شمس الدین امانتی – اعزام یک میلیون دانش ‌آموز به اردوی راهیان نور!

اعزام یک میلیون دانش ‌آموز به اردوی راهیان نور!
شمس الدین  امانتی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد مرکزی راهیان نور، “این ستاد با هدف ساماندهی به وضعیت راهیان نور در سال 1383 ذیل ساختار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تعریف و در سال1384ستاد مرکزی راهیان نور تأسیس شد. اردوی راهیان نور از سال 1390در قالب محتوای آموزشی وارد مدارس ایران شد و به عنوان دوره عملی درس آمادگی در کلاس دوم متوسطه تدریس می شود.”
به گزارش خبرگزاری تسنیم، “فانی”وزیر آموزش و پرورش رژیم اسلامی در دولت روحانی، از اعزام یک میلیون دانش ‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی جاری خبر داد، تا به گفته او”دانش‌آموزان همواره از تمامیت ارضی، مکتبی و دینی کشور خود حراست و حفاظت کنند.”
آغاز به کار مدارس در سال جاری، همزمان بود با اعزام راهیان نور دانش آموزی که از 15 مهر ماه تا پایان آذر ماه آتی به مناطقی از جنوب، غرب و شمال غرب است که به مدت 8 سال نیرو های نظامی ایران با عراق مشغول جنگ بودند.
صندلی خالی همکلاسی های آن تعداد از دانش آموزانی که سالهای گذشته جانشان را در کاروان های راهیان نور و در جاده های خطرناک و غیر استاندارد ایران از دست داده بودند، نشان از بی توجهی و بها ندادن رژیم اسلامی، به امنیت جانی دانش آموزان در این کاروان های اجباری است.
کابوس از دست دادن دوستان همکلاسی برای آن تعداد از دانش آموزانی که هم اکنون در صف اعزام به اردوگاه های کاروان نور هستند، نگران از دست دادن جان خود و تعدادی دیگری از همکلاسی هایشان در سال تحصیلی 94-93 هستند، بی شک این نگرانی تآثیر مخربی بر ذهن دانش آموزان و والدین آنها دارد.
بازدید از میادین جنگ در واقع بازدید از زمین های سوخته و مناطق وسیع  مین گذاری شده در قتلگاه های جنگ خانمان سوز و ویرانگر ایران و عراق با بیش از یک میلیون کشتە و مجروح است که متأسفانه 36 هزار نفر از قربانیان این جنگ ارتجاعی دانش آموزان معصومی بودند که قرار بود درس بخوانند و علم بیاموزند نه اینکه از”دین اسلام حراست وحفاظت”کنند. جانباختن این کودکان و نوجوانان تنفر عمیقی را در میان مردم سکولار، آزادیخواه و ستم دیده نسبت به سیاست های جنگ طلبانه و ارتجاعی-مذهبی رژیم اسلامی ایجاد کرد، به نحوی که ابعاد این جنایت جنگی در اذهان نسل ها ی آینده باقی خواهد ماند.
 یافتن و فرموله کردن سخنان کذب و فریبکارانه با پشتوانه دینی توسط مسئولین و سیاست گذاران دروغگو و ریاکار و در عین حال فریب خورده رژیم جمهوری اسلامی، از جمله”فانی”وزیر آموزش و پرورش رژیم و حرف پوچ و بی مایه ایشان”دفاع از دین و کشور دین پرورش”در میان مردم زجرکشیدە و سرکوب شدە ایران بویژه تودەهای آزادیخواه و سکولار که تاریخ مملو از کشتار و جنایات و به قتلگاه فرستادن جرگوشەهای خود را شاهد بودەاند، بی ارزش و بی اعتبار است.
اعزام یک میلیون دانش آموز در سال جاری تحت نام”کاروان های راهیان نور”به مناطقی که جنگ 8 ساله ایران وعراق، بجز خاک سوخته و آلوده به خون 208,758 نفر کشته و 10,109 نفر مفقود(طبق آمار بنياد شهيد انقلاب اسلامی)، که اثری از موجودات زنده را نمی توان یافت و وادار کردن دانش آموزان به گریه و زاری و سجده بردن بر خاک زمین های سوخته به منظور توجیه شکست در صدور اسلام ناب محمدی، طی 8 سال جنگ با عراق به رهبری خمینی و سیاست توسعه طلبانه این دارو دسته مرتجع، نوعی خود فریبی به منظور حفظ فضای جنگی بر جامعه ایران است که رژیم جمهوری  اسلامی، بازنده اصلی آن بود.
به نقل از”پایگاه خبری تحلیلی شهدای ایران”خطرات اعزام “کاروانهای راهیان نور”به مناطق جنگ 8 ساله که از همان سالهای اول این طرح ضدانسانی و ویرانگر که تا کنون جان صد نفر از فرزندان ما را گرفته است، بیانگر فاجعەای است کە توسط حاکمان اسلامی برای کودکان ایران تدارک دیدە شدە است.
(روز 25 اسفند سال 1386)اتوبوس حامل گروهی از دانشجویان دانشگاه علمی – کاربردی خیام مشهد با یک تانکر حامل سوخت در محور اندیمشک به خرم آباد برخورد کرد و آتش گرفت، 22 سرنشین این اتوبوس در میان شعله های آتش جان باختن و 7 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
(روز 6 فروردین سال1387)بر اثر تصادف يك دستگاه اتوبوس كاروان راهيان نور در محور شهر کرد به ايذه حدود 27تن دیگر از زائران مناطق جنگی جان خود را از دست دادند  و 13 نفر نيز مجروح شدند. اتوبوس حامل اين كاروان شامل فرهنگيانی بود که از استان چهار محال و بختياري به خوزستان اعزام شده بودند.
(روز8فروردین سال1387)اتوبوس حامل کاروان راهیان نور در استان خوزستان مورد حمله افراد مسلح  قرار گرفت. در این حادثه دو نفر از سرنشینان اتوبوس در اثر اصابت گلوله زخمی شدند.
(روز1فروردین سال1390)واژگون شدن اتوبوس كاروان راهيان نور در استان كرمان، 11 كشته و 38 زخمي بر جا ی گذاشت. اين اتوبوس حامل دانشجويان دختر دانشگاه پيام نور شهرستان كهنوج از   استان كرمان بود.
(روز15بهمن سال1390)تصادف اتوبوس دانش آموزان دختر استان خراسان در حوالی بروجرد، منجر به کشته شدن 3دانش آموز و جراحت شدید 13نفر از دانش آموزان، مربیان و مسئولین این اتوبوس شد.
(روز16بهمن سال1390)اتوبوس حامل دانش آموزان دختر اردبیل در نزدیکی پل دختر واژگون شد و چهار نفر از این کاروان به شدت مجروح شدند.
(روز28مهر سال1391) واژگونی یک اتوبوس در مسیر اهواز – بروجن، 26 کشته و 18 نفر زخمی برجای گذاشت. این اتوبوس حامل دانش آموزان”کاروان راهیان نور”بود که از اهواز به سمت بروجن در حال حرکت بود.
رویداد های دردناک فوق و اعزام مجدد یک میلیون دانش آموز در سال جاری تحصیلی در”کاروان راهیان نور”به مناطق جنگ زده و سپردن جان آنها به جاده های مرگ، توجیه شکست مفتضحانه ای است که در تأریخ 29 تیر1367، خمینی با سر کشیدن جام زهر پایان جنگ با عراق و شکست رژیم اسلامی را پذیرفت.
بی شک جانباختن و زخمی شدن دانش آموزان در”کاروان راهیان نور”، در ذهن بقیه همکلاسی ها و هم مدرسه ای هایشان، علاوه بر تأثیر منفی و مخرب بر یادگیری دروس مدرسه، احساس شادی و خوشحالی را در روح و جسم آنان که جای خالی دوستانشان را در کلاس می بینند به حاشیه خواهد راند.
والدین و معلمان دلسوز در همکاری و همدلی با هم میتوانند طرح مرگبار اعزام فرزندان و نوجوانان را با بیان حقایق ضدانسانی جنگ ارتجاعی ٨ ساله ایران و عراق را برای دانش آموزان توضیح دهند و با تشویق و راهنمائی از جمله امتناع فردی و جمعی از رفتن به قتلگاههای مرگ، سهم بزرگی را ادا خواهند کرد.
2014-11-12