ضرب و شتم شهرام چینیان زندانی بهایی در رجایی شهر
http://kampain.info/mer.php?id=1808
شهرام چینیان از زندانیان بهایی، امروز شنبه ۲ اسفندماه، از سوی ماموران زندان رجایی شهر کرج مورد ضرب و شتم، بدرفتاری و توهین قرار گرفت.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، شهرام چینیان از زندانیان محبوس در رجایی شهر کرج، امروز شنبه ۲ اسفندماه ۱۳۹۳، در حالی از سوی ماموران امنیتی این زندان به شدت مورد ضرب و شتم، بدرفتاری و توهین قرار گرفته که هنوز از دلیل این رفتار خشونتآمیز و غیرانسانی اطلاعی در دست نیست.
گفته شده صورت این زندانی بهایی بر اثر ضربات و جراحات وارده، به سختی قابل شناسایی بوده است.
شهرام چینیان پس از این رفتار غیر انسانی ماموران به بهداری زندان منتقل شد. شاهدان عینی گفتهاند “شدت جراحات وارده بر سر و صورت شهرام بسیار زیاد بوده به حدی که وی قادر به تکلم نبوده است.
تا لحظه تنظیم این خبر، از دلایل ضرب و شتم وارده بر این زندانی بهایی اطلاعی در دست نیست.
اتهام شهرام چینیان «عضويت در گروههای بهایى» و «فعاليت تبليغى عليه نظام» عنوان شده است.
این زندانی بهایی در اسفندماه ۱۳۸۷، دستگیر و در ۱۲ اسفندماه ۱۳۸۸، با ارایهی جواز کسب به عنوان وثیقه آزاد شد. وی در این مدت تا زمان آزادیاش در زندان اوین بازداشت بود. این زندانی در نهایت از سوی شعبهی ۲۸ دادگاه انقلاب، به تحمل ۸ سال زندان محکوم شد و در حالی که حکم او در مرحله تجدید نظر بود، در ۲۵ دیماه ۱۳۹۰، احضار و هنگام مراجعه دستگیر و در زندان اوین محبوس شد. وی بعدها به زندان رجایی شهر تبعید شد.آخرین وضعیت سه زندانی تبعید شده اوین در زندان رجایی شهر
http://kampain.info/mer.php?id=1807
تبعید سه زندانی سیاسی اوین، به دنبال اعتصاب و اعتراض صنفیشان صورت گرفته است
حمید بابایی، سعید شیرزاد و مسعود عربچوبدار سه زندانی محبوس در اوین، به دنبال اعتراض و اعتصاب به زندان رجایی شهر کرج تبعید شده و در آنجا نیز دست به اعتصاب غذا زدند. آنها امروز به اندرزگاه یک و دو این زندان منتقل شدند.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، این سه زندانی معترض به دنبال تبعیدشان به رجایی شهر کرج، در بند انفرادی دست به اعتصاب غذا زده بودند و در نهایت امروز شنبه ۲ اسفندماه ۱۳۹۳، ماموران زندان آنها را به ترتیب سعید شیرزاد و حمید بابایی به اندرزگاه یک سالن دو و مسعود عربچوبدار نیز به اندرزگاه دو سالن پنج منتقل کردند.
گفته شده اعتصاب و اعتراض این سه زندانی، به دلیل وضعیت هوا خوری زندان اوین بوده است.
یک منبع مطلع درباره دلایل اعتراض این زندانیان گفت: «ماموران زندان اوین در روز دوشنبه ۲۷ بهمنماه سال جاری، برای زندانیان محبوس در بند ۸ این زندان، هواخوری اجباری اعلام کرده بودند. زندانیان این بند به دلیل نداشتن لباس گرم و برودت هوا دست به اعتراض زدند. در نتیجه ماموران زندان سعید شیرزاد، مسعود عربچوبدار، حمید بابایی، امیرهوشنگ نوایی، امید علیشناس، امیر امیرقلی، عباس رستمی و ئاسو رستمی ۸ تن از معترضین را به انفرادی بردند و آنها نیز دست به اعتصاب غذا زدند.»
فردای آن روز یعنی صبح سهشنبه ۲۸ بهمنماه ۱۳۹۳، حمید بابایی، سعید شیرزاد و مسعود عربچوبدار سه نفر از زندانیان معترض، به زندان رجایی شهر تبعید و در انفرادی محبوس شدند.
گفته شده در زمان انتقال این سه زندانی، سعید شیرزاد از سوی ماموران انتقال زندان، به شدت مورد ضرب و شتم و توهین قرار گرفته است.
این سه زندانی سیاسی هماکنون در زندان رجایی شهر کرج در حال گذراندن دوران حبس خود هستند.
شنبه ۲ اسفندماه ۱۳۹۳ – ۲۱ فوریه ۲۰۱۵یازده ماه بیخبری مطلق از نامق دَلدَل فعال مذهبی کُرد
http://kampain.info/mer.php?id=1806
یازده ماه پیش نامق دَلدَل از ماموستایان و فعالان مذهبی کُرد از سوی نیروهای امنیتی اطلاعات بوکان بازداشت شد. از آن زمان تاکنون هیچ خبری از سرنوشت وی در دست نیست.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، خانواده، شاگردان و دوستان این فعال مذهبی کُرد از فروردینماه سال جاری تاکنون از وی هیچ خبر و یا تماسی نداشتهاند و از این جهت نگرانیها درباره سلامتی وی افزایش یافته است.
ماموستا نامق دَلدَل فعال مذهبی کُرد، از جمله زندانیان قدیمی اهل سنت رجایی شهر است که پس از تحمل 3 سال حبس، از این زندان آزاد شد.
این فعال مذهبی پس از چند ماه در 29 فروردینماه 1393، به همراه چند تن از شاگردانش، به علت تبلیغ عقاید اهل سنت و دفاع از زندانیان عقیدتی اهل سنت کُرد، دوباره از سوی نیروهای لباس شخصی اطلاعات بوکان بازادشت شد.
پس از گذشت نزدیک به ۷ ماه بلاتکلیفی و بی خبری، شاگردان وی با قید وثیقه آزاد شدند ولی از نامق دَلدَل خبری منتشر نشد.
خانوادهی این معلم دینی و فعال مذهبی، از وضعیت و سرنوشت احتمالی عضو خانواده خود هیچ اطلاعی ندارند و به همین دلیل به شدت از وضعیت سلامتی وی نگران هستند.
منابع تایید نشدهای گفتهاند که وی در تهران و در بازداشت وزارت اطلاعات است. این در حالی است که وی تا به حال هیچگونه تماسی با خانواده خود نداشته و خانوادهاش نمیتوانند با اطمینان آن را تایید کنند.
شنبه ۲ اسفندماه ۱۳۹۳ – ۲۱ فوریه ۲۰۱۵
بازگشت ارژنگ داوودی به سالن 12 زندان رجایی شهر و بی خبری از افشین بایمانی
http://kampain.info/mer.php?id=1804
دو تن از زندانیان سیاسی محبوس در سالن 12 رجایی شهر کرج، پیشتر به بند انفرادی سپاه منتقل شدند، اکنون ارژنگ داوودی به سالن 12 بازگردانده شده ولی از سرنوشت افشین بایمانی خبری در دست نیست.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، ارژنگ داوودی و افشین بایمانی که از روز یکشنبه 28 دیماه سال جاری، به بند سپاه زندان رجایی شهر کرج منتقل شده بودند، امروز شنبه ۲ اسفندماه ۱۳۹۳، پس از گذراندن یک ماه و 5 روز تحمل حبس انفرادی در بند سپاه، به سالن 12 این زندان بازگردانده شد. همچنان از وضعیت و سرنوشت افشین بایمانی دیگر زندانی سیاسی، خبری در دست نیست.
ارژنگ داوودی، زندانی سیاسی در ایران به اتهام «محاربه» به اعدام محکوم شده و این حکم در دادگاه بدوی صادر شده و قابل تجدید نظر است.
گفته شده شعبه یکم دادگاه انقلاب کرج به وحید مشکانی فراهانی، وکیل مدافع ارژنگ داوودی، روز ۳۱ تیرماه سال جاری، اطلاع داده که موکل او، به اتهام «محاربه از راه ارتباط با سازمان مجاهدین خلق» به اعدام محکوم شده است .
ارژنک داوودی آبانماه ۱۳۸۲ توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. اتهامهای اصلی وی راهاندازی و تاسيس «جنبش آزادی ايرانيان» و «کنفدراسيون دانشجويان ايرانی» عنوان شده است. همچنین اتهامهای ديگری همچون نوشتن «مانيفست ضد نظام جمهوری اسلامی»، «توهين به رهبر» و «بنيانگذار جمهوری اسلامی و مسئولان نظام و روحانيان»، «توهين به مقدسات»، و همکاری با خبرنگار کانادايی، جين کوکان، برای ساخت فيلم مستند «ايران ممنوع» و «همکاری با سازمان مجاهدین خلق» نيز در پرونده ارژنگ داوودی وجود دارد.
این معلم زندانی از سال ۱۳۸۲ تاکنون در زندانهای مختلفی از جمله، زندانهای اوین، اهواز، بندرعباس و گوهردشت کرج به سر برده است.
دیگر زندانی سیاسی افشین بایمانی، در سال ۱۳۷۹ هنگامی که با برادرش به استان خوزستان عازم سفر بود، در یک ایستگاه بازرسی میان راه در حالی که توقف کرده بودند، از سوی ماموران امنیتی به گلوله بسته شدند. برادرش مهدی بایمانی بر اثر این حمله، جان باخت و افشین نیز زخمی شد.
مامورین وزارت اطلاعات وی را دستگیر و به بازداشتگاه اطلاعات منتقل کردند، وی در این مدت بازجویی و شکنجه شد. سپس همسر باردارش نیز دستگیر و برای زمانی طولانی در بازداشت نگه داشته شد.
افشین بایمانی در ۱۵ شهریورماه ۱۳۷۹، به اتهام «کمک به فرار برادر خود مهدی بایمانی» بازداشت و به اعدام محکوم شد. این حکم در دادگاه تجدید نظر به تایید رسید، اما پس از ۶ سال، حکم وی به حبس ابد کاهش یافت. وی هماکنون در حال گذراندن چهاردهمین سال از حبس خود است.
فعالان حقوق بشر و برخی از همبندیهای افشین بایمانی گفتهاند وی همچنان در انفرادیهای بند سپاه زندان رجایی شهر کرج است و احتمال دارد که اتهامها و احکام جدیدی برای وی ساخته شود.
شنبه ۲ اسفندماه ۱۳۹۳ – ۲۱ فوریه ۲۰۱۵
اداره اطلاعات مهاباد اجرای حکم اعدام علی و حبیب افشاری را تایید کرد
اداره اطلاعات شهرستان مهاباد خبر اجرای حکم اعدام علی و حبیب افشاری و اعدام سه زندانی سیاسی دیگر را به خانواده افشاری اعلام کرده است.
به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، سامان نسیم (پژاک) به همراه یونس آقایات (آقایان از پیروان اهل حق «علوی»)، حبیبالله افشاری (کومله)، علی افشاری (کومله)، سیروان نژاوی (پژاک) و ابراهیم شاپوری (عیسیپور، پژاک) زندانیان محبوس در بند ۱۲ زندان مرکزی ارومیه، دو روز پیش به مکان نامعلومی منتقل شدند. با توجه به قطعی بودن احکام آنها، احتمال اجرای حکم اعدام این شش زندانی، از سوی منابع مختلف و برخی از فعالان حقوق بشری مطرح شد.
رشید افشاری، برادر علی و حبیب دو زندانی اعدام شده به کمپین گفت” که در پی پیگیری خانواده ام، اداره اطلاعات ضمن تایید اجرای حکم بردارانم، گفته اند که سه زندانی سیاسی دیگر هم همراه علی و حبیب اعدام شده اند. که هنوز معلوم نشده است که سه زندانی دیگر چه کسانی هستند.
این عضو خانواده افشاری افزود: ادارهی اطلاعات هنوز حاضر به تحویل جنازه برادرانم نیست به خانوادهام را تهدید کرده که نباید اعلامیه ترحیم را در سطح شهر انتشار دهند، اما خانواده ام بدون توجه به این تهدیدات اقدام به برگزاری مراسم ختم نمودهاند.
ماموران اطلاعات به خانواده افشاری گفتهاند: «بدون ایجاد سرو صدا و حاشیه مراسم سوگواری را برگزار کنید.»
هنوز از محل و زمان دقیق اجرای حکم، خبری منتشر نشده است. این در حالی است که برخی از منابع گفتهاند که این حکم در اداره اطلاعات ارومیه اجرا شده است.
هنوز پیکر این دو برادر اعدام شده، به خانوادههای آنها تحویل داده نشده است.
اطلاعات کامل این دو زندانی اعدام شده در پی میآید.
علی و حبیب افشاری
علی افشاری متولد سال ۱٣۵۹، به همراه برادرش حبیبالله افشاری متولد ۱٣۶۷، اهل روستای گوگجلو حبیبله از توابع شهر مهاباد هستند که در اوایل سال ۱٣۹۰، توسط سپاه پاسداران و نیروهای وزارت اطلاعات در شهرهای بوکان و مهاباد بازداشت شدند.
آنها پس از ۷۵ روز بازجوییهای مداوم پس از تحمل شکنجههای جسمی و روانی در بازداشتگاهای اداره اطلاعات مهاباد و ارومیه، ابتدا به زندان مرکزی ارومیه منتقل شده و سپس در دیماه ۱٣۹۰، از سوی دادگاه انقلاب مهاباد، به اتهام محاربه از طریق فعالیت تبلیغی و عضویت در کومله یکی از احزاب کُرد مخالف حکومت، به اعدام محکوم شدند. حکمی که در شهریورماه ۱٣۹۰، در شعبه ٣۲ دیوان عالی کشور تایید شد.
علی و حبیب افشاری، دو برادر زندانی محکوم به اعدام، حدود دو سال پس از صدور حکم اعدام، در ۲۷ فروردینماه ۱٣۹٣، طی نامههایی به ریاست دادگاه انقلاب شهرستان مهاباد، خواهان بررسی مجدد پرونده خود شدند؛ اما شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور، مجددا حکم اعدام آنها تایید و روز سهشنبه دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۳، از سوی دایره اجرای احکام زندان ارومیه، به صورت رسمی به آنها ابلاغ شد.
هنوز از سرنوشت قطعی سامان نسیم (پژاک)، سیروان نژاوی (پژاک)، یونس آقایات (آقایان از پیروان اهل حق «علوی») و ابراهیم شاپوری (عیسیپور، پژاک) خبری قطعی از جانب حکومت در دست نیست. و اخبار ضد و نقیضی به نقل از این خانواده و خانوادههای دیگر در گفتگو با رسانهها و برخی از فعالان حقوق بشری و روزنامهنگاران مستقل منتشر میشود و همین امر احتمال بازی رسانهای و نقش مشکوک و احتمالی وزرات اطلاعات را در این باره بالا برده است.
شنبه – ۲ اسفند – ۱۳۹۳ 21 – 02 – 2015
http://