زیبا پورحبیب مربی عرفان حلقه برای اجرای حکم به اوین رفت
این مربی «عرفان حلقه» از جمله ۲۶ نفر از فعالین عرفان حلقه است که با اتهامهای “توهین به مقدسات”، “دخالت در امور پزشکی” و “کسب مال نامشروع” محاکمه شدهاند…
بخوانید: http://goo.gl/UtN6DK
ابلاغ حکم حبس برای حامد محمود نژاد در دادگاه انقلاب سنندج
حکم «حامد محمود نژاد» فعال کارگری، دیروز چهارشنبه 10 تیرماه، در دادگاه انقلاب سنندج ابلاغ شد…
بخوانید: http://goo.gl/FnGiCK
“ریشه بحرانهای اجتماعی و فساد اقتصادی در باند مافیایی حاکم بر تهران”
«ارژنگ داودی» زندانی سـیاسی محبوس در زندان رجایی شهر، در سلسه نامههای خود از زندان، درباره رعایت نکردن حاکمیت قانون و دروغگویی و فساد گسترده در بدنه حاکمیت اسلامی در ایران یادداشتی نوشته است…
بخوانید: http://goo.gl/cCWF0S
واشینگتن تایمز: وضعیت حقوق بشری شهروندان ایرانی وخیمتر شده است
«کلان هوول» گزارشگر «واشینگتن تایمز» گزارشی درباره وضعیت حقوق بشر ایران و ارتباط موارد نقض حقوق بشر در این کشور با مذاکرات هستهای نوشته است.
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، این گزارش را از زبان انگلیسی به زبان فارسی ترجمه کرده است.
ترجمه کامل گزارش «واشینگتن تایمز» را در اینجا بخوانید: http://goo.gl/sWHVQO
حشمتالله طبرزدی آزاد شد
«حشمتالله طبرزدی» زندانی سیاسی سالن ۱۲ زندان رجاییشهر کرج، سهشنبه شب ۹ تیرماه، از این زندان آزاد شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، آزادی این روزنامهنگار زندانی و دبیرکل «جبهه دمکراتیک ایران» در حالی صورت گرفته که پیشتر خبر آزادیاش به او اطلاع داده نشده است. او ساعت 23 سهشنبهشب ۹ تیرماه 1394، پس از تحمل نزدیک به ۵ سال و نیم حبس، آزاد شده است.
گفته شده این زندانی سیاسی “مورد عفو قرار گرفته است”. این در حالی است که منیع مطلعی به کمپین گفته “شاید برخی از دستگیرشدگان مرتبط به حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 1388، مورد عفو قرار گرفته باشند.”
«حشمتالله طبرزدی»، دبیر «جبهه دمکراتیک ایران» و از چهرههای منتقد حکومت و رهبر اسلامی ایران است. او سابقه چندین بار بازداشت و همچنین بیش از ۱۰ سال زندان را در پرونده خود دارد.
او پیشتر در ۷ دیماه ۱۳۸۸، بازداشت و در «دادگاه انقلاب» به تحمل ۹ سال زندان محکوم شده بود.
این روزنامهنگار پیشتر مدیرمسوولی نشریاتی همچون «پیام دانشجو»، «ندای دانشجو»، «هویت خویش» و «گزارش روز» بوده است.
54 روز از بازداشت اميد دباغچی مُكری شهروند مهابادی گذشت
«اميد دباغچی مُكری» یک روز پس از اعتراضات مردمی مهاباد، از سوی ماموران اطلاعات این شهر بازداشت شد. اکنون 54 روز گذشته و از سرنوشت این شهروند کُرد مهابادی خبری در دست نیست…
بخوانید: http://goo.gl/H0nQ3V
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
شهریار سیروس بازداشت شد
«شهریار سیروس» هنرمند بهایی امروز ۱۰ تیر ماه، توسط ماموران لباس شخصی وزارت اطلاعات بازداشت شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، این هنرمند بهایی امروز ۱۰ تیرماه ۱۳۹۴، توسط ماموران لباس شخصی وزارت اطلاعات در منزل شخصی خود بازداشت شد و به مکان نامعلومی منتقل شد و تا این لحظه اطلاعی از محل نگهداریاش خبری در دست نیست.
منبع موثقی درباره این هنرمند بهایی به کمپین گفت: “مامورین با نشان دادن حکم و ضبط کلیه لوازم شخصی او را همراه خود بردند.”
«شهریار سیروس» از سال ۱۳۷۰، نقاشی را به صورت حرفهای نزد اساتیدی چون «آیدین آغداشلو»، «روئین پاکباز» و «احمد وکیلی» آموخته و مطالعات و تحقیقاتی در زمینه فلسفه و تاریخ هنر به موازات مهارت در تکنیکهای نقاشی انجام داده که حاصل آن چند مقاله تحت عناوین “هنرهای برگرفته و فرهنگ جهانی” و “هنر در آستانه هزاره سوم” میباشد که در مجله هنر ایران به چاپ رسیده است. در کنار این فعالیتها دهها مقاله از او در سایتهای مختلف منتشر شده است.
این هنرمند غیر از نمایشگاههای متعدد انفرادی و گروهی و حضور در «سومین بینال نقاشان ایران» بیش از 10 سال است که در رشتههای طراحی، نقاشی، تاریخ هنر، کمپوزیسیون و مبانی هنرهای تجسمی و مبانی فلسفه هنر به تدریس مشغول میباشد. آخرین تجربه نقاشانه او استفاده از آکریلیک بر کاهگل بوده که در آن فضاهای روستاهای کویری ایران را به تصویر کشیده است.
احضار سیروان حسین پناهی فعال مدنی به ادارە اطلاعات دهگلان
«سیروان حسینپناهی» فعال مدنی کُرد، صبح روز سهشنبه 9 تیرماه، به اداره اطلاعات شهرستان «دهگلان» احضار شد. گفته شده او به علت “شرکت در تجمع اعتراضی و حمایت از نسرین ستوده”، احضار شده است.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، این زندانی سیاسی سابق به مدت دو ساعت از سوی بازجویان اداره اطلاعات شهرستان «دهگلان» مورد بازجویی قرار گرفته است.
گفته شده در این بازجویی، درباره حضور او در مقابل کانون وکلای دادگستری تهران و حمایت از نسرین ستوده وکیل دادگستری متحصن که به تازگی به اعتراض خود پایان داده پرسش شده است.
«سیروان حسینپناهی» که از جمله فعالان مدنی در کردستان و از زندانیان سیاسی سابق در زندان سنندج به شمار میرود، روز سهشنبه 5 خردادماه 1394، به همراه چند تن دیگر از فعالان کُرد، با حضور در مقابل «کانون وکلا دادگستری تهران» حمایت خود را از خواستههای قانونی «نسرین ستوده» اعلام کرده بودند.
آنها نسبت به “سلب حق کار یک شهروند” اعتراض کرده و ایستادگی «نسرین ستوده» را در “دفاع از حقوق پایمال شده دگراندیشان، محرومان و حذفشدگان جامعه” ارج نهادند.
«سیروان حسین پناهی» 27 ساله تاکنون چند بار دیگر توسط ماموران اطلاعات بازداشت شده است. این فعال مدنی پیشتر در ۲۰ دیماه ۱۳۹۱، از سوی نیروهای لباس شخصی وزارت اطلاعات در منزل پدرش در روستای «قروچای» از توابع شهرستان «دهگلان» دستگیر شده بود.
او دو ماه در بازداشتگاه «اداره اطلاعات سنندج» تحت بازجویی قرار گرفت و بعدها در «دادگاه انقلاب سنندج» به تحمل 7 ماه حبس محکوم شد.
بازداشت دو برادر مریوانی توسط نیروهای وزارت اطلاعات
صبح امروز چهارشنبه ماموران لباس شخصی وزارت اطلاعات در مریوان، بدون در دست داشتن حکم ، دو برادر را بازداشت کردند.
به گزارش کانون مدافعان حقوق بشر کردستان، دو برادر با نامهای جلال فرجی و نجمدالدین فرجی اهل روستای “لنج آباد” از توابع مریوان در استان کردستان امروز ـ چهارشنبه – ۱۰ تیر – توسط نیروهای لباس شخصی وزارت اطلاعات بازداشت شدهاند.
یک منبع مطلع در این باره به “کانون مدافعان حقوق بشر کردستان” گفت که ساعت پنج صبح امروز نیروهای لباس شخصی وزارت اطلاعات با سه ماشین و بعد از محاصره منزل آقای رئوف فرجی پدر این دو برادر، به منزل ایشان یورش برده و بعد از بی احترامی و بازدید کامل خانه، این دو برادر را با خود بردند.
رئوف فرجی پدر این دو برادر که مردی سالخورده می باشد، هفته گذشته وی نیز توسط نیروهای وزارت اطلاعات بازداشت و بعد از چند روز آزاد شده بود.
گفتنی است پسر دیگر این خانواده ، فخرالدین فرجی زندانی سیاسی کُرد که مدتی پیش با تودیع وثیقه سنگین به مرخصی آمده بود و بعد از آن از ایران خارج شده است.
فخرالدین فرجی اردیبهشتماه سال ٩٠ به اتهام “عضویت در یکی از احزاب کُرد اپوزسیون حکومت اسلامی ایران” بازداشت گردید و در دادگاه انقلاب سنندج محاکمه و به ٣٠ سال زندان و تبعید به زندان طبس محکوم شده بود،
http://www.hrkurd.com/archive/753.htm
خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط محمد صدیق کبودوند هستیم
امروز ۹ سال از بازداشت خودسرانه و حبس غیرقانونی آقای «محمدصدیق کبودوند» رییس «سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان» میگذرد.
«محمد صدیق کبودوند»، مدیر مسوول و سردبیر پیشین هفتهنامه «پیام مردم» کردستان و بنیانگذار «سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان»، پس از محکومیت به دلیل اتهامهای مرتبط با فعالیتهای روزنامهنگاری و حقوق بشری، از ۱۰ تیرماه ۱۳۸۶، تاکنون در حال گذراندن حکم ۱۱ سال زندان خویش است.
آقای «کبودوند» یک فعال حقوق بشر است که تنها به خاطر فعالیتهای روزنامهنگاری و حقوق بشری و استفاده مسالمتآمیز از آزادی بیان خود در زندان بهسر میبرد.
خاطرنشان میشویم که ایران با ارائه نامزدی خود در انتخابات شورای حقوق بشر سال ۲۰۰۶ متعهد شده است تا “بالاترین سطح استانداردها را در ارتقاء و حمایت از مقوله حقوق بشر حفظ کند.” ایران روی این واقعیت تاکید کرده که “تلاشهایی را به طور مستمر در زمینه حفظ شئونات انسانی و ارتقاء و حمایت از مقوله حقوق بشر و آزادیهای اصلی انجام میدهد.”
«کانون مدافعان حقوق بشر کردستان» از حاکمان و دولتمداران ایران میخواهد که به مواد «اعلامیه مدافعان حقوق بشر»، مصوب «مجمع کل سازمان ملل متحد» در ۹ دسامبر ۱۹۹۸، احترام گذاشته و آن را رعایت کنند. به ویژه ماده اول آن که میگوید: “هر شخصی به صورت فردی یا گروهی این حق را دارد که در سطوح ملی و یا بینالمللی اقدام به حمایت از حقوق بشر کند و آزادیهای اصلی را تحقق بخشد.”
و ماده ۵ قسمت دوم که میگوید: “هر شخصی به منظور ارتقاء و حمایت از حقوق بشر و آزادیهای اصلی این حق را دارد که به صورت فردی یا گروهی به تاسیس، عضویت و شرکت در انجمنها، گروهها و سازمانهای غیردولتی اقدام کند.”
و همچنین ماده ۱۲٫۲ که میگوید: “دولت باید کلیه تدابیر لازم را انجام دهد تا حمایت فردی و گروهی همه کس در برابر خشونت، تهدید، تعقیب، اقدامات تلافیجویانه، فشار، تبعیضهای منفی شخصی و یا قانونی و هرگونه اقدام مستبدانه دیگری که به دنبال اقدامات مشروع و قانونی این اشخاص براساس این اعلامیه انجام شده، توسط مراجع ذیصلاح تضمین گردد”.
همچنین این کانون بر این باور است که اتهامهای انتسابی بر علیه آقای «کبودوند» و بازداشت خودسرانه وی باید رفع شود؛ زیرا این اتهامات صرفا به دلیل فعالیتهای او در زمینه حقوق بشر مطرح شده است.
حکومت ایران باید اطمینان دهند که آقای «کبودوند» هرچه سریعتر و بدون هیچگونه قید و شرطی آزاد خواهد شد، زیرا بازداشت و حبس او خودسرانه است.
کانون مدافعان حقوق بشر کردستان
چهارشنبه ۱۰ تیرماه ۱۳۹۴ – ۱ ژوئیه ۲۰۱۵
h
احضار یک فعال مدنی کُرد به ادارە اطلاعات دهگلان
سیروان حسین پناهی فعال مدنی کُرد به دلیل شرکت در تجمع و حمایت از نسرین ستوده، به اداره اطلاعات احضار شد.
به گزارش کانون مدافعان حقوق بشر کردستان، سیروان حسین پناهی که از فعالان مدنی در کردستان و از زندانیان سیاسی سابق در زندان سنندج بشمار می رود ، صبح امروز سه شنبه – ۹ تیر به اداره اطلاعات دهگلان احضار و به مدت دو ساعت مورد بازجوی قرار گرفت.
به گفته نزدیکان این فعال مدنی، دلیل احضار وی حضور در مقابل کانون وکلا و حمایت از خانم نسرین ستوده بوده است.
گفتنی است که روز سه شنبه پنجم خردادماه چند از تن از فعالان کُرد که از جمله آنها سیروان حسین پناهی با حضور در مقابل کانون وکلا حمایت خود را از خانم نسرین ستوده اعلام کردند.
این فعالان کُرد اعتراض خود را نسبت به سلب حق کار یک شهروند خانم نسرین ستوده اعلام کردند و ایستادگی خانم نسرین ستوده را در دفاع از حقوق پایمال شده دگراندیشان، محرومان و حذف شدگان جامعه ارج نهادند.
سیروان حسین پناهی متولد ۱۳۶۷ و از فعالان مدنی کُرد می باشد که تاکنون چندین بار توسط ماموران اطلاعات بازداشت شده است، این فعال مدنی قبلا در ۲۰ دی ۱۳۹۱ توسط نیروهای لباس شخصی وزارت اطلاعات در منزل پدرش در روستایی قروچای از توابع شهرستان دهگلان دستگیر شده بود، که مدت دو ماه را در بازداشتگاه اداره اطلاعات سنندج و بعدا در دادگاه انقلاب سنندج به 7 ماه زندان محکوم شد.
سیروان خواهر زاده انور حسین پناهی که از فعالان مدنی کُرد و در سال گذشته پس از سپری کردن شش سال زندان، با قید وثیقه و همچنین تبعید به خارج از محل زندگی خود، از زندان مرکزی سنندج آزاد و هماکنون در تبعید و در خارج از کردستان به سر میبرد.
http://www.hrkurd.com/archive/747.htm
«سیروان حسین پناهی» خواهرزاده «انور حسین پناهی» دیگر فعالان مدنی کُرد است که در سال گذشته پس از سپری کردن 6 سال حبس، با قید وثیقه و همچنین تبعید به خارج از محل زندگی خود، از «زندان مرکزی سنندج» آزاد شد و هماکنون در تبعید و در خارج از «کردستان» به سر میبرد.