اجرای قصاص با کور کردن چشمان یک زندانی قروهای
یک زندانی اهل قروه دیروز دوشنبه 24 فروردینماه، به اتهام کور کردن چشم یک بچه، در تهران قصاص و از ناحیه هر دو چشم کور شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، محمد رضا نامور شهروند اهل قروه، از 5 سال پیش به اتهام کور کردن چشم بچهای 6 ساله به قصاص محکوم و در زندان سنندج زندانی شد. دیروز دوشنبه 24 فروردینماه 1394، حکم قصاص این زندانی اجرا و از ناحیه هر دو چشم کور شد.
یک منبع مطلع از وضعیت این زندانی به کمپین گفته “برای اجرای حکم قصاص، این شهروند قروهای به تهران منتقل و پس از اجرای حکم به زندان سنندج بازگردانده شد.”
گفته شده پدر پسر بچه، مبلغ ٤٠ ميليون تومان به حساب دولت پول واریز کرده، تا حکم قصاص متهم اجرا شود.
—
کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
احضار و معرفی محمد باقر مرادی عضو سرای اهل قلم به دادسرای اوین
احضار و معرفی محمد باقر مرادی عضو سرای اهل قلم به دادسرای اوین
محمد باقر مرادی از اعضای فعال سرای اهل قلم ایران، دیروز دوشنبه ۲۴ فروردین ماه، طی نامەی جهت احضار و معرفی خود جهت اجرای حکم پنج سال حکم خود، به دادسرای اوین احضار شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، محمد باقر مرادی از اعضای فعال سرای اهل قلم دیروز دوشنبه طی نامەای جهت معرفی خود و اجرای حکم پنح سال حبس تعزیزی خود به شعبه اول اجرای احکام کیفری دادسرای ناحیه ٣٣ (اوین) تهران احضار شده است.
گفته میشود این عضو سرای اهل قلم ایران، از بازداشتشدگان حمله سال پیش نیروهای امنیتی به این سرا میباشد.
محمد باقر مرادی در ۹ آبانماه ۱۳۹۲، در پی ورود نیروهای امنیتی به جلسه سرای اهل قلم در تهران، به همراه ۷۰ نفر دیگر از حاضرین در جلسه بازداشت شده بود، که پس از آزادی بسیاری از متهمان، همراه با ۱۶نفر دیگر که مهدی خزعلی هم در میان آنها بود، به زندان اوین منتقل شد. دو نفر دیگر نیز به نامهای پژمان ظفرمند و مهدی کریمی در اقدامی جداگانه توسط پلیس امنیت بازداشت و به اوین منتقل شدند.
گفتنی است محمد باقر مرادی بعدها در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب، از سوی قاضی پیرعباس به اتهام اجتماع و تبانی علیه نظام، به ۵ سال زندان تعزیری محکوم شد.
مقامهای قضایی در این نامه به این عضو فعال سرای اهل قلم ایران اعلام کردهاند که تا پایان ساعت اداری روز پنجشنبه ۱۹ تیرماه ۱۳۹۳، خود را به دادسرای اوین معرفی کند.
اجرای حکم اعدام ١٩ زندانی در زندان رجایی شهر کرج
١٩ زندانی محکوم به اعدام، صبح امروز سهشنبه 25 فروردینماه، در زندان رجایی شهر کرج از طریق چوبه دار اعدام شدند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، صبح امروز سهشنبه 25 فروردینماه 1394، در زندان رجایی شهر کرج، حکم اعدام ١٩ زندانی که قبلا به سلولهای انفرادی منتقل شده بودند، به اجرا درآمد. از این تعداد یازده نفر از زندان قزلحصار به این زندان جهت اجرای حکم اعدام منتقل شده بودند.
از سوی دیگر گزارش شده ١۶ زندانی محکوم به اعدام دیگر قرار است در این زندان در سحرگاه فردا چهارشنبه به چوبه دار آویخته شوند.
همچنین روز یکشنبه نیز 16 زندانی جهت اجرای حکم اعدام به سلولهای انفرادی ندامتگاه مرکزی کرج منتقل شدند که بعدا حکم اعدام هشت نفر از آنها به تعویق انداخته شد و به سالنهای خود بازگردانده شدند.
گفتنی است واحد مرکزى خبر وابسته به صدا و سیما روز دوشنبه اجراى حکم اعدام هشت نفر از این 16 نفر را در ندامتگاه مرکزى کرج را تایید کرده بود.
همچنین 11 زندانی محکوم به اعدام دیگر، دیروز دوشنبه 24 فروردینماه 1394، جهت اجرای حکم اعدام به سلولهای انفرادی زندان قزلحصار منتقل شدند. قرار بود سحرگاه امروز حکم اعدام این زندانیان اجرا شود که تا لحظه تنظیم این خبر از سرنوشت آنها اطلاعی در دست نیست.
تعدادى از خانوادههاى زندانیان محکوم به اعدام در زندانهاى رجایى شهر و قزلحصار کرج، روز دوشنبه به آخرین ملاقات با زندانیان فراخوانده شده بودند.
بیشتر این زندانیان به اتهام حمل و قاچاق مواد مخدر محکوم شده بودند. کمیته بینالمللی علیه اعدام تاکنون اسامى هفت تن از اعدامشدگان را به نامهای شهاب کریمی، حمید فرجلو، حسن ابوالحسنی، احمد ملکیزاده، طالب نبیزاده، شهرام قلیپور، سعید پورمحمد منتشر کرده است. همچنین منابعی دیگر هویت نفر هشتم را منصور غلامزاده اعلام کردهاند. جنازه ۴ نفر از این زندانیان نیز تحویل خانوادههای آنها شده است.
اجرای حکم اعدام ١٩ زندانی در زندان رجایی شهر کرج
صبح امروز در زندان رجایی شهر کرج ١٩ زندانی که دوازده نفر آنها از زندان قزلحصار منتقل شده بودند، از طریق چوبه دار اعدام شدند.
بنابه گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، صبح امروز سه شنبه در زندان رجایی شهر کرج، حکم اعدام ١٩ زندانی که قبلا به سلولهای انفرادی منتقل شده بودند، به اجرا درآمد، از این تعداد دوازده نفر از زندان قزلحصار به این زندان جهت اجرای حکم اعدام منتقل شده بودند.
از طرفی دیگر بنابه این گزارش ١۶ زندانی دیگر جهت اجرای حکم اعدام به سلولهای انفرادی این زندان منتقل شده اند و قرار است سحرگاه فردا اعدام شوند.
گفتنی است که واحد مرکزى خبر وابسته به صدا و سیما روز دوشنبه اجراى حکم اعدام هشت نفر دیگر را در ندامتگاه مرکزى کرج را تایید کرده بود.
شایان ذکر است که تعدادى از خانواده هاى زندانیان محکوم به اعدام در زندان هاى رجایى شهر و قزل حصار کرج، روز دوشنبه به آخرین ملاقات با زندانیان فرا خوانده شده بودند.
اکثر این زندانیان به اتهام حمل و قاچاق مواد مخدر محکوم شده بودند. که تا اکنون اسامى چند تن از آنها بنامهای رضا قربانى، محمود ملکى، حمید فرجلو، احمد ملکى زاده و منصور غلام زاده و هویت بقیه هنوز نامشخص است.
احضار ارژنگ داوودی به دادگاه انقلاب کرج و محاکمه مجدد وی
ارژنگ داوودی زندانی سـیاسی محکوم به اعدام و محبوس در زندان رجایی شهر کرج ، دیروز دوشنبه به شعبه یک دادگاه انقلاب کرج احضار شد.
بنابه گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، صبح دوشنبه ۲۴ فروردین ماه زندانی سیاسی ارژنگ داودی محبوس در زندان رجایی شهر کرج برای چندمین بار به شعبه ۱ دادگاه انقلاب کرج منتقل شد. این زندانی سیاسی با پرونده سازی جدید بازجویان وزارت اطلاعات و به اتهام توهین به رهبری و سران جمهوری اسلامی ایران توسط قاضی آصف الحسینی رئیس شعبه ۱ دادگاه انقلاب کرج مورد محاکمه قرار گرفت.
ارژنگ داودی به خاطر نامهنگاری از زندان و انتشار و ارسال نوشتهها و یادداشتهایش بارها از سوی مسوولین زندان مورد تهدید، فشار و شکنجه قرار گرفته است. وی با اتهامات تازهای در زندان روبرو و احکام جدید حبس نیز محکوم شده است.
اتهام «عضویت و هواداری و فعالیت موثر در پیشبرد اهداف سازمان مجاهدین خلق در زندان» صدور حکم اعدام را برای این زندانی سیاسی ۶۱ ساله به دنبال داشت.
ارژنگ داودی محکومیت ۱۰ ساله نخست خود را به پایان رسانده، اما پیش از صدور حکم تازه اعدام، با پروندهسازیهای مختلف طی دوران حبس، دوباره به ۲۰ سال و ۸ ماه زندان محکوم شده است.
این زندانی سیاسی آبانماه ١٣٨٢ بازداشت شد و زیر شدیدترین شکنجهها در سلولهای انفرادی زندان “٣٢٨” سپاه پاسداران، بند دو الف قرار گرفت. وی از سوی شعبه ٢۶ دادگاه انقلاب، قاضی حسن زارع دهنوی (حداد)، به ۱۵ سال زندان تعزیری، ۵ سال محرومیت از حقوق اجتماعی، انفصال دایم از مدیریت مجتمع آموزشی- فرهنگی پرتو حکمت، ٧۴ ضربه شلاق و تبعید به زندانهای جنوب کشور محکوم شد.
اتهامهای اصلی ارژنگ داودی، راهاندازی و تاسیس «جنبش آزادی ایرانیان» و «کنفدراسیون دانشجویان ایرانی» است، هرچند اتهامات دیگری همچون نوشتن «مانیفست ضد نظام جمهوری اسلامی»، توهین به رهبری و بنیانگذار جمهوری اسلامی و مسوولین نظام و روحانیون، توهین به مقدسات، و همکاری با خبرنگار کانادایی «جین کوکان» برای ساخت فیلم مستند «ایران ممنوع» نیز در پرونده ارژنگ داودی وجود داشت.
داودی در سالهای اخیر به زندانهای مختلفی تبعید شده است؛ از زندان اوین به زندانی در اهواز، از آنجا به بندرعباس و سپس به زندان رجایی شهر (گوهردشت) کرج تبعید شد. وی در مدتی که در زندانهای مختلف دوره محکومیت خود را میگذراند، بارها در اعتراض به وضعیت زندان، رفتار زندانبانان و اوضاع سیاسی- اجتماعی ایران اعتصاب غذا کرده است.
این معلم زندانی در دوران سالهای زندان، بارها مورد شکنجههای وحشیانه قرار گرفته است و بخشی از بینایی و شنوایی خود را در اثر این شکنجهها از دست داده است.
این زندانی سیاسی در مورد احضارش به شعبه یک دادگاه انقلاب نامهی تحت نام “متن دفاعیات مکتوب در شعبه یک بیدادگاه انقلاب کرج” نوشته است که متن کامل نامهی ارژنگ داودی در اختیار «کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی» قرار گرفته است که در پی میآید.
با یاد خدا
متن دفاعیات مکتوب در شعبه یک بیدادگاه انقلاب کرج
هم میهنان؛
روز دوشنبه ۱۳۹۴/۱/۲۴به دادگاه انقلاب کرج اعزام و در بیدادگاه شماره یک به سردمداری یک فرد کاملا روانی!؟ به نام آصف الحسینی تحت محاکمه قرار گرفتم. متأسفانه این شیخ دیوانه!؟ علاوه بر شعبه یک به طور همزمان رییس!؟ دادگاه انقلاب کرج نیز هست.
این جانور دو پا همان کسی است که در سال گذشته در حالی که تحت عنوان “تبعید” در زندان بندرعباس اسیر بودم بدون اینکه مرا احضار نماید به طور غیابی!؟ برایم حکم اعدام!؟ صادر نمود. بناچار در این مرحله ضمن استمداد از مجامع جهانی به ویژه از شخص دبیرکل محترم سازمان ملل جناب آقای بان کی مون درخواست می نمایم، ترتیبی اتخاذ فرمایند تا به عنوان مشتی نمونه خروار، جانی نامبرده مورد معاینات پزشکی و روانپزشکی قرار گیرد تا بر جهانیان آشکارتر شود که حیات جابرانه رژیم منحط ولایت فقیه را تا کنون چگونه حیوانات درنده ای تداوم بخشیده اند!؟
عین متن دفاعیات مکتوب:
۱_ همانطور که مفاد آن به وضوح نشان می دهد پرونده مطروحه نه بر اساس بازجویی که بر اساس “تفتیش عقاید” شکل گرفته است. در طول ۵ هفته در بند مخوف سپاه مستقر در زندان رجایی شهر توسط نیروهای وزارت اطلاعات از ساعت ۹ صبح تا اذان ظهر و بلافاصله پس از نماز و ناهار دوباره تا اذان غروب تحت عنوان بازجویی، تفتیش عقاید می شدم که بناچار برای رهایی از خستگی مفرط و استخلاص از وضعیت خفقان بار بند ۸ موسوم به بند سپاه، مجبور به پاسخگویی و نه بازجویی بودم.
۲_ علاوه بر این شخصی به نام ایوب ابراهیمیان که زیر برگه مربوط به تفهیم اتهام کذایی را تحت عنوان مقام قضایی شعبه ۱۲ بازپرسی کرج امضا نمود نیز در چند مرحله و نهایتا در صبح روز جمعه ۱۳۹۴/۱۱/۳۰ پس از ۳۳ روز نگهداری در شرایط بسیار نامناسب، مرا به اصطلاح تفهیم اتهام نمود که فورا مورد اعتراض من واقع شد که چرا به محل شعبه بازپرسی مذکور واقع در دادگاه انقلاب کرج احضار و تفهیم اتهام نمی شوم. ولی او مدعی شد که شعبه دادگاه می تواند بنا به تشخیص قاضی در هر جا که مصلحت باشد تشکیل شود که معترضانه گفتم تو مقام قضایی هستی و نه قاضی!؟
۳_ بناچار در این مرحله اعلام می دارم همانطور که بخش به اصطلاح سیاسی حکومت را مردود می دانم اینک نیز به هیچ وجه بخش قضایی آن را نیز قبول ندارم مگر اینکه بازجویی و نه تفتیش عقاید در شرایط مناسب باشد، تفهیم اتهام نیز مطابق با قوانین رژیم مجددا صورت پذیرد و نهایتا پرونده به شعبه ای غیر از این شعبه ارجاع گردد.
هم میهنان؛
الف: چون از قبل نمی دانستم که به کجا اعزام می شوم و بعد از حضور در محل بیدادگاه تازه فهمیدم که پرونده جدیدی برایم تدارک دیده اند!؟ این مطالب را تحت عنوان دفاعیات، بالبداهه روی برگه های مخصوص دادگاه نوشتم.
ب: این فرد دیوانه تلاش کرد که با سوءاستفاده از مقام غصبی خود به عنوان رییس دادگاه انقلاب کرج، مرا به زندان قزل حصار انتقال دهد ولی ظاهرا بنا به دلایلی، اربابان اطلاعاتی اش در این مرحله با وی موافق نبوده و افسار این جانور دو پا را محکم کشیدند!؟
رونوشت به:
۱_ جناب آقای بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد جهت استحضار و صدور دستورات شایسته؛
۲_ جناب آقای احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل جهت اطلاع و انجام اقدامات ضروری برای معاینه پزشکی جانی نامبرده!؟
ارژنگ داودی
معلم، شاعر، نویسنده
زندانی سـیاسی
زندان رجایی شهر
۲۵ فروردین ۹۴
http://www.kampain.info/archive/1490.htm
وضعیت وخیم جسمی یک زندانی سیاسی کُرد پس از عمل جراحی
محمد حسین رضایی زندانی سیاسی کُرد که پس از عمل جراحی و ریکاوری بدون طی دوره درمان به زندان میناب بازگشت و در وضعیت وخیمی بسر میبرد.
بنابه گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، محمدحسین رضایی زندانی سیاسی زندان میناب که در تاریخ ۷ اسفند ماه سال گذشته برای عمل جراحی و ریکاوری به زندان بندر عباس منتقل شده بود، روز شنبه – ۱۵ فروردین ماه پس از انجام عمل جراحی و بدون طی دوره درمان به زندان میناب بازگرداننده شد.
این زندانی سیاسی درخواست کرده است تا دوران نقاهت را در بیرون زندان و بیمارستان طی کند که مقامات دادستانی و ماموران وزارت اطلاعات با این در خواست مخالفت کرده اند.
یکی منبع مطلع به “کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی” گفت: « این زندانی سیاسی در وضعیت بدی بسر میبرد. بطور کلی بیمار بعد از عمل جراحی نباید تا بهبود کامل به زندان بازگردانده شود. ولی به دستور دادستانی و ماموران وزارت اطلاعات با فاصله بسیار کوتاهی پس از عمل جراحی وی را به زندان بازگرداندند.»
گفتنی است که علیرغم تجویز و توصیه پزشک معالج و پزشکی قانونی شهرستان بندر عباس جهت استراحت ٣ ماهه مطلق به دور از محیط زندان ولی دادستان میناب و بندر عباس و عوامل قضایی در کردستان با مرخصی ایشان مخالفت کرده اند.
محمد حسین رضایی هنگام دستگیری توسط ماموران سپاه پاسدارن مورد هدف گلوله قرار گرفت و بشدت زخمی شد که بعد از این حادثه هیچ گاه به طور اساسی مورد درمان قرار نگرفت.
این فعال کُرد خردادماه سال ٩٠ به اتهام عضویت در یکی احزاب کُرد اپوزیسیون حکومت اسلامی ایران در شهر سنندج بازداشت شده بود. که در مردادماه سال ٩١ از سوی دادگاه انقلاب سنندج در دو نوبت دادگاهی مجموعا به ۴۵ سال زندان و تبعید به زندان میناب محکوم گردید.
پیشتازی مبارزات معلمها و ضرورت پشتیبانی
بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی زندان گوهردشت کرج در حمایت از اعتراضات عمومی در ایران که جهت اطلاع عموم و انتشار در رسانهها در اختیار «کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی » قرار داده شده است متن بیانیه به قرار زیر است:
هممیهنان گرامی، معلمها به عنوان طبقهای تحصیل کرده و آگاه و نیز زحمتکشانی تحت تبعیض و ستم، چراغ مبارزه رهایی بخش را در دستان پرتوان خود گرفتهاند. اینها همان دانشجویان دیروز و مربیان میلیونها کودک، نوجوان و جوان امروز هستند. اینها کسانی هستند که در حالی مسوولیت بسیار سنگین تربیت و آموزش فرزندان ما را بر دوش گرفتهاند که از فقر و تبعیض و سرکوب رنج میبرند. چرا به پشتیبانی از آنان قیام نمیکنیم؟! چرا به پشتیبانی از خانواده زندانیان اعدامی برنمیخیزیم؟!
آگاهی یافتیم پیش از 12 اردیبهشت و حتی پیش از 27 فروردین که روز اعتراض عمومی معلمها اعلام گردیده بود، معلمهای چندین شهر دست به اعتراض زدند و خوشبختانه در اهواز، اساتید دانشگاه و در ماشهر، کارگران به صفوف متحد آنها پیوستند و شعار آزادی زندانیان سیاسی را سر دادند. این حرکت همایونی است که در روزهای آینده گسترش خواهد یافت. روزهایی که دانشجویان و دانشآموزان نیز به صفوف کارگرها و معلمها پیوسته و در روزهای 11 و 12 اردیبهشت به سیلی خروشان تبدیل میشوند. چرا به آنها نمیپیوندیم؟!
اما هممیهنان گرامی، در این شرایط حساس که جنبش قدرتمند اجتماعی و اعتراضی، به عنوان تنها راه رهایی از ستم و سرکوب جمهوری اسلامی رو به پیش است، اجازه ندهیم رژیم فریبکار و متجاوز حاکم بر ایران، ذهن ما را به مسائل حاشیهای بکشاند.
این رژیم جنایتکار، سالیانی است که دست از تجاوز، به کشورهای منطقهای مثل عراق، لبنان، سوریه، اسرائیل، فلسطین، بحرین، افغانستان، و یمن برنداشته و حتی در بازداشتگاه کهریزک، جوانان ایرانی را مورد تجاوز قرار داد، اما اینک تجاوز عربستان به یمن و رفتار غیرانسانی ماموران عربستان با نوجوانان ایرانی که راه حل دیپلماتیک دارد را بهانه تحریک احساسات گروهی از مردم قرار داده تا بتواند با فرافکنی بحرانهای درونی خود، احتمالا ایران را درگیر جنگ منطقهای نماید. با هوشیاری خود چنین اجازه و فرصتی را به او ندهیم.
هممیهنان آگاه، مطابق اعلامیه جهانی حقوق بشر و مخالفت با تبعیض، هرگونه تجاوز به کشورها که موجب کشته شدن زنان، کودکان و غیرنظامیها شود، اعم از اینکه از سوی رژیم سرکوبگر جمهوری اسلامی باشد یا از ناحیه دولت عربستان یا هر قدرت فرامنطقهای، به شدت محکوم است، اما رسالت اصلی ما پشتیبانی قاطع از جنبش رهایی بخش ملی کنونی است. مراقب باشیم عوامل رژیم که به نامهای گوناگون در اپوزسیون نفوذ کرده و تلاش میکنند اذهان ما را از مسیر دولت مبارزهی دموکراتیک، مدنی و مردمی منحرف سازند، موفق نشوند. اگر خواهان رفاه، آزادی، دموکراسی و حقوق بشر هستیم که هستیم، متحد شویم و از معلمها، کارگرها و سایر طبقات به پا خواسته اجتماعی پشتیبانی کنیم .
زندانیان سیاسی ایران دوشنبه – ۲۴ فروردین ۱۳۹۴
1. فرید آزموده
2. امیر امیرقلی
3. سهیل بابادی
4. ایرج حاتمی
5.محمد جراحی
6. خالد حردانی
7.افشین حیرتیان
8. شاهرخ زمانی
9.مهدی شاندیز
10. سعید شیرزاد
11.حشمتالله طبرزدی
12. علیرضا فراهانی
وخامت حال ماشاالله حائری زندانی سیاسی
ماشاالله حائری زندانی سیاسی در روز یکشنبه 23 فروردین ماه 1394، دچار خونریزی از ناحیه گوش و بینی شد.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، ماشاالله حائری زندانی سیاسی محبوس در زندان گوهردشت کرج روز یکشنبه 23 فروردین ماه 1394، دچار خونریزی از ناحیه گوش و بینی شده و مسوولین زندان نیز جهت رسیدگی و مداوای این زندانی هیچگونه اقدامی انجام ندادهاند.
پیشتر نیز این زندانی سیاسی به دلیل وخامت حالش و بیماری چندین بار به بهداری و به بیمارستان خارج از زندان منتقل شده است.
ماشاالله حائری ۵۸ ساله و از زندانیان دهه 60، میباشد. که در تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۸۸ دستگیر و به سلولهای انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد، به مدت ۷۴ روز در سلولهای انفرادی بسر برد و سپس او را به بند ۳۵۰ زندان اوین منتقل کردند.
وی که از بیماریهای قلبی و عروقی حادی رنج میبرد و تاکنون چندین بار بصورت اورژانس به بیمارستان خارج از زندان منتقل شده، ولی بدون انجام درمان قطعی به زندان عودت شده است.
گفتنی است این زندان سیاسی توسط قاضی مقیسه، رئیس شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به تحمل ۱۵ سال زندان و تبعید به زندان رجایی شهر کرج، محکوم شده است.