خاورمیانه و سیاست های جهانی
شگفتا که نمودار جنایت روز به روز در خاورمیانه رو به رشد است، سرمایه برای برون رفت از بحران ساختاری خویش، به هر توحشی دست می یازد؛ بربریت در روابط اجتماعی، به ویژه یورش به نیروی کار در شرایط اکنون، به آسانی قابل اثبات است. در دوران معاصر اگر جنگ های کلاسیک پایان یافته، اما جنگ و جنگ افروزی همواره تداوم داشته است؛ تولید تسلیحات و تجارت ماشین افزار جنگی، هنوز بیشترین سود را برای سرمایه ی امپریالیستی جهانی ایجاد می کند. تنش های خاور میانه را نسبت به شرایط جهانی چگونه می توان تبیین کرد؟ در سه سال گذشته، بیش از سیصد هزار انسان در سوریه کشته شدند و هنوز هاله ی سوریه، بهانه ای برای سهم خواهی قدرت های بزرگ و کوچک در جهان است، پیدایش ارتجاع ددمنش داعش از یک سو و سکوت معنادار سیستم جهانی از سوی دیگر در قرن بیست ویک، در کجای مختصات نظم جهانی قرار دارد؟
اما کوبانی، با روشی نوین، مبارزه ای را سازمان داد که پیش بینی های مرسوم را برهم ریخت، کوبانی با منشی فرای سازمان های سیاسی موجود جهان، با تشکیل هسته های خودگردان، نظم جهانی را انگشت بر دهان گذاشت. زنان و مردان کوبانی مفهوم مبارزه را به تاریخ ارزانی داشتند و تاریخ امروز را به مبارزه مزین کردند تا ارزش های انسان را برای احقاق حق اثبات کنند.
پرسیدنی است که چرا شریان های کمک رسانی به کوبانی از هر سویی بسته است؟ در طول تاریخ، بازار تعامل و مذاکرات قدرت های منطقه، از جمله سازمان های سیاسی سازشکار، به این میزان گرم نبوده است؛ پنهان نگاه داشتن محتوای این مذاکرات برای چیست؟ نظم جهانی امروزه در پی چیست و سیاست های کنونی، به کدام سو می رود؟ اتاق مباحث کارگری، روز پنجشنبه 16 اکتبر 2014، برابر با 24 مهر 1393، ساعت 8 شب، جلسه ای برگزار می کند که با یاری همدیگر تلاش کنیم تا پاسخ های این پرسش ها را بیابیم.
اتاق مباحث کارگری پنجشنبه، 216 اکتبر 2014، برابر با 24 مهر 1393،
ساعت 8 شب به وقت اروپای مرکزی
IranMabahesekargari