هشدار خامنه ای: “امنیت روانی جامعه”
پاسخ مردم مهاباد: اعتراض و شور
آذر ماجدی
یک هفته پس از آنکه خامنه ای به ماموران امنیتی اش دستور داد در مورد “امنیت روانی جامعه” هشیار باشند و اعلام کرد که “امنیت روانی” از “امنیت فیزیکی” “بسیار با اهمیت تر است”، مردم مهاباد درس خوبی به این ارازل و اوباش دادند. “امنیت روانی” به زبان آخوندی – اسلامی یعنی شورش و قیام مردم علیه فقر و فلاکت، سرکوب و اختناق، زن ستیزی و خرافه. آنچه خامنه ای را مجبور به دادن این هشدار کرد، عکس العمل به ثروت بیکران و بی حساب و کتاب “آقازاده”ها در هفته های اخیر بود. “آقازاده” هایی که سوار بر ماشین های میلیون دلاری تحت تاثیر الکل و مواد مخدر با سرعت های سرسام آور به در و دیوار و درخت می کوبند. قیمت پورشۀ زرد رنگی که در یک سحرگاه به یک درخت کوبید حدود ۵۰۰ میلیون تومان است. با حداقل دستمزد ۷۱۲ هزار تومان، حقوق یک کارگر در یک سال حدود ۸ میلیون و نیم می شود. نوۀ آیت الله ربانی در یک شب حقوق سالیانه حدود ۶۰ خانواده کارگری را به آتش کشید. همین حساب سرانگشتی ابعاد وحشیانه نابرابری، زور و دزدی را نشان می دهد.
بیزاری مردم از این رژیم و ارازل و اوباشش بیکران است. خامنه ای این حقیقت را خوب می داند، اما اوضاع باید آنچنان وخیم شده باشد که او مجبور شود علنا هشدار دهد. مبارزات معلمان برای افزایش دستمزد و بهبود شرایط کار و آموزش زنگ خطر مهمی است. اعتراضات گسترده و یکپارچۀ معلمان در شهرهای مختلف در هفته ها و روزهای اخیر به همان میزان که نور امید و شادی به قلب های میلیون ها انسان تحت ستم و سرکوب پاشیده، ترس و اضطراب بر ارازل و اوباش رژیم اسلامی مستولی کرده است.
و بالاخره واقعۀ دلخراش مرگ دختر جوان فریناز خسروانی در مهاباد کبریتی بود بر آتش زیر خاکستر نفرت و بیزاری مردم از این رژیم جنایت. خبر مرگ فریناز سریعا در رسانه های اجتماعی پخش شد. فریناز که در یک هتل در مهاباد شاغل بود، از طرف صاحب هتل و یک مامور اطلاعات در اتاقی محبوس می شود. مامور اطلاعات قصد تجاوز به فریناز داشت. فریناز از روی استیصال و به قصد فرار از دست این متجاوزین به بالکن می رود و از طبقۀ چهارم پرتاب می شود. مرگ دلخراش این دختر جوان قلب تمام انسان های شریف را به آتش کشید. روز ۱۷ اردیبهشت مردم در شهر مهاباد به خیابان ها ریختند و در اعتراض به این عمل جنایتکارانه دست به تظاهرات زدند و خواهان دستگیری و مجازات مامور اطلاعاتی و صاحب هتل شدند. ارازل و اوباش انتظامی به مردم حمله کردند و در نتیجه طبق آخرین اخبار واصله یک یا دو نفر جان باخته اند، دهها نفر مجروح و دستگیر شده اند. مردم تا پاسی از نیمه شب در حال شورش بودند. هتل تارا را به آتش کشیدند و سپس به اداره اطلاعات رژیم حمله ور شدند. قرار است که امروز عصر مردم در سایر شهرهای کردستان دست به تجمع اعتراضی بزنند.
سی و شش سال جنایت و سرکوب، سی و شش سال دزدی و چپاول، سی و شش سال فقر و فلاکت روزافزون، سی و شش سال از هم پاشیده شدن خانواده های بیشمار بدلیل فقر، زندان، اعدام، اعتیاد، تن فروشی و دهها فاجعۀ اقتصادی، اجتماعی و سیاسی دیگر، این رژیم را به منفور ترین پدیده در جامعه بدل کرده است. مردم از این رژیم بیزارند. باید با هشیاری و تشکل به اعتراضات خود علیه این رژیم جنایتکار ادامه دهیم. باید با هم این رژیم را به زیر کشیم. تا زمانیکه رژیم اسلامی در قدرت است مردم یک روز خوش نخواهند داشت. فقر عمیقتر، سرکوب و خشونت وحشیانه تر می شود. پاسخ این رژیم سرنگونی است. *