اسماعیل ویسی- زنان در کردستان علیه مضحکه حجاب و تلاش بیهوده رژیم اسلامی

اسماعیل ویسی-

زنان در کردستان علیه مضحکه حجاب و تلاش بیهوده رژیم اسلامی
زنان در ایران دوش بدوش سایر توده های معترض برای و دستیابی به حق و حقوق انسانی- اجتماعی شان و کلا زندگی ای بهتر یکی از پایه های اصلی در خیزش توده ای سال 1357 که منجر به قیام مسلحانه 22 بهمن و نهایتا انقلاب 57 و سرنگون شدن رژیم سلطنتی پهلوی ، گردید، بودند. جریان اسلامی بقدرت خزانیده شده که وظیفه اساسی اش سرکوب و بشکست کشانیده انقلاب بود. ا زهمان بدو بقدرت رسیدنش ماهیت کریه و ضد انسانی و زن ستیزانه خود را، برای تحمیل فرودستی زن، به حاشیه راندن و کوتاه کردن نقش و حضور سیاسی- اجتماعی زنان ، دخالت در زندگی خصوصی شان را، عملا نشان و دست بکار شد.
با تصویب قوانین ضد زن، صادر کردن بخشنامه و دستورالعمل های متفاوت به ادارات و محل های کاری بر علیه زنان برای تحمیل حجاب و پوشش اسلامی با گروگان گرفتن معیشت ماهیانه شان صادر کرد. همزمان گله های متفاوت لمپن اسلامی های را بشیوه های متفاوت به اسلحه های گرم و سرد مسلح و با اختیارات نا محدود روانه خیابانها نمود و به جان زنان و تجمعاتشان انداخت. حمله لمپن اسلامی ها، با چوب و چماق و اسید پاشی، تیغ کشیدن با تیزبرهای فرش بری و چاقو زدن، هو کردن زنان در بازار، خیابان و محل های تردد و اماکن عمومی که بدون حجاب و پوشش اسلامی بودند، کار ساز نبود. با شعار ” یا روسری یا توسری ” روانه کرد. و زنان در تقابل این وحشیگری و تعرض ضد انسانی و زن ستیزانه اسلامیون با شعار ” نه روسری. نه تو سری ” در دفاع از حق و حقوق انسانی- اجتماعی شان، برخاستند و عملا جنبش آزادی زن پایه گذاری گردید.
کشمکش و تقابلی وسیع زنان در ابعاد اجتماعی که دارای ریشه ای واقعی اجتماعی است. بقدمت طول عمر رژیم اسلامی سرمایه داران می باشد. حکومت اسلامی ” داعش در ایران ” در طی نزدیک به 4 دهه از عمر ننگینش برای تحمیل فرودستی زن و مبدل کردنش به شعور اجتماعی در جامعه ایران، با اختصاص دادن بودجه ویژه برای نهادهای تولید خرافه و خرافه پراکنی وخرافه پرستی، دامن زدن به سنت های عقب مانده اجتماعی مرد سالاری وبا استفاده از تمامی امکانات میدیائی، بگیر و ببند، باز داشت و زندان، تاکنون موفق به تحمیل این امر زن ستیزانه نشده است. اخیرا نیز ” آخوندهائی در مرکز پرورش مبلغین و مروجین اسلامی و خرافه پروری تحت عنوان ، حوزه علمیه قم ، معترف به اشتباه بودن اتخاذ کردن این سیاست از همان آغار و شکست آن ” در جامعه ایران شده اند.
عملا این سیاست و جهت ضد انسانی شکست خورده است!
تلاش رژیم اسلامی در کردستان نیز برای تحمیل فرودستی زن، و مادیت بخشیدن به سیاست و عملکرد زن ستیزانه اش، همچون سراسر ایران بوده است. در کردستان نیز جنبش آزادی زن بطور بالقوه و بالفعل وجود داشته است و برای بشکست کشانیدن آن تلاش و مباره کرده است. و عملا این سیاست و جهت ضد انسانی شکست خورده است!
هر ساله در سراسر ایران، نهادهای سرکوبگر امنیتی- انتظامی و مراکزخرافه پراکنی و کلیه مرتجعین حکومتی در کنار سرکوب و بگیر و ببند و گروگان گرفتن معیشت زنان، با برگزاری همایش ها تحت عناوین متفاوت ، برای مادیت بخشیدن به فرودستی زن وبا تحمیل حجاب و پوشش اسلامی، بسیج می شوند، بلکه راه بجائی ببرند.
در اواخر تیرماه 1394 در شهر سنندج کمپین سازمانیافته ای، به مناسبت فرا رسیدن “هفته عفاف و حجاب، تحت عنوان “طلایه داران عفاف و حجاب” در مجتمع فرهنگی نور، با شرکت شماری از مقامات اداری، انتظامی، دینی، پیش نمازان مساجد، مراکز تبلیغاتی و مروجین ” سنت عقب مانده اجتماعی و زن ستیز” چون اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان، جامعه بسیج زنان کردستان، حوزه علمیه خواهران، ستاد امر به معروف استان و خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران، برای چگونگی تحمیل حجاب و پوشش اسلامی بر زنان در کردستان، برگزار گردید. در این تجمع زن ستیزانه قطعنامه ای صادر شد. در قطعنامه آمده است: بی حجابی و بدپوششی در استان کردستان به حد هشدار رسیده و آثار و تبعات ضدفرهنگی و آسیب های اجتماعی آن به شدت در حال افزایش بوده و امنیت اخلاقی مردم به خطر افتاده است. از مسئولان فرهنگی و امنیتی استان در خواست می‌شود با درک درست و عمیق مسائل در خصوص مهندسی فرهنگی استان بر اساس قوانین اسلام و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشگیری و مقابله فرهنگی و در صورت ضرورت برخورد جدی با پدیده شوم بی‌حجابی و مدگرایی افراطی اقدام جدی و سریع معمول دارند.
عمق اعتراف به شکست کشانیده شدن سیاست فروددستی بخشیدن به زن از طریق تحمیل حجاب و پوشش اجباری اسلامی، توسط زنان مبارز و آزادیخواه، کاملا عیان است. این وضعیت پایه های ایدئولوژی رژیم اسلامی را در سطح جامعه از اساس در هم ریخته است. به همین خاطر است که بر بکارگیری هر چه بیشترظرفیت و ابزارهای سرکوب برای مقابله با این تقابل و کشمکش وسیع و جدی اجتماعی را تجویز می کند. شمشیر را از رو می ببندد و نوید سرکوب و بگیر و ببند و زندان را می دهد.
رژیم اسلامی وصله ناجوری بر پیکر جامعه ایران بوده است. عیلرغم بگیر و بند زندانی و کشتار های نا محدود، لشکر کشی و تحمیل جنگ و مبارزه مسلخانه به مردم و میلیتاریزه کردن فضای جامعه کردستان، هیچگاه نتوانست پایگاه سیاسی- اجتماعی را بدست آورد. در طی حاکمیت ننگین حکومت اسلامی، تقابل زنان در زمینه های متفاوت مبارزات اجتماعی برای بشکست کشانیدن سیاست های ضد زن آن، چالشی جدی در بعد اجتماعی در صف مقدم بوده، که غیر قابل انکار می باشد.
جنبش آزادی زن در ایران بالفعل و واقعی است
جنبش آزادی زن در ایران بالفعل و واقعی است و مبارزه زنان درجامعه کردستان بخشی از این جنبش می باشد. مبارزه برای دستیابی به حق و حقوق انسانی- اجتماعی خود، تقبل نکردن حجاب و پوشش اجباری ، و کشف حجاب و آزادی پوشش و استفاده کردن از لباس های مد روز و دلبخواه خود و تمامی جوانب اجتماعی و زندگی خصوص خود، در سرلوحه مطالبات زنان قرار دارد. به همین خاطر است در قطعنامه همایش ضد زن در سنندج اشاره شده است ” … از مسئولان فرهنگی و امنیتی استان در خواست می‌شود با درک درست و عمیق مسائل در خصوص مهندسی فرهنگی استان بر اساس قوانین اسلام و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشگیری و مقابله فرهنگی و در صورت ضرورت برخورد جدی با پدیده شوم بی‌حجابی و مدگرایی افراطی اقدام جدی و سریع معمول دارند” .
بر اساس شواهد عینی لباس های مدل اسلامی در کردستان خریدار و مشتری ندارد. پوشاک فروشی ها انباشته از لباسهای کمتر اسلامی و مد روز می باشد. در این همایش خبرگزاری پارس وابسته سپاه پاسداران برای پوشش خبری دادن به آن شرکت داشته است. در گزارشی که از مراکز پوشاک فروشی زنانه در سنندج تهیه کرده، آورده است: ” روند افزایش بدحجابی در کردستان به یک نگرانی تبدیل شده است. و در ادامه گزارش آورده است : با چرخی در فروشگاههای فروش البسه با مشاهده و وجود لباس‌های کوتاه، بدون آستین، ساپورت‌های رنگی و لباس‌های مغایر با فرهنگ اسلامی سراغ فروشنده ای رفتم و با معرفی خود از او خواستم که در خصوص دلیل فروش اینگونه لباس‌ ها که از سوی استفاده‌ کنندگان آن مد روز نامیده شده و اینکه چرا روز به روز نوع دوخت لباس‌ ها در حال تغییر است سوال کردم و او گفت: سلیقه مشتریان موجب شده که فروشندگان البسه برای حفظ مشتریان خود کالاهایی را به فروش برسانند که مشتریان بیشتری دارد” .
باید تاکید کرد که، این تنها سلیقه و مد نیست که زنان و دختران درایران و کردستان را به انتخاب چنین لباسهائی سوق داده است. بلکه شکست سیاست زن ستیزانه حکومت اسلامی است. این جلوه های مقاومت و جنبش آزادیخواهانه یک نسل از انسانها در مقابل حجاب پوشش اجباری است. که جمهوری اسلامی حدودا 37 سال است با تمام ابزارهای سرکوب و دستگاهای تحمیق و فریب خود در صدد تحمیل حجاب و پوشش اجباری به زنان و جوانان بوده، است، که امروز خود به شکست در تحمیل آن اعتراف می کنند. و دلیل شکست این سیاست ضد انسانی می باشد که مجلس اسلامی از سر استیصال و سرخوردگی به تصویب قانون روی آورده است و به گزارش خبرگزاری صدا و سيما در تاریخ 19 مرداد ماه 1394 قانونی تحت عنوان ” تصويب جريمه بدحجابی در ادارات در کميسيون مشترک مجلس آورده اند که: کميسيون بررسی کننده طرح «صيانت از حريم عفاف و حجاب» مصوبه ای را تصويب کرده که در صورت تصويب نهايی آن، حقوق زنان شاغل در ادارات دولتی، در صورتی که در محل کار «حجاب» را «رعايت» نکنند،«کسر» خواهد شد. و محمد علی اسفنانی، نايب رئيس کميسيون مشترک حقوقی و فرهنگی مجلس که برای بررسی طرح «صيانت از حريم عفاف و حجاب» تشکيل شده، روز دوشنبه،۱۹ مرداد،خبر داد که درجلسه اين کميسيون،دو ماده از ۱۳ ماده اين طرح تصويب شده است. و … در اين طرح مجازات هايی چون «کسر از حقوق، تذکر شفاهی و درج در پرونده » برای زنان شاغل در ادارات و نهادهای دولتی که «در محل کار رعايت حجاب اسلامی نمی ‌کنند» پيش بينی شده است. وی تاکيد کرد که رؤسای ادارات و نهادهای دولتی مسئول اجرای اين قانون هستند و «در صورت بروز تخلف و رسيدگی نکردن به آن»جريمه خواهند شد.​و … به گفته آقای اسفنانی، همچنين در صورت تصويب نهايی اين طرح، رانندگانی که «خود يا سرنشينان»خودروی آنها «کشف حجاب کنند»،علاوه بر «جرايم قانونی»، ۱۰۰ هزار تومان جريمه خواهند شد و ۱۰ نمره منفی نيز در گواهينامه آنان ثبت خواهد شد. و … اين نماينده مجلس راننده را «مسئول اعمالی» دانست که در خودرو اتفاق می افتد و افزود: « ماموران نيروی انتظامی مکلف به اجرای اين قانون در زمينه بدحجابی در خودروها هستند و دراين باره اعلام آمادگی نيز کرده اند. »
در صورت تصويب نهايی اين طرح، زنانِ به گفته اين نمايندگان «بدحجاب»، محکوم به شرکت در دوره‌های آموزشی و جريمه نقدی تا سقف يک ميليون تومان خواهند شد. طرح جديد نمايندگان مجلس در حالی ارائه شده است که شهيندخت مولاوردی، معاون رئيس جمهوری ايران در امور زنان و خانواده، يکشنبه ۲۱ تير، گفته بود که در اجرای «قانون گسترش عفاف و حجاب موفق نبوده‌ايم و حتی از اهداف آن روز به روز بيشتر فاصله گرفته‌ ايم.»
این اعتراف به شکست عملی سیاست ضد زن جکوکت اسلامی در ایران توسط جنبش آزادی زن می باشد. قطعا این قوانین و شاخ و شانه کشیدن هم راه بجائی نخواهد، برد.
مرگ بر جمهوری اسلامی – زنده باد جنبش آزادی زن
اسماعیل ویسی
24 مرداد ماه 1394- 15 اوت 2015
esmail.waisi@gmail.com
منتشر شده در نشریه اکتبر شماره 173- نشریه کمیته کذدستان حزب حکمتیست
***