دادگاهی فعال کارگری پدرام نصرالهی
«پدرام نصر الهی» فعال کارگری و عضو کمیته هماهنگی برای ایجاد تشکلهای کارگری روز دوشنبه ۲۵ خردادماه در شعبه یک دادگاه انقلاب درشهر سنندج دادگاهی شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، این فعال کارگری به اتهام عضویت در “کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری” و شرکت در تجمعات مردم سنندج در حمایت از مردم کوبانی از سوی «قاضی سعیدی» محاکمه شد.
این فعال کارگری از عضویت خود در کمیته هماهنگی و شرکت در تظاهرات مردم سنندج در حمایت از مردم کوبانی دفاع نموده است.
پیش تر «پدرام نصر الهی» (نه به ز) در ساعت ا بعد از ظهر روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۴در پی حمله نیروهای لباس شخصی به منزل یکی از دوستانش در شهر سنندج، در حضورچشمان همسر و دوستانش ضرب و شتم و سپس بازداشت شد.
وی پس از تحمل ۳۵ روز بازداشت،در ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه روز سهشنبه ۱۲ خردادماه ۱۳۹۴، با قرار وثیقه ۳۰ میلیون تومانی از زندان مرکزی شهر سنندج آزاد شد.
«پدرام نصرالهی» از جمله فعالان کارگری در سنندج و عضو «کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری»است که در سالهای اخیر همواره تحت فشار نیروهای وزارت اطلاعات بوده و چندین بار دیگر نیز دستگیر و روانه زندان شده است.
پیشتر «پدرام نصرالهی» در ۲۱ آبانماه ۱۳۸۸، به اتهام “شرکت در راهپیمایی و اعتراض به اعدام احسان فتاحیان” دستگیر و مدتی را در زندان به سر برد. او سپس با قرار وثیقه از زندان آزاد شد.
همچنین این عضو «کمیته هماهنگی برای ایجاد تشکلهای کارگری» در ۲۲ تیرماه ۱۳۸۹ به همراه «عباس جمالی» وکیل مدافعش، به اتهام “تبلیغ علیه نظام” و “عضویت در کمیته هماهنگی” و “عضویت در شورای زنان”، در شعبه ۱ دادگاه انقلاب، توسط «قاضی بابایی» محاکمه شد و به زندان و تودیع وثیقه محکوم شد.
وی در ۱۸ اسفندماه ۱۳۹۰، پس از احضار تلفنی به اداره اطلاعات سنندج بازداشت و ۴۸ روز مورد بازجویی قرار گرفت. او سپس با قید وثیقه ۷۰ میلیون تومانی آزاد شده بود. وی بار دیگر در فرودینماه ۱۳۹۱ دستگیر و به اتهام “عضویت در کمیته هماهنگی” به تحمل حبس و تودیع قرار وثیقه محکوم شد.
این فعال کارگری در ۲۴ آبانماه ۱۳۹۱، پس از مراجعه به دادگاه برای رسیدگی به اتهامات انتسابی به وی از جمله “عضویت در کمیته هماهنگی” و “ارسال خبر به یکی از گروههای مخالف حکومت”، از سوی ماموران امنیتی بازداشت شد و به دنبال آن او جهت سپری کردن حکم صادره ۱ سال و ۷ ماه زندان که در دادگاه تجدید نظر کردستان نیز تایید شده بود، روانه زندان مرکزی سنندج شد.
خانواده «پدرام نصرالهی» بارها نسبت به “ممنوعالملاقات بودن”، “عدم اقدام برای درمان پزشکی” و “سرباز زدن مسوولان امنیتی از برقراری تماس تلفنی با خانواده” اعتراض کرده و همچنین از وجود “آزار و اذیت و شکنجه” فرزندشان ابراز نگرانی کرده بودند.
در سالهای اخیر نیز گزارشهایی مبنی بر تلاش مسوولان امنیتی و اطلاعاتی در خصوص “تطمیع و ترغیب” این فعال کارگری در طی بازجوییها منتشر شده است. گفته میشود مسوولان امنیتی به این زندانی وعدههایی همچون “آزادی فوری”، “اعطای شرایط اقامت در کشورهای اروپایی” و… دادهاند که او در مقابل این درخواستها از ادامهی “عضویت در کمیته هماهنگی و از حق ایجاد تشکلهای مستقل کارگری” دفاع کرده است.
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
«آدرسنامه»
http://www.kampain.info/links
«کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی»،
لیستی از لینکآدرسهای فعال در زمینه حقوق بشر، دفاع از آزادی بیان، تحلیل سیاسی، خبری و گزارشی، رادیوها و تلویزیونهای پر مخاطب در بخشی با عنوان «آدرسنامه» تهیه دیده و در دسترس مخاطبان خود قرار داده است.
در این لیست شما به سازمانهای معتبر بینالمللی در زمینه کمکرسانی، دیدبانی و گزارشگری در موضوع مشخص دفاع از حقوق بشر، سازمانهای مدافع حقوق بشر ایرانی، رسانههای خبری، علمی و تحلیلی و سیاسی، رسانههای کمتر دیده شده گروهها و اقلیتهای اتنیکی مدافع حقوق بشر، وبسایتهای سازمان، گروه، اتحادیه، کانون و کمپینهای حمایتی، دیدبان، گزارشگر، آموزشی، علمی و اطلاعرسانی و… دسترسی دارید.
شما در «آدرسنامه» با کلیک بر روی تصویر و یا نام سازمان و رسانه دلخواه انتخابی، میتوانید به صورت مستقیم به سایتهای اصلی مراجعه نمایید.
لطفا در تکمیل این لیست یاریگر باشید.
«کهمپهینی بهرگری له بهندکراوانی سیاسی و مهدهنی»، لیستێک له ئادرهسلینکهکانی ئهکتیڤ لهبارهی مافهکانی مرۆڤ، پاراستنی مافی ئازادی دەربڕینی بیروڕا، تهحلیل و لێکوڵینهوهی سیاسی، ههواڵ و راپۆرت، کهناڵی رادیۆ و تهلهفزیونهکانی زۆر بهردهنگدار له بهشێکدا به نێوی «ئادرهسنامه» کۆی کردووهتهوه و خستوویهته بهردهستی بهردهنگهکانی خۆی.
ئێوه له نێو ئهم لیسته به رێکخراوهکانی متمانەپێکراوی نێونهتهوهیی لهباری یارمهتیدان، دیدهبانی و راپۆرتگهری له بابهتی تایبهتی بهرگری له مافهکانی مرۆڤ، رێکخراوهکانی بهرگری له مافهکانی مرۆڤی ئێرانی، میدیاکانی ناوهندی ههواڵ، عیلمی و لێکوڵینهوهیی و سیاسی، میدیاکانی کهمتر بینراوی گرووپهکان و کهمینهکانی ئێتنیکی و نهتهوهیی بهرگری له مافهکانی مرۆڤ، وێبسایتهکانی رێکخراو، گرووپ، یهکیهتی، ناوهند و کهمپهینهکانی پشتیوانی، دیدهبان، راپۆرتگهر، فێرکاری، عیلمی و زانستی و میدیایی و… پێوهندیتان ههیه.
ئێوه له «ئادرهسنامه» به کلیک لهسهر وێنه یان نێوی رێکخراوه و میدیای ههڵبژێردراو، ئهتوانن راستهوخۆ بچنه نێو وێبسایته ئۆرجیناڵهکهوه.
تکایه بۆ باشتر کردن و تهکمیلی ئهم لیسته یاریدهرمان بن.
Campaign to Defend the Civil and Political Prisoners in Iran has featured the website through a comprehensive addresses of the Human Rights organizations, defending freedom of speech, political, news and reportorial analysis, radios and televisions named “Mail Address” offering viewers.
You are accessed to the reliable international organizations in aid, monitoring and reporting to protect Human Rights, Iranian Human Rights organizations, news, scientific, analysis and political Medias, the Human Rights and ethnic groups’ Medias, the groups, organizations, union, association and protection campaigns, etc.
You can easily entering to the websites through clicking on the pictures and choose your ideal goal.
Please help us filling the list out.
وخامت حال علیرضا رسولی زندانی سیاسی کُرد در پی ادامه اعتصاب غذا
وضعیت علیرضا رسولی، زندانی سیاسی زندان مهاباد که در سلول های انفرادی وارد بیستمین روز اعتصاب غذای خود شده است، “نگران کننده” توصیف شده است.
به گزارش کانون مدافعان حقوق بشر کردستان،این زندانی سیاسی کُرد که در اعتراض به بیتوجهی به مداوای پزشکی از روز شنبه ۹ خرداد ماه، در زندان مهاباد شروع به اعتصاب غذا کرده بود، از شش روز پیش در سلولهای انفرادی اقدام به شروع اعتصاب خشک کرده است و نگرانیها در خصوص وضعیت سلامتی ایشان افزایش پیدا کرده است.
مسئولین زندان تاکنون نسبت به درخواستهای این زندانی بیاعتنایی میکنند.
یک منبع مطلع از این زندانی سیاسی به “کانون مدافعان حقوق بشر کردستان” گفت وی با انتقال به سلول انفرادی از خوردن مایعات نیز امتناع می کند و از دو روز پیش با افت ناگهانی فشار، به بهداری زندان منتقل شده است.
این منبع همچین می گوید که آقای رسولی از بیماری جدی و ناشناخته تحلیل بافت های استخوانی رنج می برد که در حال سرایت به بخش های مختلف بدن وی است، پزشک زندان ارومیه بعد از دیدن عکس ام آر آی صراحتا گفت که از اینکه وی هنوز روی پاهایش راه می رود تعجب می کند و به عنوان کسی که از نزدیک با وی زندگی کرده ام می توانم بگویم علیرضا را فقط روحیه سرپا زنده نگه داشته است.”
علیرضا رسولی که پس از پیشرفت بیماری، در اعتراض به عدم رسیدگی پزشکی و ممانعت از اعزام به بیمارستانی خارج از زندان، دست به اعتصاب غذا زده بود، ظهر سه شنبه نوزدهم خرداد ماه در یازدهمین روز اعتصاب غذا، پس از احضار به دفتر رئیس زندان و بازجویی سه ساعته توسط عوامل اداره اطلاعات شهر مهاباد، به سلول های انفرادی زندان مهاباد انتقال یافت.
درخواست های مکرر وی و خانواده اش، از مسئولین زندان برای اعزام به مرخصی درمانی و مداوا، تاکنون بی نتیجه مانده است و این زندانی، از روز شنبه نهم خرداد ماه، دست به اعتصاب غذا زده است.
مسئولین زندان مهاباد،ضمن عدم موافقت با خواسته های وی، از پذیرش و تحویل وسایل مجاز نظیر پتو و کفش طبی که توسط خانواده برای این زندانی تهیه شده بود خودداری کردند و ریاست زندان تحویل این وسایل را، صراحتا منوط به پایان اعتصاب غذای این زندانی سیاسی کرده است.
به گفته منابع خبری، این زندانی سیاسی، با مشکلات جسمى کاملا جدى از قبیل عفونت ریه، مشکلات زانو و نوعى بیمارى تحلیل بافت هاى استخوانى روبرو است که در حال پیشرفت است و تحلیل بافت هاى استخوانى در حال سرایت به سایر بخش هاى بدن وى است، با این وجود و با گذشت بیش از دو سال ونیم از حبس ، مسئولین زندان تا کنون از اعطاى مرخصى استعلاجى به وى و یا اعزام به بیمارستان خوددارى کرده اند.
علیرضا رسولى در دوازده مرداد ١٣٩١ درپى شرکت در تجمعات مسالمت آمیز مختلف بازداشت و به اداره اطلاعات مهاباد و سپس زندان مهاباد منتقل شد، وى در شعبه یک دادگاه انقلاب به اتهام تبلیغ علیه نظام، اقدام علیه امنیت ملى از طریق اجتماع و تبانى و هوادارى و عضویت در حزب پژاک محاکمه شد، وى از اتهام عضویت در پژاک تبرئه شد و برای سایر اتهامات جمعا به سه سال و نیم حبس تعزیرى محکوم شد که در دادگاه تجدید نظر نیز عینا تأیید شد.
این زندانى سیاسى با قطعى شدن حکم در هفدهم اسفند ٩٢ به زندان ارومیه تبعید شد و در فروردین ماه ٩٣ مجددا به زندان مهاباد منتقل شد.
لینگ مطلب: http://goo.gl/DDZP8O