علی سلانپور مجددا بدون طی دوره درمانی از بیمارستان به زندان بازگردانده شد
علی سلانپور از زندانیان سیاسی محبوس در زندان رجایی شهر کرج پس از اعزام مجدد وی به بیمارستان، بدون طی دوره و تکمیل روند درمانی به زندان برگردانده شد.
بنابه گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، علی سلانپور، زندانی سیاسی زندان رجایی شهر کرج که برای چندمین بار به دلیل وخامت وضعیت جسمی به بیمارستان شهدای تجریش در تهران اعزام شده بود مجددا بدون طی دوره فرآیند درمانی عصر دیروز ٢٨ اردیبهشت ماه به سالن ۱۲ زندان رجایی شهر کرج برگردانده شد.
این زندانی سیاسی بر اثر شکنجه مهره های کمر او آسیب شدید دیده اند و سال گذشته مورد عمل جراحی قرار گرفته بود. که هر بار پس از اعزام به بیمارستان بدونه طی دوره فرآیند درمانی مجددا به زندان باز گرداننده می شود.
گفتنى است، سالن ١٢ در حال حاضر بعلت راه اندازی دستگاههای پارازیت یکی از مرگ بارترین محل برای زندانیان شده است، زندانیان پس از مکاتبات با مسئولین زندان همچنان تحت شکنجه سفید هستند.
یادآور میشود علی سلانپور در تاریخ ۲۸ آذر ماه ۱۳۸۹ بازداشت و در دادگاه انقلاب به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق هواداری از سازمان مجاهدین خلق به ۵ سال زندان محکوم شد، وی هم اکنون در سالن ۱۲ زندان رجایی شهر کرج بسر میبرد.
شایان ذکر است که مسئولان زندان حاضر به پاسخگویی نشده اند این در حالی است طبق همین گزارش، وضعیت زندانیان سیاسی فؤاد مقدم. خالد حردانی. ماشاالله حائری وخیم گزارش شده است.
علی سلانپور مجددا بدون طی دوره درمانی از بیمارستان به زندان بازگردانده شد
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
نیروهای وزارت اطلاعات در شهر سنندج، جلال خدامرادی فعال فرهنگی و مدنی را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی و به نقل از کانون مدافعان حقوق بشر کردستان، روز یکشنبه ٢٧ اردیبهشت ماه،نیروهای وابسته به اداره اطلاعات شهر سنندج، یک فعال کُرد بنام “جلال خدا مرادی” اهل حسن آباد سنندج را بازداشت کردند.
به گفته یک منبع مطلع، نیروهای اطلاعاتی در حین بازداشت بدون در دست داشتن حکم جلب اقدام به بازداشت این فعال کُرد کردهاند و تمامی وسایل شخصی وی را نیز با خود بردهاند.
جلال خدا مرادی از فعالان مدنی و فرهنگی حسن آباد بشمار می رود، نامبرده متهل و ٣٨ سال سن دارد.
جای یادآوریست که تا لحظه تنظیم این خبر کماکان از اتهامات احتمالی، محل نگهداری، سرنوشت و محل بازداشت این فعال مدنی کُرد خبری در دست نیست.
http://www.kampain.info/archive/2593.htm
سه ماه بیخبری از سامان نسیم؛ حکومت همچنان سکوت کرده است!
با گذشت نزدیک به سه ماه، مقامات جمهوری اسلامی ایران کماکان سکوت کردهاند و حاضر به پاسخگویی درباره سرنوشت «سامان نسیم» زندانی سیاسی کُرد نیستند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی و به نقل از کانون مدافعان حقوق بشر کردستان، نزدیک به سه ماه پیش «سامان نسیم» زندانی سیاسی محکوم به اعدام به مکان نامعلومی منتقل شد، هنوز از سرنوشت وی اطلاعی در دست نیست. رسانههای وابسته به حکومت و نهادهای مسوول از هرگونه اطلاعرسانی درباره وضعیت و سرنوشت این زندانی ممانعت میکنند.
«سامان نسیم» در ۲۶ تیرماه ۱۳۹۰، زمانی که تنها ۱۷ سال سن داشت بازداشت و سپس از سوی دادگاه انقلاب مهاباد به جرم “محاربه” در ارتباط با اتهام “عضویت در پژاک (حزب حیات آزاد کردستان)” به اعدام با طناب دار محکوم شد. آنزمان ادعا شد که او و چند عضو پژاک در نبردی مسلحانه با سپاه در کوههای اطراف سردشت شرکت داشتهاند. «سامان نسیم» با انتشار نامهای از زندان اعلام کرد که اعترافات او پس از شکنجههای «غیر انسانی و غیرقانونی» ضبط شده است.
حدود سه ماه پیش یعنی در تاریخ ٢٩ بهمنماه 1393، شش زندانی سیاسی محکوم به اعدام محبوس در بند ۱۲ زندان ارومیه، به مکانی نامعلوم منتقل شدند.
به دنبال این انتقال «علی و حبیب افشاری» دو زندانی سیاسی اعدام شدند و «سیروان نژاوی» و «ابراهیم عیسیپور» دو زندانی سیاسی کُرد دیگر هم به زندان تبریز منتقل شدند. «یونس آقایان» نیز به زندان زنجان منتقل شد اما تاکنون از محل نگهداری «سامان نسیم» دیگر زندانی سیاسی کُرد خبری در دست نیست.
از آن زمان تاکنون این زندانی سیاسی هیچگونه تماسى با خانوادهاش نداشته و از سوى قوه قضاییه نیز اطلاعرسانى رسمى درباره وضعیت وی انجام نشده است.
اگرچه پیشتر در این باره یک منبع مطلع در سنندج به «کانون مدافعان حقوق بشر کردستان» گفته بود: “بنا به گفته یکی از مسوولان بلندپایه سپاه پاسداران در کردستان، سامان نسیم زنده است، ولی به جز نهادهای امنیتی، کسی از مکان نگهداری وی خبری ندارد.”
«سامان نسیم» متولد شهریورماه ۱۳۷۳ و اهل شهر مریوان در استان کردستان است. او به مدت دو ماه درسلول انفرادی حفاظت اطلاعات سپاه در ارومیه، تحت بازجویی و شکنجه قرار گرفت و بعدها به زندان مهاباد منتقل شد.
این زندانی سیاسی در نهایت به اتهام “محاربه از طریق عضویت در حزب حیات آزاد کردستان” از سوی دادگاه انقلاب مهاباد به اعدام محکوم شد و این حکم از سوی دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان غربی و شعبه ۳۲ دیوانعالی کشور در آذرماه ۱۳۹۲، عینا تایید شد.
«سامان نسیم» همچنین از جمله زندانیان زندان ارومیه بود که به همراه ۲۹ زندانی سیاسی دیگر، از ٢٩ آبانماه 1393، در اعتراض به عدم اجرای اصل تفکیک جرایم زندانیان در این زندان، دست به اعتصاب غذا زده بود. اعتصاب آنها پس از ۳۳ روز پایان یافت. مسوولان زندان در زمان اعتصاب و پس از آن، بارها زندانیان اعتصابکننده را به تبعید و اجرای احکام اعدام آنها تهدید کرده بودند.