گزارش مجمع عمومی دوم
صندوق همبستگی با کارگران ایران – کانادا
December 22, 2012
مجمع عمومی دوم صندوق همبستگی با کارگران ایران – کانادا در سوم نوامبر با حضور بیش از نصف بعلاوه یک اعضای صندوق برگزار شد اما به دلیل عدم کسب حد نصاب لازم (مطابق اساسنامه موجود حضور دو سوم اعضای صندوق برای رسمیت مجمع لازم است) رسمیت نیافت.
سپس این مجمع بصورت غیر رسمی یعنی بدون هیچگونه رای گیری و اتخاذ تصمیم و بدون انتخابات به مدت دو ساعت بصورت بحث عمومی بین اعضای حاضر حول مشکل اساسنامه ای حد نصاب رسمیت مجمع ادامه یافت. مباحث بطور کلی بر این تاکید داشت که میزان دو سوم حد نصاب زیاد است و همیشه ممکن است با فقدان آن مواجه شد. بویژه اینکه بسیاری از اعضا ضمن تعهد به هدف صندوق و عضویت در آن و پرداخت حق عضویت، اما از ابتدا گفته اند که شرکت در مجامع و یا حداقل در برخی از آنها برایشان مقدور نیست. بنابراین لازم است که میزان حد نصاب را کمتر از این تعیین نمود. دوم اینکه اساسنامه صندوق فاقد تدبیر لازم برای مواجه با وضعیت فقدان حد نصاب است. یعنی در اساسنامه قید نشده که در صورت چنین وضعی پاسخ چیست. نهایتا جلسه با این پیشنهاد موافقت نمود که به همه اعضا اعلام شود مجمع دیگری پس از یکماه برگزار شده و با حد نصاب نصف بعلاوه یک اعضا رسمیت می یابد. پس از این جلسه هیئت امنا نیز پیشنهاد نمود که در این زمینه می توان از سنت موجود در جنبش مستقل کارگری ایران که حمایت از آن هدف صندوق است پیروی نمود. بطور مشخص اساسنامه های کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکلهای کارگری، کمیته پیگیری برای ایجاد تشکلهای کارگری، و اتحادیه آزاد کارگران ایران یادآوری شد که همه به برگزاری مجدد مجمع به فاصله کوتاهی و این بار بر حد نصاب یک سوم تاکید دارند.
پس از اطلاع رسانی های لازم به اعضا و برگزاری جلسه ای جداگانه از داوطلبین بمنظور کار روی اساسنامه و تهیه پیشنهادات اصلاحی کار شده برای ارائه به مجمع، مجمع عموم دوم صندوق همبستگی با کارگران ایران – کانادا در 15 دسامبر 2012 مجددا برگزار شد. ابتدا حد نصاب یک سوم برای رسمیت مجمع به رای حاضرین گذاشته و تصویب شد و با توجه به حضور بیش از یک سوم اعضای صندوق رسمیت مجمع اعلام و کار آن آغاز گشت. بخش زیادی از این مجمع به بررسی و تصویب اصلاحات پیشنهادی برای اساسنامه اختصاص یافت که گزارش آن در زیر می آید. سپس گزارش های مالی و فعالیت های صندوق برای دوره سه ماه جولای تا سپتامبر 2012 مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شدند. در پایان هفت نفر برای هیئت امنا و سه نفر بازرسین صندوق انتخاب شدند که عبارتند از:
برای هیئت امنا، منیژه اخوان، امیر پیام، مهدی حسینی، ابراهیم علاسوندی، هما فرید، شکوه گلزاری، امیر ماهان،
برای بازرسین، فرید پرتوی، مونا روشن، بیژن فتحی،
هیئت امنا در اولین جلسه خود امیر ماهان را به اتفاق آرا به عنوان مسئول روابط عمومی صندوق انتخاب نمود. به همراه این گزارش همچنین گزارش های مالی و فعالیت های سه ماه صندوق و اصلاحات تصویب شده برای اساسنامه نیز منتشر می شوند.
(647)857-9904 تلفن روابط عمومی:
sandoghehambastegi@ymail.com ایمیل:
18 دسامبر 1012
صندوق همبستگی با کارگران ایران – کانادا
*********************************
گزارش مالی صندوق همبستگی با کارگران ایران – کانادا
از جولای 2012 تا سپتامبر2012
مجموع درآمدهای صندوق در سه ماهه فوق بدین قرار بوده است :
1_ حق عضویت اعضاء ___________________________ 1515 دلار
2 _ کمکهای مالی دریافت شده _______________________ 1005 دلار
3 _ درآمدهای حاصله از ” شب همبستگی ” ______________ 3420 دلار
جمع کل درآمدها _________________________________ 5915 دلار
مبلغ ارسالی به ایران ______________________________ 3668.74 دلار
موجودی نقدی صندوق _____________________________ 2271.26 دلار
توضیحات : مبلغ 1515 دلار حق عضویت از 45عضو دریافت شده است . دو عضو حداقل حق عضویت، یک عضو حق عضویت یکساله، یک عضو حق عضویت ده ماهه، دو عضو حق عضویت شش ماهه، دو عضو حق عضویت دو ماهه، یک عضو حق عضویت پنج ماهه، یک عضو حق عضویت یک ماهه، یک عضو 25 دلار پرداخته اند. حق عضویت سه تن از اعضای مجمع عمومی اول دریافت نگشته است.
کمکهای مالی دریافت شده: لیست اسامی کمک کنندگان موجود میباشد.
هئیت امنای صندوق همبستگی با کارگران ایران – کانادا
*******************************************
گزارش فعالیت های صندوق همبستگی با کارگران ایران – کانادا
از جولای 2012 تا سپتامبر2012
گزارش حاضر از طرف هیئت امنای منتخب مجمع عمومی اول صندوق همبستگی با کارگران ایران- کانادا و از فعالیت های آن در فاصله سه ماهه تا مجمع عمومی دوم است که تقدیم این مجمع می شود. محور های فعالیت های ما در این دوره به شرح زیرهستند:
1- امور اداری: در این مدت برخی از نیازمندیهای اداری صندوق همبستگی که بویژه تازه شروع به کار کرده بود برطرف شدند که عبارت بودند از: تهیه و انتشار اطلاعیه تشکیل آن، درج اصلاحیه های مصوب مجمع در اساسنامه و انتشار بیرونی آن، تهیه لیست اعضا، تهیه ایمیل لیست اعضا، سازماندهی گزارش دهی منظم به اعضا، تهیه فرمهای عضویت و ارسال کمک و حق عضویت ها، تقسیم کار درونی هیئت امنا و ایجاد مسئولین مالی و ارسال کمک ها و روابط عمومی صندوق، و تهیه پیش نویس آیین نامه اداره مجامع عموی. هیئت امنا در این مدت هشت جلسه و هریک بطور متوسط 3.5 ساعت برگزار کرد که 4 تای آن از جلسات روتین هیئت بودند و چهارتای دیگر به برگزاری شب همبستگی با جنبش کارگری ایران اختصاص داشتند.
2- روابط عمومی: در زمینه معرفی صندوق همبستگی و توسعه روابط بیرونی، امیر ماهان مسئول روابط عمومی دو مصاحبه یکی با تلویزیون کومله و دیگری با تلویزیون سیامک ستوده انجام داد و مطلب کوتاهی در معرفی صندوق همبستگی در نشریه روشنگر درج نمود. همچنین پانصد کپی از اطلاعیه تشکیل صندوق و 300 کپی از اساسنامه تهیه شد و در چند برنامه ایرانیان وسیعا توزیع شدند. همه اطلاعیه ها و اسناد و گزارشات صندوق منظما برای لیست بیش از پنجاه نشریه و وبسایت و رسانه فارسی زبان ارسال شده که بسیاری از آنها به درج و تکثیر آنها همت گماشتند که همینجا از همه تشکر می کنیم.
3- ارسال کمک ها: ما توانسته ایم ارتباطات خوب و قابل اتکا و مستحکم و بخصوی متنوعی را با بخش های مختلف جنبش مستقل کارگری برقرار کنیم که امر بسیار مهم صندوق یعنی ارسال امن و مطمئن و بویژه غیرگرایشی کمک ها را تسهیل نموده است. از اینرو در این مدت توانستیم مبلغ ده میلیون و پانصد هزار تومان (10.500.000) یاری رسانیم.
4- عضویت: از آنجا که محل درآمد اصلی صندوق حق عضویت است لذا افزایش این درآمد بستگی به افزایش تعداد اعضا صندوق دارد. از اینرو از همان آغاز افزایش عضویت در دستور کار ما قرار گرفت و با تقسیم کار لازم بطور نقشه مند برای آن تلاش کردیم که نتیجه آن افزایش %62.5 درصدی اعضا از 40 نفر عضو در مجمع اول به 65 عضو در مقطع حاضر است.
5- جمع آوری کمک مالی: اگر چه ما نتوانستیم (عمدتا به دلیل الویت های دیگر) بطور نظامندی جمع آوری کمک مالی از انسانهای علاقمند و دلسوز و از حامیان جنبش مستقل کارگری به صندوق را سازمان دهیم، اما در سطح همین تلاش های کنونی نیز مبلغ قابل توجهی کمک مالی جمع شد که بعضا مستقیما به صندوق و یا به برنامه شب همبستگی بود که در گزارش مالی منعکس است.
6- کار انتفاعی: تنها کار انتفاعی ما برای کمک به صندوق در این مدت برگزاری شب همبستگی با جنبش کارگری ایران بود که گزارش مبسوط آن قبلا به اطلاع عموم رسیده است. برگزاری این شب اگر چه کار و انرژی خیلی زیادی از اعضا هیئت امنا و بازرسین و اعضای صندوق گرفت اما کاری با ارزش و انرژی با ارزش تری در راه هدفی زیبا و گرانقدر بود. نه فقط درآمد 3420 دلاری از این شب برای صندوق همبستگی نشانه موفقیت آن بود بلکه مهم تر از آن اظهار نظرات مثبت اکثر بیش از صد و پنجاه شرکت کننده در هنگام برنامه و در انتهای آن و نیز بعدا بود که همگی بر موفقیت برگزاری این شب تاکید داشتند.
در پایان و به عنوان جمعبندی لازم به گفتن است که همدلی و صمیمیت و همکاری دلسوزانه بین اعضای هیئت امنا خود یکی از دستاوردهای صندوق ما بود که تقریبا به عنوان اولین تجربه در این عرصه به صحنه آمده است. این همکاری وهمدلی انعکاس ترکیب اعضای صندوق است که سرشار از تجربیات بسیار متنوع زندگی و سیاست و فعالیت اجتماعی میباشند. در این راستا هیئت امنا نیز از همین خصوصیت برخوردار بود و توانست موفقیت و کارسازی و حتی دلنشینی تنوع درامر واحد و هدف مشترک را نوید دهد.
هئیت امنای صندوق همبستگی با کارگران ایران – کانادا
اصلاحیه های مصوب مجمع عمومی بر اساسنامه صندوق همبستگی
توضیح: مواد زیر از اساسنامه در مجمع عمومی دوم به تاریخ 15 دسامبر 2012 از نظر مضمون و شکل و یا انشا و نحوه بیان مورد اصلاح قرار گرفتند.
1.1- دراینجا به نام ” صندوق همبستگی ” یاد می شود.
2- هدف: جمع آوری و ارائه کمک مالی به ” جنبش مستقل کارگری ایران “.
2.1- ” جنبش مستقل کارگری ایران ” کلیه تشکلها و نهادها و فعالین کارگری را که برای بهبودی وضع طبقه کارگر تلاش میکنند در بر می گیرد. ویژگی بنیانی این ” جنبش ” عدم وابستگی به رژیم سرمایه داری جمهوری اسلامی و نهادهای به اصطلاح کارگری وابسته به این رژیم ( نظیر: خانه کارگر و شوراهای اسلامی کار و نیز انجمن های صنفی و اتحادیه های دست ساز آنان ) و کارفرمایان و نهادهای سرمایه داری در ایران و جهان میباشد.
2.2- صندوق همبستگی نسبت به جنبش مستقل کارگری، طبقاتی و غیرگرایشی عمل میکند و همه بخشهای آنرا بر اساس نیازها مورد حمایت قرار میدهد. کلیه جلسات مجامع و فعالیتهای صندوق همبستگی جدا از تنوع نظرات و آرای سیاسی و اجتماعی اعضای آن اکیدا در خدمت اهداف فوق خواهد بود.
7.3- مجامع عمومی توسط آئین نامه مجمع که بطور جداگانه به تصویب می رسد اداره میشوند. این آئین نامه به دنبال تصویب در مجمع عمومی به اساسنامه الحاق خواهد گردید.
7.4- ( این بند از اساسنامه حذف گردید )
7.5- مجمع عمومی با حضور یک سوم یا 20 نفر از اعضای صندوق همبستگی رسمیت می یابد.
(بر اساس مصوبهء بند 1.1 هر کجا در این اساسنامه عبارت ” صندوق ” نوشته شده است عبارت ” همبستگی ” به دنبال آن افزوده خواهد شد)
صندوق همبستگی با کارگران ایران – کانادا