انتقال سعید پورحیدر به دادگاه انقلاب تهران
صبح امروز دوشنبه سعید پورحیدر زندانی سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر به دادگاه انقلاب تهران منتقل شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، این زندانی که پس از بازگشت به ایران ، اواسط بهمن ماه سال گذشته به اتهامات تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبرى و نشر اکاذیب در فضاى مجازى بازداشت و پس از بازجویی و تفهیم اتهام، به بند هشت زندان اوین منتقل و بعد از آن به زندان رجایی شهر منتقل شد و تا امروز منتظر رسیدگی به اتهامات وارده بوده است.
وی صبح امروز دوشنبه – ۱۱ خردادماه برای رسیدگی به اتهامات وارده از زندان رجایی شهر به دادگاه انقلاب تهران منتقل شد.
سعید پورحیدر در جریان اعتراضات پس از انتخابات سال ٨٨ نیز بازداشت شده بود و پس از آزادى با خروج از کشور مدتى در کشورهاى ترکیه و امریکا ساکن بود، اواخر سال ٩٣ به ایران بازگشت که منجر به بازداشت موقت و انتقال وى به زندان شد.
http://www.kampain.info/archive/2954.htm
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
انتقال میثاق یزدان نژاد از زندان به بیمارستان
میثاق یزدان نژاد زندانی سیاسی که در زندان رجایی شهر محبوس است، امروز دوشنبه به بیمارستان منتقل شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، میثاق یزدان نژاد، دانشجوی زندانی زندان رجایی شهر کرج، بعد از مدت ها امروز صبح دوشنبه – ۱۱ خرداد برای معالجه چشم به بیمارستان اعزام شد.
میثاق یزداننژاد، دنشجوی رشتۀ مترجمی پیام نور، در تاریخ ۱۹ شهریورماه ۱۳۸۶ توسط مامورین وزارت اطلاعات دستگیر و توسط قاضی صلواتی به ۱۳ سال زندان به دلیل شرکت در مراسم نوزدهمین سالگرد قتل عام زندانیان سیاسی سال ۶۷ محکوم شد، این زندانی در حال سپری کردن هشتمین سال حبس خود در زندان رجایی شهر است.
http://www.kampain.info/archive/2948.htm
احضار یک فعال مدنی کُرد به ادارە اطلاعات سنندج
حامد سیف پناهی، فعال مدنی کُرد صبح روز شنبه نهم خردادماه به اداره اطلاعات شهر سنندج احضار و چندین ساعت مورد بازجویی قرار گرفت.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، حامد سیف پناهی که از زندانیان سیاسی سابق در زندان سنندج و از فعالین مدنی اهل نایسر سنندج است، روز شنبه نهم خردادماه به اداره اطلاعات سنندج احضار و چندین ساعت مورد بازجویی قرار گرفت.
به گفته یکی از نزدیکان این فعال مدنی، وی در ادارە اطلاعات از سوی نیروهای اطلاعاتی مورد تهدید قرار گرفته است که نباید هیچ گونه فعالیتی مدنی داشته باشد.
گفتنی است “حامد سیف پناهی” فعال مدنی اهل نایسر شهر سنندج، که در اوایل ۱٣۹۰ توسط نیروهای اداره اطلاعات بازداشت و در دادگاه انقلاب شهر سنندج به اتهام شرکت در تجمعات اعتراضی حمایت از زندانیان سیاسی که در شهر سنندج برگزاری گردید، به ۴ سال زندان محکوم شد. که بعد از سپری کردن دو سال از حکم خود از زندان سنندج آزاد شد.
45 روز اعتصاب غذا در قرچک ورامین: بسمه الجبوری در آستانه مرگ است
۴۵ روز اعتصاب غذا در قرچک ورامین: بسمه الجبوری در آستانه مرگ است
45 روز از اعتصاب غذای «بسمه الجبوری» زنی عراقی که حکم ۵ سال زندان خود را در زندان شهر ری موسوم به قرچک ورامین میگذراند، گذشت. اکنون او در آستانه مرگ قرار گرفته است.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، علایم حیاتی «بسمه الجبوری» رو به کاهش است و هر لحظه خطر مرگ وی را تهدید میکند. فشار خون پایین، تب و لرز و کاهش شدید وزن، نبود امکانات درمانی، عدم رسیدگی پزشکی و بیتفاوتی مسوولان زندان قرچک به خواستههای این زندانی زن، او را در وضعیت وخیم جسمی قرار داده است.
این زن عراقی محبوس در زندان قرچک ورامین، از بیماریهای قلبی و کلیوی رنج میبرد و گفته شده او در 19 فروردینماه 1394، در اعتراض به “شرایط نامناسب زندان قرچک”، “نبود رسیدگی پزشکی و عدم درمان وی”، “سرباز زدن مسوولان ایرانی به استرداد وی به دولت عراق” و نیز “پیگیری نکردن پرونده وی” دست به اعتصاب غذای نامحدود زده است.
پیشتر «آتنا فرقدانی» زندانی سیاسی در بهمنماه 1393، به دلیل اعتراض به شرایط غیرانسانی نگهداری همه زندانیان زن در زندان قرچک ورامین، اعتراض به روند انتقال زندانیان سیاسی از جمله انتقال «نگار حائری»، «حکیمه شکری»، «رویا صابرینژاد» و «بسمه جبوری» به زندان قرچک ورامین و همچنین اعتراض به انتقال غیرقانونی خودش به زندان قرچک دست به اعتصاب غذا زده بود.
«بسمه الجبوری» نزدیک به 40 ساله است و دو فرزند دارد. او در زمانی که هواپیمایش در سال 1390 در تهران به زمین نشست، توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در فرودگاه بازداشت و روانه زندان شد.
«بسمه الجبوری» بعدها در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست «قاضی صلواتی» به اتهام “جاسوسی برای کشور آمریکا از طریق سفارت این کشور در عراق” به تحمل ۵ سال حبس محکوم شد.
«فعالين حقوق بشر و دمکراسی در ایران» نیز در گزارشی از وضعیت این زندانی تبعه عراق نوشته: “جعفری دولتآبادی که او را به زندان قرچک ورامین تبعید نموده است، از پذیرفتن خواستهای به حق وی خودداری میکند و این مساله جان این زن زندانی را در معرض خطر مرگ قرار داده است.”
در ادامه این گزارش آمده: “او نائب مدیر هتل معروف منصور میلیا بغداد بوده که در نزدیکی سفارت ایران در عراق قرار دارد. یکی از ماموران اطلاعات سپاه تروریستی قدس به نام محمدرضا قربانیان که تحت پوشش دیپلمات در سفارت ایران کار میکرد رابطه عاشقانه با وی برقرار نمود. خانم بسمه جبوری که یکی از فرزندانش سخت مریض بود و نیاز به درمان داشت و در عراق گویا شرایط درمان مهیا نبود، مامور اطلاعات سپاه تروریستی قدس به او قول داد که به ایران برود و به او کمک خواهد کرد که فرزندش تحت معالجات پزشکی قرار گیرد. خانم جبوری در سال ۱۳۹۰ از طریق هوایی وارد فرودگاه موسوم به خمینی شد در آنجا بلافاصله توسط مامورین وزارت اطلاعات که منتظر او بودند دستگیر و به سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین برده شد.”
«العربیه.نت فارسی» نیز در گزارشی از این زن عراقی نوشته: “فرزندان خانم الجبوری از ارتباط او با این دیپلمات اطلاعی ندارند و او به شکلی مخفیانه به این رابطه ادامه داده بود. به گفته ”بسمه” چندی پس از این رابطه، محمدرضا قربانی از او میخواهد که برای زیارت و سیاحت، به ایران برود. اما بسمه در بدو ورود به ایران در فرودگاه بینالمللی امام خمینی بازداشت و در مراحل بازجویی، متهم به جاسوسی میشود. سرانجام پس از محاکمه بسمه الجبوری به ۵ سال زندان محکوم می شود. در این ماجرا، یکی از کارمندان فرودگاه که به خواست محمدرضا قربانی قرار بود از بسمه استقبال کند، از مقامهای فرودگاه سراغ او را میگیرد اما خود گرفتار میشود. این کارمند فرودگاه دستگیر و مدتی را در زندان میگذراند اما پس از چندی آزاد میشود.”
گفته شده «بسمه الجبوری» پس از تحمل ۸ ماه شکنجههای جسمی و روحی بازجویان وزارت اطلاعات، به بند زنان زندان اوین منتقل شد. او پس از ۲۶ ماه به زندان قرچک ورامین منتقل میشود و اکنون ۱۹ ماه است که در این زندان نگهداری میشود.
گزارشهایی نیز از تهدید به تجاوز به این زن عراقی در حبس از سوی بازجویان اطلاعات مطرح شده است.
انتقال محمد مظفری به بهداری زندان اوین
«محمد مظفری» عضو زندانی «سازمان دانشجویان و دانشآموختگان جبهه ملى ایران»، به دلیل بیماری حاد گوارشی به بهداری زندان اوین منتقل شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، این زندانی محبوس در بند عمومی اندرزگاه ۶ اوین، طی دیروز یکشنبه و امروز دوشنبه ۱۱ خردادماه ۱۳۹۴، به دلیل بیماری حاد گوارشی، در مجموع دو بار به بهداری زندان اوین منتقل شد.
وضعیت جسمی این زندانی بسیار نامناسب توصیف شده و اکنون در وضعیت دردناکی قرار دارد و همچنان نیاز مبرم به درمان فوری در مراکز درمانی خارج از زندان دارد.
«محمد مظفری» اخیرا پس از تحمل 88 روز بازداشت، در روز چهارشنبه ۲۳ اردیبهشتماه ۱۳۹۴، از بند ٢-الف سپاه به بند عمومی اندرزگاه ۶ اوین منتقل شد.
یک منبع مطلع از وضعیت این زندانی در گفتگو با «کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی» گفته: “پرونده محمد مظفری در شعبه ٢ بازپرسی دادسرای اوین مفتوح هست و وکالت وی را دکتر نعمت احمدی به عهده گرفته است.”
نیروهای اطلاعات سپاه، ساعت ۸ صبح یکشنبه ۲۶ بهمنماه ۱۳۹۳، به منزل این عضو «سازمان دانشآموختگان جبهه ملی ایران» در تهران حمله کرده و وی را بازداشت کردند.
گفته شده ماموران اطلاعات در زمان بازداشت «محمد مظفری»، پس از گردآوری مقادیر زیادی مدارک، کتاب، نوشتههای شخصی، موبایل و رایانه متعلق به وی را با خود برده بودند.
«محمد مظفری» هنرمند، خواننده و ترانهسراست. او همچنان از امکانات درمانی مناسب و رسیدگی پزشکی محروم است و کماکان در زندان اوین دوران محکومیت خود را میگذراند.
صدور حکم 43 سال و 9 ماه زندان برای آتنا دائمی، آتنا فرقدانی، امید علیشناس و ئاسو رستمی+عکس
صدور حکم ۴۳ سال و ۹ ماه زندان برای آتنا دائمی، آتنا فرقدانی، امید علیشناس و ئاسو رستمی+عکس
چهار فعال حوزه حقوق کودکان که هماکنون در زندان اوین در حبس هستند، در مجموع به تحمل 43 سال و 9 ماه زندان محکوم شدند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، «آتنا دائمی» فعال مدنی و فعال حقوق کودکان محبوس در بند عمومی زنان زندان اوین موسوم به “بند نسوان”، از سوی شعبهی 28 دادگاه انقلاب به ریاست «قاضی مقیسه» به تحمل 14 سال حبس محکوم شد.
«آتنا فرقدانی» فعال حقوق کودکان محبوس در بند 2-الف سپاه در زندان اوین، از سوی دادگاه انقلاب به ریاست «قاضی صلواتی» به تحمل 12 سال و 9 ماه حبس محکوم شد که هفت سال و نیم آن طبق ماده 134 قانون مجازات اسلامی جدید قابل اجرا است. گفته شده حکم صادره قطعی نیست و ظرف 20 روز مهلت تجدیدنظرخواهی وجود دارد.
«امید علیشناس» فعال حقوق کودکان محبوس در بند 8 زندان اوین، از سوی شعبه 28 دادگاه انقلاب به ریاست «قاضی مقیسه» به تحمل 10 سال حبس محکوم شد.
همچنین «ئاسو رستمی» فعال حقوق کودکان محبوس در بند 8 زندان اوین، از سوی شعبه 28 دادگاه انقلاب به ریاست «قاضی مقیسه» به تحمل 7 سال حبس محکوم شد.
گزارشگر «کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی» در تهران گزارش داده که اعضای خانوادههای «آتنا دائمی» و «امید علیشناس»، در مقابل «کانون وکلای دادگستری» در تهران در کنار «نسرین ستوده» زندانی سیاسی سابق، وکیل دادگستری و عضو کانون مدافعان حقوق بشر، «محمد نوریزاد»، «دکتر محمد ملکی» از منتقدان حکومت اسلامی ایران و مادر «سعید زینالی»، در اعتراض به احکام صادره برای فرزندانشان دست به تحصن زدند.
تصاویر زیر مربوط به تحصن اعتراضی امروز دوشنبه ۱۱ خردادماه ۱۳۹۴، خانوادههای «آتنا دائمی» و «امید علیشناس» است.