ایرانی شاغل در پروژه نیروگاه شط البصره عراق! ٦٠
نفر از کارگران شاغل در پروژه نیرگاه شط البصره عراق، طرف قرارداد با شرکت عراقی «قمرالمستقبل» هستند، سه ماه معوقات مزدی پرداخت نشده دارند. به گفته این کارگران، کمپ های محل اقامت آنها شرایط بسیار بدی دارد و علاوه بر این، امکانات محیطی بسیار نامناسب و ساعات کاری آنها بسیار طولانی است. کارگران که از نیروهای فنی متخصص برقکار و جوشکار هستند توسط شرکت ایرانی کلاچ به این شرکت عراقی معرفی و برای انجام پروژه به کشور عراق اعزام شده اند. به گفته این کارگران پیش از این نیز گروههای کارگران متخصص ایرانی برای کار در نیروگاه «شط البصره» به عراق اعزام شده بودند که تا زمان بازگشت به ایران بخش زیادی از معوقات مزدی آنها پرداخت نشده باقی مانده بود.
اخراج و بیکارسازی
نزدیک ٧ میلیون تهرانی کار نمیکنند/ بیکاری پایتخت ٢ برابر شد
جدیدترین آمارها نشان میدهد از ١٠.٩ میلیون تهرانی در سن کار تنها ٣.٦ میلیون نفر شاغل بوده و ٦.٩ میلیون نفر هیچگونه فعالیتی ندارند. از حدود ١١ میلیون فرد در سن کار پایتخت در سال گذشته تنها ٣ میلیون و ٩٨٥ هزارنفر دارای فعالیت اقتصادی بوده و ٣ میلیون و ٦٥٤ هزار نفر نیز شاغل بوده اند. از سویی، ٦ میلیون و ٩٧٨ هزار تهرانی غیرفعال و خانه نشین بوده اند در حالی که تصور می شود هزینه های بالای زندگی در شهرهای بزرگی مانند تهران میطلبد تا جمعیت بالاتری در بازار کار مشغول به فعالیت باشند.
نرخ بیکاری زنان بیش از دو برابر مردان !
مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروزه زنان ایرانی اگرچه در زمینه تحصیل ارتقای چشمگیری داشتهاند اما به لحاظ فعالیتهای اجتماعی و شاخصهای رفاه اجتماعی هنوز از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند. در حال حاضر نرخ بیکاری زنان بیش از دو برابر مردان است.
بزرگترین کارخانه کاشی یزد تعطیل شد/ بیکاری ٢٥٠کارگر!
در دو ماه گذشته خط تولید کارخانه کاشی کویر یزد به طور کامل تعطیل بوده است و بیش از ٢٥٠ کارگر شاغل در این کارخانه، بیکار شدهاند. این کارخانه که نخستین و بزرگترین کارخانه کاشی در استان یزد است، با بدهی های معوقه چند میلیارد تومانی روبروست و به همین دلیل ماههاست که خط تولید خود را متوقف کرده است.
اخبار بین المللی
پرتغال – اعتصاب کارکنان بخش خدمات عمومی برای کاهش ساعت کار!
کارکنان بخش های مختلف خدمات عمومی روز جمعه ٣٠ ژانویه در پرتغال اعتصاب کردند. آنها خواستار کاهش ساعات کاری خود از ٤٠ ساعت به ٣٥ ساعت در هفته هستند. این اعتراض نخستین چالش داخلی دولت حاکم در پرتغال است. دولت پرتغال تا کنون با خواسته اعتصاب کنندگان موافقت کرده و قرار است از تابستان آینده اصلاحات مورد نظر را در نظام شغلی آنان اعمال کند. اما معترضان خواهان آنند که تغییرات بی درنگ انجام شوند.
دیدبان حقوق بشر: سپاه پاسداران، مهاجران افغان در ایران را به جنگ در سوریه میفرستد!
سازمان دیدبان حقوق بشر می گوید جمهوری اسلامی طی دو سال گذشته هزاران افغان را برای اعزام به سوریه به استخدام درآورده است. این نهاد حقوق بشری اعلام کرد این گزارش در پی گفتگو با حدود ٢٠ تن از افغانهایی که به سوریه اعزام شدهاند، مورد تائید قرار گرفته است. به گزارش دیدبان حقوق بشر که مقر آن در نیویورک واقع است، مهاجران افغان در پاسخ به پرسشهای این نهاد جهانی حقوق بشری در خصوص دلایل حضور در جنگ سوریه گفتهاند: جمهوری اسلامی، افغانهایی را که بطور غیرقانونی در ایران سکونت دارند، شناسایی نموده و با ارائه پیشنهادات مالی و وعده اعطا اقامت قانونی در ایران، آنان را برای شرکت در جنگ سوریه تشویق و به استخدام درآورده است. در ادامه گزارش این نهاد حقوق بشری آمده است: برخی از افغانهایی که برای پیوستن به نیروهای نزدیک به حکومت بشار اسد به استخدام جمهوری اسلامی درآمدهاند، در ادامه راه، از این نیروها جدا شده و به سوی کشورهای همسایه از جمله یونان گریختهاند. همچنین برخی از افرادی که از همکاری با نیروهای بشار اسد سرباز زدهاند، به افغانستان بازگردانده شدهاند. به گفته این سازمان، در میان این افراد، گروهی نیز به دلایل عقیده و مذهب و گروهی نیز تنها به منظور کسب اقامت قانونی در ایران، حاضر به شرکت در جنگ سوریه شدهاند. سازمان دیدبان حقوق بشر تاکید می کند: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، افغانهای ساکن در ایران را برای حضور در سوریه به استخدام درآورده است. پیتر بوکائرت، از مسئولان دیدبان حقوق بشر، هم تصریح کرد: جمهوری اسلامی بطور مستقیم به مهاجران افغان در ایران پیشنهاد شرکت در جنگ سوریه نداده است اما برخی تاکید کردهاند مقامات ایران آنها را به بازگردانده شدن به افغانستان در صورت سرپیچی از این پیشنهاد تهدید کردهاند.
فرانسه – تظاهرات گسترده علیه ادامه وضعیت فوق العاده !
روز شنبه ١٠ بهمن، مردم فرانسه در اعتراض به تمدید وضعیت فوق العاده در کشورشان، در اکثر شهرهای دست به تظاهرات گسترده زدند. روز شنبه دهها مورد تظاهرات در اعتراض به وضعیت فوق العاده حاکم و نیز قانون بحث برانگیز سلب تابعیت فرانسوی تروریست های دو ملیتی، در پاریس و دیگر شهرهای بزرگ فرانسه برگزار گردید. برگزارکنندگان این تظاهرات در بیانیه ای اعلام کردند وضعیت فوق العاده ای که پس از حملات تروریستی ١٣ نوامبر در سراسر فرانسه اعلام شد و نیز طرح سلب تابعیت فرانسوی تروریست های دو ملیتی، اقداماتی “مغایر آزادی است که به نام فرضیه امنیت” صورت می گیرد.
معترضان اعلام کردند: ” اعلام وضعیت فوق العاده نباید به نقض حقوق اولیه شهروندان به بهانه مبارزه با تروریسم منجر شود. ما خواستار پایان سریع وضعیت فوق العاده و نیز مطرح نشدن طرح سلب تابعیت هستیم.” این تظاهرات در حالی برگزار شد که حالت فوق العاده در فرانسه با رای پارلمان این کشور تا پایان ماه فوریه ٢٠١٦ ادامه خواهد یافت. این وضعیت به پلیس اجازه می دهد بدون دستور قاضی نسبت به تفتیش اماکن و نیز بازرسی الکترونیک افراد، اقدام کند.
نیجریه – جنایتکاران اسلامی مردم روستایی را زنده در آتش سوزاندند!
جنایتکاران اسلامی بوکوحرام شنبه ٣٠ ژانویه در حمله به روستای دالوری در شمال شرق نیجریه، دست کم ٨٦ نفر از روستاییان را کشتند. آنها بسیاری از کودکان و بزرگسالان را زنده در آتش سوزاندند و حتی به حیوانات هم رحم نکردند. شورشیان مسلح با دو خودرو و چند موتورسیکلت وارد روستا شده و به مدت چهار ساعت در آنجا ماندند. چندین روستایی هم در انفجار کمربند انتحاری سه زن از اعضا این گروه کشته شدند. دالوری در نزدیکی شهر مایدوگوری واقع شده است. بوکوحرام هم چنین در دو عملیات انتحاری دیگر در نزدیکی دریاچه چاد، سه نفر را کشته و ٥٦ نفر را مجروح کردند. یک میلیون و ششصد هزار نفر از آوارگانی که از چنگ بوکوحرام گریخته اند در اردوگاه سازمان ملل در شهر دو میلیون و ششصد هزار نفری مایدوگوری زندگی می کنند. جنایتکاران اسلامی بوکوحرام از شش سال پیش تاکنون ٢٠ هزار نفر را کشته و دو میلیون و پانصد هزار نفر را از خانه های خود آواره کرده اند.
روسیه – پناه بردن بی خانمانها به لولههای فاضلاب!
شمار افراد بی خانمان در روسیه پس از فروپاشی شوروی و به ویژه در سال های اخیر رو به فزونی گذاشته است. وزارت بهداشت روسیه آمار کل بی خانمان ها در این کشور را بین یک میلیون و دویست هزار تا چهار میلیون نفر ذکر می کند. از این تعداد، ٧٥ هزار نفر تنها در مسکو و ٥٠ هزار نفر در سن پترزبورگ به سر می برند.
یک زن کارتن خواب در مسکو می گوید: “بسیاری افراد از سرما می میرند، چون جای گرم پیدا نمی کنند. خیلی ها را می شناسم که از سرما مرده اند. من خودم همیشه سردم است و گرسنه ام”. به گزارش شبکه بریتانیایی اسکای نیوز، با آن که مراکز اجتماعی و بنیادهای خیریه مذهبی در روسیه برای پناه دادن به افراد بی خانمان بسیار فعال هستند، بسیاری از این افراد در سرمای استخوان سوز مسکو به تونل های زیرزمینی پناه برده اند که در آنها لوله های بزرگ فاضلاب با گرمای مناسب قرار دارند.
ترکیه – بهره کشی از کودکان سوری در کارخانه ها!
بر اساس تحقیقاتی که فعالان حقوق بشر در بریتانیا به عمل آورده اند، از کودکان سوری در کارخانه های پوشاک ترکیه بهره کشی می شود. بر اساس این تحقیقات، حدود ٤٠٠ هزار پناهجوی سوری در ترکیه با دستمزد ناچیز و شرایط شغلی دشوار به کار غیرقانونی گمارده شده اند که در میان آنان شمار زیادی، کودکان سوری نیز وجود دارند.
کودکان سوری چه در مناطق جنگ زده خود و چه در مسیر اروپا و کشورهای اروپایی در معرض خطرهای جانی و تعرض های جسمی و روانی قرار دارند. بطوریکه، اخیرا، سازمان اطلاعات جنایی اتحادیه اروپا از ناپدید شدن بیش از ١٠ هزار کودک پناهجو در مرزهای اروپا خبر داده است. به گفته رئیس سازمان پلیس اروپا، فقط در ایتالیا حدود ٥ هزار کودک بعد از ثبت نام توسط دولت، ناپدید شده و علاوه بر این از سرنوشت یکهزار کودک دیگر در کشور سوئد نیز خبری در دست نیست. از سوی دیگر، سازمان “یونیسف” هشدار داد که کودکان بیش از یک سوم پناهجویان و آوارگانی را تشکیل می دهند که با عبور از مدیترانه وارد یونان می شوند.
یونان – اعتصاب سراسری در اعتراض به کاهش حقوق !
اعتصاب سراسری روز پنجشنبه ٤ فوریه در یونان، پروازهای هوایی، حمل و نقل عمومی و کشتی های مسافربری را تعطیل کرد. به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، مدارس، دادگاه ها و داروخانه ها نیز در این اعتصاب سراسری در یونان تعطیل شدند و در بیمارستان ها فقط کارکنان بخش اورژانس بر سر کار حاضر شدند. این اعتصاب به درخواست اتحادیه های کارگری یونان و در اعتراض به کاهش حقوق بازنشستگان از سوی دولت آلکسیس سیپراس صورت گرفت. به نوشته آسوشیتدپرس، این بزرگترین اعتصاب از زمان به قدرت رسیدن دولت ائتلافی به رهبری آلکسیس سیپراس در یونان از حدود یک سال پیش تاکنون به شمار می رود.
خبرهای کوتاه
اتریش!
هزاران نفر با تجمع در مرکز شهر وین در مخالفت با برپایی گردهمایی سالانه راست گرایان اتریشی دست به تظاهرات زدند. نیروهای پلیس برای پیشگیری از هرگونه درگیری احتمالی کلیه خیابان های مرکز شهر را مسدود کردند. تظاهرکنندگان با خود پرچم هایی از گروه های چپگرا و ضد فاشیست را حمل می کردند.
بریتانیا!
بانک بریتانیایی اچ اس بی سی برای افزایش میزان بازدهی و سودآوری خود یک طرح صرفه جویی اقتصادی و کاهش هزینه ها را تدوین کرده است. براین اساس این نهاد در سال ٢٠١٦ نیروی کار جذب نخواهد کرد و میزان حقوق و دستمزد کارکنان خود را نیز افزایش نخواهد داد. ارزیابی ها نشان می دهد اجرای این طرح سالانه صرفه جویی اقتصادی تا سقف ٥ میلیارد یورو برای اچ اس بی سی در بر خواهد داشت. این بانک در سال گذشته نیز اعلام کرده بود حدود ٢٠ درصد از نیروی کار خود را حذف خواهد کرد و از حجم فعالیتهای بخش سرمایه گذاری این نهاد کاسته خواهد شد.
پاکستان!
بنابه گزارش خبرگزاری ها، کارکنان شرکت هواپیمایی پاکستان در اعتراض به تصمیم دولت برای خصوصی سازی این شرکت در شهر “کراچی” دست به تظاهرات زدند.
در جریان حملات خشونت بار نیروهای امنیتی پاکستان به تظاهرکنندگان، دستکم ٢ نفر کشته و شماری نیز مجروح شدند. کارکنان شرکت هواپیمایی پاکستان می گویند که با خصوصی شدن این شرکت، امنیت شغلی آنان به خطر افتاده و بسیاری از کارکنان این شرکت بزرگ دولتی کار خود را از دست خواهند داد. نخست وزیر پاکستان برای جلوگیری از برگزاری تجمع های اعتراضی علیه تصمیم دولت به خصوصی سازی شرکت هواپیمایی، اعلام کرده است که تشکیل هرگونه اتحادیه از سوی ارگان های دولتی به مدت شش ماه ممنوع است.
اروپا!
سازمان بین المللی مهاجرت، مستقر در شهر ژنو سوئیس که کوچ های جمعی در جهان را تحت نظارت دارد، اعلام داشته که جمعا ٣٦٨ پناهجو در ماه میلادی گذشته ضمن عبور از آب های دریای مدیترانه در تلاش برای رسیدن به اروپا جان خود را از دست داده اند. به برآورد این نهاد، از هر ٦ قربانی یکی کودک بوده است. سازمان بین المللی مهاجرت روز سه شنبه ٢ فوریه همچنین گزارش داد که بیش از ٦٢ هزار پناهجو نیز در ماه ژانویه از دریای اژه عبور کردند، که بیش از ٩٠ درصد آنان سوری، عراقی، و افغان بودند. از این تعداد، ٢٧٢ نفر در تلاش برای رسیدن به سواحل اروپا به کام مرگ فرورفتند.
آمریکا!
شرکت اینترنتی و نرمافزاری یاهو در نظر دارد به منظور مقابله با مشکلات مالی، ١٥ درصد از نیروی کار خود را کاهش دهد. ماریسا مایر، مدیر عامل یاهو، گفت حدود هزار و ٥٠٠ نفر از کارکنان این شرکت را کنار می گذارد، تعدادی از دفاتر شرکت را در سراسر جهان می بندد و بخشی از داراییها و سرویسهای خدماتی شرکت را به قیمت تقریبا یک میلیارد دلار به فروش میرساند.
با وجود خرید بیش از ٤٠ شرکت به ارزش ٣ میلیارد دلار، توسعه بخش تبلیغات استفاده از استعدادهای جوان و تولید اپلیکیشهای جدید برای تلفنهای هوشمند توسط یاهو ، از درآمد این شرکت به طور مرتب کاسته شده است.